Sreca je da imamo Ivicu i da je uprava svjesna vaznosti izbora pa traze pomoc od njega. A ima jos interesantnih slovenaca po menifk1921 je napisao/la:Amar ili Kek. Ako ce neko treci onda Bojan ko sto kazes mada ja Bgm ni sekunde ne sumnjam u izbor uprave i Ivice Osima (uprava se savjetuje sa Ivicom) sto se tice odabira trenera, bit ce to sve dobrodiego1921 je napisao/la:Pa kakve veze ima sto je neaktivan,frajer 4 puta prvak s mariborom bio,uveo ih u LS,vodio reprezentaciju slovenije,s cotbusom ispao iz lige al je to prejjaka liga,ispadali su i jaci i bolji, vodio je jos mnoge klubove..Ivica Osim vec dugo nije aktivan al je najbolji svih vremena,da se razumijemo ne uporedjujem njega i Ivicu, al to nista ne znaci sto nije 2 god radiofk1921 je napisao/la: Neaktivan 2 godine, ne bih njeg volio vidjet kod nas![]()
Ako nece Amar ja bi volio Keka a moze i Prasnikar !!
Glupa usporedbaPlavo - Bijeli je napisao/la:Evo sav prevod sto nam trebaLARS1921 je napisao/la:http://ekipa24.si/clanek/nogomet/sloven ... i-slovenec
Gdje slovenac nek prevede
Ne valja, ne poznaje nasu ligu.jovanmaksimovic je napisao/la:ja se nadam da ce mourinho dobiti otkaz u manu pa da dodje na zimu... to bio bio BOOM
Kapiten je napisao/la:Glupa usporedbaPlavo - Bijeli je napisao/la:Evo sav prevod sto nam trebaLARS1921 je napisao/la:http://ekipa24.si/clanek/nogomet/sloven ... i-slovenec
Mirso ko god dodje imat ce moju podrsku !! Niko od nas nije rekao da to mora biti Prasnikar,vjerujem da ce uprava izabrati dobrog trenera !!mirsadmekic je napisao/la:slazem se amar ili kek al koda gledam da ce neko sasvim treci biti seff, jer nesto za keka nevjerujem njemu je dobro u rijeci ima veliku platu koju neznam dali mi mozemo mu ponuditifk1921 je napisao/la:Amar ili Kek. Ako ce neko treci onda Bojan ko sto kazes mada ja Bgm ni sekunde ne sumnjam u izbor uprave i Ivice Osima (uprava se savjetuje sa Ivicom) sto se tice odabira trenera, bit ce to sve dobrodiego1921 je napisao/la: Pa kakve veze ima sto je neaktivan,frajer 4 puta prvak s mariborom bio,uveo ih u LS,vodio reprezentaciju slovenije,s cotbusom ispao iz lige al je to prejjaka liga,ispadali su i jaci i bolji, vodio je jos mnoge klubove..Ivica Osim vec dugo nije aktivan al je najbolji svih vremena,da se razumijemo ne uporedjujem njega i Ivicu, al to nista ne znaci sto nije 2 god radio![]()
Ako nece Amar ja bi volio Keka a moze i Prasnikar !!
Prema kojim kriterijima se treba onda usporedjivati?Kapiten je napisao/la: Glupa usporedba
Ponavljam, evo ti, uporedi sa Mulalićem.Plavo - Bijeli je napisao/la:Prema kojim kriterijima se treba onda usporedjivati?Kapiten je napisao/la: Glupa usporedba
Po frizuri?
Usporedi broj utakmica koje ima jedan i koje ima drugi. Mulalic 20ak, a ovaj Boga pitaj koliko.Plavo - Bijeli je napisao/la:Prema kojim kriterijima se treba onda usporedjivati?Kapiten je napisao/la: Glupa usporedba
Po frizuri?
Jedan je imao za protivnika rudar a ovaj drugi bajern tu je to negdjeKapiten je napisao/la:Glupa usporedbaPlavo - Bijeli je napisao/la:Evo sav prevod sto nam trebaLARS1921 je napisao/la:http://ekipa24.si/clanek/nogomet/sloven ... i-slovenec
Nemamo procente od njegove naredne prodaje osim naknade za treniranje. Imali smo od Šehića (otišao kao slobodan igrač iz Turske), i imamo od ove dvojice iz Konyaspora.rios je napisao/la:Koliko i mene sjecanje sluzi mislim da mi imamo neki veci procenat od Visce u buducim transferima ugradjen u ugovor kad smo ga prodavali..Il sam nesto pomjesao!? Hajd bas ako ima neko ko je bolje upucen nek potvrdi ili demantuje
Valjda po trofejima majstore,glupo je ovo uopste komentarisati !! Edis je tek na pocetku karijere,frajer ima 19 ligaski tekmi sve sam ti rekaoPlavo - Bijeli je napisao/la:Prema kojim kriterijima se treba onda usporedjivati?Kapiten je napisao/la: Glupa usporedba
Po frizuri?
Nisam upratio o cemu ti ?!Neandertalac je napisao/la:Idealan scenario.
Br1 kaze dobar je ovaj odlican, on odbije, posalju pismo namjere onom, on postavi nerealne uslove, br2 i br 1 se konsultuju i uspiju nagovoriti onog, i svi sretni i zadovoljni.
ako mi vjerujes ja jedva cekam da vidim novog seffa i ljevo krilo , kao i stopera zelja mi je memisevicdiego1921 je napisao/la:Mirso ko god dodje imat ce moju podrsku !! Niko od nas nije rekao da to mora biti Prasnikar,vjerujem da ce uprava izabrati dobrog trenera !!mirsadmekic je napisao/la:slazem se amar ili kek al koda gledam da ce neko sasvim treci biti seff, jer nesto za keka nevjerujem njemu je dobro u rijeci ima veliku platu koju neznam dali mi mozemo mu ponuditifk1921 je napisao/la: Amar ili Kek. Ako ce neko treci onda Bojan ko sto kazes mada ja Bgm ni sekunde ne sumnjam u izbor uprave i Ivice Osima (uprava se savjetuje sa Ivicom) sto se tice odabira trenera, bit ce to sve dobro
Kad ce to lijevo krilo ?