U međuvremenu dodao Slo,Hr,Srb.
Neka je sretno u novom klubu.Napuštam i ja na kraju sezone.Leon_Professional je napisao/la:
Ipak je Enrike uletio u BVB prije mene, ali zadovoljan sam i s ovim.
Zelju sam napustio, Kodro je nasljednik, dobro mu ide zasad, a bgm i ostavio sam mu ekipcinu.
Ovdje sam odradio transfer rok, bilo je skarta i igraca koji se ne uklapaju u moju igru, neki su u B ekipi a neke sam uspio prodati. Pripreme smo prosli i sad ide 1. kolo protiv Frankfurta.
Posto je tema Zeljo na FM onda se moja prica o FM ovim postom zavrsava. Ako se opet vratim u Zelju bacit cu koji post.
Idemo srusiti Bavarce![]()
![]()
Kakve sam samo ja ponude imao odmah u 2. sezoni, redom sam odbijao Real, Inter, Milan ... a nastavio voditi Zelju za 600 eura sedmicnoOmar500 je napisao/la:Izvinjavam se unaprijed na ulijetanju u temu....ja Zeljovaca, sta je ovo, odmah za parama i slavom poletili, zasitili se titula, sta li![]()
Jeste sve to stoji,nisu velike razlike u ocjenama,malo bolji Ezil.Leon_Professional je napisao/la:Ma goni se tamo![]()
![]()
Nemam ja srca dati toliku platu jbt
![]()
Ezil dosao da se oprosti u najdrazem klubu![]()
Mada ja bi Firminja, mladji je, a jos mi i kazu da licim na njeg
5 zvjezda punih..istekao mu ugovor sa Arsenalomi i ja ga prvi dan upratio,prvo kontam neće prihvatiti,kad prihvati hladno i poče razgovore sa mnom.Te automatski smanjuj transfer budžet,povećavaj wage budget i u sekundi se dogovorimo.Leon_Professional je napisao/la:Frajer ima 5 zvijezda![]()
Bjezi, ako ne bude imao 2 gola i 2 asis. po mecu evo glava![]()
Zar je moguce da ga niko nije htio i da je bio slobodan igrac![]()
Sad LP napadni![]()
![]()
Da hoće biti upola ko tvoj iz Barsine škole,sasvim dovoljnoJaozinho22 je napisao/la:Ako ti je Ozil pojačanje onda si se pojačao
meni Zukanovic vec dvije sezone kapiten...primio u sezoni cijeloj 6 golova...eto kakva mi je odbranaJaozinho22 je napisao/la:A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga![]()
Ja pregovaram s Zukanovićem...njemu ističe ugovor traži 12k sedmično što mogu ispoštovat jer je top igrač dok Grimaldo ima ''match highest'' klauzulu pa ću ga se otarasit uzet par stotina jer ima isto klauzulu da pola njemu ide...drugačije nije htio doći...
@Leone piši i dalje...ja neću prestat dok klempavog ne donesem na Grbavicu jer smatram da imam bolje igrače od West Hama,HSV-a i ostalih koji nude ugovor....
Zaboravih napisati... Zukanovića preksinoć dogovorio,upravo je počeo transfer rok i priključio mi se.Jaozinho22 je napisao/la:A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga![]()
Ja pregovaram s Zukanovićem...njemu ističe ugovor traži 12k sedmično što mogu ispoštovat jer je top igrač dok Grimaldo ima ''match highest'' klauzulu pa ću ga se otarasit uzet par stotina jer ima isto klauzulu da pola njemu ide...drugačije nije htio doći...
@Leone piši i dalje...ja neću prestat dok klempavog ne donesem na Grbavicu jer smatram da imam bolje igrače od West Hama,HSV-a i ostalih koji nude ugovor....
Je li Firminjooooooooo brateeeee, sammooo reciii je liiiii onnnnnnnPlava Porodica je napisao/la:Zaboravih napisati... Zukanovića preksinoć dogovorio,upravo je počeo transfer rok i priključio mi se.Jaozinho22 je napisao/la:A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga![]()
Uz to će i Cocalić kao back-up potpisati za Bičakčića i Šunjića.
Kasnije slika jednog booma,Leon će biti prezadovoljan
Gotovo sigurno je da proslavljeni stručnjak napušta menadžersko mjesto FK Željezničar na kraju sezone.Pored te tužne vijesti s kojom se navijači Plavih ne mogu pomiriti,on i dalje nastavlja dovoditi velika pojačanja u klub kako bi i nakon njegovog odlaska napredovao pod komandnom palicom novog menadžera.Leon_Professional je napisao/la:Je li Firminjooooooooo brateeeee, sammooo reciii je liiiii onnnnnnnPlava Porodica je napisao/la:Zaboravih napisati... Zukanovića preksinoć dogovorio,upravo je počeo transfer rok i priključio mi se.Jaozinho22 je napisao/la:A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga![]()
Uz to će i Cocalić kao back-up potpisati za Bičakčića i Šunjića.
Kasnije slika jednog booma,Leon će biti prezadovoljan