Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

pet jul 08, 2016 8:32 pm

Ja izabrao samo našu :lol: :lol:
U međuvremenu dodao Slo,Hr,Srb.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 08, 2016 11:29 pm

slika

Ipak je Enrike uletio u BVB prije mene, ali zadovoljan sam i s ovim.
Zelju sam napustio, Kodro je nasljednik, dobro mu ide zasad, a bgm i ostavio sam mu ekipcinu.
Ovdje sam odradio transfer rok, bilo je skarta i igraca koji se ne uklapaju u moju igru, neki su u B ekipi a neke sam uspio prodati. Pripreme smo prosli i sad ide 1. kolo protiv Frankfurta.
Posto je tema Zeljo na FM onda se moja prica o FM ovim postom zavrsava. Ako se opet vratim u Zelju bacit cu koji post.

Idemo srusiti Bavarce :titula: :titula: :titula:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 12:10 am

Leon_Professional je napisao/la:slika

Ipak je Enrike uletio u BVB prije mene, ali zadovoljan sam i s ovim.
Zelju sam napustio, Kodro je nasljednik, dobro mu ide zasad, a bgm i ostavio sam mu ekipcinu.
Ovdje sam odradio transfer rok, bilo je skarta i igraca koji se ne uklapaju u moju igru, neki su u B ekipi a neke sam uspio prodati. Pripreme smo prosli i sad ide 1. kolo protiv Frankfurta.
Posto je tema Zeljo na FM onda se moja prica o FM ovim postom zavrsava. Ako se opet vratim u Zelju bacit cu koji post.

Idemo srusiti Bavarce :titula: :titula: :titula:
Neka je sretno u novom klubu.Napuštam i ja na kraju sezone.
Piši ovde ne dipr
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 09, 2016 12:19 am

Izvinjavam se unaprijed na ulijetanju u temu....ja Zeljovaca, sta je ovo, odmah za parama i slavom poletili, zasitili se titula, sta li :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 12:28 am

Omar500 je napisao/la:Izvinjavam se unaprijed na ulijetanju u temu....ja Zeljovaca, sta je ovo, odmah za parama i slavom poletili, zasitili se titula, sta li :rofl: :rofl:
Kakve sam samo ja ponude imao odmah u 2. sezoni, redom sam odbijao Real, Inter, Milan ... a nastavio voditi Zelju za 600 eura sedmicno :kafa:
OStvario cilj, nadogradio Grbavicu na 16500 kapacitet, osvojio u zadnjoj sezoni sve, U19 selekcija samo jednu tekmu odigrala nerjeseno ono ostalo sve dobili, uzeli titulu i kup, Rezerve osvojile ligu. Nemam sta bruda vise osvojiti :ganja:
Ostavio sam strasan tim i predobru finansijsku situaciju, odlazim kao sampion :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 1:27 am

Familijo šta daa radimmmm
Sad mi se napušta Željo,jao ko mi u februaru dolazi jao jao Allahu jaooooooo
Firmina sam odbio za još boljeg AMF,83k plata,32-godine,najbolji AMF na svijetu kunem vam se..
Jao šta da radimmmm
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 1:31 am

Allahu dragi već je stigao u pola sezone ko slobodan igrač.
Na aparatima sam.
Kasnije slika.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 1:46 am

Najveći transfer u BHTPL ligi ikada!
Između 29-godišnjeg Firmina i 32-godišnjeg Njemca Turskih korijena,proslavljeni menadžer je izabrao ovog drugog.
U nastavku pročitajte o kome se radi.
slikapost a picture
Doveden je kao slobodan igrač,i priključio se ekipi Želje istog dana. Kako nezvanično saznajemo dogovoren je za platu od 83k eura.
slikaupload photos
Nezvanične informacije kruže našim medijima iz dana u dan sve više,da najtrofejniji stručnjak Plavih napušta kormilo na kraju sezone i kreće u nove izazove.Na veliku žalost stotine hiljada navijača Plavih u svijetu,on nam je to potvrdio eksluzivno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 1:50 am

Ma goni se tamo :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Nemam ja srca dati toliku platu jbt :shock:
Ezil dosao da se oprosti u najdrazem klubu :kafa:
Mada ja bi Firminja, mladji je, a jos mi i kazu da licim na njeg :ganja:

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 1:53 am

O BEM TI ***** ŠTA JE OVO :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
PLATA K'O POLA MOJE EKIPE :klanjase2:
Jel istina da su ga pitari odbili pa je došao kod tebe ? :kafa:
Isplatilo se ustat iz sna zbog ovog ae sad poyy :zeljeznicar1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 1:54 am

@Leone ruši kobasičare :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 1:56 am

Leon_Professional je napisao/la:Ma goni se tamo :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Nemam ja srca dati toliku platu jbt :shock:
Ezil dosao da se oprosti u najdrazem klubu :kafa:
Mada ja bi Firminja, mladji je, a jos mi i kazu da licim na njeg :ganja:
Jeste sve to stoji,nisu velike razlike u ocjenama,malo bolji Ezil.
Ali dzabe moras ga dovesti,srce te vuče.
Uz to Firminjo traži 115k, to je najviše prevagnulo.
Upravo kreće debi Gospon. Asistencije.

@Joazinho da je tražio 200k pola ekipe bi raspustio ako treba i Vardya kud ćeš dalje.Ali mora se Ezil u ekipi imati
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:40 am

Frajer ima 5 zvijezda :shock:
Bjezi, ako ne bude imao 2 gola i 2 asis. po mecu evo glava :ganja:

Zar je moguce da ga niko nije htio i da je bio slobodan igrac :ne:
Sad LP napadni :rofl: :rofl: :rofl:

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 12:48 pm

Ako ti je Ozil pojačanje onda si se pojačao :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 7:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:Frajer ima 5 zvijezda :shock:
Bjezi, ako ne bude imao 2 gola i 2 asis. po mecu evo glava :ganja:

Zar je moguce da ga niko nije htio i da je bio slobodan igrac :ne:
Sad LP napadni :rofl: :rofl: :rofl:
5 zvjezda punih..istekao mu ugovor sa Arsenalomi i ja ga prvi dan upratio,prvo kontam neće prihvatiti,kad prihvati hladno i poče razgovore sa mnom.Te automatski smanjuj transfer budžet,povećavaj wage budget i u sekundi se dogovorimo.
Nisam nikako igrao danas, sad ćemo da vidimo kako Ezil jede ove ekipice.
Jaozinho22 je napisao/la:Ako ti je Ozil pojačanje onda si se pojačao :ganja:
Da hoće biti upola ko tvoj iz Barsine škole,sasvim dovoljno
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 10:09 pm

A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga :ganja:
Ja pregovaram s Zukanovićem...njemu ističe ugovor traži 12k sedmično što mogu ispoštovat jer je top igrač dok Grimaldo ima ''match highest'' klauzulu pa ću ga se otarasit uzet par stotina jer ima isto klauzulu da pola njemu ide...drugačije nije htio doći...
@Leone piši i dalje...ja neću prestat dok klempavog ne donesem na Grbavicu jer smatram da imam bolje igrače od West Hama,HSV-a i ostalih koji nude ugovor....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 10:32 pm

Jaozinho22 je napisao/la:A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga :ganja:
Ja pregovaram s Zukanovićem...njemu ističe ugovor traži 12k sedmično što mogu ispoštovat jer je top igrač dok Grimaldo ima ''match highest'' klauzulu pa ću ga se otarasit uzet par stotina jer ima isto klauzulu da pola njemu ide...drugačije nije htio doći...
@Leone piši i dalje...ja neću prestat dok klempavog ne donesem na Grbavicu jer smatram da imam bolje igrače od West Hama,HSV-a i ostalih koji nude ugovor....
meni Zukanovic vec dvije sezone kapiten...primio u sezoni cijeloj 6 golova...eto kakva mi je odbrana :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:06 pm

Jaozinho22 je napisao/la:A uvijek treba 2-3 takva igrača ako hoćeš da napraviš nešto u Evvropi jer faktički sami odlučuju utakmice jednim potezom...svaka čast za nas i naše igrače al je teško imat takvu prevagu moraš ga uzet jednostavno a i plata mu govori da mora radit prevagu il noga :ganja:
Zaboravih napisati... Zukanovića preksinoć dogovorio,upravo je počeo transfer rok i priključio mi se.
Uz to će i Cocalić kao back-up potpisati za Bičakčića i Šunjića.
Kasnije slika jednog booma,Leon će biti prezadovoljan :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:09 am

Plava Porodica je napisao/la:
Zaboravih napisati... Zukanovića preksinoć dogovorio,upravo je počeo transfer rok i priključio mi se.
Je li Firminjooooooooo brateeeee, sammooo reciii je liiiii onnnnnnn :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:37 am

Leon_Professional je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Je li Firminjooooooooo brateeeee, sammooo reciii je liiiii onnnnnnn :ganja:
Gotovo sigurno je da proslavljeni stručnjak napušta menadžersko mjesto FK Željezničar na kraju sezone.Pored te tužne vijesti s kojom se navijači Plavih ne mogu pomiriti,on i dalje nastavlja dovoditi velika pojačanja u klub kako bi i nakon njegovog odlaska napredovao pod komandnom palicom novog menadžera.
Novo pojačanje dolazi iz Dinama. 33-godišnji Cocalić se odlučio završiti karijeru na Grbavici.Iako nije u prvim planovima stručnjaka sa Grbavice,služit će kao rotacioni igrač.Na te uslove je Cocalić pristao,jer je svjestan u kakvim igračima ima konkurenciju.
slikaupload images free
No tu nije kraj transferima,zapravo tek je početak.Navijači Plavih su razočarani bili nakon Patrickovog potpisa u Partizan za 4,5 miliona eura prije nekoliko dana, ali najveći problem je predstavljalo Patrickovo Brazilsko državljanstvo.Na tu poziciju boljeg igrača sa BiH državljanstvom nisu mogli naći.Kao i inače, igrač je doveden kao slobodan iz Newcastle-a.Riječ je o 33-godišnjem standardnom reprezentativcu BiH , Ervinu Zukanoviću.
slikaupload image online
Prvi utisci Zukanovića su fenomenalni i rado je dao kratki intervju za naš portal:"Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub.Dugo vremena sanjam o povratku u najdraži dres,i dobio sam priliku konačno i nadam se da ću uspjeti iskoristiti i izboriti mjesto u prvih 11.
Nije to više rang lige kakav je bio kada sam otišao,niti je Željo kakav je prije bio.Sada je liga među 15 najboljih u Evropi,a Željo je stalni učesnik Lige Prvaka.Uprava na čelu sa Senadom Misimovićem korača kilometarskim koracima, dogovorili smo sve u 2. minute. Preponosan sam na sebe što sam ponovo dio ovakvog kluba."
No,na kraju uvijek dolazi šlag na tortu.Na prvu pomisao,svi su bili zaluđeni transferom 32-godišnjeg Mesuta Ezila, a sada su još u nevjerici dolaskom 29-godišnjeg Brazilca.Prodaja dresova ovog dvojca iz minute u minutu sve više raste,na prodajnim mjestima kolone su kilometarske.
slikaadult photo sharing
Nakon dugotrajnih i mukotrpnih pregovora, Firminjo je ipak prevagnuo za Plavi dres. Danima se pregovaralo oko visine njegove sedmične plate, početni iznos koji je Firminjo tražio je 115k eura sedmično.To su iz kluba glatko odbili.Vremenom je svoje zahtjeve Firminjo smanjivao, da bi na kraju dogovreni iznos bio 41k eura sedmično,što je itekako prihvatljivo za igrača takvog kalibra.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava