Sace dva penala no sikiriki.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
100%SIMA_SIMAU je napisao/la:Jel ovo kandidat Branimir Tulic hahaha
haver me sinoć izjebao, udarao po meni kako je stigoo, evo ga nema ga na fejsu. jebaji gazubanovic89 je napisao/la:Sjedim jutros s haverom na kafi, kaze kakvo je vrijeme doslo ne smijem te zajebavat za Zelju ne zna se gdje je gore ahaha.
Sretno ti, Milose, nadam se da ces uspjeti napraviti nesto od karijere. Sjetit cemo te se tada i nasim manekenima yebati sve zensko u porodici sto ne mogu da slusaju takticke zamisli, sto hoce da trpaju hrpu novca u dzep nakon sto odrade sat vremena treninga te utakmicu sedmicno.SIMA_SIMAU je napisao/la:"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu i potom nastavio:
"Došao sam u Željezničar s najboljim namjerama. Možda mi je trebalo malo više vremena. U ekipi sam zatekao igrače, možda su trebali neki biti dovedeni, ali to je sada prošlost. Željezničaru želim sve najbolje u budućnosti", podvukao je Kostić.
Ajzea je napisao/la:Sretno ti, Milose, nadam se da ces uspjeti napraviti nesto od karijere. Sjetit cemo te se tada i nasim manekenima yebati sve zensko u porodici sto ne mogu da slusaju takticke zamisli, sto hoce da trpaju hrpu novca u dzep nakon sto odrade sat vremena treninga te utakmicu sedmicno.SIMA_SIMAU je napisao/la:"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu i potom nastavio:
"Došao sam u Željezničar s najboljim namjerama. Možda mi je trebalo malo više vremena. U ekipi sam zatekao igrače, možda su trebali neki biti dovedeni, ali to je sada prošlost. Željezničaru želim sve najbolje u budućnosti", podvukao je Kostić.
Sretno i sve najbolje, kako tebi, tako i tvom pomocniku.
I meni ovo prođe kroz glavu.AsharaK je napisao/la:Kad Hare eksplodira sada pa na kraju ne dovedemo nikoga