Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 26, 2016 10:04 pm

dell21 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Cisto prijedlog. Uganjati solarne panele na krov zapada za toplu vodu na stadionu, krov je na suncu cijeli dan, a mogli bi to kroz sponzorstvo izganjati mozda nekako sa firmom koja se time bavi.
Odlican prijedlog, za odredeni broj kvadrata da nam poklone reklamirati tu firmu.
Da se ima para pa da mi uzmemo te panele isplatilo bi se za par godina.
Ugradnjom solarnih panela bi dobili zaista mnogo. Prozvedenu El. energiju odkupljuje EP BiH a nisam bas siguran ali oko 50ak hiljada km je potrebno za jednu mini elektranu od 10 kv.
DRZAVA ZELJO

Špekac1921
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:09 pm

CARSONIO je napisao/la:
Špekac1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: steva - aco- bogi- krama
zola-blagoje
mico-tuce-stana
lendra
To je postava koja će istrčati najvjerovatnije.
Ma znam da je ta postava ali bi vise volio vidjeti memiju,zahirovica i tiaga od stevanovica,stanica i blagojevica ali eto
Zahirović uz Zolotića ne vjerujem da bi išlo, jer to su prije svega dva igrača koji više paze na defanzivni dio, nego na ofanzivni, a Blagojević je jako bitan kotačić u ofanzivnom dijelu i dobro bi se trebao slagati sa Bekrićem, ne trebamo izmišljati sada.
Tiago će vjerovatno ući pred kraj utakmice na umorne stopere i pokušati napraviti nešto više, dok je Stanić korisniji u vraćanju i pomaganju u odbrani, to je vjerovatno Edisova ideja.
S. Stevanović se do sada pokazao kao jako pristojan igrač i u defanzivnom dijelu je dosta sigurniji od Memije što je sigurno prevaga u ovom meču, ali vidjet ćemo, uvijek može da se desi neka rokada.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

SWRA_1921
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:17 pm

blueheart je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Cisto prijedlog. Uganjati solarne panele na krov zapada za toplu vodu na stadionu, krov je na suncu cijeli dan, a mogli bi to kroz sponzorstvo izganjati mozda nekako sa firmom koja se time bavi.
Odlican prijedlog, za odredeni broj kvadrata da nam poklone reklamirati tu firmu.
Ugradnjom solarnih panela bi dobili zaista mnogo. Prozvedenu El. energiju odkupljuje EP BiH a nisam bas siguran ali oko 50ak hiljada km je potrebno za jednu mini elektranu od 10 kv.
Jedno su solarni paneli za toplu vodu, a drugo su fotonaponsske celije za struju, a za nju moras imati registrovanu djelatnost, dugo ganjati dozvole, itd. itd. Nama treba topla voda za cijeli stadion i to je puno jeftinije i jednostavnije za uganjati. I pisi kW, a ne kV :)

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:18 pm

slika

:kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kontranogama
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:19 pm

blueheart je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
Ja sam prije dvije godine pisao o ovome na onom forumu prije nego me ukinuse. U Danskoj, Norveskoj ima vise stadiona koji su kompletno pokriveni panelima pa proizvode i visak i prodaju elektodistribuciji. Naci nekog ulagaca pa procijeniti da li to moze i ovde. Pa nemaju nordijci vise sunca od nas.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

damirfile
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:21 pm

Za to se dozvole vrlo brzo dobiju , u pitanju je obnovljiva energija koja ne zagaduje tako da ima niz olaksica i subvencija. Cijena kw je duplo ili troduplo skuplja kad prodajes elektroprivredi.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:26 pm

nema padanja u nedjelju.

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:32 pm

Ovi nasi ili su zaboravili ugasiti led ili ne znajuslika. Mozda je varijanta kad pop masla ima i po mu.dima se maze... Upravo napoljeslika:)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

damirfile
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:33 pm

Znaci jos gori :lol:, jel sinoc gorio ?

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:34 pm

E svašta :ganja:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet feb 26, 2016 10:42 pm

damirfile je napisao/la:Znaci jos gori :lol:, jel sinoc gorio ?
Nije samo veceras.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:44 pm

Kao da je Kadet "kisna kap" dizel pa se mora zagrijati malo. :palacgore:

Nego neka neko nazove za svaki slucaj da ne pokvare sta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:44 pm

a možda su ga fakat namjerno ostavili, da se "zagrije" :DD:. Ajzea zovi Misketa vidi treba li to tako :mrgreen:

SWRA_1921
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:46 pm

Vjerovatno testni period za ovaj LED ekran.

Niste u pravu za proizvodnju struje, ne mozemo to raditi jer morali bi registrovati firmu i proces dobijanja dozvola ne ide uopste brzo, a moraju se bas velike pare uloziti a subvencija haman i nemas. Za nas su solarni paneli za toplu vodu

rodrigo87
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:52 pm

Ma moze pasti i metar, bit ce nas 10 hiljada ! Uskom ce se noge odsjeci past ce ko klada, kao sto je borac pao onda. Do tad, svi na trening, neka vide da imaju punu podrsku !!! NOSIMO PLAVE SVE DO POBJEDE !

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet feb 26, 2016 10:58 pm

Bi li se moglo organizovati da kupimo neku ceradu, foliju ili sta vec i da time prekrijemo travnjak u slucaju padavina noc ili par noci prije utakmica? Npr. ako pada kiša dva dana odmah je teren loš, a o snijegu i da ne govorim, sve pod uslovom da ga na vrijeme očistimo
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Kapiten
Kontakt:

pet feb 26, 2016 11:01 pm

Ma nece ovo njega pokvariti. Nece se ni koristiti sutra, a i osusit ce se koliko-toliko do nedjelje ( ako ne bude jos padavina, a ne najavljuju ih :D)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

damirfile
Kontakt:

pet feb 26, 2016 11:03 pm

Sutra do 11 stepeni a nedjelja do 14 , ako ne bude kise bice idealno vrijeme za 2 gola u mrezi sirokog.

blueheart
Kontakt:

pet feb 26, 2016 11:09 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
Jedno su solarni paneli za toplu vodu, a drugo su fotonaponsske celije za struju, a za nju moras imati registrovanu djelatnost, dugo ganjati dozvole, itd. itd. Nama treba topla voda za cijeli stadion i to je puno jeftinije i jednostavnije za uganjati. I pisi kW, a ne kV :)
Idu te dozvole brzo kada su rjesena pitanja vlasnistva. Te mini elektrane bi nasi trebali razmotriti jer su isplatljive. Izvini za gresku kW sramota je, kao da nisam tu skolu zavrsio :)
DRZAVA ZELJO

storm_raider
Kontakt:

pet feb 26, 2016 11:13 pm

Hajde da vidimo ko ima ovdje najveci broj clanske.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava