Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2016 1:38 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Pa da ti poslije derbija daje izjave sarajevo je najveci klub u drzavi,neka daleko mu kuca od nase bila
ma najveca ubleha u prvenstvu ...voli prodati vise nego se hljeba najesti :ganja:
Pa sad za ovo najesti nisam bas siguran :rofl1: tezi je od karacica,edisa I hurtica zajedno :rofl1:
ma nek dovedu sablju i poginu svaku utakmicu ... :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavo - Bijeli

čet maj 12, 2016 1:40 pm

Minjore je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koliki procenat imamo za Viscu izgleda da ide u Sevilju ?
1% cini mi se.

Igrao je kod nas u svojoj 19 i 20 godini. U 21 je otisao u Tursku. Dakle 2 godine po 0.5%
Ma kad smo ga prodavali bila je neka klauzula, nesto 10% od iduceg transfera, mozda se i varam al eto :ganja:
To bi bila super stvar.
BOG BOSNA I BOSNJACI

ublehas
Kontakt:

čet maj 12, 2016 1:47 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koliki procenat imamo za Viscu izgleda da ide u Sevilju ?
1% cini mi se.

Igrao je kod nas u svojoj 19 i 20 godini. U 21 je otisao u Tursku. Dakle 2 godine po 0.5%
Mislim da je 1,5%, obzirom da mislim da se 5 % dijeli na nas i na Budućnost. Od eventualnog narednog transfera imamo 1%.

Za Džeku mislim da imamo oko 3,25%

Elegant
Kontakt:

čet maj 12, 2016 1:54 pm

Od Dzeke ce biti dobra cifra, od Visce "sica" ali svakako dobrodoslo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

čet maj 12, 2016 1:59 pm

ma eto nek damo 3 plate špancu od tog postotka dosta. Za uhar je kolko god.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:00 pm

Čak jedanaestorici fudbalera Širokog Brijega po okončanju sezone ističe ugovor sa ovim klubom, a među njima je i 38-godišnji kapiten Wagner Santos Lago.

Nakon utakmice sa Radnikom u nedjelju slobodni igrači će postati Luka Bilobrk, Dino Kresinger, Josip Barišić, Danijel Kožul, Davor Landeka, Matej Karačić, Jure Ivanković, Wagner Santos Lago, Ivan Krstanović te dvojica igrača na posudbi iz Rijeke Jozo Špikić i Goodness Ohiremen Ajayi.

Na koga bi mogli obratiti paznju ovde..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cala
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:01 pm

Ma nek bude 100 milja eura, dosta je. Samo nek kapa

Kapiten
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:06 pm

Okolele je napisao/la:Čak jedanaestorici fudbalera Širokog Brijega po okončanju sezone ističe ugovor sa ovim klubom, a među njima je i 38-godišnji kapiten Wagner Santos Lago.

Nakon utakmice sa Radnikom u nedjelju slobodni igrači će postati Luka Bilobrk, Dino Kresinger, Josip Barišić, Danijel Kožul, Davor Landeka, Matej Karačić, Jure Ivanković, Wagner Santos Lago, Ivan Krstanović te dvojica igrača na posudbi iz Rijeke Jozo Špikić i Goodness Ohiremen Ajayi.

Spikic je bio strasan prije nego sto je za Rijeku potpisao. Sada mislim da nije puno ni igrao, pa ne znam da li bi se isplatilo dovesti ga. Istice mu ugovor i sa Rijekom sada...

terabajt
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:07 pm

Navodi se cifra 4 mil eura, mi valjda imamo 1% što ti dođe 40 000 e, nije loše.

Jaozinho22

čet maj 12, 2016 2:08 pm

Okolele je napisao/la:Čak jedanaestorici fudbalera Širokog Brijega po okončanju sezone ističe ugovor sa ovim klubom, a među njima je i 38-godišnji kapiten Wagner Santos Lago.

Da imamo samo Lendrića mogla se paznja obratit na Krstanovica ovako ni on ne moze...a ovo ostalo je visak osim ove dvojice koji su posuđeni.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:08 pm

Eh ako je 1 % za Viscu odlicno :D

ž'21
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:10 pm

Neandertalac je napisao/la:Jedno je sigurno. Vise nikada nece dobiti finansije na kamari kao u one dvije god. Ogroman novac je bio u opticaju a veliki dio istog je zavrsio u dzepovima clanova kluba i menagera.
Iducu sezonu idu sa mladim nadama, akademija folovi plus mozda neki povratnik cisto da smire strasti navijaca i kupe sebi jos vremena.

Ovo pisem samo iz razloga jer je trenutno kod nas slicna situacija, u neku ruku i ne bih volio da dozivimo slican scenario. Znas ono, niko ne bi uzeo dok mu se ne pruzi prilika, milion puta dokazano.
Baš čitam njihov forum kad su bili na 'vrhuncu'. Preslikano kao kod nas, za svakim igračem se okrećemo, pišamo po svima, *ebemo anamo one, vraćamo reprezentativce, osvajamo titule, maštamo o nekim trenerskim imenima itd. itd. itd. Samo se nadam da su naši pametniji od njihovih i da nećemo doživjeti ovo što su oni sad doživjeli.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:14 pm

Mi nismo oni, niti cemo ikada biti. Ako su oni napravili gresku kakvu jesu, ne mora znaciti da svi moraju.

terabajt
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:15 pm

Da li su se stolice postavile i na zdenku na sjeveroistoku ???

rios
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:17 pm

Koliko i mene sjecanje sluzi mislim da mi imamo neki veci procenat od Visce u buducim transferima ugradjen u ugovor kad smo ga prodavali..Il sam nesto pomjesao!? Hajd bas ako ima neko ko je bolje upucen nek potvrdi ili demantuje :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Kapiten
Kontakt:

Vala vazda smo se okretali za svakim igracem mi na forumu. Zasto ne bi izrazavali svoje zelje, komentarisali itd. ?
Ne znam cemu to poređenje.

Charlie Sheen
Kontakt:

Mi nemamo ublehe u klubu ko oni niti mi mozemo ikad biti ko oni pu pu

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:18 pm

rios je napisao/la:Koliko i mene sjecanje sluzi mislim da mi imamo neki veci procenat od Visce u buducim transferima ugradjen u ugovor kad smo ga prodavali..Il sam nesto pomjesao!? Hajd bas ako ima neko ko je bolje upucen nek potvrdi ili demantuje :)
i ja evo dumam citavo jutro.. Dajte ljudi kakvu informaciju, obradujte mene i riosa :shisha:

pile87
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:19 pm

ž'21 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Jedno je sigurno. Vise nikada nece dobiti finansije na kamari kao u one dvije god. Ogroman novac je bio u opticaju a veliki dio istog je zavrsio u dzepovima clanova kluba i menagera.
Iducu sezonu idu sa mladim nadama, akademija folovi plus mozda neki povratnik cisto da smire strasti navijaca i kupe sebi jos vremena.

Ovo pisem samo iz razloga jer je trenutno kod nas slicna situacija, u neku ruku i ne bih volio da dozivimo slican scenario. Znas ono, niko ne bi uzeo dok mu se ne pruzi prilika, milion puta dokazano.
Baš čitam njihov forum kad su bili na 'vrhuncu'. Preslikano kao kod nas, za svakim igračem se okrećemo, pišamo po svima, *ebemo anamo one, vraćamo reprezentativce, osvajamo titule, maštamo o nekim trenerskim imenima itd. itd. itd. Samo se nadam da su naši pametniji od njihovih i da nećemo doživjeti ovo što su oni sad doživjeli.
A okrecu se navijaci sad kad bi mi doveli jos dvadeset igraca na forumu bi se to slavilo kako dobar potez slicno kao sto je bilo kod njih medjutim mi cemo dovesto objektivno jos najvise dva igraca i napustice nas 5-6 igraca sto znaci da ce sve biti opet u okviru ovoga do sad finansiski gledano a trebalo bi da imamo vise igraca koji konkurisu za igru u prvih 11 i nesto uigraniju ekipu nego je sad bio slucaj ako odradimo dobar posao sa strucnim stabom i neko ovo sve dobro poslozi ja sam jako zadovoljan.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 12, 2016 2:19 pm

Jbt dva dana niko o utakmici ne govori.
Jeli ko bio na treningu.?
Kazu da Mailson zemlju grize.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.

Prijava