Pa fino te čovjek pita zašto ne odgovoriš? Ne možeš jer i sam znaš da je sve u pravu. Ne bih da se nadovezujem, jer bi u racku sve otišlo, ali možda jednom privatno....Neandertalac je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Neandretalac zasto Amar nije rekao da je kriv sto su mnogi igraci otisli za male pare,jel trebao on priznati krivicu za to ? Jel Amar kriv sto je ostala pustos sad iza njega ? Sto su neki menadzeri imali po par igraca iz omladinskog pogona ? Ko je kriv sto je Amir imao klauzulu u ugovoru od 150 milja ?
Sergejevicu za tebe pitanje kome bi ti dao sportski dio ? Nudjeno je mnogima ,odbili su ljudi..Ko je ta legenda sto je htio pomoci,a nije mu se dalo ? Imena i prezimena,samo napisite !
Sto si nervozan kralju?
Interes?
Nemoj siriti temu i prebacivati **** sa ovako bitne i kao dan jasne stvari!
Hurmasica je napisao/la:Pa Aco neće svakako igrati zbog 3 žuta kartona.
Hurmasica je napisao/la:Pa Aco neće svakako igrati zbog 3 žuta kartona.
Veteran je napisao/la:Pa fino te čovjek pita zašto ne odgovoriš? Ne možeš jer i sam znaš da je sve u pravu. Ne bih da se nadovezujem, jer bi u racku sve otišlo, ali možda jednom privatno....Neandertalac je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Neandretalac zasto Amar nije rekao da je kriv sto su mnogi igraci otisli za male pare,jel trebao on priznati krivicu za to ? Jel Amar kriv sto je ostala pustos sad iza njega ? Sto su neki menadzeri imali po par igraca iz omladinskog pogona ? Ko je kriv sto je Amir imao klauzulu u ugovoru od 150 milja ?
Sergejevicu za tebe pitanje kome bi ti dao sportski dio ? Nudjeno je mnogima ,odbili su ljudi..Ko je ta legenda sto je htio pomoci,a nije mu se dalo ? Imena i prezimena,samo napisite !
Sto si nervozan kralju?
Interes?
![]()
![]()
Slobodno, bez uvijanja, bujrum!Veteran je napisao/la:Pa fino te čovjek pita zašto ne odgovoriš? Ne možeš jer i sam znaš da je sve u pravu. Ne bih da se nadovezujem, jer bi u racku sve otišlo, ali možda jednom privatno....Neandertalac je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Neandretalac zasto Amar nije rekao da je kriv sto su mnogi igraci otisli za male pare,jel trebao on priznati krivicu za to ? Jel Amar kriv sto je ostala pustos sad iza njega ? Sto su neki menadzeri imali po par igraca iz omladinskog pogona ? Ko je kriv sto je Amir imao klauzulu u ugovoru od 150 milja ?
Sto si nervozan kralju?
Interes?
![]()
![]()
Zasto ne kazes ljudima kolko su ti Amarovi haveri imai igraca u omladinskom pogonu ? Jel Misimovic kriv sto su svi bili u totalnom padu sto se tice forme ? Jel Misimovic kriv sto nisu nikog mogli prodati kao sto je to Zuban ucinio ? Hoces sad izbjegavati temu kao svaki put,hoces i meni prijetiti kao sto ovdje nekima radis ? Nadji mi tog covjeka koji je dosao da pomogne bez tala a da su ga ovi ljudi otjerali ! Ne postoji !Veteran je napisao/la:Pa fino te čovjek pita zašto ne odgovoriš? Ne možeš jer i sam znaš da je sve u pravu. Ne bih da se nadovezujem, jer bi u racku sve otišlo, ali možda jednom privatno....Neandertalac je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Neandretalac zasto Amar nije rekao da je kriv sto su mnogi igraci otisli za male pare,jel trebao on priznati krivicu za to ? Jel Amar kriv sto je ostala pustos sad iza njega ? Sto su neki menadzeri imali po par igraca iz omladinskog pogona ? Ko je kriv sto je Amir imao klauzulu u ugovoru od 150 milja ?
Sto si nervozan kralju?
Interes?
![]()
![]()
Ovo cak i dobro izgledaHadzijalagic je napisao/la:Hajde Harise 4-3-3
Zar Dženis nema 2 žuta? Barem je tako po evidenciji saveza..jovanmaksimovic je napisao/la:igramo bez beganovica, kosorica, blagojevica i secerovica u zenici
samo da jahu na stopera ne vrati a da zeru sa ugljesom uspari sto bi bilo odlicnozubanovic89 je napisao/la:Ovo cak i dobro izgledaHadzijalagic je napisao/la:Hajde Harise 4-3-3
Neki dan sam ti napomenuo, ja ih sigurno nemam, a za tebe nisam siguran. Nemoj se ložiti nisam ništa loše mislio, ovo privatno je na pp, a može i na piću ako se družiš sa starijim ljudima. Ja znam tačno šta ne valja, šta bi ispravio, ali jbg ne pitam se, pa onda ovako samo malo proserem ovdje. Mnogo je forumaša koji takođe znaju, ali ne pišu, za razlku od tebe koji nam svaki dan napišeš 10 puta da ne valja sportski segment. Znamo mi to buraz, većina nas ovdje nismo debili jbt, ne moraš nam ti ponavljati danima.Neandertalac je napisao/la:Slobodno, bez uvijanja, bujrum!Veteran je napisao/la:Pa fino te čovjek pita zašto ne odgovoriš? Ne možeš jer i sam znaš da je sve u pravu. Ne bih da se nadovezujem, jer bi u racku sve otišlo, ali možda jednom privatno....Neandertalac je napisao/la:
Sto si nervozan kralju?
Interes?
![]()
![]()
Ovde, privatno, gdje god hoces ili hocete!
I to ti kazes da je u pravu, ja ne. Malo prije si pisao o Dejanu Nikolicu.
Ako nista, moralno ispravno bi bilo da se samoprozvani menager u pokusaju dostojanstveno povuce iz kluba sa svih mogucih funkcija!
Dalje, svog ahbaba Cuka da nagovori na isto.
Hajmo brate otvoreno, ja nikakvih interesa nemam a kako vidim da istina boli one koji imaju!