Hmm. Neckam se sada glede te izjave.diego1921 je napisao/la:Neandretalac brate jel i dalje vazi ona ako Misimovic ne uzme titulu,moze komotno da ide na kraju sezone..Posto si sinoc drugacije pisao.
I moze li sportski dio biti dobar bez rezultata ? Ocito da ne mozemo imati rezultat,kad igraci i tribina nam kroje sudbinu kluba .Fula ce uvjek biti s igracima i na to nekad ne mozemo uticati,al na bojkotase mozemo .
Da pojasnim; Kada vidim kakva se hajka vodi i koliko krokodila ceka razjapljenih zvalja, kako rekoh posteno se zamislim. Ipak mi ne bi trebali sve one koji kritikuju stavljati u isti kos trazeci im mane i diskreditirajuci ih a u svrhu da bi se odbranilo neodbranjivo.
Naravno, jako je bitno kako ce se gsn Misimovic ponasati u narednim danima. Po meni on ima dvije opcije;
A_ Da direktno kroz saopstenje ili indirektno kroz poteze prizna gresku ucinjenu sa sportskim dijelom kluba i da isti na upravljanje prepusti strucnim ljudima uz konsultacije sa Zeljinim legendama, bivsim igracima i trenerima.
B_ Da tvrdoglavo nastavi sa carovanjem u sportskom dijelu iako je evidentno gdje nas to rezultatski a bgmi uskoro i finansijski vodi.
A_ Podrska bezrezervna plus postovanje za hrabrost.
B_ Nemamo sta dalje pricati, stavio si se ispred interesa kluba.
Hbga, znam da zvuci grubo ali tako je, kako rekoh nemam problem sa tim da idem u kost bez obzira o kome je rijec.
Ne znam koliki uticaj na njega imaju oni kojima bi se zadrmala stolica prepustanjem sportskog dijela nekom drugom.
A mozemo i o njima.
Ps. Baggio@ ne znam jesam li prije ali da kazem kako pratim tvoje pisanje.
Odskaces zreloscu i logikom uzitak je citati tvoje postove.
Svaka cast!