Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 4:22 pm

diego1921 je napisao/la:Neandretalac brate jel i dalje vazi ona ako Misimovic ne uzme titulu,moze komotno da ide na kraju sezone..Posto si sinoc drugacije pisao.
I moze li sportski dio biti dobar bez rezultata ? Ocito da ne mozemo imati rezultat,kad igraci i tribina nam kroje sudbinu kluba .Fula ce uvjek biti s igracima i na to nekad ne mozemo uticati,al na bojkotase mozemo .
Hmm. Neckam se sada glede te izjave.
Da pojasnim; Kada vidim kakva se hajka vodi i koliko krokodila ceka razjapljenih zvalja, kako rekoh posteno se zamislim. Ipak mi ne bi trebali sve one koji kritikuju stavljati u isti kos trazeci im mane i diskreditirajuci ih a u svrhu da bi se odbranilo neodbranjivo.

Naravno, jako je bitno kako ce se gsn Misimovic ponasati u narednim danima. Po meni on ima dvije opcije;

A_ Da direktno kroz saopstenje ili indirektno kroz poteze prizna gresku ucinjenu sa sportskim dijelom kluba i da isti na upravljanje prepusti strucnim ljudima uz konsultacije sa Zeljinim legendama, bivsim igracima i trenerima.

B_ Da tvrdoglavo nastavi sa carovanjem u sportskom dijelu iako je evidentno gdje nas to rezultatski a bgmi uskoro i finansijski vodi.

A_ Podrska bezrezervna plus postovanje za hrabrost.

B_ Nemamo sta dalje pricati, stavio si se ispred interesa kluba.

Hbga, znam da zvuci grubo ali tako je, kako rekoh nemam problem sa tim da idem u kost bez obzira o kome je rijec.
Ne znam koliki uticaj na njega imaju oni kojima bi se zadrmala stolica prepustanjem sportskog dijela nekom drugom.
A mozemo i o njima.

Ps. Baggio@ ne znam jesam li prije ali da kazem kako pratim tvoje pisanje.
Odskaces zreloscu i logikom uzitak je citati tvoje postove.
Svaka cast!
Željeznicar za život cijeli!

chile
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:23 pm

Kad se osvrnem na sagu oko sefa struke ne znam dal' da se smijem ili placem.
U maju su birali skoro mjesec dana i dobijemo slovenca koji je radio po skolski i time ocito kupio dio navijaca, ali nam to nije donjelo igru kakvu je obecao... trka, presong, brzi protok lopte..neke ideje u igri.
Vjerovatno greska u izboru koji je s obzirom na vrijeme koje je iskoristeno za isti morao biti bolji.
Sada cemo birati na brzinu nekog slobodnog trenera i vjerovatno fuliti, tj na zimskoj pauzi ocekujem novo ime na klupi i bar 10 novih igraca.
Jbg. postali smo autobuska stanica sto nimalo nije dobro.
U klubu se na sportski dio moraju postaviti ljudi iz Zelje koji su tu igrali i vezani su za klub.
Meni kao navijacu ovo sve smrdi i ne svidja mi se trenutna "politika" kluba.
Jedino u cemu smo sad ispred u odnosu na ranije je marketing i ta desavanja oko stadiona...ostalo opasno kaska.

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u pon avg 22, 2016 4:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

godrina
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:25 pm

Ne mozemo mi spojit 2 dobra da jebbe rak raka. Napokon se pokrenula prica o stadionu, nesto se radi navijaci super zadovoljni tim dijelom i radom uprave skupljaju se pare al onda dodje baksuzluk sa rezultatima i mamlazi kao sto je Vedran i ruse trenera, privatizuju klub i igraju kako hoce (mislim na klosara golmana). Posrali su nas ovim, Manijaci im trebaju stavit do znanja sve to, bas sam iznenadjen tibinom.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hadzijalagic
Kontakt:

mula je napisao/la:Mislim da malo više serete po Misimoviću nego što bi trebalo. Ja vas shvatam, da je nekim krivo što je Željo u ovoj situaciji, ali mislim da niste upravu kada tako pričate o njemu. Brzo zaboravljamo dobre stvari. Ne vidim što je Misimović kriv što Željo loše igra. krivce treba tražiti u stručnom štabu, igračimai itd. A u poslovnom segmentu, ekonomskom, menadžmentu, marketingu,infrastrukturi itd. krivite Misimovića, argumentovano naravno.
Miske i ostali odgovorni za finansijsku stabilizaciju i poboljsanje infrastrukture moraju pokazati izlazna vrata iz kluba anonimusima koji se medijski eksponiraju preko ledja naseg kluba i javno obecavaju titule.. Takodjer "vec propisane procedure rada" moraju pod hitno biti promijenjene je su teska karina..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

dell21
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:Sad kad Alihodžić preporodi ekipu i pokaže svoj trenerski talenat koji je dugo čučao u njemu pa ubijemo Čelika 0-5 a Kemo Alispahić izvrši ritualno samozapaljivanje u željezari :ganja:

Ako pobijedimo lakse od ocekivanog tad cemo jos vise biti ubijedeni da je sabotiranje Kostica u pitanju.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:26 pm

Hadzijalagic je napisao/la:O kakvom vi Kodri pricate? Covjek se jednom zajebao i ako ima trunku samopostovanja vise nece primirisati ovoj ligu.. I nisu njega iz sarajeva otjerali igraci nego Kodro nije zelio imati nista sa stimaljkama i malverzacijama raznoraznih punaca..

Isto tako ako mislite da ce neko jako ime sa renomeom doci da nas vodi grdno se varate.. Niko ko drzi do sebe nece doci da bude kolateralna steta pogresne politike u sportskom segmentu i da bude samo jedan u nizu unaprijed osudjenih na propast.. Musa je glavni kandidat iz razloga sto je naucio da bude tjeran iz svakog kluba koji je vodio tako da mu ni otkaz u zelji nece predstavljati problem..
Pa kad je vec uprava toliko hvaljena od strane igraca, kako fino pregovaraju, kako imaju dobru viziju, kako razmisljaju dugorocno... pa kad znas da Musa i Jagodic nisu dugorocna rjesenja, da mozemo ove sezone izboriti Evropu, iduce isto, ali da sustinski napretka nekog nema, pa hajde, digni se na neki visi nivo, kontaktiraj Kodru, daj mu odrijesene ruke i daj mu vrijeme. Pusti ga da i dovodi i da tjera... pitari su napravili veliku gresku jer ga nisu pustili da radi, nego im je titula bila preveliki imperativ. Nasi nek mu obezbijede jos jednog covjeka iz sporta, nekog ko je godinama u nasem fudbalu i kome su poznati svi marifetluci, igraci, talenti, tereni, menadzeri... pa nek se nadopunjuju gdje treba, a sto se tice taktike Kodro je sigurno pravi izbor. Samo ga pustiti da radi i da stvara tim.

Veteran1965
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:26 pm

Grbavica je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Na našu najveću žalost, mnogi koji se kunu da su veliki Željovci, pa čak i neki koji su Želji dali dosta toga smiju se ovih dana sretni zbog svih ovih dešavanja u kojima su i aktivno učestvovali....pichkurine!!!!
Buki prvi u usta mu se naserem, parazitiro u klubu godinama sa haverom Dželom, u crno nas zavili. Sada kao prozivaju nešto smradovi.
Ma vjeruj Buki i Dželo su pačiči pravi, niti su oni kapacitet, niti ih neko posebno cijeni i respektuje. Jači su tu ljudi u pitanju mnogo...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

diego1921
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:30 pm

Neandertalac je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Neandretalac brate jel i dalje vazi ona ako Misimovic ne uzme titulu,moze komotno da ide na kraju sezone..Posto si sinoc drugacije pisao.
I moze li sportski dio biti dobar bez rezultata ? Ocito da ne mozemo imati rezultat,kad igraci i tribina nam kroje sudbinu kluba .Fula ce uvjek biti s igracima i na to nekad ne mozemo uticati,al na bojkotase mozemo .
Da pojasnim; Kada vidim kakva se hajka vodi i koliko krokodila ceka razjapljenih zvalja, kako rekoh posteno se zamislim. Ipak mi ne bi trebali sve one koji kritikuju stavljati u isti kos trazeci im mane i diskreditirajuci ih a u svrhu da bi se odbranilo neodbranjivo.

Naravno, jako je bitno kako ce se gsn Misimovic ponasati u narednim danima. Po meni on ima dvije opcije;

A_ Da direktno kroz saopstenje ili indirektno kroz poteze prizna gresku ucinjenu sa sportskim dijelom kluba i da isti na upravljanje prepusti strucnim ljudima uz konsultacije sa Zeljinim legendama, bivsim igracima i trenerima.

B_ Da tvrdoglavo nastavi sa carovanjem u sportskom dijelu iako je evidentno gdje nas to rezultatski a bgmi uskoro i finansijski vodi.

Hbga, znam da zvuci grubo ali tako je, kako rekoh nemam problem sa tim da idem u kost bez obzira o kome je rijec.
Ne znam koliki uticaj na njega imaju oni kojima bi se zadrmala stolica prepustanjem sportskog dijela nekom drugom.
A mozemo i o njima.

Svaka cast!
A zasto bi Misimovic priznao greske,jesu li prije njega isto to ucinili ? Ustvari on je i priznao kad je rekao,kaskamo u sportskom djelu,ucinicemo sve da to ispravimo,to je priznanje.Jel se neko nudio da prihvati sportski dio a da mu Misimovic nije dao,mislim na te legende ? I jel Misimovic ponudio Sergeju Barbarezu da bude sportski direktor ? Pored Sergeja bili su jos neki u opticaju,zar ne ?

psihopata
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:31 pm

musa dingospo luzerskog mentaliteta koji nema svoje ja,vlado rumeni seljačić koji je samo s borcem i najboljim igračkim kadrom u ligi napravio nešto,seoska varalica gdje god je drugo radio bila je propast,ako su ovi kandidati onda je bolje bez trenera biti,a što se mene tiče ako neće oda a sigurno neće onda simo krunić bi bio dobro rješenje,a najbolje bi bilo da je ostao kostić barem do polusezone al ne možeš ti ovdje ćunjeve postavljati i imati radno vrijeme.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

sergejevic

pon avg 22, 2016 4:34 pm

A mozemo i o njima.

Svaka cast!
To je jedini ispravan nacin.
Misketu hvala za sve, zaduzio nas je i pomogao u mnogim stvarima, ali cinjenica je da nije kompetentan da vodi sportski dio kluba. Ako prihvati da mu pomogne neko onda moze zauvijek ostati u klubu sto se mene tice. Ako misli da moze i dalje sam i da ce se nastaviti ovakva politika, onda nije to to. Hvala njemu i u tom slucaju.
Mislim da je on vec izabrao opciju A, tako da nema potrebe dalje o tome.
Slazem se i za @Baggia. :palacgore:

Tryg
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:34 pm

Nama Murinjo da dodje a da mu svi osim njega dovode u klub igrace imali bi iste ove probleme. I dok se god neki igraju menadjera i dovode sve i svasta ovako ce i biti. Kaki ba krizaji picke materine, covjek nije doveo ni jednog igraca da ga je on htio i najeba ni kriv ni duzan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:35 pm

Tacno me stid igraca i njihovog ponasanja...za mene Kosoric vise nije kapiten taman nosio 5 traka...Veca sta reci za njega, on bi meni bio suspendovan do polu sezone
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Neandertalac

pon avg 22, 2016 4:36 pm

diego1921 je napisao/la:

A mozemo i o njima.

Svaka cast!
A zasto bi Misimovic priznao greske,jesu li prije njega isto to ucinili ? Ustvari on je i priznao kad je rekao,kaskamo u sportskom djelu,ucinicemo sve da to ispravimo,to je priznanje.Jel se neko nudio da prihvati sportski dio a da mu Misimovic nije dao,mislim na te legende ? I jel Misimovic ponudio Sergeju Barbarezu da bude sportski direktor ? Pored Sergeja bili su jos neki u opticaju,zar ne ?
Te price mozete pricati Delinju@ kod njega to prolazi, kod mene ne.

Naravno da treba, nego ko bi trebao?
Ko je donosio odluke osim njega i ljudi najblizih njemu?
Ja ga cak i ne krivim, vjerujem da je mislio dobro, samo sto nije znao.

I pazi, govorimo striktno za sportski dio, za ostalo kapa dole da mi ne vezete taj uteg kao sto ste prije radili.
Odradicu sada jedan post gdje cu pokusati retrospektivno izanalizirati desavanja zadnje dvije godine kako bih dodatno pojasnio svoje stavove.

Edit. Hvala Sergejevic@ drago mi je i da si ti kao jedan od ozbiljnijih ovde progovorio o ovome, iskreno bez uvijanja.

ISB87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:40 pm

Ne krivim te "vukove" sto napadaju klub, navikli su na odredjene prihode bez da mrdnu qurcem.Krivi smo mi sto smo dopustili to sve.
Nazalost, moralo je doci do ovoga.Kosticu sretno, dokazi se negdje pa nam pljuni u facu, slobodno.Sto se mene tice, red bi bio za 3-4 ispisnice ako je bilo ikakvih turbulencija u svlacionici.

Jest da je @Neandertalac nekakav ters kada pise, ili mu je takav stil pisanja sta ja znam, ali ja se slazem sa njim da se trebaju ograditi od sportskog dijela u buduce vrijeme.Neka se fokusiraju na izgradju stadiona i prezivljavanja bez europe.Dok bi sd i novi trener trebali da odlucuju o terenu.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
MIRZA RASCIC

diego1921
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:41 pm

Neandretalac zasto Amar nije rekao da je kriv sto su mnogi igraci otisli za male pare,jel trebao on priznati krivicu za to ? Jel Amar kriv sto je ostala pustos sad iza njega ? Sto su neki menadzeri imali po par igraca iz omladinskog pogona ? Ko je kriv sto je Amir imao klauzulu u ugovoru od 150 milja ?
Sergejevicu za tebe pitanje kome bi ti dao sportski dio ? Nudjeno je mnogima ,odbili su ljudi..Ko je ta legenda sto je htio pomoci,a nije mu se dalo ? Imena i prezimena,samo napisite !

Grbavica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:44 pm

Veteran je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Na našu najveću žalost, mnogi koji se kunu da su veliki Željovci, pa čak i neki koji su Želji dali dosta toga smiju se ovih dana sretni zbog svih ovih dešavanja u kojima su i aktivno učestvovali....pichkurine!!!!
Buki prvi u usta mu se naserem, parazitiro u klubu godinama sa haverom Dželom, u crno nas zavili. Sada kao prozivaju nešto smradovi.
Ma vjeruj Buki i Dželo su pačiči pravi, niti su oni kapacitet, niti ih neko posebno cijeni i respektuje. Jači su tu ljudi u pitanju mnogo...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma znam na šta i na koga misliš, ali čisto da spomenem i njih, samoprozvane legende Želje.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Neandertalac

pon avg 22, 2016 4:44 pm

diego1921 je napisao/la:Neandretalac zasto Amar nije rekao da je kriv sto su mnogi igraci otisli za male pare,jel trebao on priznati krivicu za to ? Jel Amar kriv sto je ostala pustos sad iza njega ? Sto su neki menadzeri imali po par igraca iz omladinskog pogona ? Ko je kriv sto je Amir imao klauzulu u ugovoru od 150 milja ?
Sergejevicu za tebe pitanje kome bi ti dao sportski dio ? Nudjeno je mnogima ,odbili su ljudi..Ko je ta legenda sto je htio pomoci,a nije mu se dalo ? Imena i prezimena,samo napisite !

Sto si nervozan kralju?
Interes?

Nemoj siriti temu i prebacivati **** sa ovako bitne i kao dan jasne stvari!

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:45 pm

Novi kapiten protiv Čelika, Aco ispada iz sastava ;)

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:46 pm

Pa Aco neće svakako igrati zbog 3 žuta kartona.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pon avg 22, 2016 4:47 pm

Daj Boze da se mi opravimo od ovog sranj.a i izborimo ligu za prvaka !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava