Jedino sto Musa ima renome , ime, kazu sa njim bas nema zajebacije da ima kao autoritet e sad jel to laz il istina hajd ga znaj, od svih trenera izbor je moj nekako slavko kao sigurno vecini forumasa ovde.Elegant je napisao/la:Petrovic je potpisao nove dvije godine u Radniku, Jagodić je pet deka sa Musom, Krunica ne bi uzimao u obzir!
Ne bi se složio da bi Kodro prošao isto kao Kostić, jer ipak ima našeg mentaliteta, legenda je BH lopte, napravio je karijeru o kojoj kloševi mogu samo sanjati....i mislim da bi to mnogo bolje bilo.Brkoo je napisao/la:Dovodjenje Petrovica bi bilo odlicno ali to nije realno. Jagodic je uzeo ligu sa Borcem, vodio mladu reprezentaciju, uspjesno je i Celik vodio. Krunic je uzeo kup sa Jagodinom i bio u top3 trenera u Srbiji u to doba. Musa je luzer vjeciti i nije kvalitet za trenera Zelje. Musa da ima prednost 8 bodova u odnosu na protivnike, 3 kola prije kraja, on bi to prokockao i uz veliku dozu srece mozda izborio evropu..
Kodro bi prosao isto kao i Kostic, Kodro je bolji takticar u odnosu na Milosa mada generalno taj evropski pristup ovdje ne pali. Ovdje ti treba trener koji je namazan i koji zna kako i na koji nacin se sa stokom radi..
ma jok promjenio je misljenje ...sad ipak Miske je kralj i treba ostati...za mjesec dana ce mozda drugaciej biti pa cemo vidjetidiego1921 je napisao/la:Neandretalac brate jel i dalje vazi ona ako Misimovic ne uzme titulu,moze komotno da ide na kraju sezone..Posto si sinoc drugacije pisao.
I moze li sportski dio biti dobar bez rezultata ? Ocito da ne mozemo imati rezultat,kad igraci i tribina nam kroje sudbinu kluba .Fula ce uvjek biti s igracima i na to nekad ne mozemo uticati,al na bojkotase mozemo .
cala je napisao/la:I Kodru bi ova nasa gamad otjerala kroz mjesec-dva. Prvo, nek se Misimovic i Nikolic okane transfera jer ne znaju. Drugo, nek izadju u javnost i nek kazu sta je bio problem kod Kostica isto kao sto su za Edisa rekli. Onda nek se iz kluba skroz odstrane problematicni igraci ili kazne po zasluzi. E tek onda nek dovode novog trenera. Sto neko ovdje rece, dzaba nama i Ferguson ako ga igraci nece jebat ni 5%.
isto je, samo im je malo duže trebalo. svodi se na šta će on nama crtati...Veteran je napisao/la: Ne bi se složio da bi Kodro prošao isto kao Kostić, jer ipak ima našeg mentaliteta, legenda je BH lopte, napravio je karijeru o kojoj kloševi mogu samo sanjati....i mislim da bi to mnogo bolje bilo.
![]()
![]()
Mozda je i on dobio dnevnicu od Misketa !delinjo je napisao/la:ma jok promjenio je misljenje ...sad ipak Miske je kralj i treba ostati...za mjesec dana ce mozda drugaciej biti pa cemo vidjetidiego1921 je napisao/la:Neandretalac brate jel i dalje vazi ona ako Misimovic ne uzme titulu,moze komotno da ide na kraju sezone..Posto si sinoc drugacije pisao.
I moze li sportski dio biti dobar bez rezultata ? Ocito da ne mozemo imati rezultat,kad igraci i tribina nam kroje sudbinu kluba .Fula ce uvjek biti s igracima i na to nekad ne mozemo uticati,al na bojkotase mozemo .
Buki prvi u usta mu se naserem, parazitiro u klubu godinama sa haverom Dželom, u crno nas zavili. Sada kao prozivaju nešto smradovi.Veteran je napisao/la:Na našu najveću žalost, mnogi koji se kunu da su veliki Željovci, pa čak i neki koji su Želji dali dosta toga smiju se ovih dana sretni zbog svih ovih dešavanja u kojima su i aktivno učestvovali....pichkurine!!!!
para vrti gdje burgija nece jbgdiego1921 je napisao/la:Mozda je i on dobio dnevnicu od Misketa !delinjo je napisao/la:ma jok promjenio je misljenje ...sad ipak Miske je kralj i treba ostati...za mjesec dana ce mozda drugaciej biti pa cemo vidjetidiego1921 je napisao/la:Neandretalac brate jel i dalje vazi ona ako Misimovic ne uzme titulu,moze komotno da ide na kraju sezone..Posto si sinoc drugacije pisao.
U ovom trenutku smo osuđeni na trenera koji poznaje ovu ligu, jer nemaš više prava na nečije prilagođavanje, sada moraš ubaciti čovjeka u frku, da se što prije snađe.SIMA_SIMAU je napisao/la:Mislim da nam treba trener koji poznaje ovu ligu...jer vidite svaki trener koji dodje sa strane je osudjen na propast...Jarni, Kodro, Capljic, Kostic itd. Mi nemamo evropski mentalitet i zelimo sve preko noci...ostajemo jedan veci mahalski klub nista vise.
Samo ne znam sto Deju Nikolica mrzi ? Frajer je bankar, mozda mu se zamjerio oko gengi !delinjo je napisao/la:para vrti gdje burgija nece jbgdiego1921 je napisao/la:Mozda je i on dobio dnevnicu od Misketa !delinjo je napisao/la:
ma jok promjenio je misljenje ...sad ipak Miske je kralj i treba ostati...za mjesec dana ce mozda drugaciej biti pa cemo vidjeti![]()
Ja mislim da nam bas zato treba sportski direktor. Covjek koji ce se pitati za sve u sportskom segmentu kluba. Neko ko ce objasniti tom treneru sta mu ciniti, koja je vizija kluba, da li treba forsirati mladje igrace, koji ce zajedno s trenerom traziti ciljana pojacanja za klub. Dejo dovodi igrace reda radi, vidi neko slobodan odmah pregovori o dolasku, a trenera nemamo. Onda trener to mora posloziti, a vidimo kako to uspjeva. Dodje Kostic i ne treba mu pola ekipe odma, a tu dolazi sportski direktor da mu kaze pomalo kralju, ovaj klub je postojao i prije tebe, mozes malo nesto izmjeniti, ali ne i pretumbati sve zivo.Jaozinho22 je napisao/la:Ja vas ne kontam i to pričanje o sportskom direktoru !?
Opet se igramo.
To što treba da radi SD, može i Dejo Nikolić po svojoj proceduri.
Treba ti team-manager ! Željovac 1/1 koji će reći šta mu treba i gdje mu treba !
Ne trebaju nam ublehe ala Ibrak i ostali levati.