Svaka cast, bas tako, sada povratak u surovu realnost seve, treniranja na male, kole, cipsa i ostalih blagodeti.Hurmasica je napisao/la:I da, Miloše i Marko hvala vam. Hvala što sam barem ovih nekoliko mjeseci osjetio nešto evropsko na Grbavici. Džaba na kraju sve, mahalski mentalitet uvijek iznjedri u ovoj rupi od države. Sretno vam gdje god bili i puno sreće!
Ja sam još prije par mjeseci rekao da me strah da nam se sve ne dešava ciklično i da se ne ponovi ono što se dešavalo nakon Amarovog i Odinog odlaska. A poklapa se dosta stvari.sergejevic je napisao/la:Fakat je zanimljivo kako se sve vrti u krug. Otisao je jednom Amar, pa je dosao Oda i napravio sjajan rezultat, tada su doveli Pliseka i Oda otisao. Dugo, dugo smo svi smatrali kako je cijelo sranje krenulo od smijene Odovica i da je to velika greska.
Opet Oda dosao, opet napravio veliki rezultat, bez poraza polusezona, dobro u Evropi. Onda stalo u ligi, umjesto da mu damo podrsku i da ostavimo covjeka na klupi, mi opet smijenimo Odu. Sada se opet prica da je to velika greska i da je sranje krenulo od tog trenuka.
delinjo je napisao/la:malo golmansko govno
Da, to je isto neko primjetio prije par sedmica, i ima dosta slicnosti, nazalost.Grbavica je napisao/la:Ja sam još prije par mjeseci rekao da me strah da nam se sve ne dešava ciklično i da se ne ponovi ono što se dešavalo nakon Amarovog i Odinog odlaska. A poklapa se dosta stvari.sergejevic je napisao/la:Fakat je zanimljivo kako se sve vrti u krug. Otisao je jednom Amar, pa je dosao Oda i napravio sjajan rezultat, tada su doveli Pliseka i Oda otisao. Dugo, dugo smo svi smatrali kako je cijelo sranje krenulo od smijene Odovica i da je to velika greska.
Opet Oda dosao, opet napravio veliki rezultat, bez poraza polusezona, dobro u Evropi. Onda stalo u ligi, umjesto da mu damo podrsku i da ostavimo covjeka na klupi, mi opet smijenimo Odu. Sada se opet prica da je to velika greska i da je sranje krenulo od tog trenuka.
To je to, treba biti pametan u ovoj situaciji, treba nam čovjek koji je nešto osvojio, jbt, pa on je Bešića odstranio iz reprezentacije zato jer ga je lagao i zavlačio a da mu se neki Kjosevski kofrči.cala je napisao/la:Od domacih bih samo Vladu Jagodica volio vidjeti. Dokazan trener u ovoj drzavi koji zna posao a i ima kakav-takav autoritet.
Ko je to od igrača otjerao Odovića? I zašto bi ga otjerao? Uopće ne kontam tu priču.Virtu4L je napisao/la:Od ove slike je i krenulo ovo prokletstvo, najveća greška kojuje klub napravio od rata pa na ovamo. Ovih dana se osjećam poprilično usrano, ali ni blizu kao što sam se osjećao kada je Odović dobio otkaz. U ovom trenutku ne bih volio da se vrati, jer njemu su uradili ovo što i Kostiću, ne može se on boriti sa ovom bagrom. Njima treba mangup koji će im izvaditi dušu, a uprava treba da mu da malo veće ovlasti, da ih ima pravo kazniti i da to javno opravda.