i sta je ovde zestoko? malo je covjek puko, ocigledno, ali mene nije izprovocirao...Okolele je napisao/la:Hahaha sta ovaj papak husejinovic laprda..idi cugaj guzonja..![]()
http://booyakasha.ba/zestoka-provokaci ... jeznicara/" target="_blank
jeste za prvi tim koliko se sjećam, ali ovo je tekma veterana prije toga...Izlija je napisao/la:Ma nešto mi ko u magli da je Kružik bio na golu.
pa čim ne dovode novog Ješića, Kodru, Jarnija i ostale, normalno da nema, a pojačanje će im biti Hadžić iz Olimpika...Elegant je napisao/la:Propali igrac hoce da zaradi jos malo para dok moze, ali obzirom da u Sarajevu vise nece biti para neka potrazi drugi klub !
Molim Vas da ne pisemo o njima uopste me ne interesuju .delinjo je napisao/la:ma kod njih je raspad sistema ,sumnjam da ce uopste izboriti ligu za prvaka...pa u ovom trenutku ima bar 5 ekipa boljih od njih a jos kad se doda na to odlazak Barbarica i Benke kao i Duljevica...sve je jasno![]()
Pa da ti poslije derbija daje izjave sarajevo je najveci klub u drzavi,neka daleko mu kuca od nase bilaCARSONIO je napisao/la:Molim Vas da ne pisemo o njima uopste me ne interesuju .delinjo je napisao/la:ma kod njih je raspad sistema ,sumnjam da ce uopste izboriti ligu za prvaka...pa u ovom trenutku ima bar 5 ekipa boljih od njih a jos kad se doda na to odlazak Barbarica i Benke kao i Duljevica...sve je jasno![]()
Licno bi volio da dodje ovaj petrovic za trenera cini mi se da bi sa njim bili dobri.
Na kraju ce otici u ovaj raspali Trabzonspor ko da gledam..Elegant je napisao/la:Koliki procenat imamo za Viscu izgleda da ide u Sevilju ?
ma najveca ubleha u prvenstvu ...voli prodati vise nego se hljeba najestiIvicahuljev je napisao/la:Pa da ti poslije derbija daje izjave sarajevo je najveci klub u drzavi,neka daleko mu kuca od nase bilaCARSONIO je napisao/la:Molim Vas da ne pisemo o njima uopste me ne interesuju .delinjo je napisao/la:ma kod njih je raspad sistema ,sumnjam da ce uopste izboriti ligu za prvaka...pa u ovom trenutku ima bar 5 ekipa boljih od njih a jos kad se doda na to odlazak Barbarica i Benke kao i Duljevica...sve je jasno![]()
Licno bi volio da dodje ovaj petrovic za trenera cini mi se da bi sa njim bili dobri.
Pa sad za ovo najesti nisam bas sigurandelinjo je napisao/la:ma najveca ubleha u prvenstvu ...voli prodati vise nego se hljeba najestiIvicahuljev je napisao/la:Pa da ti poslije derbija daje izjave sarajevo je najveci klub u drzavi,neka daleko mu kuca od nase bilaCARSONIO je napisao/la: Molim Vas da ne pisemo o njima uopste me ne interesuju .
Minimalno milion KM.flux je napisao/la:"Milan je navodno spreman da za transfer Džeka izdvoji 13.000.000 evra i ponudi mu godišnju platu od 4.500.000." Hoćemol' računati koliko nama ide
1% cini mi se.Elegant je napisao/la:Koliki procenat imamo za Viscu izgleda da ide u Sevilju ?
Ma kad smo ga prodavali bila je neka klauzula, nesto 10% od iduceg transfera, mozda se i varam al etoPlavo - Bijeli je napisao/la:1% cini mi se.Elegant je napisao/la:Koliki procenat imamo za Viscu izgleda da ide u Sevilju ?
Igrao je kod nas u svojoj 19 i 20 godini. U 21 je otisao u Tursku. Dakle 2 godine po 0.5%