Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 9:41 am

Za trenera ne znam, al se ekipa mora očistiti

teteac8684
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:46 am

kontranogama je napisao/la:Da nesto treba mjenjat, to je svima jasno. Ali mislim da nekakav veliki rez nam sad ne bi odgovarao.
Polako prvo kazniti one koji mogu a ne daju sve od sebe. Ako je stvarno do sefa onda nek ide, iako ja nimalo nisam za tu varijantu. A ovo za Sportski segment je cak i meni levatu jasno da ne valja. Protiv Celika definitivno nake rotacije moraju biti. A upravi od mene i dalje bezrezervna podrska. Da nisu savrseni ,nije niko, al da su do sada pokazali da nema muljanja kao kod prethodnih, vala jesu. Posebno sad kad se ova grupa ljigavaca ovako nasladjuje trenutnim stanjem i zeli potkopati sve samo radi svoje koristi. Uglavnom kao i vecini meni je ZELJO taj koji je bitan, nikako pojedinacna imena.
Jedna od stvari koju po meni ova uprava mora, je pojacati uticaj u savezu jer koliko god da hoces da budes posten to ne pije vode, po onoj staroj "dobar i lud , dva brata rodjena"
+1....I da, baš me zanima da li bi u Mostaru, za onakav start našeg golmana u 16-ercu, svirao penal??? I prije nego bi pao, svirao bi, garantujem...

godrina
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:46 am

ako postoji taj neki famozni bojkot, izabrat 2-3 ta mangupa kaznit i poslat na tribine
ako kostic i nakon toga ne uspije popravit ekipu i skupit bodove spakovat mu kofere i mahnut do slovenije
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

dell21
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:47 am

Ako ode kostic onda mora i par igraca, nije samo kosticeva krivica ovakva igra.

kontranogama
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:48 am

LARS1921 je napisao/la:Za trenera ne znam, al se ekipa mora očistiti
Onda znaci da nesto znas, ako je tako nek idu svi u pm, ostaviti sefa a pocet sastavljat tim od onih kojima je njihov posao na prvom mjestu a ne nake muljarije.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Morzhy
Kontakt:

Ma ja, nogirajte Kostića pa dovedite Mourinha. Možda Vedran par kola neće puštati golove, možda kapiten neće glavom spuštati na volej protivničkom napadaču, možda Jovan neće namjerno predavati lopte protivnicima pa onda ih namjerno i udarati da dobije crveni karton, možda Memija neće hodati i odmahivati glavom kao Odoviću (legendi Željezničara) u Doboju kod Kaknja, možda Dženis neće uklizavati bezveze u aut ostavljajući beka na milost i nemilost protivničkoj desnoj strani! Gospodo iz Uprave, dugoročno nećete riješiti problem smjenom trenera. Pokazali ste muda da riješite probleme na drugim mjestima, nemojte biti bezmudi kada je u pitanju svlačionica! Trener možda ne smije riješiti jer bi ga prebili ovi što aplauzom nagrađuju golmana koji je pred njima pustio gol!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

dell21
Kontakt:

godrina je napisao/la:ako postoji taj neki famozni bojkot, izabrat 2-3 ta mangupa kaznit i poslat na tribine
ako kostic i nakon toga ne uspije popravit ekipu i skupit bodove spakovat mu kofere i mahnut do slovenije
To je to :palacgore:

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:49 am

kontranogama je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Za trenera ne znam, al se ekipa mora očistiti
Onda znaci da nesto znas, ako je tako nek idu svi u pm, ostaviti sefa a pocet sastavljat tim od onih kojima je njihov posao na prvom mjestu a ne nake muljarije.
Znam većinu što i vi. Pisalo se i prije o problemima, doduše ne u velikoj mjeri, ali se zanemarivalo jer smo imali taj niz. ( prošle polusezone )

delinjo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:57 am

Morzhy je napisao/la:Ma ja, nogirajte Kostića pa dovedite Mourinha. Možda Vedran par kola neće puštati golove, možda kapiten neće glavom spuštati na volej protivničkom napadaču, možda Jovan neće namjerno predavati lopte protivnicima pa onda ih namjerno i udarati da dobije crveni karton, možda Memija neće hodati i odmahivati glavom kao Odoviću (legendi Željezničara) u Doboju kod Kaknja, možda Dženis neće uklizavati bezveze u aut ostavljajući beka na milost i nemilost protivničkoj desnoj strani! Gospodo iz Uprave, dugoročno nećete riješiti problem smjenom trenera. Pokazali ste muda da riješite probleme na drugim mjestima, nemojte biti bezmudi kada je u pitanju svlačionica! Trener možda ne smije riješiti jer bi ga prebili ovi što aplauzom nagrađuju golmana koji je pred njima pustio gol!

:palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kontranogama
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:58 am

Ja ovde stvarno branim Kostica, najvise zato sto mi je muka od stalnog mijenjanja. Al brate valjda vidi on na treningu jel ovaj ili onaj golman bolji isto ko sto vidi i koji igrac pokazuje vise od drugog. Ne kazem ja da je Kostic dobitak na lotu, ali ponavljam stoti put kontinuitet je taj koji donosi rezultate.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

cikazubo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:00 am

baxuz87 je napisao/la:Ja kad napišem na gg.ba da bi trebalo banovat Hrasno1921 zbog laži i klevete obriše mi se post, dok njegovi su svi tu. Toliko o 'forumu'..
Ja sam juce maksimalno iskoristio acc na onoj temi, nakon 3 posta dobih željeni ban. :karanje:
Taj sport primus vam je nigdje veze portal, te informacije sto bjave mahom su sa ovog foruma, tako da ne smatrajte to vjerodostojnim.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:05 am

cikazubo je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Ja kad napišem na gg.ba da bi trebalo banovat Hrasno1921 zbog laži i klevete obriše mi se post, dok njegovi su svi tu. Toliko o 'forumu'..
Ja sam juce maksimalno iskoristio acc na onoj temi, nakon 3 posta dobih željeni ban. :karanje:
Taj sport primus vam je nigdje veze portal, te informacije sto bjave mahom su sa ovog foruma, tako da ne smatrajte to vjerodostojnim.
Zato treba pisati ovdje, možda Uprava prije posluša nas, nego članak na navedenom portalu

teatrale36
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:06 am

Morzhy je napisao/la:Ma ja, nogirajte Kostića pa dovedite Mourinha. Možda Vedran par kola neće puštati golove, možda kapiten neće glavom spuštati na volej protivničkom napadaču, možda Jovan neće namjerno predavati lopte protivnicima pa onda ih namjerno i udarati da dobije crveni karton, možda Memija neće hodati i odmahivati glavom kao Odoviću (legendi Željezničara) u Doboju kod Kaknja, možda Dženis neće uklizavati bezveze u aut ostavljajući beka na milost i nemilost protivničkoj desnoj strani! Gospodo iz Uprave, dugoročno nećete riješiti problem smjenom trenera. Pokazali ste muda da riješite probleme na drugim mjestima, nemojte biti bezmudi kada je u pitanju svlačionica! Trener možda ne smije riješiti jer bi ga prebili ovi što aplauzom nagrađuju golmana koji je pred njima pustio gol!

Bravo
Kjosevski direktni krivac ovog poraza,ono je skoro pa namjerno uradio ustopao loptu covjeku da se on ne muci sa uklizavanjem,da je bar pustio onaj njihov je nikad ne bi stigao. Bruka sta rade pojedini igraci, ili su stvarno limitirani ili zestoko bezobrazni.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:06 am

I samo da kazem da Karic puno serenda pricajuci gluposti po kafama.. Treba malo skratiti jezik i interne stvari iz kluba ne iznositi na ulicu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Valter
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:07 am

Sada ide niz moze se reci nesto laksih utakmica i nije nemoguce da se napravi neka serija pobjeda. E ako sada otjeraju Kostica pa dodje neko novi ispast ce da je taj veliki strucnjak kad je u tako kratkom vremenu postigao takav uspjeh. Ja sam za napokon neki kontinuitet pa makar u jednom trenutku i rezultatski trpili.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:09 am

teatrale36 je napisao/la:

Bravo
Kjosevski direktni krivac ovog poraza,ono je skoro pa namjerno uradio ustopao loptu covjeku da se on ne muci sa uklizavanjem,da je bar pustio onaj njihov je nikad ne bi stigao. Bruka sta rade pojedini igraci, ili su stvarno limitirani ili zestoko bezobrazni.
Da su limitirani ja im ni riječ ne bih rekao Boga mi, ali znamo da nisu. Posebno mi je krivo zato što to rade naša djeca, od kapitena npr. ne očekujem posebnu lojalnost

Valter
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:12 am

Cemu zurba sa smjenom Kostica. Ako bude neophodno, moze se to uraditi i u prvenstvenoj pauzi.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Kapiten
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:15 am

Ako smijene Kostica neka postave neko privremeno rjesenje i nek cekaju da Pusnik dobije nogu iz Hajduka :mrgreen:
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u pon avg 22, 2016 10:17 am, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

dell21
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:17 am

Kapiten je napisao/la:Ako smijene Kostica neka postave Adzema i nek cekaju da Pusnik dobije nogu iz Hajduka :mrgreen:
Kako bi tek njega igraci sabotirali hahaha

Kapiten
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:17 am

dell21 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ako smijene Kostica neka postave Adzema i nek cekaju da Pusnik dobije nogu iz Hajduka :mrgreen:
Kako bi tek njega igraci sabotirali hahaha
ispravio sam :mrgreen:
mislim da ne bi ni bilo fer prema njemu ...
ili mislis na Pusnika ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava