Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 12:07 am

Insajderi gdje ste, imal kakvih info sa sastanka tog ?

Valter
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:08 am

Ako mogu dati neki konačni stav velike večine navijača koji su ova dva dana iznosili svoja mišljenja to je da dajemo podršku trenutnoj upravi i da nikako ne otvara vrata onima koji su sada isplivali iz svojih bara. Također ovi u upravi na jedan mudar i nikako ishitren način trebaju riješiti ovaj sportski segment tj. ko je taj ko treba skautirati nove igrače. Do daljeg data je podrška i Kostiću sa nadom da će pokazati od kakvog je materijala a prema potčinjenom ansanblu treba da bude zao. Možda izgleda glupo ali sada kada je dijelom smanjen pritisak na ekipu po pitanju navijačkih ambicija, možda počnu i igrati sa manje stresa i to počne donositi željene rezultate. Nama nekako više basta kada ulogu favorita prepustimo drugima a onda juriš i stizati jednog po jednog.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA VJEČNA.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:09 am

:rofl: Stila potpisao hahaha
Cuva Bog Zelju svog!

damirfile
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:10 am

Fatić Nermin je napisao/la:Mene jedino dragi Bog može ubijediti da u našoj ekipi, još od doba Milomira Odovića, nema neko ko svjesno potkopava ove trenere... Budimo realni, i razmislimo malo, i vidjet ćemo da se identična situacija ponavlja skoro svako malo. Sad, šta je, ko je, da li je, to ne znam, ali brate dragi, identične situacije se dešavaju, samo su drukčije uloge. E sad, je li to samo moja šuhva ili fakat postoji tako nešto Boga

pitaj... Uff, yebi ga Željo, živog ti mene pokopa.
Prosle god smo imali strasnu seriju primakli se vodecim evropa tu bila i onda pad .... neshvatljivo , samo pogledat od kog smo gubili bodove u presudnom trenutku.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:11 am

Sto se mene tice, neka odlazi ko god hoce, ali se igra popraviti mora. Jesam podrzavao Kostica, cisto da nam se ne bi ponovila prosla sezona, gdje smo jako mnogo trenera promjenili, ali ako bi njegov odlazak znacio napredak, onda neka mu je sretan put! Zeljo je jedini bitan, sve ostalo je nebitno. Neka rjesavaju ovo kako znaju i umiju, za to su i placeni.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ž'21
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:15 am

storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice, neka odlazi ko god hoce, ali se igra popraviti mora. Jesam podrzavao Kostica, cisto da nam se ne bi ponovila prosla sezona, gdje smo jako mnogo trenera promjenili, ali ako bi njegov odlazak znacio napredak, onda neka mu je sretan put! Zeljo je jedini bitan, sve ostalo je nebitno. Neka rjesavaju ovo kako znaju i umiju, za to su i placeni.
To je to.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:15 am

Moram da pohvalim novi projekat, kojeg vodi jovan, izbor najboljih 11 igraca Zeljeznicara svih vremena; vise detalja ovdje:

viewtopic.php?f=64&p=95942#p95942" target="_blank

Zaista odlicna ideja, ovo ce biti super. Glasajte svi obavezno :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:25 am

Omar500 je napisao/la:Moram da pohvalim novi projekat, kojeg vodi jovan, izbor najboljih 11 igraca Zeljeznicara svih vremena; vise detalja ovdje:

viewtopic.php?f=64&p=95942#p95942" target="_blank

Zaista odlicna ideja, ovo ce biti super. Glasajte svi obavezno :)
Bas odlicna ideja.. :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:26 am

storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice, neka odlazi ko god hoce, ali se igra popraviti mora. Jesam podrzavao Kostica, cisto da nam se ne bi ponovila prosla sezona, gdje smo jako mnogo trenera promjenili, ali ako bi njegov odlazak znacio napredak, onda neka mu je sretan put! Zeljo je jedini bitan, sve ostalo je nebitno. Neka rjesavaju ovo kako znaju i umiju, za to su i placeni.
ne bi znacio napredak nego dobrih deset koraka u nazad :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:40 am

I tebe rinuka nabijem na rinuka :)

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 12:40 am

Neandertalac je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Eto Neandertalac, vidis kako se moze fino pisati kad se hoce. Svaka cast.
Hvala.

Samo saberi sta sam govorio, sadasnju situaciju, taj post i jasno ces vidjeti da sam uvijek pisao fino, na zalost svih nas u vecini stvari bio u pravu, te da nemam nikakvih interesa osim dobrobiti kluba!

Neki bi se mogli izvinuti i javno posuti pepelom ;)
Meni si isao samo na neku stvar radi pesimizma, ali nisam nikad lose pomislio o tebi. Onaj post ti je za 10 i nastavi tako.

Sent from my C5303 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:41 am

Joj rinuke, brat sanja Misketa i Želju :rofl:

Whisperer

pon avg 22, 2016 12:41 am

cikazubo je napisao/la:Joj rinuke, brat sanja Misketa i Želju :rofl:
priziva ih cak u snu :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:42 am

Bravo rinuka. :lol:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u pon avg 22, 2016 12:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
1987

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:43 am

Da napišem i ja par riječi, bio sam previše sjeban, muka mi je i nisam bio u stanju čitati ovih 70 strana napisanih od utakmice.
Do primljenog gola je to bilo dobro, odnosno bolje je reći bilo je puno bolje nego u prethodne dvije utakmice. Imali smo jednu 100% šansu i par poluprilika koje je uništila uglavnom sebičnost igrača. Bilo je to dobro iz razloga što nismo dopuštali Zrinjskom da razvije bilo kakvu igru. A onda ide primljeni gol i nakon "penala", bolje reći simuliranja Bekrića u situaciji gdje je već zaobišao golmana, potpuni raspad. Nikakve igre, nikakve postavke na terenu, ma apsolutno ništa i već je pola sata prije kraja bilo jasno kako završava ova utakmica. Igračima Zrinjskog je preostao lakši dio posla da samo drže loptu u svom posjedu što duže.
Da skratim priču, najgore od svega mi je što ekipa nema nikakav karakter već dugo vremena, ekipe na Grbavici izgleda samo trebaju prve zabiti gol i utakmica je riješena i slijedi apsolutni nestanak naših igrača s terena. Pa ljudi moji mi smo u zadnjih 40tak utakmica uspjeli preokrenuti rezultat samo protiv mrtvog Travnika prošle sezone koji je u tom trenutku već bio jednom nogom u drugoj ligi. E to je ono što me najviše boli, a to je do trenera. Očigledno je da od Amara nismo imali trenera koji zna pristupiti igračima i koji ih zna motivisati. Ove današnje primadone izgleda ni premije ne mogu motivisati.
Pojedinačno ne bih govorio ko je bio dobar a ko loš, jer realno utakmica se ne igra 50 i kusur minuta, nego 90+ i nestajanje svih igrača s terena se ne može tolerisati, tako da su po mom mišljenju svi jednako krivi i svi su bili jednako loši. Nikakvo izdvajanje i svi trebaju snositi krivicu. Pa i jadni Miroslav koji je ovdje očigledno zalutao. Ako su ekipa, a tako se zovu mada ne djeluju tako ni najmanje, neka riješe probleme i bubice između sebe i krenu raditi ono za šta su plaćeni.
Krivi su, dakle, igrači, trener i onaj ko je procijenio da je recimo Husić igrač koji nam je potreban.
Ne bih nikoga tjerao, nego bih od ovih igrača pravio EKIPU. O tome trubim dugo vremena. Ako nastave ovako do polusezone, dati svima ispisnice, nek igraju juniori, pa nek ispadnemo, ja Želju ni tad ne bih manje volio i opet bih bio na svom mjestu na sjeveru.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:43 am

Ali koji frajer moras bit da gubis vrijeme da bi stavio facu misimovica na cuveni portret mao ce tunga u ps-u :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:44 am

Neymar 11 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Joj rinuke, brat sanja Misketa i Želju :rofl:
priziva ih cak u snu :rofl:
A dobar je, potrudio se brat fino da napravi i sliku, shvatite da mu je ovo najveci izlet u zadnjem periodu, ponekad ode do granapda kad ga mati posalje ostatak vremena glumi budalu na gg a onda pocasti sebe i ovakvim izlaskom na drugi forum :D

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:45 am

Volimo te rinuka. Nastavi nas tako zabavljati i dalje :)

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:48 am

A frajer vazda ceka 7.dana da prodje ban i da uleti sta napisat :ganja:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:50 am

problem rjesen!!! banovan rinuka!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava