Rad mene, ne volim da sjedim

Drug oni svoje mi svoje i svi sretni. Meni nisu zanimljivi pisaj ihMumeTM je napisao/la:
@pile znam kontam ali je uporan, da je Bog dao upisao kakav fakultet, mozda bi bio skolovaniji od seseljamentalitet Im je isti. Nego point je kako mu dozvole i dan danas
![]()
@zeka_tm87 samo pisem na toj temi prepucavanje o Zelji se pise ovdje ili znas vec gdje se prije pisalo. Eno tema truhne. Pise sam sa sobom levat.
steta pa ti zviznuse ban, kamakazi stilom![]()
VTŽ
Imaćemo 105 minuta da pjevamo i da navijamo iz sveg glasa. Treba nekad ispoštovati nečiji trud, nešto novo uraditi, ne biti papak. Ja sam ponosan na ovu ideju.mavi je napisao/la:Ovo oko pjevanja - nepjevanja je notorna glupost, nismo u Kamernom da nama neko određuje kada ćemo pjevati, a kada ćutati. Kome, ba, mi da se prilagođavamo?Umjesto da se maksimalno iskoristi prisustvo10. hiljada duša na stadionu, da se napravi spektakl neviđenih razmjera, oni našli eksperimentisati s nekom horom koji će da pravi aranžmane po svom ćeifu, a mi bismo tu trebali biti kao pokusni kunići. Samo zamislite da neko Liverpulovim navijačima dadne upute da ne smiju horski otpjevati kompletan tekst svoje himne. Ali, eto, možda ja i nisam u pravu, možda ispadne bolje od očekivanog
Nema gostujucih navijaca..terabajt je napisao/la:Jel gostujuci navijaci idu na istok, hocemol imati cijeli sjever na raspolaganju u nedjelju ?
Pretpostavljao sam , a je li maknuta ona ograda sa sjevera ako bude nedo bog kise svi bi na sjever isli pa da cijeli imamo na raspolaganju.Okolele je napisao/la:Nema gostujucih navijaca..terabajt je napisao/la:Jel gostujuci navijaci idu na istok, hocemol imati cijeli sjever na raspolaganju u nedjelju ?
Postavi jednu sliku da se I mi ne odvajamotm8782 je napisao/la:Ekran i dalje radi ne odvajam se od prozora uhhh svani nedeljo...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći
Tapatalk
Bravo. Jedna kljucna stvar. Prije pocetka utakmice a pogotovo na poluvremena pa zatim i neko vrijeme posle zadnjeg zvizduka - reklame, reklame, reklame...zubanovic89 je napisao/la:Malo ko spominje pravo bitnu stvar za ovaj semafor a to je totalno nova dimenzija oglasavanja za nase sponzore. Sad na poluvremenu mogu ici reklame, praviti se neke akcije tipa sponzor utakmice pa svaki gol da iskoci logo i bruku nekih stvari koje nas u sustini nece kostati nista a donijece nam dosta.
Šta radi toliko, jesu to ostavili da se razradi?tm8782 je napisao/la:Ekran i dalje radi ne odvajam se od prozora uhhh svani nedeljo...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ne znaju ga ugasitiHurmasica je napisao/la:Šta radi toliko, jesu to ostavili da se razradi?tm8782 je napisao/la:Ekran i dalje radi ne odvajam se od prozora uhhh svani nedeljo...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk