pon avg 22, 2016 12:07 am
Ljudi, vi se fakat razumijete u fudbal. Svaka vam cast!
Eno na prethodnoj stranici Baggio skoro doslovce napisa ono sto sam i ja mislio. I sto je vecina i skontala. Vidilo se da se trude do gola. Ono poslije gola slabo ko moze objasnit.
Mislim, vidila se svo vrijeme neuigranost al kako se nece vidit kad svaku utakmicu igra razlicita formacija i ekipa.
Svi neki detalji koje sam ja primijetio su ljudi vec ovdje fino objasnili. Od Lendricevog kurcenja (naumpada mi sad ona situacija kad je mogao samom Miri dat lijevo u 16-erac, a on puca na tribinu jer je paksu), Acinih neshvatljivih gresaka u postavljanju, Vecine nesigurnosti gdje sam poceo kontat kako ga nije ni trebalo vracat na gol.
Ova neuigranost u sredini je valjda i ocekivana jer svaki put igra druga postava, od ludog Blagoje, Bekrica koji je do sinoc gubio 80% lopti na 40m, Ugljese do Secerovica koji je, kao, zadnji vezni ali je bio prinuđen kreirat napade jer nije imao ko drugi.
Onda Kosticeve nehvatljive, doduse meni neshvatljive, izmjene...
Onda ona, kao, podrska juga... Ne znam samo za sta podrska.
Onda i sudija je malo seruckao, to se mora rec.
I onda ovi clanci na netu. Sve vidis da jedva ceka kiks da pojaca pritisak na ljude u upravi koji im opstruisu njigove pogane planove.
Za nadat se da je ovaj nas "strateg" do sad shvatio gdje je dosao i da ima viziju sta radit da se iz ovog izadje.
A sto se nas tice, mislim da je podrska fakat jedino sto sad mozemo napravit. Jer fakat je da je sad i rano i kasno za bilo kakve radikalne rezove. Rano jer još ništa nije izgubljeno, a kasno jer je vec previse love ulozeno u ekipu i ugovore da sad moras radit s ovim sto imas.
Za nadat se brate i da ce ovaj Sandi il kako vec, uz Sanela i Lazica dat nesto novo i pozitivno na terenu.