Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 11:52 pm

Tryg je napisao/la:Ima i video od sugavca kad pusi karinu Azmiru u lozi, a prije toga ga je karao Amar u supak. **** on sve svoje kako se ogrijesi od budalu u ova doba a moram ustat u 6.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Na nasem orgu bio aktivan i glumio velikog Manijaka i iznosio informacije i objavljivao ih na svom bijednom portalu. Lik je obicna novinarska prostitutka, za odredjenu cifru bi i za svoju mater napisao da je qrva. Dno dna od insana. Hvala Bogu pa je klub raskinuo saradnju sa tim tzv. portalom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Virtu4L

ned avg 21, 2016 11:53 pm

salle86 je napisao/la:Jbg. Podijelili smo se i mi izgleda u tabore. To ne valja.
Nismo se podijelili u tabore, podrška Senadu Misimoviću treba biti jača nego ikad! Treba nam samo koji bod, onda će sve biti lakše. Ako sve ovo nije dovoljno da igrači napokon shvate protiv čega se bori ovaj klub, onda ne znam šta treba da se desi. Ovo je više od fudbala, sinoć je sve bilo crno, ali jutro je pametnije. Idemo po tricu u černobil, pa onda na pauzu, sasvim dovoljno vremena da se sve riiješi.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

baxuz87
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:54 pm

Ako nam Miske ode, otići će i 15 ljudi za njim. I onda će se lešinari ponuditi. Pa vi gledajte za koga ćete navijat.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:55 pm

baxuz87 je napisao/la:Ako nam Miske ode, otići će i 15 ljudi za njim. I onda će se lešinari ponuditi. Pa vi gledajte za koga ćete navijat.
Za Želju. Miske nije Željo!

damirfile
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:56 pm

baxuz87 je napisao/la:Ako nam Miske ode, otići će i 15 ljudi za njim. I onda će se lešinari ponuditi. Pa vi gledajte za koga ćete navijat.
Vec se nude po portalima.

Model1964

SAMO EVOLUCIJA, NE REVOLUCIJA, DONOSI NAPREADAK!
PODRŠKA ( SAD ZA SAD :-) ) UPRAVI I SŠ
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

shzna
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:
Za Želju. Miske nije Željo!
:palacgore:

Boli me kurrac ko je u klubu. JA HOĆU ŽELJU DA VIDIM NA VRHU!
1987

Vrag

ned avg 21, 2016 11:57 pm

Kako je krenulo oni ce sami sebe otjerati

delinjo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:57 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Zbog priča o važnijim stvarima, nažalost nije bilo ozbiljnijih analiza jučerašnje utakmice. Istakao bih par meni zanimljivih detalja.

Napokon, dakle, 451, ali tako da je u sredini kao zadnji vezni bio Šećerović, a ispred njega i Radinović i Bekrić. Njih dvojica su mi se posebno svidjeli u prvom poluvremenu, zato što su obavljali odličan posao i defanzivno i ofanzivno. Oni su ustvari bili najvažniji igrači u presingu, zato što su markirali Tomića i Petraka, tako da nismo dozvoljavali Zrinjskom da mirno prenesu loptu na našu polovinu i da ova dvojica na našoj polovini nešto probaju kreirati. Čak u prvom poluvremenu nismo dali mira ni štoperima, jer ih je ganjao Lendrić, a pomagali su odmah i Stevanović i Pozder. Zato je Zrinjski bio najvećim dijelom poluvremena osuđen na duge lopte, a jako puno puta smo im našim presingom uspijevali i oduzeti loptu na njihovoj polovini. Za mene u prvom poluvremenu jedina slaba tačka je bio Kjosevski, sa jednom nesigurnom intervencijom i nekoliko rizičnih ispucavanja, ostali su odigrali dosta dobro i sigurno smo bili zaslužili vodstvo.

U drugom poluvremenu, do gola smo pokušali igrati nešto slično, i bilo je ok, ipak je protivnik Zrinjski, vrlo čvrsta i defanzivno dobra ekipa, koju je teško načeti. Kod primljenog gola, prvi put u utakmici Tomić je uspio pobjeći i Radinoviću i Bekriću, i otvorilo mu se jako puno prostora na našoj polovini, što je on majstorski iskoristio sa dobrom loptom na lijevo krilo, što je bilo pola posla za gol. Drugu polovinu posla odradio je Kjosevski.

Do gola smo izgledali veoma dobro. Čak sam u pojedinim momentima prvog poluvremena kontao, to je to, ovo je dosad najbolje otkad je tu Kostić, evo nade... Ali onda poslije gola, igrali smo još samo par minuta, i sve se raspalo, nigdje plana B, loše izmjene Kostića, Zrinjski se počeo zajebavati na našoj polovini, trebali smo, realno, još dva komada primiti.

Kostić je prije utakmice izjavio da u ovakvim utakmicama ekipa treba pokazati karakter. Mi smo prije gola pokazali da imamo ozbiljnog potencijala, ali poslije gola više se ništa dobro ni optimistično nije moglo vidjeti. To, nažalost, jeste vjerna slika dosadašnjeg toka ove sezone.
ma djaba kad je Tomic pored njih izgledao kao igrac iz lige petice ako cemo iskreno...krio je loptu nasim veznim igracima ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

damirfile
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:59 pm

Tomica nije nigdje bilo do gola. Psihologija nas jebe i razni talovi u ekipi.

baxuz87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:00 am

Eh pa dobro onda vi se skupite pa razvijte veliki transparent na sljedećoj utakmici "MISKE ODLAZI" pa ćemo vidjet. Šta nam je alternativa? Violina i njegovih 17 titula. To nam je alternativa. Nemojte očekivat da će se sve preko noći samo sredit. Za jednim dolazi drugo.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Brkoo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:01 am

Zeljo smo svi mi bez izuzetaka, i Miske, i Vedran i Amar i svi ostali koji su na odredjen nacin ucestvovali u dobrim stvarima koje su se desile klubu.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Velahalve
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:01 am

ja sam mišljenja da treba Kostica ostaviti, dolaze lakše utakmice, a prije svega treba da se rjese sve nesuglasice igrači, trener i uprava, neka ide sve po zaslugama evo već od sutra, i još nešto Željo je postojao i prije ove uprave, postojati će i poslije, ne smijemo ni pomisliti da Željo zavisi od par ljudi

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:02 am

Da Bog da se usvojila regionalna liga bar ćemo u prvoj godini igrat evropu ako ništa.
Cuva Bog Zelju svog!

Virtu4L

pon avg 22, 2016 12:02 am

baxuz87 je napisao/la:Eh pa dobro onda vi se skupite pa razvijte veliki transparent na sljedećoj utakmici "MISKE ODLAZI" pa ćemo vidjet.
Ne znam kome se obraćaš? Ja ne vidjeh nigdje da neko reče Miske odlazi.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Whisperer

pon avg 22, 2016 12:05 am

damirfile je napisao/la:
Vec se nude po portalima.
ne samo portalima vec i po fb jedan od njih je Dzemo Bisic zajedno u upravi bio sa Kemalom Kozaricem fujjj, daleko im kuca bila od zelje, zato raja treba da svi ko jedan damo podrsku ovoj upravi na celu sa Misketom. :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:05 am

Imat će našu podršku ove sezone ako me osvoje titulu a obećali su nek odu sami. Obećanje se mora isposlovati
Cuva Bog Zelju svog!

Fatić Nermin
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:06 am

Mene jedino dragi Bog može ubijediti da u našoj ekipi, još od doba Milomira Odovića, nema neko ko svjesno potkopava ove trenere... Budimo realni, i razmislimo malo, i vidjet ćemo da se identična situacija ponavlja skoro svako malo. Sad, šta je, ko je, da li je, to ne znam, ali brate dragi, identične situacije se dešavaju, samo su drukčije uloge. E sad, je li to samo moja šuhva ili fakat postoji tako nešto Boga pitaj... Uff, yebi ga Željo, živog ti mene pokopa.
A sektor je pravi sektor.

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:06 am

Virtu4L je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Eh pa dobro onda vi se skupite pa razvijte veliki transparent na sljedećoj utakmici "MISKE ODLAZI" pa ćemo vidjet.
Ne znam kome se obraćaš? Ja ne vidjeh nigdje da neko reče Miske odlazi.
:palacgore:
bezveze se pravi panika i dize uzbuna. Smiri malo..

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:07 am

Ljudi, vi se fakat razumijete u fudbal. Svaka vam cast!
Eno na prethodnoj stranici Baggio skoro doslovce napisa ono sto sam i ja mislio. I sto je vecina i skontala. Vidilo se da se trude do gola. Ono poslije gola slabo ko moze objasnit.
Mislim, vidila se svo vrijeme neuigranost al kako se nece vidit kad svaku utakmicu igra razlicita formacija i ekipa.
Svi neki detalji koje sam ja primijetio su ljudi vec ovdje fino objasnili. Od Lendricevog kurcenja (naumpada mi sad ona situacija kad je mogao samom Miri dat lijevo u 16-erac, a on puca na tribinu jer je paksu), Acinih neshvatljivih gresaka u postavljanju, Vecine nesigurnosti gdje sam poceo kontat kako ga nije ni trebalo vracat na gol.
Ova neuigranost u sredini je valjda i ocekivana jer svaki put igra druga postava, od ludog Blagoje, Bekrica koji je do sinoc gubio 80% lopti na 40m, Ugljese do Secerovica koji je, kao, zadnji vezni ali je bio prinuđen kreirat napade jer nije imao ko drugi.
Onda Kosticeve nehvatljive, doduse meni neshvatljive, izmjene...
Onda ona, kao, podrska juga... Ne znam samo za sta podrska.
Onda i sudija je malo seruckao, to se mora rec.
I onda ovi clanci na netu. Sve vidis da jedva ceka kiks da pojaca pritisak na ljude u upravi koji im opstruisu njigove pogane planove.
Za nadat se da je ovaj nas "strateg" do sad shvatio gdje je dosao i da ima viziju sta radit da se iz ovog izadje.
A sto se nas tice, mislim da je podrska fakat jedino sto sad mozemo napravit. Jer fakat je da je sad i rano i kasno za bilo kakve radikalne rezove. Rano jer još ništa nije izgubljeno, a kasno jer je vec previse love ulozeno u ekipu i ugovore da sad moras radit s ovim sto imas.
Za nadat se brate i da ce ovaj Sandi il kako vec, uz Sanela i Lazica dat nesto novo i pozitivno na terenu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava