Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 11:34 pm

Na koju adresu da ***** od do Beganovicu za ovaj tekst na govnogovno.ba

PARAZITU! HIJENO! Da ti hoce Misimovic zabranit ulaz na Grbavicu pa ces kurcu mom svirat papak jedan mali. Trebao si pregledati tekst prije objave i ispraviti gramaticke greske hinjo ona mala.

MA MRS!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:35 pm

salle86 je napisao/la:Jbg. Podijelili smo se i mi izgleda u tabore. To ne valja.
Ne mogu prihvatiti priču da smo kardinalni. Nismo. Niko nas do sad nije razvalio igrom. Nije opravdanje ali fakat tako mislim. Doduše nismo ni mi nikog. Problem je što je protivnicima sve prolazilo, nama ništa. Bukvalno. Plus još psihološki problem. To je najveći kiks. Do primljenog gola i nekako igramo, čim primimo to je to.
Može bolje. Mora. Ja fakat vjerujem da imamo igrače za titulu. A za europu sigurno. Ali kad ne ide onda treba naći elektrošok da se razbudimo.
Već malo pozitivnije gledam, sinoć sam baš bio puko.
VOLIM TE ŽELJO...
Slažem se, juce sam prvi sve živo kritikovao, a danas malo pregledam reprizu, i onda vidis da do gola i nije bilo loše, prvak nam nije pogledao niti jednom na go, mi imali neke dvije ozbiljne prilike i par finih poluprilika, držali posjed, al šta se desilo ekipi nakon onog kiksa Bog sami zna, karakter ekipe je 0, srce je izostalo. Sudija je posebna priča. Uglavnom postavka, odabir igrača i formacija nisu zakazali, prvi put smo bili aktivni podjednako na oba krila, što nam govori da Pozder i nije tako loš na tom mjestu, Ivan očito voli da je sam u špicu, mislim da je sada i to jasno, Tuce odlican bio, Ugljesa takođe, Šećer je bio slab u grču, Husić nije za Želje kao ni "kapiten", Veca katastrofa..

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 11:35 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Pa sto ce mi ga svirat ako ga nema? Kad bude penal nek ga svira, kad ne bude nek ga ne izmislja i to je to

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sinoć nam čist penal nije sviran
Daleko da je cist. Prije nije nego jeste. Slobodno sudijsko uvjerenje. Sto Samir nije pucao a imao je otvoren prostor nego je krenuo u bespotreban dribling?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:36 pm

Tryg je napisao/la:Na koju adresu da ***** od do Beganovicu za ovaj tekst na govnogovno.ba

PARAZITU! HIJENO! Da ti hoce Misimovic zabranit ulaz na Grbavicu pa ces kurcu mom svirat papak jedan mali. Trebao si pregledati tekst prije objave i ispraviti gramaticke greske hinjo ona mala.

MA MRS!

Ko je taj lik uopste? Ima li mu slika gdje? Ne trebau dati prilaz Grbavici.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Tryg je napisao/la:Na koju adresu da ***** od do Beganovicu za ovaj tekst na govnogovno.ba

MA MRS!

Jel istina da je ovom lešinaru Ibraković kum ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

SIMA_SIMAU je napisao/la:

MA MRS!

Ko je taj lik uopste? Ima li mu slika gdje? Ne trebau dati prilaz Grbavici.
Imas na fejsu :D

Tryg
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:37 pm

Ima i video od sugavca kad pusi karinu Azmiru u lozi, a prije toga ga je karao Amar u supak. **** on sve svoje kako se ogrijesi od budalu u ova doba a moram ustat u 6.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 11:37 pm

Qwerty_1987 je napisao/la:

MA MRS!

Jel istina da je ovom lešinaru Ibraković kum ?

Oba su izBugojna

Qwerty_1987
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:38 pm

Ne bi me čudilo sekunde, slični su to profili ličnosti ... A da mu se Dinokio naplaćao članaka to i djeca znaju ...

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

ned avg 21, 2016 11:41 pm

Ma obicni parazit koji je Amaru supak lizao, pa Dinokiu, i na kraju Tuzlanskom Roko Sifrediju a.k.a hazmiru husicu pusio karu u lozi na tusnju.

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:42 pm

Tryg je napisao/la:Ma obicni parazit koji je Amaru supak lizao, pa Dinokiu, i na kraju Tuzlanskom Roko Sifrediju a.k.a hazmiru husicu pusio karu u lozi na tusnju.

Upravo, sve je tačno od A do Ž.

shzna
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:43 pm

Pusti njega, daj kakvu crvenku vrelu sa IGa
1987

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:44 pm

shzna je napisao/la:Pusti njega, daj kakvu crvenku vrelu sa IGa
Hahahahaha bas

Tryg
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:45 pm

1 posto baterije, bit ce ujutro :)

Bosanski lonac
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:47 pm

Po mom misljenju dao bi Kosticu jos jednu sansu pa nek se dokaze. Obecao je titulu, ali nije znao sa kakvim "profesionalcima" radi cast izuzecima. Za golmana bolje ici sa Fejzom jer mi je nekako sigurniji. Izbaciti Husica pravi puno gresaka ubaci Bevaba, skinut kapitensku Kosoricu i stavit je Mići, ostalo moze proci sem sto bi vise gurao Bekrica nego Šećerovića, tako barem ja mislim.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Ajzea
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:49 pm

Jesu li Radinoviceve finte uvjerile raju da zapravo zna igrati lopte? Petom otvara sansu Miroslavu, povlaci loptu do sesnaesterca te je gura Samiru na sut, petom sutira te zamalo postize gol, kretnjom navlaci igraca Zrinjskog na sebe a zatim kroz noge propusta ne znam tacno kome te opet otvara prostor i kreira priliku te na kraju ono izvrtanje igraca Zrinjskog na usta koje ne pamtim kad sam vidio. :kafa:

Whisperer

ned avg 21, 2016 11:49 pm

Tryg je napisao/la:1 posto baterije, bit ce ujutro :)

a tek fb od nekadasnjeg juniora nez kojih godina faruka lihovca da vidite. fujjj fuj
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

bablaz
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:50 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Zbog priča o važnijim stvarima, nažalost nije bilo ozbiljnijih analiza jučerašnje utakmice. Istakao bih par meni zanimljivih detalja.

Napokon, dakle, 451, ali tako da je u sredini kao zadnji vezni bio Šećerović, a ispred njega i Radinović i Bekrić. Njih dvojica su mi se posebno svidjeli u prvom poluvremenu, zato što su obavljali odličan posao i defanzivno i ofanzivno. Oni su ustvari bili najvažniji igrači u presingu, zato što su markirali Tomića i Petraka, tako da nismo dozvoljavali Zrinjskom da mirno prenesu loptu na našu polovinu i da ova dvojica na našoj polovini nešto probaju kreirati. Čak u prvom poluvremenu nismo dali mira ni štoperima, jer ih je ganjao Lendrić, a pomagali su odmah i Stevanović i Pozder. Zato je Zrinjski bio najvećim dijelom poluvremena osuđen na duge lopte, a jako puno puta smo im našim presingom uspijevali i oduzeti loptu na njihovoj polovini. Za mene u prvom poluvremenu jedina slaba tačka je bio Kjosevski, sa jednom nesigurnom intervencijom i nekoliko rizičnih ispucavanja, ostali su odigrali dosta dobro i sigurno smo bili zaslužili vodstvo.

U drugom poluvremenu, do gola smo pokušali igrati nešto slično, i bilo je ok, ipak je protivnik Zrinjski, vrlo čvrsta i defanzivno dobra ekipa, koju je teško načeti. Kod primljenog gola, prvi put u utakmici Tomić je uspio pobjeći i Radinoviću i Bekriću, i otvorilo mu se jako puno prostora na našoj polovini, što je on majstorski iskoristio sa dobrom loptom na lijevo krilo, što je bilo pola posla za gol. Drugu polovinu posla odradio je Kjosevski.

Do gola smo izgledali veoma dobro. Čak sam u pojedinim momentima prvog poluvremena kontao, to je to, ovo je dosad najbolje otkad je tu Kostić, evo nade... Ali onda poslije gola, igrali smo još samo par minuta, i sve se raspalo, nigdje plana B, loše izmjene Kostića, Zrinjski se počeo zajebavati na našoj polovini, trebali smo, realno, još dva komada primiti.

Kostić je prije utakmice izjavio da u ovakvim utakmicama ekipa treba pokazati karakter. Mi smo prije gola pokazali da imamo ozbiljnog potencijala, ali poslije gola više se ništa dobro ni optimistično nije moglo vidjeti. To, nažalost, jeste vjerna slika dosadašnjeg toka ove sezone.
Svaka cast to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:51 pm

A dobro sad, nije bas zamalo gol petom. Ono samo Ibrahimovic moze iskontrolisati da ide u gol.

damirfile
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:51 pm

Promijeniti kapitena u Zenici. Dati je nekom drugom bar nekoliko utakmica .

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava