salle86 je napisao/la:Jbg. Podijelili smo se i mi izgleda u tabore. To ne valja.
Ne mogu prihvatiti priču da smo kardinalni. Nismo. Niko nas do sad nije razvalio igrom. Nije opravdanje ali fakat tako mislim. Doduše nismo ni mi nikog. Problem je što je protivnicima sve prolazilo, nama ništa. Bukvalno. Plus još psihološki problem. To je najveći kiks. Do primljenog gola i nekako igramo, čim primimo to je to.
Može bolje. Mora. Ja fakat vjerujem da imamo igrače za titulu. A za europu sigurno. Ali kad ne ide onda treba naći elektrošok da se razbudimo.
Već malo pozitivnije gledam, sinoć sam baš bio puko.
VOLIM TE ŽELJO...
Slažem se, juce sam prvi sve živo kritikovao, a danas malo pregledam reprizu, i onda vidis da do gola i nije bilo loše, prvak nam nije pogledao niti jednom na go, mi imali neke dvije ozbiljne prilike i par finih poluprilika, držali posjed, al šta se desilo ekipi nakon onog kiksa Bog sami zna, karakter ekipe je 0, srce je izostalo. Sudija je posebna priča. Uglavnom postavka, odabir igrača i formacija nisu zakazali, prvi put smo bili aktivni podjednako na oba krila, što nam govori da Pozder i nije tako loš na tom mjestu, Ivan očito voli da je sam u špicu, mislim da je sada i to jasno, Tuce odlican bio, Ugljesa takođe, Šećer je bio slab u grču, Husić nije za Želje kao ni "kapiten", Veca katastrofa..