Onakva greska se kaznjava jos u ovakvoj jebenoj situaciji da pogrijesi onako ccc
Da Stevo hvala na ispravci.

i to je kao alibi za vitez?ošutali smo 2-3 puta?da bi izgubio od nekakvog kurčevog viteza kući opravdati bi te moglo jedino da smo fulili desetak 100% šansi,pogodili 3-4 puta okvir gola,pa ono da kažeš,baš nam se nije dalo,a to što smo u prvom poluvremenu imali blagu terensku inicijativu i 2-3 poluprilike nikako ne može opravdati naše balerine koje su morale i bez trenera to dobiti.Brkoo je napisao/la:Kako nismo osutali kad je Memija fulio 100% sansu sa 9-10 metara nakon ubacivanja Stevanovica, u prvom poluvremenu. Jos je sansi bilo ali mi je ta posebno u glavi. Onda se Lendricu svirao faul a na drugoj strani Kokotu nije zbog iste stvari, znaci ide 1 na 1 sa golmanom..Velahalve je napisao/la:Manite se priča oko suđenja, loši smo i moramo to priznati, dobije nas Vitez koji danas izgubi kući 4:1, a mi im nismo osutali ma sred Grbavice kako treba
Stvarali smo i protiv Zrinjskog i protiv Viteza sanse samo ih nismo realizovali a nasi protivnici jesu svoje..
Loše i nedovoljno za klub kakav je Željezničar, protiv Zrinjskog nismo loše izgledali dok nismo gol primili, a Vitez želim sto prije zaboravitiBrkoo je napisao/la:Kako nismo osutali kad je Memija fulio 100% sansu sa 9-10 metara nakon ubacivanja Stevanovica, u prvom poluvremenu. Jos je sansi bilo ali mi je ta posebno u glavi. Onda se Lendricu svirao faul a na drugoj strani Kokotu nije zbog iste stvari, znaci ide 1 na 1 sa golmanom..Velahalve je napisao/la:Manite se priča oko suđenja, loši smo i moramo to priznati, dobije nas Vitez koji danas izgubi kući 4:1, a mi im nismo osutali ma sred Grbavice kako treba
Stvarali smo i protiv Zrinjskog i protiv Viteza sanse samo ih nismo realizovali a nasi protivnici jesu svoje..
Meni je i Kosoric..Zeljo1921 je napisao/la:Husic a sad i Veca su mi postali tako antipaticni da jedva cekam da im ledja vidim.
Izgleda da ga je ponijelo sto je kapiten i sto je pozvan u repku pa se promjenio. Veca umislio da je golmancina, Barsa place za njim. Husic prava seljacka faca i lola, nije dobar sa glavom nikako.cikazubo je napisao/la:Meni je i Kosoric..Zeljo1921 je napisao/la:Husic a sad i Veca su mi postali tako antipaticni da jedva cekam da im ledja vidim.
Prijatelju, sami sebi smo krivi za trenutno stanje, naši crveni su svi zasluženi u ovoj sezoniDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Realno Hajudk i nije u krizi vec ih stizu ocekivane stvari, al zato Partizan i Željo preslikan start prvenstva od prosle godineHurmasica je napisao/la:Maribor u krizi, Partizan u krizi, Hajduk u krizi, Željo u krizi a vala nešto se i ja ne osjećam dobro
Pa sto ce mi ga svirat ako ga nema? Kad bude penal nek ga svira, kad ne bude nek ga ne izmislja i to je toDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Izjadamo se jedni drugima, podijelimo tugu pa se nekako lakše i predeveracikazubo je napisao/la:Realno Hajudk i nije u krizi vec ih stizu ocekivane stvari, al zato Partizan i Željo preslikan start prvenstva od prosle godineHurmasica je napisao/la:Maribor u krizi, Partizan u krizi, Hajduk u krizi, Željo u krizi a vala nešto se i ja ne osjećam dobroAl lakse covjeku kad zna da ih ima jos
🤍
🤍
🤍
Znam da su zasluženi nakon provokacija sudiske organizacije. Jesmo loši al mali faulovi nedosudjeni su frustracija kod igrača evo primjer Bekric sinoć na njemu više od pola faulova nije svirano i crveni Secerovica smiješnoVelahalve je napisao/la:Prijatelju, sami sebi smo krivi za trenutno stanje, naši crveni su svi zasluženi u ovoj sezoniDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Sinoć nam čist penal nije sviranž'21 je napisao/la:Pa sto ce mi ga svirat ako ga nema? Kad bude penal nek ga svira, kad ne bude nek ga ne izmislja i to je toDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
drama los na golu + te neke stvari koje se ne smiju dozvolit = najblaza kazna klupa i neka novcanaVelahalve je napisao/la:Ja kad sam govorio da treba Fezic braniti, ovdje ga skoro svi stavljali u prvu postavu, ali mi se ne pitamo, frajer ne zaslužuje ni po jednom osnovu da brani u prvoj postavi, 3 utakmice branio 5 golova primio, a na stranu ćemo ostaviti neke druge stvari sto se njega tičegodrina je napisao/la:ko je najavio titulu od uprave ? da znam kome fakturisat racun ako izgubim opkladu vecera i gajba pive
ps: jel onaj levat na golu jos uvijek clan kluba