Onakva greska se kaznjava jos u ovakvoj jebenoj situaciji da pogrijesi onako ccc
Da Stevo hvala na ispravci.
i to je kao alibi za vitez?ošutali smo 2-3 puta?da bi izgubio od nekakvog kurčevog viteza kući opravdati bi te moglo jedino da smo fulili desetak 100% šansi,pogodili 3-4 puta okvir gola,pa ono da kažeš,baš nam se nije dalo,a to što smo u prvom poluvremenu imali blagu terensku inicijativu i 2-3 poluprilike nikako ne može opravdati naše balerine koje su morale i bez trenera to dobiti.Brkoo je napisao/la:Kako nismo osutali kad je Memija fulio 100% sansu sa 9-10 metara nakon ubacivanja Stevanovica, u prvom poluvremenu. Jos je sansi bilo ali mi je ta posebno u glavi. Onda se Lendricu svirao faul a na drugoj strani Kokotu nije zbog iste stvari, znaci ide 1 na 1 sa golmanom..Velahalve je napisao/la:Manite se priča oko suđenja, loši smo i moramo to priznati, dobije nas Vitez koji danas izgubi kući 4:1, a mi im nismo osutali ma sred Grbavice kako treba
Stvarali smo i protiv Zrinjskog i protiv Viteza sanse samo ih nismo realizovali a nasi protivnici jesu svoje..
Loše i nedovoljno za klub kakav je Željezničar, protiv Zrinjskog nismo loše izgledali dok nismo gol primili, a Vitez želim sto prije zaboravitiBrkoo je napisao/la:Kako nismo osutali kad je Memija fulio 100% sansu sa 9-10 metara nakon ubacivanja Stevanovica, u prvom poluvremenu. Jos je sansi bilo ali mi je ta posebno u glavi. Onda se Lendricu svirao faul a na drugoj strani Kokotu nije zbog iste stvari, znaci ide 1 na 1 sa golmanom..Velahalve je napisao/la:Manite se priča oko suđenja, loši smo i moramo to priznati, dobije nas Vitez koji danas izgubi kući 4:1, a mi im nismo osutali ma sred Grbavice kako treba
Stvarali smo i protiv Zrinjskog i protiv Viteza sanse samo ih nismo realizovali a nasi protivnici jesu svoje..
Meni je i Kosoric..Zeljo1921 je napisao/la:Husic a sad i Veca su mi postali tako antipaticni da jedva cekam da im ledja vidim.
Izgleda da ga je ponijelo sto je kapiten i sto je pozvan u repku pa se promjenio. Veca umislio da je golmancina, Barsa place za njim. Husic prava seljacka faca i lola, nije dobar sa glavom nikako.cikazubo je napisao/la:Meni je i Kosoric..Zeljo1921 je napisao/la:Husic a sad i Veca su mi postali tako antipaticni da jedva cekam da im ledja vidim.
Prijatelju, sami sebi smo krivi za trenutno stanje, naši crveni su svi zasluženi u ovoj sezoniDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Realno Hajudk i nije u krizi vec ih stizu ocekivane stvari, al zato Partizan i Željo preslikan start prvenstva od prosle godineHurmasica je napisao/la:Maribor u krizi, Partizan u krizi, Hajduk u krizi, Željo u krizi a vala nešto se i ja ne osjećam dobro
Pa sto ce mi ga svirat ako ga nema? Kad bude penal nek ga svira, kad ne bude nek ga ne izmislja i to je toDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Izjadamo se jedni drugima, podijelimo tugu pa se nekako lakše i predeveracikazubo je napisao/la:Realno Hajudk i nije u krizi vec ih stizu ocekivane stvari, al zato Partizan i Željo preslikan start prvenstva od prosle godineHurmasica je napisao/la:Maribor u krizi, Partizan u krizi, Hajduk u krizi, Željo u krizi a vala nešto se i ja ne osjećam dobroAl lakse covjeku kad zna da ih ima jos
Znam da su zasluženi nakon provokacija sudiske organizacije. Jesmo loši al mali faulovi nedosudjeni su frustracija kod igrača evo primjer Bekric sinoć na njemu više od pola faulova nije svirano i crveni Secerovica smiješnoVelahalve je napisao/la:Prijatelju, sami sebi smo krivi za trenutno stanje, naši crveni su svi zasluženi u ovoj sezoniDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Sinoć nam čist penal nije sviranž'21 je napisao/la:Pa sto ce mi ga svirat ako ga nema? Kad bude penal nek ga svira, kad ne bude nek ga ne izmislja i to je toDr. Kostic je napisao/la:Kad nam je sudija svirao zadnji put penal i kad smo zadnji put imali igrača vise?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
drama los na golu + te neke stvari koje se ne smiju dozvolit = najblaza kazna klupa i neka novcanaVelahalve je napisao/la:Ja kad sam govorio da treba Fezic braniti, ovdje ga skoro svi stavljali u prvu postavu, ali mi se ne pitamo, frajer ne zaslužuje ni po jednom osnovu da brani u prvoj postavi, 3 utakmice branio 5 golova primio, a na stranu ćemo ostaviti neke druge stvari sto se njega tičegodrina je napisao/la:ko je najavio titulu od uprave ? da znam kome fakturisat racun ako izgubim opkladu vecera i gajba pive
ps: jel onaj levat na golu jos uvijek clan kluba