Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 26, 2016 4:26 pm

Meni je vise smjesno ovo pljeskanje i udaranje nogom kao da je igrokaz "kad si sretan uradi dlan od dlnan..." program u pozoristu za gledatelje koji sjede a ne fudbalska utakmca i navijaci.

Nece se ovo funkcionisati nikako, cim oni krenu sa pjesmom prve dvije rijeci "hej Grbavice" krenut ce i navijaci, sve i da ne krenu uvjek ima neki primitivac sto zvizdi, doziva jarana sa jednog kraja tribne na drugi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:28 pm

Ma j.ebo vas vise i hor i sve ostalo da hoce svanuti nedjelja i da krocim u Dolinu cupova, kako god bilo da bilo Grbavica ce biti otpjevana pred hiljadama navijaca i gledalaca koji ce pratiti prenos. Nase je samo da navijamo i nista vise, sve ostalo je na igracima, nasa podrska izostat nece.
Alea iacta est!

GoodisonPark
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:37 pm

"Muzika je bila važna, fudbal je bio lakši dio" Zinedine Zidane :DD:

Ovo je nešto novo i malo drugačije od uobičajenog repertoara. Dobro jbg sad neće svijet propasti ako ne otpjevamo baš sve, hor je specifičan i treba ih ispoštovati. Znam svi smo mi navikli da pjevamo Grbavicu od-do, ali moramo se držati scenarija, zanimljivo će biti :)

Elegant ba ne moraš udarati nogom samo pljesak u ritmu sa horom i da zagrmimo kad dođe naš dio za pjevanje :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:41 pm

Evo malo friških slika, izvinjavam se zbog loše rezolucije.
slika
slika
slika
イビチャ・オシム

ž'21
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:42 pm

@pile87 imas video i na radio sa ali mislim da se ovo preuvelicava jer danas Ligata nije nista bockao. Imam osjecaj da su ga navijaci uzeli na zub k'o onomad Jamaka pa mu jebavali od do i kad je bio najbolji na terenu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:42 pm

Zar to nije podcjenjivanje Sirokog?? :lol: Eeee moj Jasmine, moj Jasmine... :pljesak: :pljesak:

ž'21
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:44 pm

Budite realni. Svi vi ste bili nezadovoljni imenima protivnika na pripremama i sada kada Edis kaze da su jaci od Sirokog vi automatski to prisvajate. U jednu ruku i jeste podcjenjivanje. Razmisljajte svojom glavom!

cikazubo
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:45 pm

@Izlija Šta bih dao da imam takav pogled kroz prozor :( :palacgore:
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=574E7CF9 evo uputstvo za pjevanje Grbavice..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pet feb 26, 2016 4:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.

zeka_tm87
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:49 pm

pile87 je napisao/la:
MumeTM je napisao/la: Idi vidi sta fali I usput prelistaj jednu temu zvana prepucavanje :ganja:
I dan danas donna te pominje :kafa:
Trajni poremecaj, zamisli koliki je to degen da se lazno predstavlja navijacem Zelje i jos pise mjesecima ostalo im je jos to da raspravljaju sami sa sobom nebili se ko upeco za koji klik vise. Ne zanima me niti imam bilo kakvu zelju da otvaram taj portal vjeruj mi sve sto je potrebno ima i ovdje.
ma ima vise takvih pile degena koliko sam gledao nedavno i hvala Bogu da smo se preselili vamo jer tamo nema nista osim pristavih tinejdjera i navijaca sarajeva i slobode i inih klubova od 2000.te godine i kojima najveci uspjeh sarajeba je poraz ŽELJE od videotona.

diego1921
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:51 pm

ž'21 je napisao/la:Budite realni. Svi vi ste bili nezadovoljni imenima protivnika na pripremama i sada kada Edis kaze da su jaci od Sirokog vi automatski to prisvajate. U jednu ruku i jeste podcjenjivanje. Razmisljajte svojom glavom!

Mi smo bili nezadovoljni zato sto to nisu atraktivni protivnici..kad smo kod ovih protivnika,Dac 1904 dobije Skendiju ,a prije toga Skendija dobije Bate Borisov,ovi ukrajinci su fijala Sahtara,to je vec neko postavljao,znaci kad se pogleda realno nije da nema istine u ovome sto Edis kaze..i nije problem sto on bocka,problem je sto se on svaki put pravi pametan,sve ima svoje vrijeme. :zeljeznicar1:

Mirek11
Kontakt:

pet feb 26, 2016 4:58 pm

Izlija je napisao/la:Evo malo friških slika, izvinjavam se zbog loše rezolucije.
slika
slika
slika
Dobre fotke, hvala. Zna li neko postoji li razlog zasto nikad nije bilo stolica na ovom malo dijelu jugoistoka?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:01 pm

Press:
Spoiler:
phpBB [video]
Željo samo Željo!!!

Elegant
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:02 pm

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sergejevic

pet feb 26, 2016 5:03 pm

Ovo je bas super i treba ispostovati. Siguran sam da ce biti nesto nezaboravno i da cemo se dugo, dugo diciti ovim performansom ako uradimo sve kako treba. Kada se vec neko potrudio da sve ovo osmisli trebamo podrzati, bice jos mnogo prilike da mi na svoj nacin odradimo ovu sada vec himnu i simbol navijaca Zelje. Jedva cekam da vidim kako ce ispasti sve na kraju.

Pitanje:
-je li poslije naseg djela refrena ponovo samo hor pjeva ili svi zajedno. Mislim na dio "Ne budi tuzna..."

black64
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:07 pm

sergejevic je napisao/la:Ovo je bas super i treba ispostovati. Siguran sam da ce biti nesto nezaboravno i da cemo se dugo, dugo diciti ovim performansom ako uradimo sve kako treba. Kada se vec neko potrudio da sve ovo osmisli trebamo podrzati, bice jos mnogo prilike da mi na svoj nacin odradimo ovu sada vec himnu i simbol navijaca Zelje. Jedva cekam da vidim kako ce ispasti sve na kraju.

Pitanje:
-je li poslije naseg djela refrena ponovo samo hor pjeva ili svi zajedno. Mislim na dio "Ne budi tuzna..."
dalje pjevamo zajedno sa njima

GoodisonPark
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:16 pm

Press: Kosorić i Lendrić
Spoiler:
phpBB [video]
Željo samo Željo!!!

terabajt
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:26 pm

Ovo ce da bude predobro ako neki i ne budu slijedili upute nema veze tesko je masu kontrolisati. Bitno je da se zna da svi pjevamo od dijela a onda zeljin stadion gledam, jadna majko ima da se cujemo do sirokog. Tacno jedva cekam.

mamaSmurf
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:27 pm

Meni je ovo sa horom predivno. Najmanje što možemo učiniti je da poštujemo scenario i izvedemo onako kako je zamišljeno. Sve drugo bi bilo kao šamar ovim divnim ljudima iz kluba, jedan izraz nekulture i nepoštovanja prema svemu što čine. Uticati na tribini na ljude oko sebe da ne kvare ono što je zamišljeno.
Samo bi još trebalo da nam se dušmani smiju ako sve pokvarimo :).
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Mirek11
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:30 pm

Izlija je napisao/la:Evo malo friških slika, izvinjavam se zbog loše rezolucije.
slika
slika
slika
Dobre fotke, hvala. Zna li neko postoji li razlog zasto nikad nije bilo stolica na ovom malo dijelu jugoistoka?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MumeTM
Kontakt:

pet feb 26, 2016 5:31 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
MumeTM je napisao/la: Idi vidi sta fali I usput prelistaj jednu temu zvana prepucavanje :ganja:
I dan danas donna te pominje :kafa:
Trajni poremecaj, zamisli koliki je to degen da se lazno predstavlja navijacem Zelje i jos pise mjesecima ostalo im je jos to da raspravljaju sami sa sobom nebili se ko upeco za koji klik vise. Ne zanima me niti imam bilo kakvu zelju da otvaram taj portal vjeruj mi sve sto je potrebno ima i ovdje.
ma ima vise takvih pile degena koliko sam gledao nedavno i hvala Bogu da smo se preselili vamo jer tamo nema nista osim pristavih tinejdjera i navijaca sarajeva i slobode i inih klubova od 2000.te godine i kojima najveci uspjeh sarajeba je poraz ŽELJE od videotona.
@pile znam kontam ali je uporan, da je Bog dao upisao kakav fakultet, mozda bi bio skolovaniji od seselja :ganja: mentalitet Im je isti. Nego point je kako mu dozvole i dan danas :palacdole:

@zeka_tm87 samo pisem na toj temi prepucavanje o Zelji se pise ovdje ili znas vec gdje se prije pisalo. Eno tema truhne. Pise sam sa sobom levat.
steta pa ti zviznuse ban, kamakazi stilom :pljesak:

VTŽ
F.K Željezničar 1921
Hu-so Sa-ki- be say Hu-so Sa-ki-be.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava