ja sam čuo da ga 'uče pričati', ima zadužena osoba i za tosajo10 je napisao/la:Mulalic ako sam dobro primjetio smanjio je sa "onaj"Samo malo medijskog treniranja i bice to dobro. I ako predpostavljam da Mulalica to ne interesuje, medjutim to je bitan faktor sporta i moras se dobro pripremiti za medijski pristup.
Predpostavljao sampinki je napisao/la:ja sam čuo da ga 'uče pričati', ima zadužena osoba i za tosajo10 je napisao/la:Mulalic ako sam dobro primjetio smanjio je sa "onaj"Samo malo medijskog treniranja i bice to dobro. I ako predpostavljam da Mulalica to ne interesuje, medjutim to je bitan faktor sporta i moras se dobro pripremiti za medijski pristup.
Gdje ima snimak ? Da se pogleda to...diego1921 je napisao/la:Sta reci za maminu princezu,sto vec snimo rekli..Jednom debil,uvjek debil !1 Samo se nadam da ga vise necu vidjeti u Zeljinom dresu na Hasetovom turniru ili na nekom drugom turniru !!
ima na onom tamo portalupile87 je napisao/la:Gdje ima snimak ? Da se pogleda to...diego1921 je napisao/la:Sta reci za maminu princezu,sto vec snimo rekli..Jednom debil,uvjek debil !1 Samo se nadam da ga vise necu vidjeti u Zeljinom dresu na Hasetovom turniru ili na nekom drugom turniru !!
pile87 je napisao/la:Gdje ima snimak ? Da se pogleda to...diego1921 je napisao/la:Sta reci za maminu princezu,sto vec snimo rekli..Jednom debil,uvjek debil !1 Samo se nadam da ga vise necu vidjeti u Zeljinom dresu na Hasetovom turniru ili na nekom drugom turniru !!
Zato sto je trenirao u mladjim kategorijama,po tome ima nas jos puno koji spadamo u te "veterane"BHDragons je napisao/la:Po čemu je on uopće neki veteran Želje...
Bože sačuvaj...diego1921 je napisao/la:Zato sto je trenirao u mladjim kategorijama,po tome ima nas jos puno koji spadamo u te "veterane"BHDragons je napisao/la:Po čemu je on uopće neki veteran Želje...![]()
Aha, nema veze nesto sam naglo izgubio voljudiego1921 je napisao/la:ima na onom tamo portalu
pile87 je napisao/la:Aha, nema veze nesto sam naglo izgubio voljudiego1921 je napisao/la:ima na onom tamo portalu
Idi vidi sta fali I usput prelistaj jednu temu zvana prepucavanjepile87 je napisao/la:Aha, nema veze nesto sam naglo izgubio voljudiego1921 je napisao/la:ima na onom tamo portalu
mislim da se pjeva, svi zajednoEisenbahner1921 je napisao/la:Hoće li se pjevati i drugi dio Grbavice?
Ne budi tužna kad čuješ pjesmu...
Trajni poremecaj, zamisli koliki je to degen da se lazno predstavlja navijacem Zelje i jos pise mjesecima ostalo im je jos to da raspravljaju sami sa sobom nebili se ko upeco za koji klik vise. Ne zanima me niti imam bilo kakvu zelju da otvaram taj portal vjeruj mi sve sto je potrebno ima i ovdje.MumeTM je napisao/la: Idi vidi sta fali I usput prelistaj jednu temu zvana prepucavanje![]()
I dan danas donna te pominje