Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 11:18 pm

ChWilla je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Zeba,dok je bio u Zelji,je bio najplaceniji igrac.Znam tacno i koji je mjesecni iznos bio.Trcao je toliko koliko jedan golman pretrci u toku utakmice.Sad u Slobodi puno više trci.Zašto je kod nas šetao on zna,moguce je da isplate nisu bile na vrijeme.Zadnja njegova tekma u Zelji je završila u 32-goj minuti utakmice.Zbog nezalaganja Amar ga je zamjenio u toj 32-goj minuti a on je u svlacionici,ljut zbog te Amarove izmjene,poceo šutati klupe za sjedenje i povrijedi se.Mislim da je imao 6 šavova na nozi.Tim potezom je iskazao nepoštovanje prema Amaru i od tog dana on je kod Amara završio.Prodali su ga Splitu za 50 hiljada km.
pare su i tad bile iza toga. nismo prošli maribor, drugih izvora nije bilo, ni transfera ni ulaganja. i nije više bilo za njegovu platu, a bogami ni za mnoge druge...sve ostalo su izgovori za to. zbog para je i amar jebav'o njega, a on amara i nas netrčanjem...
Ma znam ChWilla samo napišem po nekad nešto da pojedinci sami izvuku zakljucak zašto.U ovom slucaju da oni koji Zebu u zvijezde okivaju i govore da mu je Zeljo u srecu razmisle zašto je šetao po terenu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

cikazubo
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:19 pm

damirfile je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Kad ga ti bosnjo ne znas cijeniti, ima ko zna.. respect za navijace sturma...
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ne znam jel bila preko razglasa neka rodjendanska cestitka, mi navijaci smo svakako zakazali po tom pitanju prosle sedmice, ali eto ima sreca i ovih koji znaju da prirede docek kakav Ivica zasluzuje..

diego1921
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:19 pm

I ja se nadam da se neko sali za Nyemu i to pogotovo kad napise da bi mogao na stopera,frajer prije 4 god nije to mogao igrati,konstantno ispadao,mi smo proigrali kad ga je Amar stavio na zadnjeg veznog !! Zakaric je dobar igrac al ja bi volio Kozulja,mislim da ce igracina biti i da vrijedi poslati kakvu dobru ponudu,ako ga Dinamo ili Rijeka ne uzmu !! :ganja:

Jaozinho22

sri maj 11, 2016 11:20 pm

Dinamu ponudit prvenstvo kupovine Memije i Zere a oni nama nek daju Zakarica džaba :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:24 pm

Kad vec pricamo o igracima zaboravlja se da smo mogli dati 400.000 € za Duljevica.

Milsim da bi sad bile potjernice za ovima iz uprave.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:25 pm

Ko to moze znati...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:26 pm

damirfile je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Kad ga ti bosnjo ne znas cijeniti, ima ko zna.. respect za navijace sturma...
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ne slazem se. Samo sto to ne znamo pokazati na način kako su to uradili u Gracu. Ako izuzmemo kockaste glave i krezube spodobe sto po citav dan sjede pred lokalnim granapom na gajbi piva, svi imaju respekt prema nasem Svabi
5. - 7. Okt 1992.

braco
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ja bih Zakarica volio, a i spominjao se prije nekog vremena i u vezi sa nama, ali decko vjerovatno ide vani. Da je igracina, jeste.
Iz naše lige u dresu Želje bih volio vidjeti samo tri imena: Kožulj,Zakarić i Veselinović.
Dodao bih Graovca iz Zrinjskog na ovu listu,iako je nerealno da dođe u Želju.

LARSSON
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:Ko to moze znati...
samo neki štoper ljut... :ganja:

storm_raider
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:27 pm

Ja zamolih ranije da se diskusija o Zebi zavrsi. Pisite o Ivici Osimu malo. Mnogi ne shvataju, da pored toga sto mu u Gracu nude sve, u Japanu ga mole godinama da dodje tamo i zivi, cak su i delegacije ljudi slale da ga nagovaraju i to u vise navrata, a on je dosao da umre u Sarajevu. U svom Sarajevu. Mi inace cijenimo sve kada to vise ne bude sa nama, pa budimo sretni sto Ivicu jos imamo zivog da hoda ovim ulicama, pije bosansku kafu i podjahkad navrati na svoju Grbavicu. Pa makar i ako ga dvojica nose, a vrijeme mu svakako ne pomaze. Pod starost, prilicno onemocao, je uzeo na sebe da uradi sto moze i preporuci novog trenera svojem Zelji. Neka nam je ziv Svabo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:35 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Moze li neko objasniti ovo za clanske?
Znam da ove sad vrijede cini mi se negde pred kraj 6 mjeseca .
Ove sad članske važe do 30.06 a ubuduće članska kartica će važiti godinu (365 dana) od dana učlanjenja, (znači možeš se učlaniti u bilo koji dan u godini i članarina ti traje od tog dana). Pred istek članarine ćeš od administracije kluba dobiti poruku o načinu produženja (ovisno kakav način uplate ti odgovara) uplatiš cvaju i tako svake godine ;)

Sve hvalospjevke za administraciju kluba samo tako nastavite :palacgore:
Ja sam im ovo predlagao prije 3-4 mjeseca.Dosta raje nije htjelo da se uclani,cekali su juni.Sad je ovo ok.
Ti koji su cekali dabogda da se ikad u zivotu uclane. Poštujem svačiji džep i svačije mišljenje ali ja prosto ne mogu shavatiti bilo kakve kalkulacije po tom pitanju
5. - 7. Okt 1992.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:38 pm

storm_raider je napisao/la:Ja zamolih ranije da se diskusija o Zebi zavrsi. Pisite o Ivici Osimu malo. Mnogi ne shvataju, da pored toga sto mu u Gracu nude sve, u Japanu ga mole godinama da dodje tamo i zivi, cak su i delegacije ljudi slale da ga nagovaraju i to u vise navrata, a on je dosao da umre u Sarajevu. U svom Sarajevu. Mi inace cijenimo sve kada to vise ne bude sa nama, pa budimo sretni sto Ivicu jos imamo zivog da hoda ovim ulicama, pije bosansku kafu i podjahkad navrati na svoju Grbavicu. Pa makar i ako ga dvojica nose, a vrijeme mu svakako ne pomaze. Pod starost, prilicno onemocao, je uzeo na sebe da uradi sto moze i preporuci novog trenera svojem Zelji. Neka nam je ziv Svabo!
Svaka cast storme, to je sustina, svi ce kolektivno plakati kad nas Ivica jednog dana napusti a nadam se da taj dan nece jos dugo svanuti, a sada kad treba da mu uljepsamo ovo vrijeme sto mu je ostalo mi smo pasivni, umjesto da se svi aktiviriamo i da covjek vise dobije svoju ulicu, ili da klub preimenuje jednu tribinu i slicno. Mnogi bi pozeljeli da imaju ovakvu legendu, mi je imamo i jos je s nama, tako da iskoristimo to braco i ispostujmo Švabu koliko se moze..

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:41 pm

http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show" target="_blank

Našao ja sebi zanimaciju. Evo po transfermarktu, Stefan Babović nema kluba... :ganja:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Kapiten
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:41 pm

I cuj ti Husrefa sad mu smeta valjanje i lezanje :) neka neka
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:43 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show

Našao ja sebi zanimaciju. Evo po transfermarktu, Stefan Babović nema kluba... :ganja:
Neko je prije par mjeseci rekao da bi nam trebao doci jedan od boljih igrača partizana, ali evo sada je priča da se nece dovodit bez novog šsš

mali plavisa
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:43 pm

ChWilla je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Zeba,dok je bio u Zelji,je bio najplaceniji igrac.Znam tacno i koji je mjesecni iznos bio.Trcao je toliko koliko jedan golman pretrci u toku utakmice.Sad u Slobodi puno više trci.Zašto je kod nas šetao on zna,moguce je da isplate nisu bile na vrijeme.Zadnja njegova tekma u Zelji je završila u 32-goj minuti utakmice.Zbog nezalaganja Amar ga je zamjenio u toj 32-goj minuti a on je u svlacionici,ljut zbog te Amarove izmjene,poceo šutati klupe za sjedenje i povrijedi se.Mislim da je imao 6 šavova na nozi.Tim potezom je iskazao nepoštovanje prema Amaru i od tog dana on je kod Amara završio.Prodali su ga Splitu za 50 hiljada km.
pare su i tad bile iza toga. nismo prošli maribor, drugih izvora nije bilo, ni transfera ni ulaganja. i nije više bilo za njegovu platu, a bogami ni za mnoge druge...sve ostalo su izgovori za to. zbog para je i amar jebav'o njega, a on amara i nas netrčanjem...
Ma znam ChWilla samo napišem po nekad nešto da pojedinci sami izvuku zakljucak zašto.U ovom slucaju da oni koji Zebu u zvijezde okivaju i govore da mu je Zeljo u srecu razmisle zašto je šetao po terenu.
Evo ja ga licno gotivim,i zeljovac je u srcu i dusi garantujem,a te vase price okacite macku o rep!Svaki igrac Zelje koji je zasluzan za Zeljin uspjeh je za menje svetinja,tacka i kraj!Jedan Sinisa,jedan Lendric koji su tek dopizdili u nas klub su vam u visinama,dokle vise ba ponizavati zlatnu generaciju Zeljinih igraca!Donijeli toliko radosti za 2-3 god,isti taj Tomic,Zeba,Antola,Bekrija,Bogi,Stana ja po njima pljuvati nikada necu kao sto vi radite jer mi moj obraz ne dozvoljava,zbog srece kojom su ispunili moj dom tih godina!Bili nesporazumi,razisli se niko nikoga ubio nije!I jos samo jedno pitanje za ove koji komentarisu lovu pa jel vi za dzaba radite u firmama,kod gazda ili iz ljubavi prema istim,manite me te demagogije ba!Realnost se odavno izgubila izgleda kod nas!

mali plavisa
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:46 pm

Izvinjavam se stormu moradoh i vise necu spomenut nikoga!Hvala i prijatno! :shisha:

exbabilon
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:48 pm

Kapiten je napisao/la:I cuj ti Husrefa sad mu smeta valjanje i lezanje :) neka neka
Nije mi mrzak, ali nek mu se vratilo. Na Grbavici su nam od 90 ukrali 100 minuta i sad prica o lezanju, ko o cemu...

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:56 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show

Povezivao se s konama, ali nista nije bilo. Cudi me da nije nasao angazman kad je otisao iz Partizana.
Drug grobar mi kaze da je klasa od igraca, znaci kad hoce moze biti najbolji igrac! Sad ne znam opet mnogo o njemu ali ako bude trebalo skautirat cemo ga :ganja:

Takodjer, neki dan sam govorio o Trujicu ali nek uprava rijesi to kako najbolje zna, da li prije sefa ili u saglasnosti sa novim sefom.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:57 pm

11plavih'92 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Ove sad članske važe do 30.06 a ubuduće članska kartica će važiti godinu (365 dana) od dana učlanjenja, (znači možeš se učlaniti u bilo koji dan u godini i članarina ti traje od tog dana). Pred istek članarine ćeš od administracije kluba dobiti poruku o načinu produženja (ovisno kakav način uplate ti odgovara) uplatiš cvaju i tako svake godine ;)

Sve hvalospjevke za administraciju kluba samo tako nastavite :palacgore:
Ja sam im ovo predlagao prije 3-4 mjeseca.Dosta raje nije htjelo da se uclani,cekali su juni.Sad je ovo ok.
Ti koji su cekali dabogda da se ikad u zivotu uclane. Poštujem svačiji džep i svačije mišljenje ali ja prosto ne mogu shavatiti bilo kakve kalkulacije po tom pitanju
Nisu to kalkulacije.Još ce vremena proci dok raja prepozna poštenje i transparentnost koja sada vlada u Zelji i da zbog takvog rada nezaleci,jer znaju gdje pare idu,uplate ne samo clanarinu.Godinama se u Zelji kralo.Baš kralo.Izgubili smo bili obraz i kod sponzora i kod navijaca.Svi spominju Violinu a on je za mnoge bio mala maca.Mi koji smo godinama uz Zelju,što nas zovu bolesnicima,smo na razne nacine davali citav zivot a ovo poslije rata smo se nadali i zeljeli da bar jedan dio ode klubu i mi zadovoljni.Pa do u nazad par godina u klubu su mnogi imali svoje buntove karti,cak i taj novac od karti nije mogao završiti u klubskoj kasi a o ostalom da ne pricam.Poštenim radom uprave doci ce i sponzori a i clanovi u velikom broju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava