Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 11:01 pm

Format je napisao/la:Kakav Ibricic,daj lijevo krilo top i stopera i spremni smo za sve
Treba i destka kvalitetna..

Nisam ni ja za Ibricica jer je ocigledno da je njegovo proslo.. Ako se vraca nakon samo par mjeseci znaci da ni u Iranu ne moze igrati..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri maj 11, 2016 11:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ublehas
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:realno, protiv nas što je god mogao neofirno fuliti, pustiti, usporiti napad uradio je :mrgreen:
Pa sjeti se brate ove sezone na Grbavici imao je kontru, haman sam izašao na Antolu i fuli.
Nigdje veze. Igaro je protiv nas onako kako je najbolje znao. Fakat ste smješni sa pričom da nas je "pripazio"...

Hurmasica
Kontakt:

Ma lijevo krilo, štoper i eventualno stručni štab i mi smo na konju :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:02 pm

Dosta sa Zebom. Kakav Ibricic, nista od toga. Cekace se novi sef strucnog staba i onda se nastavlja sa transferima.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Format
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:03 pm

Zakaric a Nyema na stopera ,Boze

Djulaga_
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:04 pm

Sto ce nam lijevo krilo?
Sacekati novi strucni stab, a neka oni odluce sta ce s Mailosonom.
Mislim da bi mogao odgovoriti na zadatke lijevog krila. Bolje nego da jos placamo neke nove igrace.
Iako ga na slikama ne vidim nikako.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

storm_raider
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:05 pm

Ja bih Zakarica volio, a i spominjao se prije nekog vremena i u vezi sa nama, ali decko vjerovatno ide vani. Da je igracina, jeste.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

miretm
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:06 pm

Djulaga_ je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:realno, protiv nas što je god mogao neofirno fuliti, pustiti, usporiti napad uradio je :mrgreen:
Pa sjeti se brate ove sezone na Grbavici imao je kontru, haman sam izašao na Antolu i fuli.
Uzeo nam titulu prosle godine na Grbavici.
U onoj atmosferi i to mu ja nikad halalit necu,briga me za titulu ...
19TM87 ZAVIDOVICI

Format
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:06 pm

Djulaga_ je napisao/la:Sto ce nam lijevo krilo?
Sacekati novi strucni stab, a neka oni odluce sta ce s Mailosonom.
Mislim da bi mogao odgovoriti na zadatke lijevog krila. Bolje nego da jos placamo neke nove igrace.
Iako ga na slikama ne vidim nikako.
Pravimo sampionsku ekipu a Mailson moze za Centar mali fudbal

ChWilla
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:07 pm

kako to znamo?
gradi željo boli te *****

Amerigo
Kontakt:

FK Željezničar

sri maj 11, 2016 11:07 pm

I ja lično nebih želio Zebu više u svetom dresu taman kad bi 35 golova i 35 asistencija u sezoni imao ....
Cijenim ga kao igrača i sportistu ali jedan je Željo i to je svetinja kako za navijače tako po meni i za igrače koji ga smatraju svojim klubom a grbavicu svojim domom ....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Amerigo, dana/u sri maj 11, 2016 11:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:08 pm

Zeba,dok je bio u Zelji,je bio najplaceniji igrac.Znam tacno i koji je mjesecni iznos bio.Trcao je toliko koliko jedan golman pretrci u toku utakmice.Sad u Slobodi puno više trci.Zašto je kod nas šetao on zna,moguce je da isplate nisu bile na vrijeme.Zadnja njegova tekma u Zelji je završila u 32-goj minuti utakmice.Zbog nezalaganja Amar ga je zamjenio u toj 32-goj minuti a on je u svlacionici,ljut zbog te Amarove izmjene,poceo šutati klupe za sjedenje i povrijedi se.Mislim da je imao 6 šavova na nozi.Tim potezom je iskazao nepoštovanje prema Amaru i od tog dana on je kod Amara završio.Prodali su ga Splitu za 50 hiljada km.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:10 pm

Nadam se da se salite kad pomenete Nyemu.. Frajer dvije godine nije utakmice kako treba odigrao..

Plava Porodica
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Ja bih Zakarica volio, a i spominjao se prije nekog vremena i u vezi sa nama, ali decko vjerovatno ide vani. Da je igracina, jeste.
Iz naše lige u dresu Želje bih volio vidjeti samo tri imena: Kožulj,Zakarić i Veselinović.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

Plavi orkestar je napisao/la:Zeba,dok je bio u Zelji,je bio najplaceniji igrac.Znam tacno i koji je mjesecni iznos bio.Trcao je toliko koliko jedan golman pretrci u toku utakmice.Sad u Slobodi puno više trci.Zašto je kod nas šetao on zna,moguce je da isplate nisu bile na vrijeme.Zadnja njegova tekma u Zelji je završila u 32-goj minuti utakmice.Zbog nezalaganja Amar ga je zamjenio u toj 32-goj minuti a on je u svlacionici,ljut zbog te Amarove izmjene,poceo šutati klupe za sjedenje i povrijedi se.Mislim da je imao 6 šavova na nozi.Tim potezom je iskazao nepoštovanje prema Amaru i od tog dana on je kod Amara završio.Prodali su ga Splitu za 50 hiljada km.
pare su i tad bile iza toga. nismo prošli maribor, drugih izvora nije bilo, ni transfera ni ulaganja. i nije više bilo za njegovu platu, a bogami ni za mnoge druge...sve ostalo su izgovori za to. zbog para je i amar jebav'o njega, a on amara i nas netrčanjem...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:11 pm

Plava Porodica je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ja bih Zakarica volio, a i spominjao se prije nekog vremena i u vezi sa nama, ali decko vjerovatno ide vani. Da je igracina, jeste.
Iz naše lige u dresu Želje bih volio vidjeti samo tri imena: Kožulj,Zakarić i Veselinović.
Nek Virtual kaze koga bi volio, njega uprava jedino slusa

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:13 pm

Kad ga ti bosnjo ne znas cijeniti, ima ko zna.. respect za navijace sturma...

cikazubo
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:14 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nadam se da se salite kad pomenete Nyemu.. Frajer dvije godine nije utakmice kako treba odigrao..
I to u super snaznoj ligi Iraka..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:15 pm

cikazubo je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Nadam se da se salite kad pomenete Nyemu.. Frajer dvije godine nije utakmice kako treba odigrao..
I to u super snaznoj ligi Iraka..
Sad je valjda u Maleziji i nema podataka.. Uglavnom nije igrao od Australije a proslo je od tada podosta..

damirfile
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:16 pm

Minjore je napisao/la:Kad ga ti bosnjo ne znas cijeniti, ima ko zna.. respect za navijace sturma...
:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava