I nama i pitarima oni zabise po pet komada u kupu.. Stigao je umor i njih kao i nas u pogresno vrijeme samo sto su oni imali dobru bodovnu zalihu.. Imaju nekoliko ekstra igraca za nasu ligu..cala je napisao/la:Ma i ova Sloboda je karina ekipa nego se uvijek nafuraju kad igraju protiv nas i pitara. Opsta mobilizacija u gradu kad im dolazimo.
Meni se place kada ovo gledam... Ivane, da si nam ziv i zdrav jos dugo, dugo... Kako ga ljudi samo postuju i cijene... U Austriji obavezno ustanu kada neko spomene Ivicu, u Japanu je ziva legenda, jedino se kod nas krezubi papak nadje da nesto kaze.
nije ni imao priliku kad smo sve derali.storm_raider je napisao/la:Zeba se ovoliko nije nervirao kada je kod nas igrao... glupan.
Boris Pavic...Poznajem ga podobro...Vrag je napisao/la:Sta mislite o onom treneru sto je Celik vodio sa tribine ? Ne mogu mu se sjetiti ime, bili su odlicni pod njegovim vodstvom
Lik je bio na putu za Hrvatsku jer je trebao potpisati za Osijek ako se ne varam i onda ga nazvao Husic i nagovorio ga da predje u Slobodu tj ponudio mu vise para nego sto su mu nudili ovi iz Hrvatske. To je Zeba i javno rekao. Te price nudio se Zelji itd, Zeljovac od glave do pete su gluposti obicne. Covjek je obicni placenik i igrat ce za onu ekipu koja mu da vise para..exbabilon je napisao/la:Nemojte samo pljuvat Zebu i kad treba i kad ne treba. Licno znam da je Zeljovac od glave do pete, da nikad nije pretjerivao sa uslovima dolaska u Zelju, da se nudio Zelji prije potpisa ugovora sa Slobodom, ali da se to tada nije uklapalo u nasu filozofiju, gurali smo djecu. Ne ocekujete valjda da ga danas Sloboda placa, a on jos da nosi Zeljin dres, igra za Zelju, namjerno promasuje sanse protiv Zelje... Primjetio sam i ja da je u zadnje vrijeme i on na terenu poceo sa stvarima koje mu nisu bile svojstvene, ali valjda okruzenje, naboj, pritisak urade svoje pa i on ovako pukne, niko ne voli gubiti... Jest da nam je od dolaska u Slobodu dosta stete nanio svojim igrama, ali dosta nam je i donio dok je bio u plavom dresu, nije red nazivati ga svakakvim imenima, psovati mu i slicno.
Iz Želje su ga odbili pa je otišao u Slobodu. Ne širi neistine.Brkoo je napisao/la:Lik je bio na putu za Hrvatsku jer je trebao potpisati za Osijek ako se ne varam i onda ga nazvao Husic i nagovorio ga da predje u Slobodu tj ponudio mu vise para nego sto su mu nudili ovi iz Hrvatske. To je Zeba i javno rekao. Te price nudio se Zelji itd, Zeljovac od glave do pete su gluposti obicne. Covjek je obicni placenik i igrat ce za onu ekipu koja mu da vise para..exbabilon je napisao/la:Nemojte samo pljuvat Zebu i kad treba i kad ne treba. Licno znam da je Zeljovac od glave do pete, da nikad nije pretjerivao sa uslovima dolaska u Zelju, da se nudio Zelji prije potpisa ugovora sa Slobodom, ali da se to tada nije uklapalo u nasu filozofiju, gurali smo djecu. Ne ocekujete valjda da ga danas Sloboda placa, a on jos da nosi Zeljin dres, igra za Zelju, namjerno promasuje sanse protiv Zelje... Primjetio sam i ja da je u zadnje vrijeme i on na terenu poceo sa stvarima koje mu nisu bile svojstvene, ali valjda okruzenje, naboj, pritisak urade svoje pa i on ovako pukne, niko ne voli gubiti... Jest da nam je od dolaska u Slobodu dosta stete nanio svojim igrama, ali dosta nam je i donio dok je bio u plavom dresu, nije red nazivati ga svakakvim imenima, psovati mu i slicno.
Kako glupa priča oca mi. Onda je i Baja plaćenik, Ara, Višća, i svi ostali. Ti bi garant igro za manje para, bi al u qrcu.Brkoo je napisao/la:Lik je bio na putu za Hrvatsku jer je trebao potpisati za Osijek ako se ne varam i onda ga nazvao Husic i nagovorio ga da predje u Slobodu tj ponudio mu vise para nego sto su mu nudili ovi iz Hrvatske. To je Zeba i javno rekao. Te price nudio se Zelji itd, Zeljovac od glave do pete su gluposti obicne. Covjek je obicni placenik i igrat ce za onu ekipu koja mu da vise para..exbabilon je napisao/la:Nemojte samo pljuvat Zebu i kad treba i kad ne treba. Licno znam da je Zeljovac od glave do pete, da nikad nije pretjerivao sa uslovima dolaska u Zelju, da se nudio Zelji prije potpisa ugovora sa Slobodom, ali da se to tada nije uklapalo u nasu filozofiju, gurali smo djecu. Ne ocekujete valjda da ga danas Sloboda placa, a on jos da nosi Zeljin dres, igra za Zelju, namjerno promasuje sanse protiv Zelje... Primjetio sam i ja da je u zadnje vrijeme i on na terenu poceo sa stvarima koje mu nisu bile svojstvene, ali valjda okruzenje, naboj, pritisak urade svoje pa i on ovako pukne, niko ne voli gubiti... Jest da nam je od dolaska u Slobodu dosta stete nanio svojim igrama, ali dosta nam je i donio dok je bio u plavom dresu, nije red nazivati ga svakakvim imenima, psovati mu i slicno.