Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

sri jul 06, 2016 9:43 am

@Jaozinho :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Moglo bi se sta uraditi i u LP ako ovako nastavi decko :ganja:

Leon definitivno broji zadnje dane u Zeljeznicaru. U interviju za GG.ba prvi put je govorio o svojim planovima u buducnosti. Izmedju ostalog vijest koja je najvise potresla popularne Manijake je definitivan odlazak Leona na kraju sezone. Iako ima vazeci ugovor jos 2 god. klub i on ce sporazumno raskinuti ugovor i razici se.
Leon je istakao da je svoju misiju u Zeljeznicaru zavrsio. Da napomenemo, pod njegovim vodstvom Zeljo je u prvoj sezoni osvojio Yug. liga kup, sljedece sezone su bili najbolja momcad lige i titula je vracena na Grbavicu uz to osvojen Yug. kup. Trecu sezonu ponovno osvaja ligu, medjutim pored dobrih igara u Liga kupu i Kupu uspjeva osvojiti samo Liga kup. Sada u tekucoj sezoni, 1. su na tabeli sa prednosti od 20 bodova, u polufinalu su Liga kupa, takodjer u polufinalu Kupa. Da li ce moci Leon do Tripl-Dabla to cemo vidjeti, pa da ode sa klupe kao prvi trener u historiji kojem je to poslo za rukom.
Ovome moramo dodati jos da je prosao grupu EL i sljedeca tekma je voljom zrijeba bila protiv CSKA. Hrabra igra na Kosevu je bila nagradjena i do 80. min. je bilo 3-0 za Plave, ali do kraja tekme primaju 2 gola i u Moskvu idu sa strepnjom. Gore ih je docekala Ruska zima, zaledjen teren, -3 stepena. Na desnoj strani su igrali Argentinci koji se nisu mogli snaci u tim uslovima i Zeljo je preko te strane primio brza 2 gola, a Masic je smanjio na 2-1. Morao je Leon mjenjati i krenuti jace po 2. gol, do kojeg su i dosli i 2-2 je znacio prolazak plavi ali na scenu stupa Dzagoev i zabija 2 gola.. Zelju je dalje vodio rezultat 4-3 i Leon je sve karte bacio u napad. U infarkt zavrsnici Ahmedi daje gol i Plavi prolaze dalje. Sljedeci protivnik je Sporting. U Lisabonu Zeljo dolazi do vodstva, ali na kraju je izgubio 2-1. Da li ce moci na Kosevu pobijediti i proci dalje vidjet cemo u cetvrtak a Leon je izjavio da je cilj prolaska grupe ostvaren a ovo ostalo je samo Bonus i nagrada za njegovu ekipu.

Za kraj vrijedi istaci jednu stvar koja moze da raduje navijace Zelje, a to je da je Leon obecao da ce se opet vratiti na Grbavicu.

:ganja: :ganja: :ganja: :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 6:05 pm

@Leon je na drogama :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 06, 2016 6:50 pm

Plava Porodica je napisao/la:@Leon je na drogama :rofl1:
Teskim :cigara:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 11:49 pm

Malo kasnim sa obavještenjem o transferima,ništa specijalno ali eto.
IN:
slikaupload pics
Dovedeni za džabe i dobra pojačanja za sezonu,tačije za rotaciju:

Igrao dečko u Milanu redovno..
slikaimage upload no compression

Igrao dečko takođe redovno..
slikaimages upload

Malo manje igrao, ali kao rotacija Stanisavljeviću(inače prošlosezonski najbolji igrač lige) i Davidoviću(mladoj nadi..u nastavku više o njemu) je sasvim dobar.
slikapost a picture

Dečko je doveden za džabe,26 godina,mnogi se borili za njega i moj je.
slikafree adult image hosting

Ovog sam platio 400k Zvezdi,ali opasan klinac.
slikaupload images free

A ovog sam maznuo ispred Barse,Reala,Napolija,Rome,Totenhema,Junajteda.Mnogo uloženo jbt,ali prodaću ga minimalno za duplo :)
slikagreenshot

Eh sad OUT:
Na ovoj slici sa strane možete vidjeti rekordna obeštećenja:
slikaimage hosting no account

Prvo Milan Buzek: Dečko doveden iz Plzena za 200k eura.Jednu sezonu standardan bio sa 18godina me napustio za 6 miliona u Marsej.Plus ću dobiti dodatna 2 miliona kroz godinu dana plus 30% od sljedećeg transfera.
Zatim Carmelo Gennaro: 19-godišnjak,ukrao ga za džabe iz Hajduka, nakon fantastičnog napredovanja i nijedne utakmice u A timu ode u Romu za 5,5 mil eura plus neka 2 miliona eura kroz godinu dana,plus 20% od sljedećeg transfera.
Zatim Radmilo Pejić: Doveden za 1,5 mil eura iz Partiizana kao veliko pojačanje,ali usljed silnih povreda i kiks je igrač,odlučio sam da ga prodam i doveo Bičakčića kao zamjenu. Uglavnom utrpo sam ga nekako za 3,3 mil eura.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

čet jul 07, 2016 12:01 am

@plava porodica namjesti taj menadjer na hard....ti jos igras na easy :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 07, 2016 8:52 pm

delinjo je napisao/la:@plava porodica namjesti taj menadjer na hard....ti jos igras na easy :ganja:
Počeci su najteži :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

čet jul 07, 2016 10:04 pm

Kakav je ovaj @Plava Porodica ološ! Frajeru rotacioni igrači imaju platu kao 4 moja key playera :lol:
Usput fasovali smo od Uniteda 4-0 na punom Old Trafordu 1-0 do 75. Minute ja osjetio krv izvukao zadnjeg veznog uveo špica i dali mi za 15 minuta 3 komada :lol:
Druga utakmica 2-1 uzeli Atletico Madrid na Grbavici 2 gola ludog Kineza,taktika svi iza lopte dok ne zaluta kakva frljoka i obavezno ne osjećaj krv....na kraju se isplatilo :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 07, 2016 11:00 pm

E moj Joazinho bare bare sam sa finansijama sa Arsenalom :karanje:

P.s. Vidim vi dobijate u LP,mene vazda zapadne grupa da te Bog mili sačuva.Barsa,Zenit,Lyon.Opet ću suha ku.rca ostati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

čet jul 07, 2016 11:52 pm

Ti si finansijski a Leon i ja smo igrački :kafa:
Ma stavim 4-1-4-1 formaciju ako hocete mogu instrkcije uslikat pa sklepajte sta,igram na kontre strogo defanzivno protiv jačih ekipa... nema druge opcije..otvoriš se staviš špica umjesto veznog dobiješ 3 gola :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 08, 2016 12:26 am

Jaozinho izgino bez zadnjeg veznog :rofl: :rofl: :rofl:

Ja jos 3 tekme do kraja prvenstva, al bgm vcrs ne mogu, odnese me, ne vidim laptop :ganja:

Sutra cu garant potpisati za neki klub, aBd BVB :kafa:

Jaozinho22

pet jul 08, 2016 1:09 am

Leon_Professional je napisao/la:Jaozinho izgino bez zadnjeg veznog :rofl: :rofl: :rofl:

Ja jos 3 tekme do kraja prvenstva, al bgm vcrs ne mogu, odnese me, ne vidim laptop :ganja:

Sutra cu garant potpisati za neki klub, aBd BVB :kafa:
:lol: :lol:
Kakva je ekipa u BvB-u ? Valjda povedeš koga iz Želje :kafa:
Neću više riskirat yebote i napadač i vezni...svaki put osjetim krv krenem i fasujem :roll: :cry:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

shzna
Kontakt:

pet jul 08, 2016 1:52 am

Evo počeo maloprije i ja menadžera kako treba sa Željom i odlučih se kombinovati svoju formaciju ( ko je pratio šta sam pisao, znat će koja je ) sa nekim Kostićevim elementima koji se najavljuju. Tačnije, prebacio sam formaciju 4-3-1-2 u 4-1-2-1-2, odnosno 4-4-2 dijamant. Razne transformacije su moguće u ovoj formaciji od 3-4-1-2 do 4-3-3.

Moji rezultati na početku sezone su fascinantni, evo dogurao sam već do play-offa Evropske Lige, gdje me čeka Rubin.
U prvom pretkolu sam deklasirao neke polu-amatere iz LAtvije ukupnim rezultatom 8-2. Hajduk me čekao u drugoj rundi ali Lendrić bio na bobama pa sam njih riješio 5:2. (2:2, 3:0) a onda u trećem pretkolu, susret sa Mladom Boleslav i opet kandžijanje 7:2. (3:1, 4:1)

Formacija je stvarno gotivna, puno golova pada. Od bitnijh pojačanja tu su Jahić i Dilaver, doveo nekog talijana za lijevog beka te Rijada Kobiljara za rezerve. Tačnije, to mi je Alihodžić odradio. Od odlazaka vrijedi napomenuti da sam uzeo za Nedu 35k a 30k dao za Dilavera, a za Enisa Sadikovića mislim da sam uzeo oko 20k.

Ludlo, sutra postavim i neke slike. Sretno mi u play offu. :zeljeznicar1:
1987

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 08, 2016 5:08 am

@shzna prodaj Memšu Šahtaru olakšaj sebi u startu 8-)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pet jul 08, 2016 10:06 am

shzna je napisao/la:Evo počeo maloprije i ja menadžera kako treba sa Željom i odlučih se kombinovati svoju formaciju ( ko je pratio šta sam pisao, znat će koja je ) sa nekim Kostićevim elementima koji se najavljuju. Tačnije, prebacio sam formaciju 4-3-1-2 u 4-1-2-1-2, odnosno 4-4-2 dijamant. Razne transformacije su moguće u ovoj formaciji od 3-4-1-2 do 4-3-3.

Moji rezultati na početku sezone su fascinantni, evo dogurao sam već do play-offa Evropske Lige, gdje me čeka Rubin.
U prvom pretkolu sam deklasirao neke polu-amatere iz LAtvije ukupnim rezultatom 8-2. Hajduk me čekao u drugoj rundi ali Lendrić bio na bobama pa sam njih riješio 5:2. (2:2, 3:0) a onda u trećem pretkolu, susret sa Mladom Boleslav i opet kandžijanje 7:2. (3:1, 4:1)

Formacija je stvarno gotivna, puno golova pada. Od bitnijh pojačanja tu su Jahić i Dilaver, doveo nekog talijana za lijevog beka te Rijada Kobiljara za rezerve. Tačnije, to mi je Alihodžić odradio. Od odlazaka vrijedi napomenuti da sam uzeo za Nedu 35k a 30k dao za Dilavera, a za Enisa Sadikovića mislim da sam uzeo oko 20k.

Ludlo, sutra postavim i neke slike. Sretno mi u play offu. :zeljeznicar1:
odmah prodaj memiju....sto vise prijateljskih i ne mijenjaj taktiku....namjesti instrukcije i lagano ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

shzna
Kontakt:

pet jul 08, 2016 12:22 pm

Nisam još nikakvih ponuda za Memiju dobio, a znam da mi je Shaktar prije slao ponude.

Najveći problem ovdje mi je Boske, gdje njega utrpati u ovoj formaciji? :(
I, kako opaliti screenshot na Windows 10? :ganja:
1987

Jaozinho22

pet jul 08, 2016 1:57 pm

shzna je napisao/la:Nisam još nikakvih ponuda za Memiju dobio, a znam da mi je Shaktar prije slao ponude.

Najveći problem ovdje mi je Boske, gdje njega utrpati u ovoj formaciji? :(
I, kako opaliti screenshot na Windows 10? :ganja:
Offer to clubs 1,5 Mil 3,5 na 12 mjeseci plus 30% :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

shzna
Kontakt:

pet jul 08, 2016 1:59 pm

Moram onda prvo zaganjati kvalitetnog beka, prije nego što Memiju ponudim.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 08, 2016 2:04 pm

shzna je napisao/la: I, kako opaliti screenshot na Windows 10? :ganja:
Alt + F9 i spremit ce u My doc. / Sportinteraction / FM / Screens...

@Jaozinho, da ti odg. kakav sastav ima BVB. Iskreno, pojma nemam :ganja: ali se nerviram sto je Bayern uzeo sve do sad i totalno dominiraju ligom, hocu da ih skinem jer su mi inace mrzak klub :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 08, 2016 5:45 pm

A braćo što meni samo za Balkan piše koji se poslovi traže u nekim klubovima?
Kako npr da gledam kad neko u Bundes,Premier Ligi,Primeri dobije otkaz sa funkcije menadžera pa da apliciram za posao?
Neću po balkanu da radim,a ozbiljno razmišljam daa napustim kormilo Želje nakon dugih 6. Šampionskih sezona.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 08, 2016 6:24 pm

Plava Porodica je napisao/la:A braćo što meni samo za Balkan piše koji se poslovi traže u nekim klubovima?
Kako npr da gledam kad neko u Bundes,Premier Ligi,Primeri dobije otkaz sa funkcije menadžera pa da apliciram za posao?
Neću po balkanu da radim,a ozbiljno razmišljam daa napustim kormilo Želje nakon dugih 6. Šampionskih sezona.
Trebalo bi da pise za sve lige koje si na pocetku izabrao. Ako nisi onda ne mozes ni igrati, logicno :rofl: :rofl: :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava