Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

krajisnik87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 20, 2016 8:17 am

cikazubo je napisao/la:Zna li neko hoce li omladinci nositi diadora opremu ?
Hoce slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub avg 20, 2016 8:25 am

Oni od kojih smo najvise ocekivali nema ih na mapi.Ja Bekrica ne da nemogu gledat nego me frajer poceo nervirat ogadi mi fudbal dalje Jahic svrsavali smo i onda odjednom povrjedjen znaci napali raju pa onda fol povrjedio se a doveden takav pa Spanac pa ovaj iz Radnika pa Svedjanin evo druga sezona nema ga na mapi Memija nadolazi vec druga sezona i mi najavljujemo titulu koju u cemu.Imamo najvise publike stadion uvjek dobro popunjen e pa onda Bekricu i ostali taj sat i po na terenu jedi travu ako treba sto vazi i za ostale.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub avg 20, 2016 8:56 am

lete godine....
nedostajes Buaz!

https://youtu.be/1_F3JpejfOs
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

storm_raider
Kontakt:

sub avg 20, 2016 9:28 am

Idemo lagano danas.. dobar tvoj posljednji post Neandertalac, nije bitno slazem li se ili ne. U takvom tonu ocekujem da pises. :)

Ali sada je sve to manje bitno, stanimo jedan pored drugog danas i neka Zeljo pobjedi. To je najbitnije. Bice vremena...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

sub avg 20, 2016 9:31 am

Brkoo je napisao/la:Ista prica oko otpustenih igraca se vrti u krug, sve je davno objasnjeno i za Bogdanovica i za Djelmica i za sve ostale koji su otisli. Zeljina djeca moraju zasluziti da bi igrali u prvih 11 jer mene zaboli briga sto je neko nase dijete ako taj neko nema kvalitet da uskoci u prvih 11 a gurat nekoga nazor samo zato sto je Zeljino dijete je glupo najblaze receno.

Vecinu ovih igraca koji su dovedeni bi gotovo svako od nas doveo da je u upravi kluba. Eto neko bi odbio Bevaba koji je razvaljivao u mladoj reprezentaciji i pred kojim je bio milionski transfer da nije bilo povrede.
Husica pratio Bazdarevic dok je igrao u Madjarskoj i htio ga zvati u repku. Nikolic jedan od najboljih napadaca u historiji lige itd. Slazem se da se nije mozda trebalo previse gomilati igraca na nekim pozicijama jer su neke druge pozicije bile kriticne ali jos uvijek traje transfer rok tako da ima vremena da se adekvatno reaguje..

Jedno je kad dovedes igraca na posudbu kao sto smo mi Talijana gdje mu nakon posudbe istice ugovor sa maticnom ekipom i gdje ga mozes za dzaba dovesti a drugo je kad moras platiti odredjenu cifru i razvijati i vracati u zivot igraca koji ima visegodisnji ugovor sa drugom ekipom..
Uvijek se moze naci opravdanje za gresku isto kao sto se moze uvijek naci razlog za kritikovanje pa taman da je sve bajno.. Na kraju krajeva sve se svede na rezultat koji je najmjerodavniji argument prilikom ocjenjivanja nekog segmenta u klubu.. U vecini segmenata rezultati potvrdjuju da se radi dobro sto nije slucaj kada pricamo o sportskom segmentu.. Tu se nema sta pametovati jer je sve ocito..

Sto se tice Zeljine djece ljudi u klubu su tu stavku stavili kao primarnu strategiju kojom ce se voditi nas klub u svom razvoju.. Puna su nam usta bila nase djece kada su pravili rezultate u evropi, kada su nam donosili milione i do zadnjeg kola bili u borbi za titulu.. Da je bila danasnja situacija mi nikad ne bi dobili jednog Amira jer momak ne bi ni dobio sansu u onom momentu da je Tomic ostao ili da smo imali para za nekog polovnjaka i tesko da bi sa njim ostvarili rekordan transfer..

Sada smo se doveli u situaciju da nemamo nikog u izlogu na kome bi mogli uzeti neki pristojan novac.. To direktno ugrozava budzet kluba i otezava napredak..

Navescu primjer jednog Midzica koji je sportista od glave do pete, koji je uvijek vrhunski spreman, koji je na prozivku dosao sa oteknutim koljenom ali opet stisnuo zube i odradio maksimalno trening da bi ostavio dobar dojam na novog trenera.. Momak koji je postovao klub i zadovoljio na posudbama.. Na svim treninzima pokazivao vise od mnogih drugih i na kraju je dobio papire radi Halvadzica i rekonvalescenta Lazica jer pored njih nije mogao dobiti mjesto na pripremama..

Kako sutra mislimo pridobiti talente iz omladinskog pogona ako na svaki nacin pokazujemo da nece dobiti priliku da se dokazu, da ih necemo trpiti, te da ce biti medju zadnjim opcijama i prvi koje cemo pljuvati kada pogrijese.. Mozda ovo i nije tema koja nam je trenutno najprioritetnija ali je ta stavka dugornocno, pored infrastrukture, najbitnija jer bez te stavke nema para za ozbiljniji napredak..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sub avg 20, 2016 9:42 am

Jedanaest godina istina se krije, sta je to pravda nama jasno nije !

Igrajte za Anera !

nikson
Kontakt:

sub avg 20, 2016 9:54 am

Niko tebi prijatelju ne govori da mrzis Zelju...isto tako niko od nas njje slijep pa da misli kako je sve sjajno, bajno.... al kad ponavljas pola godine nama istim ljudima istu stvar, shvati da pocne ici na *****, jer smo shvatili, procitali il sta vec....nema potrebe za ponavljanjem iz dana u dan....na kraju krajeva samo svojim pisanjem i pljuvanjem pojedinaca bacas asistencije onima koji nas bas mrze, jer se ovaj forum bas dosta cita i prati.
@neandertalac
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Virtu4L

sub avg 20, 2016 10:10 am

Oni ce da nas mrze nevezano za pisanje na forumu. Mi moramo biti samokriticni, samo tako se moze ukazati na greske i ispravljati ih.

Ova sedmica je dokaz da pisemo uzalud, dovedena su dva sumnjiva igraca, sumnjiva po kvalitetu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

swra
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:11 am

slika

Vjecni djecaci sa plavim salovima, krenuli su put Zenice....Jedan se nikad nije vratio... ANER KASAPOVIC - BUAZ ! 20.08.2005 - 20.08.2016

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Tavas1921
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:15 am

Link za BHT1, za inostranstvo (CG), sto bolje kvalitete? Hvala

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:17 am

KASAPOVIĆ ANER!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

pile87
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:19 am

Virtu4L je napisao/la:Oni ce da nas mrze nevezano za pisanje na forumu. Mi moramo biti samokriticni, samo tako se moze ukazati na greske i ispravljati ih.

Ova sedmica je dokaz da pisemo uzalud, dovedena su dva sumnjiva igraca, sumnjiva po kvalitetu.
Kako za nekog reci unaprijed da je napamet doveden ako je bio 15 dana na probi. To je stvar iskljucivo trenera i njegove procjene treba li mu ili ne imao ga na ocima duzi period.
Inace mrzim okarekterisati igrace unaprijed kao dobre ili lose. Za moj pojam svi imaju istu poziciju i trebaju pokazati na terenu sta su i kako.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:23 am

SLUŠAJTE ME DOBRO SADA, NEĆU DANAS DA PROČITAM NA FORUMU NITI JEDNO SLOVO MRŽNJE, NITI JEDNO SLOVO ZLOBE, NITI JEDNU INSINUACIJU LOŠEG, BRAT NA BRATA NA DANAŠNJI DAN NE SMIJE, INAČE ĆU VAS ODSTRANITI ZA STALNO. FALIŠ BRATE MOJ.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:25 am

to će reći rezultat na kraju. dolazili su ljudi i sa mnogo lošijim biografijama i bili pojačanja. ali zasad zaista djeluje da je za iste pare umjesto 10 solidnih bilo bolje dovesti tri prava igrača...mada takvi ne rastu na grani i nema ih u svakom trenutku voljnih da dođu ovdje.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:32 am

Igrace treba po dolasku hraknuti i staviti pecat alkoholicara i dojkaca kablova. Lakse ce nam kasnije biti kad ne budu meda mogli.

Sandi, narkomane !

Veceras Huso familija na lijevom beku. Ponizi Madjare, Senade !

Valter
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:35 am

U prva tri kola Zeljo je kaznjen sa 7.000 KM (za manje od mjesec dana od kako je prvenstvo pocelo).

7.000 KM = 200 ponistenih sezonskih ulaznica za jug. Preostalo je da ih prekrizimo jos 392 (ukupno prodate 592 sezonske za jug).
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

storm_raider
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:36 am

Izlija je napisao/la:SLUŠAJTE ME DOBRO SADA, NEĆU DANAS DA PROČITAM NA FORUMU NITI JEDNO SLOVO MRŽNJE, NITI JEDNO SLOVO ZLOBE, NITI JEDNU INSINUACIJU LOŠEG, BRAT NA BRATA NA DANAŠNJI DAN NE SMIJE, INAČE ĆU VAS ODSTRANITI ZA STALNO. FALIŠ BRATE MOJ.
Ovo je ispred cijele moderacije. Danasnji dan ispostujte!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

sub avg 20, 2016 10:38 am

ChWilla je napisao/la:to će reći rezultat na kraju. dolazili su ljudi i sa mnogo lošijim biografijama i bili pojačanja. ali zasad zaista djeluje da je za iste pare umjesto 10 solidnih bilo bolje dovesti tri prava igrača...mada takvi ne rastu na grani i nema ih u svakom trenutku voljnih da dođu ovdje.
Pa evo bili smo doveli jednog PRAVOG a on pobjegao glavom bez obzira nakon par mjeseci.
Dokle god ne budemo imali stručan tim ljudi u sportskom segmentu kao što ih imamo u administraciji ne trebamo očekivat nesto vise...jednostavno takva je liga i u takvom smo okruženju. Pa evo jedan Dinamo kako samo ljudi posluju a opet možeš ispisat enciklopediju njegovih promašaja.
Sto se tice Zeljine djece morate shvatiti da ne znači ako je IGRAČ IZ NASE ŠKOLE da je talentovan i da je bolji od ovih sa strane.
KASAPOVIC ANER!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:44 am

na papiru. ni za njega ne znamo šta bi stvarno pokazao.
gradi željo boli te *****

fanaticZeljin
Kontakt:

sub avg 20, 2016 10:49 am

Zeljeznicar aleeeeee !!!
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava