Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 5:01 pm

sajo10 je napisao/la:Interesantni podatci oko novi igraca i moram reci Stevo ima preveliku minutazu dok je Pozder trebao igrati vise u mojim ocima.
Zato sam ovo i izvukao, da vidimo gdje smo i šta smo, bez nekih izvrtanja nama svojstvenih. Meni ovo izgleda strašno kad pogledam spisak. Stevo ima preveliku minutažu, ali nam je Stevo donio bodove tako da nemam osnove da ga kritikujem, da je pogodio u Tuzli već sad bih ga zvao pojačanjem.

Mislim da se ovaj novac mogao potrošiti kvalitetnije, sa 3-4 ciljana pojačanja jer svima je bilo jasno na kraju prošle sezone gdje smo tanki, a to je lijeva strana.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hadzijalagic
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:01 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nije mi stvarno jasan dolazak Grizmana, ali nikako.
Samo budzet kidamo, a nikakve reference nema da ce biti od ikakve koristi.
Dovodimo polovnjake iz HNL-a i JSL koji su bez ugovora u klubovima koji se bore za opstanak u tim ligama, da su kod njih nesto valjali ne bi bili slobodni igraci.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Pa napisano je zasto ne moze da povrati formu i izbori jacu minutazu.. Sklon je povredama i prema misljenju ljudi koji su ga gledali radi se o jednom prosjecnom igracu.. "Sportski segment" kao da radi na svom samounistenju.. Znaju kakav nam igrac treba i onda dovedu igraca kojem je primarna pozicija ona koja nama nije potrebna.. Bas me interesuje koje su to "vec utvrdjene metode" po kojima se dovode igraci u nas klub i na koji nacin se skautiraju ovakvi igraci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 5:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Nije mi stvarno jasan dolazak Grizmana, ali nikako.
Dovodimo polovnjake iz HNL-a i JSL koji su bez ugovora u klubovima koji se bore za opstanak u tim ligama, da su kod njih nesto valjali ne bi bili slobodni igraci.

Pa napisano je zasto ne moze da povrati formu i izbori jacu minutazu.. Sklon je povredama i prema misljenju ljudi koji su ga gledali radi se o jednom prosjecnom igracu.. "Sportski segment" kao da radi na svom samounistenju.. Znaju kakav nam igrac treba i onda dovedu igraca kojem je primarna pozicija ona koja nama nije potrebna.. Bas me interesuje koje su to "vec utvrdjene metode" po kojima se dovode igraci u nas klub i na koji nacin se skautiraju ovakvi igraci..
Ja sam apsolutno uz Upravu,to evo milioniti put ponavljam.
Ali sve ovo sto @Neandertalac prica oko sportskog segmenta i laik vidi da je tacno.
Lutamo, kad treba da se malo izvadimo,mi jos vise tonemo.
Apsolutno je nepotreban igrac ovaj,dok vucemo hronicni problem od prelaznog roka do prelaznog za tu komplet lijevu stranu.
Pa dovedite 10-tak igraca iz regiona koji su slobodni na tim pozicijama na probu, jedan ce valjat da ga je.bes.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma stoji to ali kako bi se kretao rezultat da ne udje ona Duljevica..
Ko zna kako bi se kretao rezultat da je Zrinjski zabio na pocetku drugog,ono sto je teze fulit nego zabit.
Nista pitari nisu bili inferiorniji u odnosu na Zrinju, plus je njima bio bas los dan.Podbacili svi.

Ma ubili ih pitari, ovi nisu mogli tri pasa sastaviti. To se tako radi, bitno je da protivnik ne može ništa, a gore ako šta bude bude. Tu mi griješimo što dozvolimo da nam svako pravi šanse. Po meni je do Koste i njegove previše napadačke postave i taktike, ali da ne otvaramo više tu temu. Ono što rade Sloboda i pitari je bolje za rezultat. Recimo meni se sviđa kako smo mi odigrali prvih pola sata protiv pitara. Onako kad stojiš ne mogu ti ništa samo je problem što se ono ne može dugo jer ti fali igrač u vezi, a od Steve nemaš ništa jer on nema snage da igra presing.

Veteran1965
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:44 pm

AsharaK je napisao/la:Covjek zvani promasaj ponovo. Ti si novi Majkl.

I da, pljuvanje se nece trpiti. Kritika da, pa Majkle, malo s dozoHvi.
Neandertalac..zvani janje...zvani aldin....težak lik do bola....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Grbavica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:45 pm

Ma Stevo nema snage nizašta posle 30. minute, ne za presing.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

teatrale36
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:51 pm

Brkoo je napisao/la:

Blagojevic je igrao u drugoj ligi Srbije pa je ovdje jedan od najboljih veznjaka, ne mora to nista znaciti. Nyema prije Zelje igrao za amaterske klubove ovdje zvijer bio itd..
Upravo je to i bit nase jacine i jacine lige druze. Ova liga je preslaba i mi smo na nivou ekipa koje se bore za opstanak u HNL nazalost. Solidni Hajduk izgubi od Macaabija 2:1 a mi dobijemo 6 komada dole a tad smo ko jaki bili u odnosu na ovu ekipu sad. Nazalost.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:55 pm

Kapiten Plavih je demantovao sve 'kuioarske priče'.

http://sport1.ba/kosoric-ne-moze-se-des ... lacionici/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:57 pm

Uprava Kosticu rekla da se Zrinjski mora pobjediti, ako su igraci protiv njega sve vam je jasno sta nas mozda ceka !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet avg 19, 2016 5:59 pm

Gdje mu je rekla?

Ajzea
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:03 pm

Elegant je napisao/la:Uprava Kosticu rekla da se Zrinjski mora pobjediti, ako su igraci protiv njega sve vam je jasno sta nas mozda ceka !
gdje ibogati?
Mislim, svejedno se mora dobiti Zrinjski. Sami su se doveli u situaciju da se vade protiv njih, nista remi, samo pobjeda dolazi u obzir. Boli me kura.c kako ce, kako znaju i umiju..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pet avg 19, 2016 6:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:04 pm

Elegant je napisao/la:Uprava Kosticu rekla da se Zrinjski mora pobjediti, ako su igraci protiv njega sve vam je jasno sta nas mozda ceka !
"Ne pribojavam se utakmice protiv Zrinjskog. Igrači mi ulijevaju optimizam, ono što je bilo ne može da se ponovi. Zrinjski poštujemo, ali se ne bojimo. Uprava mi nije postavila ultimatum da Zrinjski moramo dobiti", istakao je Kostić.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:06 pm

Nekako mi samouvjereni djeluju i Kosta i Kosoric.
Popravise mi malo raspolozenje i nadam se pobjedi.
Opalit cu hendikepa na Zelju pa kud puklo da puklo.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sergejevic

pet avg 19, 2016 6:12 pm

Moglo bi se reci da smo mi izgubili kompas s dovodjenjem ovih igraca, ali nazalost nismo nikada ni imali viziju sta zelimo od ekipe. Ovako natrpaj svega i nadaj se da ce nesto proci, kada ne prodje tjeraj na sve nacine. Ovo je ocajno. Koliko sada imamo napadaca? Mislim sest s ovim najnovijim. Veznih? Bekric, Zeric, Blagojevic, Secerovic, Radinovic, ovaj novi, a igramo s dva vezna. Lijevo krilo? Izgleda niti jedno. Halvadzic izgleda nece dobiti priliku, a Lazic ako nastavi s ovim povredama ni od njega nema nista. Lijevi bek? Izgleda da nemamo adekvatno rijesenje na toj poziciji. Ako je Jahic namjenjen na stopera, onda i njih imamo vise nego sto treba. Jedno desno krilo, a opet najjaca pozicija, mada i Memija moze mijenjati Miroslava tu.

Ne vjerujem da su ovaj Hrvat i Crnogorac igraci za prvih 11, dakle samo da se jos popuni roster. Ne moze me niko ubjediti da nije bolje da smo umjesto ta dva igraca doveli barem jednog na lijevu stranu. Cak i ako ce ovaj prvi igrati lijevo krilo opet desnjak na tom mjestu. Kako vidim i ovaj je sklon povredama, mozda jos jedan Lazic ili Jahic. Sta i ako se pokazu kao dobri igraci? Onda fulas s Radinovicem ili Secerom, jer nije moguce da svi igraju, ili u spicu sa Stevom i Pozderom. Ovo je isto kada na kladionici odigras igrac daje gol i rezultat 0-0. Dakle, moras se zajebati na neki nacin.

Nikakve vizije, samo onako dovodi jer ti neko preporuci. Koji su dovodili Pozdera i Husica u sred prosle sezone? Ko je to bio pametan da dovede dva igraca s kojima ne znas na cemu si? Jos pored toga i ne znas sta se moze ponuditi na trzistu na tim pozicijama kada dodje vrijeme za to. Ocito da je neko jos davno prekrizio Kramarica i Stanica,pa doveo Husica. Onda ih na sve nacine pokusaj otjerati, iako realno ako nisu bolji nisu ni gori od njega. Djermanovic odigrao par utakmica, a vec se doveo Pozder, pa onda mijenjaj i njega. Ovaj drugi uopste ne igra. Ako smo negdje bili losi prosle sezone to su bile ove dvije lijeve bocne pozicije. Mi smo ih jos vise osakatili, a doveli nekih napadaca, stopera, veznjaka.

Vecina mladih i perspektivnih igraca iz nase lige je ismijavana od nekih ljudi. Momci koji su dokazali da mogu igrati u ovoj ligi, ali gdje ce nama biti pojacanje neko iz Prijedora, Slavije, Zvijezde, Travnika? Gdje ce Zeljo uzeti momka na posudbu iz Partizana? Bolje dovedi ovih sto vozaju u rikverc, odbacene i povredama unakazene igrace iz okruzenja. Ne vjerujem da nije bilo dobrih stopera u nasoj ligi koji bi popunili mjesto u nasoj ekipi. Pored Ace, iskusnog Bogija, i junora Keme se moglo i ovdje naci neko kvalitetno rijesenje. Zar nije mogao Dzenis uz Mujagica biti rezerva Lendricu. Ako ces s dva spica, onda dovedi jos jednog koji ce se ukopiti u ekipu. Ali karina, vec si doveo Pozdera, pa onda daj i Stevu, pa sada i ovog Hrvata. Dovedes dva dobra veznjaka iz nase lige koji su pokazali da mogu, Secerovic osvojio kup s Radnikom, Ugljesa perspektivan igrac, a vec imas Jovana kao ponajboljeg veznjaka, iskusnog Bekrica, Zerica i Hasanovica kojeg usput hvale u Celiku. Ma jok, daj ti nama nekog Hervasa, Crnogorca...

Najgore od svega jeste sto smo postali ono sto nikada ranije nismo bili. Imas na terenu skup placenika koje boli neka stvar za ovaj klub. More djece sirom drzave navija za Zelju, ne moze ih u tome sprijeciti ni politika, kantoni, entiteti, jednostavno vole ovaj klub. Oni znaju sta znaci nositi plavi dres, ali kod nas igraju Grci, Talijani, Slovenci, Hrvati, Crnogorci koje zaboli za Zeljom. Nikakve koristi od njih. Jos se zajebaju na terenu i gube od Viteza na Grbavici. To je tuga. Ovako necemo napraviti rezultat, a ovi potezi u sportskom segmentu su ocajni. Mogu oni sutra pregaziti Zrinjski, sto ne bi, imaju sve uslove za to. Pitanje je koliko nam to moze znaciti kada ce vec sljedecom prilikom skinuti gace Krupi i Metalegeu jer je njima ispod casti da igraju protiv njih. Vec smo vidjali ovakav scenarij u komsiliku.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:14 pm

Kostić: Ne pribojavam se Zrinjskog, igrači mi ulijevaju optimizam

Pročitajte više na: http://sport1.ba/kostic-ne-pribojavam-s ... optimizam/" target="_blank
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:15 pm

Upravu si dosta toga, ali znači ako se jedan pokaže pojačanjem drugi ne može?

Veteran1965
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:19 pm

Samo laik neće priznati da imamo velikih izazova u sportskom segmentu, i da smo dovodili i gdje treba i gdje ne treba, i kvalitetne, ali bogami i nekvalitetne igrače, dokazane i nedokazane, koji se sportski "vraćaju" ali i koji su i "promašaji". Mi smo u takvoj situaciji svi nekako " prenervozni", mnogo očekujemo a ne ide u tom pravcu, bar za sada. Svi se pitamo je li trener pravi ili je fula, hoće li uspjeti šta napraviti, ili će biti još jedan u nizu....šta ako ga otpustimo ko je opcija, šta u tom slučaju možemo očekivati. Naravno niti ja niti bilo ko od nas ima odgovor, a uprava nema čarobni štapić da to riješi preko noći. Ono u šta sam siguran je da imaju najbolje želje, da većina radi iz ljubavi i bez posebnih interesa. Njihov najveći problem je što su moram naglasiti ODLIČNIM odlukama za klub sebi stvorili mnogo neprijatelja, pa i među provjerenim Željovcima. Jbg sujeta je čudo. Jedni otvoreno napadaju, drugi okolo i hinjski, ali svakodnevno im o glavi rade. Nije se lako nositi sa tim, i mislim na žalost da će neki koji su bitni kotačići bili u zadnjih par godina početi odustajati...na žalost. Nije problem što će otići, kao i uvijek, kao i u svemu u životu ljudi idu dalje, ali ja sebi postavljam pitanje šta su nam opcije nakon toga? Ja iskreno ne vidim kako bi dalje. Ovdje takođe par padobranaca pljuje, naslađuje se, ujeda, ali pametnjakovići nemaju naravno rješenje, jer im cilj nije unaprijediti Želju, nego otjerati upravu, vratiti anarhiju, nerad, klasični balijaluk....
Kako vrijeme prolazi čini mi se da su oni sve bliže svom cilju, i zbog toga je tekma i pobjeda protiv Zrinjskog i više nego bitna, jer svaki neuspjeh ubuduće im daje sve više materijala za ostvarenje njihovih želja.
Poruka upravi, znamo da Vam nije lako, ali ne dajte se, izdržite, pričajte svako dan sa Željovcima, kupite njihovo znanje i iskustvo, Refik Šabanadžović, Mario Stanić, Mehmed Baždarević, Ivica osim, držite ih uz sebe, kontaktirajte ih, svaki put im nudite da se uključe u rad našeg Želje. On je njima u srcu i ne može izaći nikada. Borite se za njih trebaju i Vama i nama navijačima, a na kraju najviše trebaju našem Želji...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

pet avg 19, 2016 6:28 pm

Veteran je napisao/la:Samo laik neće priznati da imamo velikih izazova u sportskom segmentu, i da smo dovodili i gdje treba i gdje ne treba, i kvalitetne, ali bogami i nekvalitetne igrače, dokazane i nedokazane, koji se sportski "vraćaju" ali i koji su i "promašaji". Mi smo u takvoj situaciji svi nekako " prenervozni", mnogo očekujemo a ne ide u tom pravcu, bar za sada. Svi se pitamo je li trener pravi ili je fula, hoće li uspjeti šta napraviti, ili će biti još jedan u nizu....šta ako ga otpustimo ko je opcija, šta u tom slučaju možemo očekivati. Naravno niti ja niti bilo ko od nas ima odgovor, a uprava nema čarobni štapić da to riješi preko noći. Ono u šta sam siguran je da imaju najbolje želje, da većina radi iz ljubavi i bez posebnih interesa. Njihov najveći problem je što su moram naglasiti ODLIČNIM odlukama za klub sebi stvorili mnogo neprijatelja, pa i među provjerenim Željovcima. Jbg sujeta je čudo. Jedni otvoreno napadaju, drugi okolo i hinjski, ali svakodnevno im o glavi rade. Nije se lako nositi sa tim, i mislim na žalost da će neki koji su bitni kotačići bili u zadnjih par godina početi odustajati...na žalost. Nije problem što će otići, kao i uvijek, kao i u svemu u životu ljudi idu dalje, ali ja sebi postavljam pitanje šta su nam opcije nakon toga? Ja iskreno ne vidim kako bi dalje. Ovdje takođe par padobranaca pljuje, naslađuje se, ujeda, ali pametnjakovići nemaju naravno rješenje, jer im cilj nije unaprijediti Želju, nego otjerati upravu, vratiti anarhiju, nerad, klasični balijaluk....
Kako vrijeme prolazi čini mi se da su oni sve bliže svom cilju, i zbog toga je tekma i pobjeda protiv Zrinjskog i više nego bitna, jer svaki neuspjeh ubuduće im daje sve više materijala za ostvarenje njihovih želja.
Poruka upravi, znamo da Vam nije lako, ali ne dajte se, izdržite, pričajte svako dan sa Željovcima, kupite njihovo znanje i iskustvo, Refik Šabanadžović, Mario Stanić, Mehmed Baždarević, Ivica osim, držite ih uz sebe, kontaktirajte ih, svaki put im nudite da se uključe u rad našeg Želje. On je njima u srcu i ne može izaći nikada. Borite se za njih trebaju i Vama i nama navijačima, a na kraju najviše trebaju našem Želji...
Bravo majstore, pogotovo podebljani dio. Od mene ista poruka Upravi. Okruzite se legendama i njihovim savjetima i mirni ste!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sergejevic

pet avg 19, 2016 6:30 pm

LARS1921 je napisao/la:Upravu si dosta toga, ali znači ako se jedan pokaže pojačanjem drugi ne može?
Ma kad imas najboljeg napadaca u ligi, a pored toga dovedes jos dva, a imas na klupi dva mladja, i onda jos jednog. Jasno je da ne mogu svi biti u formi kada nema dovoljno utakmica da svi igraju. Onda dodjes u situaciju da Pozder odigra malo minuta, fuli zicer na Otoci i vec ga raja proglasi razocarenjem. Stevo nije igrac u ovim godinama da igra sve minute, umara se sto dovodi do nekih promasaja i losih poteza na terenu. Raja je pomalo razocara i njegovim igrama. Mujagica nema na mapi kada su mu najpotrebnije utakmice, a Dzenis se zavali na neprirodnu poziciju. Bog zna sta cemo s ovim najnovijim.
Takodjer imas ponajboljeg veznjaka lige, iskusnog Bekrica, dva mlada igraca koji su buducnost kluba, onda dovedes Ugljesu i Secera, te Hervasa, a sada i Crnogorca. Vidjeli smo da su Secerovic i Ugljesa odigrali po jednu utakmicu, a jos je otisao Hervas, Dino na posudbi, Zeric nije ni igrao. Onda dovedes ovog jos jednog, a vec si doveo dva igraca koji ne igraju. Ne znam kako se mogu svi pokazati pojacanjima kada je jasno da su prve opcije Bekric i Jovan, a ovi mogu s klupe malo zaigrati.

Neandertalac

pet avg 19, 2016 6:38 pm

Veteran je napisao/la:Samo laik neće priznati da imamo velikih izazova u sportskom segmentu, i da smo dovodili i gdje treba i gdje ne treba, i kvalitetne, ali bogami i nekvalitetne igrače, dokazane i nedokazane, koji se sportski "vraćaju" ali i koji su i "promašaji". Mi smo u takvoj situaciji svi nekako " prenervozni", mnogo očekujemo a ne ide u tom pravcu, bar za sada. Svi se pitamo je li trener pravi ili je fula, hoće li uspjeti šta napraviti, ili će biti još jedan u nizu....šta ako ga otpustimo ko je opcija, šta u tom slučaju možemo očekivati. Naravno niti ja niti bilo ko od nas ima odgovor, a uprava nema čarobni štapić da to riješi preko noći. Ono u šta sam siguran je da imaju najbolje želje, da većina radi iz ljubavi i bez posebnih interesa. Njihov najveći problem je što su moram naglasiti ODLIČNIM odlukama za klub sebi stvorili mnogo neprijatelja, pa i među provjerenim Željovcima. Jbg sujeta je čudo. Jedni otvoreno napadaju, drugi okolo i hinjski, ali svakodnevno im o glavi rade. Nije se lako nositi sa tim, i mislim na žalost da će neki koji su bitni kotačići bili u zadnjih par godina početi odustajati...na žalost. Nije problem što će otići, kao i uvijek, kao i u svemu u životu ljudi idu dalje, ali ja sebi postavljam pitanje šta su nam opcije nakon toga? Ja iskreno ne vidim kako bi dalje. Ovdje takođe par padobranaca pljuje, naslađuje se, ujeda, ali pametnjakovići nemaju naravno rješenje, jer im cilj nije unaprijediti Želju, nego otjerati upravu, vratiti anarhiju, nerad, klasični balijaluk....
Nije istina. Taj spin vise ne pije vode, izlizan je i nema mjesta u ovom realnom kritiziranju njihovog rada svega u vezi sportakog segmenta.
Tvrdoglavo, naivno, laicki i ishitreno su donosili odluke koje nam donose strogu stagnaciju pa cak i pad na sportskom polju i sada svaki pokusaj ukazivanja kako nesto ne stima prihvataju kao licni udarac na njih samih ne shvatajuci pri tome da su oni bas u velikoj i najvecoj mjeri odgovorni za rezultat.
Sto se tice price sta uciniti da se stvari poprave i nudjenja svim `pametnima` da odu do kluba i ponude rjesenje samo jos jace potkrrpljuje tezu kako su izgubili kompas.
Forum sluzi za razmjenu i iznosenje misljenje i nuditi nekome od nas da daje pridjeloge je jako neozbiljno. Kao sto je i neozbiljno da jedan Dejan Nikolic skautira i dovodi igrace a o fudbalu zna koliko i prisjecan ucenik petog razreda.
Ja posto nisam kvalifikovan za takvo nesto nikada na sebe ne bih preuzeo tako odgovornu funkciju jer koliko god volio Zelju i zelio mu dobro, dovoljno sam razuman da znam kako bi to sto sam laik i amater na tom polju samo nastetio klubu, pored sve dobre volje.
Cak neki spinovi koji izlaze iz kuhinje dovode i tu ljubav pod znak pitanja jer je ocigledn namjera spasavanja vlastite koze.
Znaci sto prije shvate da nisu kompetentni i krenu u rjesavanje tog problema, prepustanje tog dijela posla nekome ko je stručan i kvalifikovan, toliko bolje za sve nas jer su pokazali kako administravni dio kluba mogu voditi itekako dobro i odgovorno.

Sa postovanjem; Nendertalac zvani fula.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.

Prijava