Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 4:23 pm

A gdje sam ja pljuvao? Imas moje postove i nadji. Pisem sa svima sarkasticno, pa tako i sa tobom. Ako je problem jebi ga, sta cu ti ja.
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:24 pm

pinki je napisao/la:Znate šta nama fali, maskota kluba!
Gledam neke promotivne videe Juventusa i njihovu maskotu zebra. Ljudi napravili biznis, prodaju ih za ne znam koliko eur-a idu ko flak, plus lijepo je imati nešto što te podsjeća na klub, a nije striktno vezano za fudbal...
Prijedlog za naš marketing je da ovo ozbiljno razmotre.
Moja ideja bi bio štrumf u odjeći mašinovođe...
A možda i nekog madžioničara za djecu

exbabilon
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:24 pm

"Vjerovatno će i oni igrati s dva napadača, što će nam možda u neku ruku i odgovarati. Pripremamo se za takvu postavku Željezničara. Igrat će se otvoreno s obje strane, očekujem agresivnog Željezničara, na šta moramo imati pravi odgovor”, rekao je Marinović.

Daj 4-5-1 da ga iznenadimo, uzmemo bitku na sredini terena i jednom poentiramo za 90 minuta.

nookey
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:25 pm

exbabilon je napisao/la:"Vjerovatno će i oni igrati s dva napadača, što će nam možda u neku ruku i odgovarati. Pripremamo se za takvu postavku Željezničara. Igrat će se otvoreno s obje strane, očekujem agresivnog Željezničara, na šta moramo imati pravi odgovor”, rekao je Marinović.

Daj 4-5-1 da ga iznenadimo, uzmemo bitku na sredini terena i jednom poentiramo za 90 minuta.
5-5-0 da se sjeb.u

nookey
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:26 pm

LARS1921 je napisao/la:
Gledam neke promotivne videe Juventusa i njihovu maskotu zebra. Ljudi napravili biznis, prodaju ih za ne znam koliko eur-a idu ko flak, plus lijepo je imati nešto što te podsjeća na klub, a nije striktno vezano za fudbal...
A možda i nekog madžioničara za djecu
ne zezam se fakat što ne bi imali maskotu, bilo je jedno vrijeme onaj neki lav ali je to propalo...

Vrag

pet avg 19, 2016 4:29 pm

exbabilon je napisao/la:"Vjerovatno će i oni igrati s dva napadača, što će nam možda u neku ruku i odgovarati. Pripremamo se za takvu postavku Željezničara. Igrat će se otvoreno s obje strane, očekujem agresivnog Željezničara, na šta moramo imati pravi odgovor”, rekao je Marinović.

Pa red bi bio. Protiv nas je odlicno palila

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 4:31 pm

Znaci da vracamo Mailsona :ganja:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:
Status: Online

pet avg 19, 2016 4:35 pm

Hercegovci su imali kvalitet i kad su gostovali pitarima i svi su ocekivali da ce se prosetati Kosevom pa ih ovi mlatnuse 2:0 a kamenjari nisu haman ni prilike imali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:38 pm

Okolele je napisao/la:Hercegovci su imali kvalitet i kad su gostovali pitarima i svi su ocekivali da ce se prosetati Kosevom pa ih ovi mlatnuse 2:0 a kamenjari nisu haman ni prilike imali..
Ma mlatnuli kad kazes 2:0. A prvi go covjek dade, nece ga vise ponovit, ne zna ni on kako je usla. Na pocetku drugog poluvremena Zrinjski imao mrtvu sansu preko Todorovica cini mi se, da je tu otislo na 1:1 ko zna... nesto ko mi i Siroki. Da su bili dobri, nisu.. ali nije to bas neka rutinska pobjeda kako rezultat govori.

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:38 pm

Ma stoji to ali kako bi se kretao rezultat da ne udje ona Duljevica..
Ko zna kako bi se kretao rezultat da je Zrinjski zabio na pocetku drugog,ono sto je teze fulit nego zabit.
Nista pitari nisu bili inferiorniji u odnosu na Zrinju, plus je njima bio bas los dan.Podbacili svi.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:41 pm

Problem naseg naroda pored nepismenosti je taj sto smo previse naivni. Igraci igraju za platu i u Zelji i u svakom drugom profesionalnom klubu na svijetu, nema tu puno emocija. Istinska i prava ljubav skoro i da ne postoji u fudbalu od strane igraca. Jedan Totti i De Rossi mogu pricati bajke o ljubavi samo naivnim navijacima Rome a obojca su medju najplacenijim igracima u Italiji. Da meni daju platu koju ima De Rossi, ne bi na svijetu bilo veceg Romaniste od mene. Ista stvar je bila i sa Gerrardom u Liverpoolu milione uzimao za tu tzv. ljubav. Dugogodisnji sam simpatizer Liverpoola da me ne bi krivo shvatili u vezi Gerrarda. Za mene to nije ljubav prema klubu, uzimas milione a sa druge strane bacas neku patetiku. Ljubav je kad Beslija dodje 2008 u Zelju da igra za kikiriki, a Zeljo je u tom momentu u katastrofalnoj finansijskoj situaciji a realno mogao je Mirso jos igrati u inostranstvu. On se vratio da igra i kida zivce sa amaterima koji su tad igrali za Zelju. To je za mene ljubav, ona prava, ona iskrena i bez interesa.

Ne moze nijedan igrac voljeti klub kako ga vole navijaci, to morate shvatiti. Jedino navijaci vole klub bezuslovno. Igraci budu i prodju, neki ostave manji trag, neki veci trag ali prodju, a navijaci ostanu. Nakon utakmice protiv Viteza dvije noci nisam oka sklopio, stanje isto kao kad dobijes visoku temperaturu pa te sve zivo boli, a u biti te najvise boli poraz nase ekipe. Kad ostvarimo pobjedu mogu i sifilis i sidu i tuberkulozu dobiti zajedno u paketu 3 u 1 ali meni je kez od uha do uha, srce ko Trebevic i boli me briga za sve ostalo.

Hajmo ljudi jos jace se aktivirajte, zovite sve koje znate i ne znate na utakmicu u subotu, Zeljo nas treba, ova utakmica moze prelomiti sezonu u nasu korist..

Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!

Dr. Adzem
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:43 pm

Sutra 3 5 2 sa Memijom i Jahicem na bokovima naravno moja želja
Cuva Bog Zelju svog!

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:44 pm

JEBI ZRINJSKI LEEE
JEBI ZRINJSKI LEEE
A I ULTRASEEE

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:47 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Jovane kad si već u lijepoj našoj BiH, možeš li izbaciti podatak koji igrač ima najduži staž u Želji poslije rata
vremenski, ili koliko utakmica je odigrao?
Mislio sam to prvo, a može i to drugo :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:49 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Jovane kad si već u lijepoj našoj BiH, možeš li izbaciti podatak koji igrač ima najduži staž u Želji poslije rata
vremenski, ili koliko utakmica je odigrao?
Mislio sam to prvo, a može i to drugo :)
dzelo 1994-2005, sablja 1998-2009
dzelo 341 utakmice / 131 gol
100/94/37/34 - i to je to!

Virtu4L

pet avg 19, 2016 4:49 pm

Sad je problem reći da je ovaj Križman katastrofa u najavi, nikakve reference, nekad davno je odigrao dobru sezonu i to je to što se njega tiče. Bliže je promašaju nego pojačanju. Dobro je to što je sigurno jeftin pa nas neće mnogo koštati ako bude promašaj.

Bevab - 346
Pozder - 159
Šećerović - 188
Nikolić - 383
Jahić - 0
Husić - 101
Hervas - 0
Lazić - 0
Radinović - 186
Toskas - 0
Boccaccini - 450
Marković
Križman

To su dolasci za ovu sezonu, samo je Boccaccini odigrao maksimalnih 450 minuta, uz njega su još Bevab i Nikolić imali zapaženiju minutažu. Nikolić je dao jedan gol i jedan namjestio i Boccaccini je dao jedan gol, ostali nula.

Dakle, 13 igrača je dovedeno do sad, s tim da je jedan otišao. Učinak ovih igrača je blago rečeno katastrofalan, Boccaccini je možda zadovoljio ali je direktan krivac za minimalno jedan gol, tako da je i on malo pokvatio utisak. Nekoliko igrača nije zabilježilo nastup zbog povreda ili administrativnih prepreka.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:52 pm

jovanmaksimovic je napisao/la: dzelo 1994-2005, sablja 1998-2009
dzelo 341 utakmice / 131 gol
Gdje ce ko s tobom :palacgore: Zahvaljujem :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:53 pm

Nije mi stvarno jasan dolazak Grizmana, ali nikako.
Samo budzet kidamo, a nikakve reference nema da ce biti od ikakve koristi.
Dovodimo polovnjake iz HNL-a i JSL koji su bez ugovora u klubovima koji se bore za opstanak u tim ligama, da su kod njih nesto valjali ne bi bili slobodni igraci.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:55 pm

Sta nas ocekuje sutra kad je igracki kadar u pitanju? Predpostavljam da se Bekrija vraca u startnu postavu. Jeli prica oko promjene formacije bili "forumska" prica ili ima neki naznaka da bi Kostic mogao krenuti s jednim spicem? Interesantni podatci oko novi igraca i moram reci Stevo ima preveliku minutazu dok je Pozder trebao igrati vise u mojim ocima.

Brkoo
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nije mi stvarno jasan dolazak Grizmana, ali nikako.
Samo budzet kidamo, a nikakve reference nema da ce biti od ikakve koristi.
Dovodimo polovnjake iz HNL-a i JSL koji su bez ugovora u klubovima koji se bore za opstanak u tim ligama, da su kod njih nesto valjali ne bi bili slobodni igraci.

Blagojevic je igrao u drugoj ligi Srbije pa je ovdje jedan od najboljih veznjaka, ne mora to nista znaciti. Nyema prije Zelje igrao za amaterske klubove ovdje zvijer bio itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.

Prijava