A možda i nekog madžioničara za djecupinki je napisao/la:Znate šta nama fali, maskota kluba!
Gledam neke promotivne videe Juventusa i njihovu maskotu zebra. Ljudi napravili biznis, prodaju ih za ne znam koliko eur-a idu ko flak, plus lijepo je imati nešto što te podsjeća na klub, a nije striktno vezano za fudbal...
Prijedlog za naš marketing je da ovo ozbiljno razmotre.
Moja ideja bi bio štrumf u odjeći mašinovođe...
5-5-0 da se sjeb.uexbabilon je napisao/la:"Vjerovatno će i oni igrati s dva napadača, što će nam možda u neku ruku i odgovarati. Pripremamo se za takvu postavku Željezničara. Igrat će se otvoreno s obje strane, očekujem agresivnog Željezničara, na šta moramo imati pravi odgovor”, rekao je Marinović.
Daj 4-5-1 da ga iznenadimo, uzmemo bitku na sredini terena i jednom poentiramo za 90 minuta.
ne zezam se fakat što ne bi imali maskotu, bilo je jedno vrijeme onaj neki lav ali je to propalo...LARS1921 je napisao/la:A možda i nekog madžioničara za djecupinki je napisao/la:Znate šta nama fali, maskota kluba!
Gledam neke promotivne videe Juventusa i njihovu maskotu zebra. Ljudi napravili biznis, prodaju ih za ne znam koliko eur-a idu ko flak, plus lijepo je imati nešto što te podsjeća na klub, a nije striktno vezano za fudbal...
Pa red bi bio. Protiv nas je odlicno palilaexbabilon je napisao/la:"Vjerovatno će i oni igrati s dva napadača, što će nam možda u neku ruku i odgovarati. Pripremamo se za takvu postavku Željezničara. Igrat će se otvoreno s obje strane, očekujem agresivnog Željezničara, na šta moramo imati pravi odgovor”, rekao je Marinović.
Daj 4-5-1 da ga iznenadimo, uzmemo bitku na sredini terena i jednom poentiramo za 90 minuta.
Znaci da vracamo Mailsonapinki je napisao/la:Znate šta nama fali, maskota kluba!
Ma mlatnuli kad kazes 2:0. A prvi go covjek dade, nece ga vise ponovit, ne zna ni on kako je usla. Na pocetku drugog poluvremena Zrinjski imao mrtvu sansu preko Todorovica cini mi se, da je tu otislo na 1:1 ko zna... nesto ko mi i Siroki. Da su bili dobri, nisu.. ali nije to bas neka rutinska pobjeda kako rezultat govori.Okolele je napisao/la:Hercegovci su imali kvalitet i kad su gostovali pitarima i svi su ocekivali da ce se prosetati Kosevom pa ih ovi mlatnuse 2:0 a kamenjari nisu haman ni prilike imali..
Mislio sam to prvo, a može i to drugojovanmaksimovic je napisao/la:vremenski, ili koliko utakmica je odigrao?Eisenbahner1921 je napisao/la:Jovane kad si već u lijepoj našoj BiH, možeš li izbaciti podatak koji igrač ima najduži staž u Želji poslije rata
dzelo 1994-2005, sablja 1998-2009Eisenbahner1921 je napisao/la:Mislio sam to prvo, a može i to drugojovanmaksimovic je napisao/la:vremenski, ili koliko utakmica je odigrao?Eisenbahner1921 je napisao/la:Jovane kad si već u lijepoj našoj BiH, možeš li izbaciti podatak koji igrač ima najduži staž u Želji poslije rata
Gdje ce ko s tobomjovanmaksimovic je napisao/la: dzelo 1994-2005, sablja 1998-2009
dzelo 341 utakmice / 131 gol
Blagojevic je igrao u drugoj ligi Srbije pa je ovdje jedan od najboljih veznjaka, ne mora to nista znaciti. Nyema prije Zelje igrao za amaterske klubove ovdje zvijer bio itd..Plava Porodica je napisao/la:Nije mi stvarno jasan dolazak Grizmana, ali nikako.
Samo budzet kidamo, a nikakve reference nema da ce biti od ikakve koristi.
Dovodimo polovnjake iz HNL-a i JSL koji su bez ugovora u klubovima koji se bore za opstanak u tim ligama, da su kod njih nesto valjali ne bi bili slobodni igraci.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk