Hurmasica je napisao/la:Pa i doveden je da igra lijevo krilo
Cekamo zvanicnu

Hurmasica je napisao/la:Pa i doveden je da igra lijevo krilo
Vala je nakav težak lik. Takva tipa šta li. Daj ba nasmij se malo, ko da najbolje nišane biraju.Kapiten je napisao/la:pazi Ugljese kako gleda u onu sliku gdje su onog "sahranili"Hurmasica je napisao/la:VIDEO: Imena dobitnika nagradne igre “Boju dao si nebu – moru”
http://fkzeljeznicar.ba/imena-dobitnika ... oru/21765/" target="_blank![]()
isto mi je prosli kroz glavu onako losu utakmicu nisam odavno gledao u nasoj ligi .Hajduk je isto tako katastrofalan bez ikakve igre.Rodom s mejtaša je napisao/la:I Dinamo je bio loš. Ja ih rijetko gledam, nešto ih ne gumo nikako. Loši su brate to se jedva moglo gledati. Gledajući, kontam nešto da mi ovako mrljavo igramo hiljadu bi povika bilo na igrače, trenera i sve živo.CARSONIO je napisao/la:Sinoc gledam Zvezdu odnos prema igri isto kao sto smo mi igrali zadnje dvije utakmice jadno da jadnije ne moze.
Delije pa to je jedna nazadna skupina primitivaca jos uvijek pjesme o drazi i onda skontam koliko sam sretan sto sam Manijak i sto sam dio plave porodice i sto sam dio ovog foruma uvijek neka zdrava zezancija i dobar smisao za humor .
U zadnja dva dana opet srce jedva ceka na Grbavicu
včrs u 5cikazubo je napisao/la:Hoce li biti presica neka pred tekmu ?
Kada...LARS1921 je napisao/la:Ja znam da se ovaj pitarima nudio, Hurta rekao da mu ne treba
Ne znam, kaze hurta ne treba, imam cetkovica i crnkicatm8782 je napisao/la:Kada...LARS1921 je napisao/la:Ja znam da se ovaj pitarima nudio, Hurta rekao da mu ne treba
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Drug mi je trenirao s Gojakom i pitao za ovog malog, kaže Goja da smo dobili dobrog igrača, plus je odbio Hajduk jer navija za Dinamo.delinjo je napisao/la:konacno da dovedemo jedno iskusno i provjereno ime...Krizman je veliko ime u HNL...ako imate nekoga tamo provjerite slobodno ...
brate znas kako je tamo cijenjen ne bi vjerovao...jedno od vecih imena koji su tamo igrali ...Jaozinho22 je napisao/la:Drug mi je trenirao s Gojakom i pitao za ovog malog, kaže Goja da smo dobili dobrog igrača, plus je odbio Hajduk jer navija za Dinamo.delinjo je napisao/la:konacno da dovedemo jedno iskusno i provjereno ime...Krizman je veliko ime u HNL...ako imate nekoga tamo provjerite slobodno ...
Zar nije momak klasični napadač?Hurmasica je napisao/la:Pa i doveden je da igra lijevo krilo
U svojoj karijeri igrso je i na lijevom krilu, i kod nas je doveden zbog toga.FaraonTM je napisao/la:Zar nije momak klasični napadač?Hurmasica je napisao/la:Pa i doveden je da igra lijevo krilo
u Belupu i Istri je igrao...pazi sad ...lijevog veznog,desnog veznog,klasicnog spica,poluspicaFaraonTM je napisao/la:Zar nije momak klasični napadač?Hurmasica je napisao/la:Pa i doveden je da igra lijevo krilo
Hajde vidjet ćemo, vidim po TM-u da je klasični napadač a i ja koliko sam upratio par puta igrao je obično napadača i zabijao je neke golove.AsharaK je napisao/la:U svojoj karijeri igrso je i na lijevom krilu, i kod nas je doveden zbog toga.FaraonTM je napisao/la:Zar nije momak klasični napadač?Hurmasica je napisao/la:Pa i doveden je da igra lijevo krilo