Jel ga stid? Trebo je crveni dobit i protiv Viteza..kemo je napisao/la:Statistika Senada Husića
Utakmice: 2
Minuta na terenu: oko 90
Žutih kartona: 3
![]()
![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Jel ga stid? Trebo je crveni dobit i protiv Viteza..kemo je napisao/la:Statistika Senada Husića
![]()
![]()
Nemoj 2 puta reci. Zrinjski ima opasna krila, a Husic ne voli da ga igraci prolaze.ž'21 je napisao/la:Jel ga stid? Trebo je crveni dobit i protiv Viteza..kemo je napisao/la:Statistika Senada Husića
![]()
![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
hehehe, ma pusti to, hoću larsnonov ukrajinskiHaklapuc je napisao/la:Skini Beebs plugin za Chrome i ukucaj na googleu bbc live guide, možeš gledati sve živo
Leon_Professional je napisao/la:Avlami![]()
Koldzo lopovee hocemo dozvolu. Hocemo tribinu za koju MI skupljamo pare iz svojih djepova koji su ionako prazni radi vas uhljupa.
Nabijem tvoje bagere i obecanja, dosta nam je tih praznih obecanja. A da nam je dosta potvrdili smo tako sto smo sami krenuli da gradimo, nasom crkavicom i onda se nadje uhljup da to stopira iz licnih interesa.
Jest da je on igrac "na svoju ruku" ali mislim da ce se kroz par utakmica adaptirati i biti onaj "Madjarski" HusicHaklapuc je napisao/la:Ono što sam uspio vidjeti kod Husića za ovo malo vremena što je igrao je to da je jako brz i ima dovoljno tehnike da bude dobar premijerligaški bek, ali veliki problem je njegovo kretanje i postavljanje koje je na nivou pjetlića, kao i to što je totalno nepredvidiv, da ne kažrm totalna budala. Onakvo postavljanje i fudbalsku inteligenciju beka sam na Grbavici vidio samo od njega i Livaje.
Tek sad se može vidjeti da Mladenović i Kramarić i nisu bili tako loši.
sve se rastalilo.Dr. Kostic je napisao/la:Može li malo ukratko nisam bio tu pa da ne čitam sve. Sta se dešava?
Haha izledarodrigo87 je napisao/la:sve se rastalilo.Dr. Kostic je napisao/la:Može li malo ukratko nisam bio tu pa da ne čitam sve. Sta se dešava?