Dobro ja rekoh da nešto naslućujem. I ja mislim da će to uskoro krenuti.storm_raider je napisao/la:Sto se tice istoka, uskoro ce biti informacije. Lijepe bi trebale, ali neka bude mustuluk
Dobro ja rekoh da nešto naslućujem. I ja mislim da će to uskoro krenuti.storm_raider je napisao/la:Sto se tice istoka, uskoro ce biti informacije. Lijepe bi trebale, ali neka bude mustuluk
moraju pobjediti ...da su protiv viteza odigrali kako treba ne bi morali ...ovako moraju i sve osim pobjede ce biti katastrofa...sami su se doveli u ovu situaciju...izvolite se vaditi sad ...neroazzuro je napisao/la:Ne moraju pobijedit uopste.
Dovoljno je da daju sve od sebe, kao zadnji put protiv Zrinjskog. Raja primijeti trud i zalaganje.
Jos ako bude primijetna neka koncepcija u igri, jos bolje!
Argument je da igramo fudbal. Sport u kojem se desavaju cudaAlipasino je napisao/la:Kako kontate da cemo pobjedit.Koji su argumenti zalaganje nije dovoljno a nazalost CE da se uvjerimo.Nakon onakve tekme protiv Sirokog ja konto to je to nemoze nam Niko nista kad ono Prc.
Nas narod generalno brzo zaboravlja.. Onaj sto je pred punim stadionom obecao bagere, je onaj sto nas je i opstruirao. Da ne spominjem da je Amko sponzor FK Sarajeva.avlami97 je napisao/la:Prvo smo dobili odbjenicu za Urbanističku - zapad, a nakon žalbe i Mišljenja kantonalnog zavoda za izgradnju grada, dobili smo Urbanističku za Zapad i Istok. Svi rokovi su probijeni i to ide na ruku Koldži i uhljupima. Treba nam bilo kakvo Rješenje što ranije (pozitivno ili negativno), jer će se uhljupi opet žaliti.
Svako razvlačenje je samo + Koldži, jer kada prođu izbori (u međuvremenu žalbe), onda smo ga tek popušili.
Ne znam kakva je to Općinska administracija, koju svi plaćamo iz sopstvenog džepa, a oni se igraju našim živcima. Dokle, takve plaćati? A, ko zna, možda su u pitanju lični interesi pojedinaca u Općini ili ljudima bliskim Općinarima. Yebote, ovo više fakat nema smisla. Dostavite to Rješenje - bilo negativno ili pozitivno, ali ga dostavite - budžetski pacovi. sada bi im sve na kamaru...
Izgradnja Stadion je od društvenog interesa za Grad i to je Grad glasno i jasno rekao. Šta treba sada, otići i neradnicima reći da rade posao za koji su više nego pristojno plaćeni našim novcem.
ma neka idu svi iz Općine i njihovi naredbodavci u tri PM
avlami97 je napisao/la:Prvo smo dobili odbjenicu za Urbanističku - zapad, a nakon žalbe i Mišljenja kantonalnog zavoda za izgradnju grada, dobili smo Urbanističku za Zapad i Istok. Svi rokovi su probijeni i to ide na ruku Koldži i uhljupima. Treba nam bilo kakvo Rješenje što ranije (pozitivno ili negativno), jer će se uhljupi opet žaliti.
Svako razvlačenje je samo + Koldži, jer kada prođu izbori (u međuvremenu žalbe), onda smo ga tek popušili.
Ne znam kakva je to Općinska administracija, koju svi plaćamo iz sopstvenog džepa, a oni se igraju našim živcima. Dokle, takve plaćati? A, ko zna, možda su u pitanju lični interesi pojedinaca u Općini ili ljudima bliskim Općinarima. Yebote, ovo više fakat nema smisla. Dostavite to Rješenje - bilo negativno ili pozitivno, ali ga dostavite - budžetski pacovi. sada bi im sve na kamaru...
Izgradnja Stadion je od društvenog interesa za Grad i to je Grad glasno i jasno rekao. Šta treba sada, otići i neradnicima reći da rade posao za koji su više nego pristojno plaćeni našim novcem.
ma neka idu svi iz Općine i njihovi naredbodavci u tri PM
mora se priznati da je impresivno. kuriozitetkemo je napisao/la:Statistika Senada Husića
Utakmice: 2
Minuta na terenu: oko 90
Žutih kartona: 3
![]()
![]()
neroazzuro je napisao/la:Ne moraju pobijedit uopste.
Dovoljno je da daju sve od sebe, kao zadnji put protiv Zrinjskog. Raja primijeti trud i zalaganje.
Jos ako bude primijetna neka koncepcija u igri, jos bolje!