Sada cemo pred svaku utakmicu osvjezavati anketu. Ona se "usmrdila" vise.
Ocekujem "Pobjedu"!!!
Nista jer je Lendric pioPlava Porodica je napisao/la:A sta to fali tekili Boga ti
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
uzeli smo sirokog nemoj tako haha , da je do mene obrisao bi se ja automatski hahaPlava Porodica je napisao/la:Kako je @Pintol poceo formaciju pisat na forum, svi nas dobise
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Umjesto bokacinija ili ace?arelinho je napisao/la:Pa tako bi i trebalo biti u subotu.pintol_TM87 je napisao/la:Virtu4L je napisao/la:
Bekrić ispred njih i svi zadovoljni.![]()
Jutros je Pozder bio na lijevom krilu, a Jahić na stoperu. Ostalo sve znate.![]()
Akaco bonjo ide na apu klunjo, aha janjo acinje ponjo u abotu sunjo. Azder ponjo u apadu nanjoVirtu4L je napisao/la:Pričajte u šiframa da nas Vinko ne provali.
Ovo fočanski?Minjore je napisao/la:Akaco bonjo ide na apu klunjo, aha janjo acinje ponjo u abotu sunjo. Azder ponjo u apadu nanjoVirtu4L je napisao/la:Pričajte u šiframa da nas Vinko ne provali.Bolje ?
vise bi volio da igramo sa dva ofanzivna i jednim defanzivnim veznim.Hadzijalagic je napisao/la:Pretpostavljam ovako nesto.. Jeste Nikolic spor za krila ali bilo bi ubistvo Lendrica poslati tamo, mada vjerujem da bi Ivan to dobro odradio, samo bi nam napad dobro otupio..
Ima i šugar finu loptu, nije ekstremno limitiran prema naprijed kao recimo Zahirovic koji je opet malo bolji u defanzivi od Šećerovića, a Ugi je meni slican Blagojevicu, zna je uzet, zna povuc i prema naprijed, ima finih ideja.ChWilla je napisao/la:kako god teoretski bilo na papiru ne sumnjam da bi uglješa više vukao naprijed jer i ima više šlifa od šećera...
Minjore je napisao/la:Akaco bonjo ide na apu klunjo, aha janjo acinje ponjo u abotu sunjo. Azder ponjo u apadu nanjoVirtu4L je napisao/la:Pričajte u šiframa da nas Vinko ne provali.Bolje ?
Nemoj tako, nisu nas 2-3 gola kostala prolaska u Evropu, na kraju krajeva Koki je zabio kad je bilo najpotrebnije protiv Ferenca, kolko nam je to novca donijelo samo, a imao je jos predobrih partija izdvojicu derbi, bzveze je pojedinca etiketirati za neuspjeh..Brkoo je napisao/la:Eto Kokot ce im objasniti kako se gine za Zelju, e svasta. Kokot je jedan od najvecih krivaca sto se nismo plasirali u evropu prosle godine, njegovi promasaji su mi skratili zivot za bar 5 godina. Da im npr. neko poput Mese Bazdarevica govori kako se treba igrati i boriti za Zelju shvatio bih, ali kad to radi covjek koji simulira trcanje e to je vec komedija..