To će se manje primjetiti kod 4-5-1 sa dva defanzivna zadnja vezna.Hadzijalagic je napisao/la:Kakva god da je formacija lijeva strana nam je sakata..
Govorio sam i mnogi ovdje, da je trenutno jedino rješenje 4-5-1 , sa recimo Šećerom i Uglješom na zadnjim veznim pozicijamaVirtu4L je napisao/la:To će se manje primjetiti kod 4-5-1 sa dva defanzivna zadnja vezna.Hadzijalagic je napisao/la:Kakva god da je formacija lijeva strana nam je sakata..
Ma daj covjece kakih vise ispisnica, stvarno su poceli lutat opasno, najgore je sto ce Kostic ispast kriv, a igraci se dovodili na svoju ruku Pozder, Husic, Ugljesa, Grk itd..SIMA_SIMAU je napisao/la:Bit ce ispisnicaide 451 za Zrinjski
Bekrić ispred njih i svi zadovoljni.Velahalve je napisao/la:Govorio sam i mnogi ovdje, da je trenutno jedino rješenje 4-5-1 , sa recimo Šećerom i Uglješom na zadnjim veznim pozicijama
Koga god stavis lijevo ta nam je strana puša.. A meni je vala Siniša ispodprosječan u ovoj sezoni na desnom beku.. U Tuzli odigrao preloše a i protiv Viteza se mučio sa banalnim stvarima poput predaje lopte igraču koji je pet metara udaljen od njega.. Memiji je to primarna pozicija gdje, po mom mišljenju, može pokazati vise od Siniše..exbabilon je napisao/la:Ma Nikolic je traktor ba, bolje i Memiju tu staviti, bar moze pobjeci pa mozda nesto i ispadne iz takve situacije, a Nikolic bas nista ne moze, pa ni biti od pomoci Husicu. A sve ostalo je tamanica.![]()
Samo izmjena Nikolic-Memija i Sinisa na RB i tjt.
Virtu4L je napisao/la:Bekrić ispred njih i svi zadovoljni.Velahalve je napisao/la:Govorio sam i mnogi ovdje, da je trenutno jedino rješenje 4-5-1 , sa recimo Šećerom i Uglješom na zadnjim veznim pozicijama
pintol_TM87 je napisao/la:Virtu4L je napisao/la:Bekrić ispred njih i svi zadovoljni.Velahalve je napisao/la:Govorio sam i mnogi ovdje, da je trenutno jedino rješenje 4-5-1 , sa recimo Šećerom i Uglješom na zadnjim veznim pozicijama