Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne brinite, ako Krupa, kone i Vitez odigraju X, Sloboda izgubi i mi dobijemo Zrinjskog mi smo prvi.
I u njemu i u Cimirotu ...Hadzijalagic je napisao/la:Amar je davno u Stojcevu vidio igraca.. Sad sto ga nije doveo ne bih znao..
Zadnje sto su rekli ovdje o njemu je to da je kaznjen od Apoela i da nije slobodan igrac i da ce se najvjerovatnije ganjati s njima po sudu.Hadzijalagic je napisao/la:
@Leon_Professional Meni na um pada samo Stilic kada je taj tip igraca u pitanju.. Kad smo vec kod njega je li pronasao klub?
Jeste li vas dvojica u nekoj misiji ili šta već? Perete nas na ruke danima, stalno isto, k'o isparana ploča. Skontali smo, ne morate toliko puta ponavljati. Imate pravo na svoje mišljenje, ali ne morate ga po sto puta iznositi.Virtu4L je napisao/la:Trenera treba podržavati, podržavam ga i ja, čovjek je Željin trener kakav je da je, ali polako počinjem da sumnjam u njegov kvalitet. Ovi posljednji su imali neki svoj pečat, Oda je imao mladost, lepršavu i prelijepu igru, Edis je imao pogibiju, a kod ovoga još uvijek nema ničega.Neandertalac je napisao/la:Ma sve se zna. I ova podrska treneru sada nije nista drugo nego strah od priznavanja jos jedne greske katastrofalnog vodjenja sportskog segmenta.
Ne znam o čemu pričaš, ovo je prvi put da sam napisao da sumnjam u trenera i nešto slično.mamaSmurf je napisao/la:Jeste li vas dvojica u nekoj misiji ili šta već? Perete nas na ruke danima, stalno isto, k'o isparana ploča. Skontali smo, ne morate toliko puta ponavljati. Imate pravo na svoje mišljenje, ali ne morate ga po sto puta iznositi.
nikson je napisao/la:Vala Neandertalac i ti si bas poceo na ***** ici...mjesecima osporavas i sto valja i ne valja, pametujes za sve a nijedan pravi konstruktivan prijedlog il rjesenje nisi imao. NIKAD! Al najlakse se zavalit u stolicu i srati protiv svih zivih, to te valjda ispunjava..ucini nam uslugu nemoj pisati vise, puca mi bkurac za tvoje misljenje o sportskom segmentu jer ti da si kompetentan da pricas o tome ne bi bio ovdje nego bi se bavio tim! I da napomenem i ***** me boli sto si stariji, jednostavno pljuvanje vise ne mogu da citam! Poz
Na transfermarktu pise da je bez kluba..Leon_Professional je napisao/la:Zadnje sto su rekli ovdje o njemu je to da je kaznjen od Apoela i da nije slobodan igrac i da ce se najvjerovatnije ganjati s njima po sudu.Hadzijalagic je napisao/la:
@Leon_Professional Meni na um pada samo Stilic kada je taj tip igraca u pitanju.. Kad smo vec kod njega je li pronasao klub?
Tako sam ja shvatio, ne znam .. Ali upravu si, to bi mogao biti taj igrac.
Dobro ih je skautirao samo ne znam sto ih nije doveo.. Vjerovatno besparica bila..Qwerty_1987 je napisao/la:I u njemu i u Cimirotu ...Hadzijalagic je napisao/la:Amar je davno u Stojcevu vidio igraca.. Sad sto ga nije doveo ne bih znao..
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
HVala za info, a i da drugi ponovo videHurmasica je napisao/la:Da ja opet ponovim, gledao sam ovog Križmana ova 2,3 treninga koliko je već tu. Momak uopšte neće igrati centralnog napadač već krilo. Niti jednom nisam vidio da ga je Kostić prebacio u sredinu već konstantno igra na lijevom krilu i po meni onako laički sasvim dobro odrađuje svoj posao.
Neandertalac je napisao/la:nikson je napisao/la:Vala Neandertalac i ti si bas poceo na ***** ici...mjesecima osporavas i sto valja i ne valja, pametujes za sve a nijedan pravi konstruktivan prijedlog il rjesenje nisi imao. NIKAD! Al najlakse se zavalit u stolicu i srati protiv svih zivih, to te valjda ispunjava..ucini nam uslugu nemoj pisati vise, puca mi bkurac za tvoje misljenje o sportskom segmentu jer ti da si kompetentan da pricas o tome ne bi bio ovdje nego bi se bavio tim! I da napomenem i ***** me boli sto si stariji, jednostavno pljuvanje vise ne mogu da citam! Poz
Lazes.
Mjesecima ti detektujem zariste koji i uzrokuje sve probleme.
O dobrim stvarima sam pisao koliko i svi, hvalio, predlagao, podržavao.
Botu.
To sto me neces ili ne mozes citati, Boze moj. Ima ko hoce i shvata.
MamaSmurf@ Jesmo. Placeno nam je da pisemo protiv uprave i Zelje.
Je li ti sada lakse?
!Virtu4L je napisao/la:
Imamo jednog koji je pokazao da je u formi, ali nam on ne igra, jer se ne zalaže na treninzima, ali eto i takav pojede pitare za doručak. Zato Bevab i Husić grinu na treninzima.
Nama se nudio, naši odbili bez puno razmišljanja !Plava Porodica je napisao/la:Evo ga Peroni kod pitara buahahahahaahahahahaha
Sent from my LG-K350 using Tapatalk