Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Qwerty_1987
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 18, 2016 2:12 pm

Hahahha ma kakav onaj bot, imam ja bolje izvore :mrgreen: 18 milja za godinu je tražio nije to frka bila, već dužina ugovora ...

Jaozinho22

čet avg 18, 2016 2:15 pm

Mislim da poslije ovih transfera imamo pravo Leon i ja aplicirati za ulogu SD-a ili glavnog skauta.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:19 pm

Qwerty_1987 je napisao/la:Hahahha ma kakav onaj bot, imam ja bolje izvore :mrgreen: 18 milja za godinu je tražio nije to frka bila, već dužina ugovora ...
Sta, trazio ugovor na godinu?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Qwerty_1987
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:22 pm

Aha, jbg voli on malo ove seljačke ugovore kao Saša Kajkut, da te uvijek može držati u leru ... Ma možda ovi naši proigraju odjednom, imaju dobre klipove ako ništa :ganja:

ChWilla
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:23 pm

za mene uopšte nije upitno da svi ovi naši mogu dosta bolje. jel dijelom do trenera - sigurno jeste, jel dijelom do njih - za mene još sigurnije.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:27 pm

Jes glup peroni, bolje da potpiše na dvije godine, otjeramo ga poslije pola i uzme veće pare :ganja:

Peronija u repku

Velahalve
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:27 pm

Omar500 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Uigrava se za Zrinjski:

------------------Veca------------------

S. Stevanović----Aco---Bokačini -----Husić

M. Stevanović---Šećer---Uglješa ---Halvadžić

-----------Nikolić---------Lendrić-------
Opet Nikolic umjesto Pozdera...
Ali barem je tu Halvadzic, kao i duo Secer-Ugljesa...moze proci :palacgore:
Opet Veca umjesto Fejze, neće da može :DD:

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:30 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Mislim da poslije ovih transfera imamo pravo Leon i ja aplicirati za ulogu SD-a ili glavnog skauta.
Poslikaj sve transfer rokove na Menadjeru ili cemo laptope ponijeti pa da gospoda to pregleda kako zeli.
Neko spomenu da trebamo po Africi imati skauting, e ja vam kazem da nema boljeg od Jaozinha nadaleko.
Kosta zna, Sandi dobrodosao.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:36 pm

shzna
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:36 pm

Opa Griezmann :titula:
1987

bablaz
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:38 pm

Ja bas mislim da nam treba napadac koji igra i odbranu. Valjda je ovaj Sandi to. Mislim da Nikolic i Pozder nisu za Zelje. Dzenis takodje, a ako se ne dozove Mujagic takodje. ( Mujagic ne daje golove ni za juniore). NE TREBAJU NAM SPORI IGRACI (Stevo, Pozder, Dzenis, Kosoric) . Mislim da ce se Kostic rijesiti ove 4ice, Mozda i Mujagica, I ove djece (osim Zerica)

MATORI
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:39 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Većinom u životu nije crno - bijelo već sivo tako i ovo. ...
Šta imamo mi trenutno. Na terenu očito ne štima. Šta je uzrok? Kad realno pogledaš ništa mi specijalno na terenu ni smo dobili ove sezone, praktično nijednog igrača koji donosi prevagu (zaje.b sa Hervasom i Jahom je tome najviše kumovao), imamo ih nekoliko koji su po meni razočarali i od kojih smo više očekivali, a oni u rangu prosječnih igrača na toj poziciji u ligi, ... Bio je Željo sto puta u goroj situaciji po svim segmentima pa se na terenu to nije vidjelo. Zadnji primjer je bio onaj derbi kad smo uzeli 1:0 a najvljivao nam se potop. Što opet ne možemo probati isto. Odigrati hrabro, muški, sa velikim motivom, zainatiti se, prihvatiti činjenicu da je Zrinjski dobra ekipa, ne biti bahat, ne eskivirati, ne sabotirati itd i što da ne na kraju pobjediti. Na krilima te pobjede otići u Zenicu i opet sve isto gore nabrojano donjeti tri boda i eto nas opet u vrhu.
Sa većinom napisanog u postu bih se potpuno složio, pogotovo sa ovim što nisam izbrisao.
Da se razumijemo sigurno sam među zadnjim koji bi mijenjali trenera, ali da imamo nešto konkretno na sonu (terenu) Boga mi nemamo.
Ne želim naprđivati kako ništa nevalja i mudrovati ša i kako dalje..., o lošim rezultatima svi možemo imati suprostavljena mišljenja te ovo te ono, ali svako od nas ko je gledao ove dvije utakmice a dobronamjeran je može vidjeti da zalaganje ogromne većine igrača nije ni za go k.urac.
Nisam nažalost optimista kad je Kosta u pitanju i ako se ovako nastavi bojim se da će ga otjerati pa šta bi-bi, a za to nisam.
Nisam za to prvo što nemamo para za Bog zna kako dobrog trenera, a drugo što ovi naši koji nisu skupi neće donijeti NIKAKAV napredak.
Ne aludiram vala ni na povratak A.O. jer spakovati se i reći: "Odoh ja na odmor" - (na neodređeno vrijeme) kad je klub u najvećoj poslijeratnoj dubiozi mu ne služi na člast, kao i prilično zlurado naprđivanje po medijima u zadnje vrijeme u isto vrijeme kad na skupštini kluba ŠUTI jer se boji odgovora ...
Svako pametan bi se trebao dobro zamisliti a i bojati se šta nam donosi budući vakat.
Jednom je davno "Đema" rekao: "Spasa nam nema - propasti nećemo" !

Velahalve
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:40 pm

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=21Pr87zQvdY[/video]
:rofl1: :rofl1: Šta je ovo Petroviću iz Radnika iza leđa, ponuda od kladionice :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:43 pm

Ispade Ivetic Marcelo.. budimo realni ;)

cikazubo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:48 pm

Minjore je napisao/la:Ispade Ivetic Marcelo.. budimo realni ;)
Ako cemo poredit utakmice Bevaba i Husica sa utakmicama Ivetica iz prosle sezone, onda i jeste Marcelo.

Neandertalac

čet avg 18, 2016 2:49 pm

KrajPrice je napisao/la:Molim pljuvace da podrze igrace i trenera bez obzira na rezultat protiv Zrinjskog, jer bi mogli izbubiti nekoliko vaznih ljudi u upravi. I MOLIM strucnjake da ne spominju vise jebenu formaciju, jer od Viteza ne smijes izgubiti da igras 0-0-11.

Kada brod tone, misevi ga prvi napustaju!
Željeznicar za život cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:50 pm

Vidjecemo kakvo cete misljenje imati o njemu za 10ak dana :)

Velahalve
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:53 pm

Neandertalac je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Molim pljuvace da podrze igrace i trenera bez obzira na rezultat protiv Zrinjskog, jer bi mogli izbubiti nekoliko vaznih ljudi u upravi. I MOLIM strucnjake da ne spominju vise jebenu formaciju, jer od Viteza ne smijes izgubiti da igras 0-0-11.

:palacdole:

delinjo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:53 pm

bablaz je napisao/la:Ja bas mislim da nam treba napadac koji igra i odbranu. Valjda je ovaj Sandi to. Mislim da Nikolic i Pozder nisu za Zelje. Dzenis takodje, a ako se ne dozove Mujagic takodje. ( Mujagic ne daje golove ni za juniore). NE TREBAJU NAM SPORI IGRACI (Stevo, Pozder, Dzenis, Kosoric) . Mislim da ce se Kostic rijesiti ove 4ice, Mozda i Mujagica, I ove djece (osim Zerica)
sa ovim se moram sloziti :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:54 pm

Neandertalac je napisao/la:

Brod je skoro potonuo kad su ovi dosli, ili se varam. Nece sigurno otici na odmor iz vedra neba u pola sezone, kao neki kapetani. :)

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.

Prijava