Naravno da ima do uprave jer fkt u nekim trenutcima djeluju previse arogantni, recnice im se zasnivaju tipa ako hocete ovako mozemo, ako necete necemo nikako, i to bi bilo ok da je ponekad, al uvijek su takvi, zatim usljed svih tih desavanja i navijaci se uplatu u sve to, pogotovo na forumu, pa nazivaju pogrdnim imenima igrace koji su igrali za nas klub i koji nas klub nenormalno cijene (Djelmic, Bogdanovic), skoro svaki igrac koji nas napusti mi o njemu pisemo samo najlosije stvari..KrajPrice je napisao/la:Svo sto si rekao podrzavam, ali jedan dio krivice ide i na upravu.IvanOsim je napisao/la:E stvarno je ovo smjesno procitati, ostali bez evrope prosle godine, transparent na jugu -....... a i kupa osvajaci., sad dva poraza, opet podrska maximalna, niko nije spomenuo nista protiv uprave osim aldina i onih govana sa ss, ako opet izgube, treba stisnuti igrace, trenera eventualno smjeniti ako imaju opciju bolju, a ne da bjeze pred preprekama.KrajPrice je napisao/la:Molim pljuvace da podrze igrace i trenera bez obzira na rezultat protiv Zrinjskog, jer bi mogli izbubiti nekoliko vaznih ljudi u upravi. I MOLIM strucnjake da ne spominju vise jebenu formaciju, jer od Viteza ne smijes izgubiti da igras 0-0-11.
Imaju previse gresaka u sportskom segmentu, a meni je najveca kada umjesto Vukomanovica dodje Kostic zbog jebenih debila placenih govana sa ss ba i jednog preglupog teksta, al opet imaju max podrsku jer nam izgradnja Grbavice je neprocjenljiva.
A ogromna je greska dovoditi igrace u sred sezone za sljedecu ( Pozder, Husic, Hervas) Edis se sprema za utakmice kupa i prvenstva, ovi dovode igrace itd itd
Igraci koji su tu se slabo cijene, ako ne produze ugovor na prvu mi se odmah uvrijedimo (Tomic, Bogdanovic), ne cijene se igraci koji su tu duzi period i na kraju dovedes trenera i umjesto da mu prvi uslov postavis da moze max 5 igraca dovesti i to bas probranih i dobrih on dovodi Nikolica i hajd da ga dovodi za 15 min po utakmici, vec po cijelu utakmicu, Secerovica koji na 30m od gola prima loptu kao na terminu i to svaki put, ja drhtim kad on prima loptu kao zadnji vezni, sportski segment katastrofa, a oni kazu ako se ne pruzi podrska otici cemo.
Sutra ce reci ako nedamo gu.ze otici ce... Nidje veze, bas sam planuo **** ga prijetnje vise otici ce...
Ja nisam ni za promjenu trenerera, jer opet gubis mjesec-dva dok se sve iznova uigra.
Nekada trenera treba malo pustiti, istrpiti.
Jos uvijek je rano za bilo kakve rezove, treba cekati do 10-og kola, pa tek onda odluciti da li se treba trener tjerati, jer realno za ovu ligu imamo extra igrace, a ne mozemo da povezemo 5 pasova, nesto onda nije ok.
Svaki klub ima turbulencija, puno boljih i puno jačih u evropi,pa nema tih priča nakon dva loša rezultata da će doći sidro, je to nije ozbiljno razmišljanje i tako klub ne može funkcionisati na duže staze. Da se razumijemo, ja podržavam ovu upravu, ali treba da imaju stav, oni imaju podršku i oni to znaju, svi mi vidimo da nešto pokušavaju napraviti, neku dobru priču, a valjda ćemo i mi biti dovoljno razumni da ne može sve preko noći.Hadzijalagic je napisao/la:@Velahavle
Upravo to.. Nakon svake turbulencije se prijeti nekim krizama i ostavkama ljudi iz uprave.. Ja ne znam te interne detalje ali je totalno bezveze provlaciti takve teze, a pogotovo kada se povezuje sa podrskom ukoliko dodje do loseg rezultata.. Znaci, ako se kiksa i protiv Zrinjskog mi bi morali reci "super, nema veze i sl." jer nekom drugacijom reakcijom tjeramo ljude iz kluba.. Nadam se da je ta prica neistinita jer siguran sam da u klubu sjede ljudi koji su navikli biti pod pritiskom jer su uspjesni a uspijeh ne dolazi olahko i preko noci.. S druge strane obecali su nam neke stvari i dok ih ne ispune ne smiju pomisljati o nekim napustanjima jer ce na taj nacin slika o njima otici u potpuno drugi kontekst.. Do njih je kako ce biti upisani u istoriju naseg kluba..
Velahalve je napisao/la:Svaki klub ima turbulencija, puno boljih i puno jačih u evropi,pa nema tih priča nakon dva loša rezultata da će doći sidro, je to nije ozbiljno razmišljanje i tako klub ne može funkcionisati na duže staze. Da se razumijemo, ja podržavam ovu upravu, ali treba da imaju stav, oni imaju podršku i oni to znaju, svi mi vidimo da nešto pokušavaju napraviti, neku dobru priču, a valjda ćemo i mi biti dovoljno razumni da ne može sve preko noći.Hadzijalagic je napisao/la:@Velahavle
Upravo to.. Nakon svake turbulencije se prijeti nekim krizama i ostavkama ljudi iz uprave.. Ja ne znam te interne detalje ali je totalno bezveze provlaciti takve teze, a pogotovo kada se povezuje sa podrskom ukoliko dodje do loseg rezultata.. Znaci, ako se kiksa i protiv Zrinjskog mi bi morali reci "super, nema veze i sl." jer nekom drugacijom reakcijom tjeramo ljude iz kluba.. Nadam se da je ta prica neistinita jer siguran sam da u klubu sjede ljudi koji su navikli biti pod pritiskom jer su uspjesni a uspijeh ne dolazi olahko i preko noci.. S druge strane obecali su nam neke stvari i dok ih ne ispune ne smiju pomisljati o nekim napustanjima jer ce na taj nacin slika o njima otici u potpuno drugi kontekst.. Do njih je kako ce biti upisani u istoriju naseg kluba..
Još nešto, mi navijači, bi isto trebali znati, za ovaj poraz protiv Viteza su krivi isključivo IGRAČI, ako ikog treba tjerati to su oni, Upravi i SŠ podrška, igrači trebaju dobro nakvasiti znojem dres sa našim grbom kao oni ne bi bili krivi, mali je ovaj grad, igrači su malo i glupi, a iz pouzdanih izvora znam da im je mrsko trenirati po drugačijem i profesionalnijem sistemu, pa nek misli ko šta hoće to je tako.
Znamo da je lijevo krilo, eh sad ko je i sta je, gdje je igrao, niko ne znaLARS1921 je napisao/la:Ko kaze ko je ovaj desno dobije milju
Fabio CoentraoLARS1921 je napisao/la:Ko kaze ko je ovaj desno dobije milju
Kazniti nezalaganje, kazniti svakoga ko šteti klubu na ovaj ili onaj način, što se tiče igre i terena uzmimo Blagojevića za primjer, odigrao 3 utakmice 4 nije na raspolaganju, volim ja kad on igra, klub računa na njega, ali bolan ko je on da ostavi ekipu na cjedilu u tri naredna meča, pa ja mu platu ne bi dao uopšte, više je odmogao nego pomogao, nek ide sve po zaslugama, Kjosevski primi 4 gola u dvije tekme hajmo klupa, statistika na Fejzinoj strani koliko god je on nesiguran, vezano za štopere, osnovna stvar je da kad leti lopta prema našoj polovici da ti ne smije odskočiti, pregledajte utakmicu protiv Viteza pa će te vidjeti koliko je puta njima odskočila, ko koga ovdje z..ajebava, Siniša, od njega nikad ne znaš šta da očekuješ, nema frajer konstante, volim ja Lendrića ali kako je on odigrao zadnje dvije utakmice, da ne nabrajam dalje, ovo su činjenice ljudi, ovdje nije kriv Kostić, a ovo se može rješiti samo sankcijama, nećemo mi njih moliti da oni igraju u najtrofejnijem klubu u državi...kontranogama je napisao/la:Evo konacno par komentara koji su pri zemlji. To ja govorim cijelo vrijeme. Niko nije idealan od Pekica do Kostica ali ako se iko trudi to je ova uprava. Da imaju gresaka imaju al ko je 'vol'ko do sada uradio? Ja ko papagaj, samo kontinuitet moze donijeti rezultate. Praviti neke smjene je OK al nako na kasikicu odmjereno i promisljeno. Kazniti onaga ko se kur*i al ga ne tjerati na prvu. Isto tako sam da se igracima ne prave pjesmice dok se 200% ne dokazu. Malo mi krivo da se Miri ne skandira nikad a do sada nikad kod njega nisi vidio da folira. I sad da su rezultati mogli bit malo bolji, jesu al' to je Zeljo, i ja sebi damu pojedoh zadnjih 15 dana al' cu prvi protiv Zrinjskog da se derem sa juga ko da mi je 20 a ne 53.
Sve se slazem Kazniti nareziliti al ne tjerati iz kluba, klupa je ok, niko jos osim mozda Miroslava nije zasluzio nakav kredit da mu se gleda kroz prste. Pa ne može se sa Željom zajebavat kako ko hoce.Velahalve je napisao/la:Kazniti nezalaganje, kazniti svakoga ko šteti klubu na ovaj ili onaj način, što se tiče igre i terena uzmimo Blagojevića za primjer, odigrao 3 utakmice 4 nije na raspolaganju, volim ja kad on igra, klub računa na njega, ali bolan ko je on da ostavi ekipu na cjedilu u tri naredna meča, pa ja mu platu ne bi dao uopšte, više je odmogao nego pomogao, nek ide sve po zaslugama, Kjosevski primi 4 gola u dvije tekme hajmo klupa, statistika na Fejzinoj strani koliko god je on nesiguran, vezano za štopere, osnovna stvar je da kad leti lopta prema našoj polovici da ti ne smije odskočiti, pregledajte utakmicu protiv Viteza pa će te vidjeti koliko je puta njima odskočila, ko koga ovdje z..ajebava, Siniša, od njega nikad ne znaš šta da očekuješ, nema frajer konstante, volim ja Lendrića ali kako je on odigrao zadnje dvije utakmice, da ne nabrajam dalje, ovo su činjenice ljudi, ovdje nije kriv Kostić, a ovo se može rješiti samo sankcijama, nećemo mi njih moliti da oni igraju u najtrofejnijem klubu u državi...kontranogama je napisao/la:Evo konacno par komentara koji su pri zemlji. To ja govorim cijelo vrijeme. Niko nije idealan od Pekica do Kostica ali ako se iko trudi to je ova uprava. Da imaju gresaka imaju al ko je 'vol'ko do sada uradio? Ja ko papagaj, samo kontinuitet moze donijeti rezultate. Praviti neke smjene je OK al nako na kasikicu odmjereno i promisljeno. Kazniti onaga ko se kur*i al ga ne tjerati na prvu. Isto tako sam da se igracima ne prave pjesmice dok se 200% ne dokazu. Malo mi krivo da se Miri ne skandira nikad a do sada nikad kod njega nisi vidio da folira. I sad da su rezultati mogli bit malo bolji, jesu al' to je Zeljo, i ja sebi damu pojedoh zadnjih 15 dana al' cu prvi protiv Zrinjskog da se derem sa juga ko da mi je 20 a ne 53.
Ma ne tjerati nikog, slažem se ja, ali halooo mi smo ŽELJO ko su oni da se za...jebavajukontranogama je napisao/la:Sve se slazem Kazniti nareziliti al ne tjerati iz kluba, klupa je ok, niko jos osim mozda Miroslava nije zasluzio nakav kredit da mu se gleda kroz prste. Pa ne može se sa Željom zajebavat kako ko hoce.Velahalve je napisao/la:Kazniti nezalaganje, kazniti svakoga ko šteti klubu na ovaj ili onaj način, što se tiče igre i terena uzmimo Blagojevića za primjer, odigrao 3 utakmice 4 nije na raspolaganju, volim ja kad on igra, klub računa na njega, ali bolan ko je on da ostavi ekipu na cjedilu u tri naredna meča, pa ja mu platu ne bi dao uopšte, više je odmogao nego pomogao, nek ide sve po zaslugama, Kjosevski primi 4 gola u dvije tekme hajmo klupa, statistika na Fejzinoj strani koliko god je on nesiguran, vezano za štopere, osnovna stvar je da kad leti lopta prema našoj polovici da ti ne smije odskočiti, pregledajte utakmicu protiv Viteza pa će te vidjeti koliko je puta njima odskočila, ko koga ovdje z..ajebava, Siniša, od njega nikad ne znaš šta da očekuješ, nema frajer konstante, volim ja Lendrića ali kako je on odigrao zadnje dvije utakmice, da ne nabrajam dalje, ovo su činjenice ljudi, ovdje nije kriv Kostić, a ovo se može rješiti samo sankcijama, nećemo mi njih moliti da oni igraju u najtrofejnijem klubu u državi...kontranogama je napisao/la:Evo konacno par komentara koji su pri zemlji. To ja govorim cijelo vrijeme. Niko nije idealan od Pekica do Kostica ali ako se iko trudi to je ova uprava. Da imaju gresaka imaju al ko je 'vol'ko do sada uradio? Ja ko papagaj, samo kontinuitet moze donijeti rezultate. Praviti neke smjene je OK al nako na kasikicu odmjereno i promisljeno. Kazniti onaga ko se kur*i al ga ne tjerati na prvu. Isto tako sam da se igracima ne prave pjesmice dok se 200% ne dokazu. Malo mi krivo da se Miri ne skandira nikad a do sada nikad kod njega nisi vidio da folira. I sad da su rezultati mogli bit malo bolji, jesu al' to je Zeljo, i ja sebi damu pojedoh zadnjih 15 dana al' cu prvi protiv Zrinjskog da se derem sa juga ko da mi je 20 a ne 53.
Imam li ja pravo učestvovati, taman mi milja treba za fasaduLARS1921 je napisao/la:Ko kaze ko je ovaj desno dobije milju
Imašvrbanjusa je napisao/la:Imam li ja pravo učestvovati, taman mi milja treba za fasaduLARS1921 je napisao/la:Ko kaze ko je ovaj desno dobije milju
Ma neću, predomislio sam se. Nek @minjore kaže, njemu treba za piveLARS1921 je napisao/la:Imašvrbanjusa je napisao/la:Imam li ja pravo učestvovati, taman mi milja treba za fasaduLARS1921 je napisao/la:Ko kaze ko je ovaj desno dobije milju