Ima stari njegov dres negdje, al ono mislim da je Limited edition, ne znam da ga iko ima , nesto izmedju pijacarskog i profesionalnogstorm_raider je napisao/la:Larson je Joldic.

Ima stari njegov dres negdje, al ono mislim da je Limited edition, ne znam da ga iko ima , nesto izmedju pijacarskog i profesionalnogstorm_raider je napisao/la:Larson je Joldic.
moze Husic igrati krilo, a nije iskljuceno da Memija uleti.cala je napisao/la:I da se vratimo na 4-5-1, opet nemamo to lijevo krilo. Opet gledamo Bekrica na najvaznijoj poziciji u toj formaciji. Kostic je doveden da unese neke promjene, mogli smo Edisa komotno ostavit.
Minjore je napisao/la:A recimo @neandertalac je Dejo Nikolic.
I on je podnio ostavku na forumu al mi je nismo usvojili
Čekamo @VragaLARS1921 je napisao/la:Željezničar-Široki Brijeg
FK Željezničar, novčana kazna u iznosu 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
Mašala
A nece dolaziti novo krilo ili neki dr. igrac ?KrajPrice je napisao/la:moze Husic igrati krilo, a nije iskljuceno da Memija uleti.cala je napisao/la:I da se vratimo na 4-5-1, opet nemamo to lijevo krilo. Opet gledamo Bekrica na najvaznijoj poziciji u toj formaciji. Kostic je doveden da unese neke promjene, mogli smo Edisa komotno ostavit.
DobarBrkoo je napisao/la:Minjore je napisao/la:A recimo @neandertalac je Dejo Nikolic.
I on je podnio ostavku na forumu al mi je nismo usvojili![]()
![]()
haha mojne joldićastorm_raider je napisao/la:Larson je Joldic.
ne izgleda mi Joldić kao ekspert za kompitere a naš Larrs je titosalle86 je napisao/la:haha mojne joldićastorm_raider je napisao/la:Larson je Joldic.
ima kuću u mojoh mahali, nemoj da ga idem provjeravati
meni vala vučeš na benju čolićaNeandertalac je napisao/la:
DobarBrkoo je napisao/la:Minjore je napisao/la:A recimo @neandertalac je Dejo Nikolic.
I on je podnio ostavku na forumu al mi je nismo usvojili![]()
![]()
Ja sam Violina, Violinin drug, drug nekog iz Sd, neko kome zavrnuta pipa, Dadin menager, Zubanov haver, Stanin haver, bivsi uposlenik, neko iz mase....
Sta sve nisu pisalu, estakvirulah
Edit; Kakav je ovo smajli, galami Sarajevo. Crna magija
Neka ga, pjeva;
Predaj se Dino, izgubio si boj
***** nam ***** Zeljo sampion.
Brate ne znaci da ako neko igra istu formaciju, da to automatski znači ista igra. Milion ekipa ima koje igraju istu formacija, ali igra na terenu je skroz drugačija, također u toku igre možeš promjeniti bezbroj načina igre. To što je početni sastav takav ne isključuje mogućnost promjenu formacije u toku igre.KrajPrice je napisao/la:cala je napisao/la:I da se vratimo na 4-5-1, opet nemamo to lijevo krilo. Opet gledamo Bekrica na najvaznijoj poziciji u toj formaciji. Kostic je doveden da unese neke promjene, mogli smo Edisa komotno ostavit.
Boga mi sam ja čuo profesore da ste vi kralj za elektrotehnikuLARS1921 je napisao/la:A ekspetra i go.vana, otvoriš kanal i spucaš stream, i spamaš i trollaš po forumu. Ne treba neka pamet
http://www.sportske.ba/vojvodic-za-spor ... eda-super/" target="_blank
He šta bi čovjek uradio sa našim igračima