A zasto se konstantno stvara takva atmosfera da kada lose ide uvijek ima `neko`, krtica, placenik, dusman i sva krivica te paznja ode u tom smjeru.storm_raider je napisao/la:Ako ce biti "raspad sistema" u slucaju poraza od Zrinjskog onda je bolje da odmah proglasimo "raspad sistema". Nije Zeljo bas tako mali da se lako raspadne, koliko god neki to zeljeli. Uprkos svima, radi se dobro i posteno, a ove krtice ce biti rijesene i odstranjene. Hajmo da podrzimo Zelju protiv Zrinjskog, to je nasa jedina obaveza. Izgubili, bio sam ljut, nisam 2 dana spavao, odigrali katastrofalno, posteno. Sada idemo da se izdignemo i pobjedimo Zrinjskog, bolji ispit karaktera nismo mogli pozeljeti!
Nije da ih nema, ne kazem ni blizu nesto slicno, znamo svi sta se sve desava i kako nam u glavi rade ali imam osjecaj kako smo, ili neki, blago paranoicni pa na sve slabosti gledamo kroz teorije zavjere i urote.
Jos jednom za mene je problem vrlo lako uocljiv, trener koji je podbacio, i transfer politika koja je neselektivna i amaterska. Kratko jasno.
Ali valja biti mangup pa priznat gresku.
Ivan Osim@. Imas pp, ja tvoj nisam dobio, pa se javi.