Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 1:18 pm

storm_raider je napisao/la:Ako ce biti "raspad sistema" u slucaju poraza od Zrinjskog onda je bolje da odmah proglasimo "raspad sistema". Nije Zeljo bas tako mali da se lako raspadne, koliko god neki to zeljeli. Uprkos svima, radi se dobro i posteno, a ove krtice ce biti rijesene i odstranjene. Hajmo da podrzimo Zelju protiv Zrinjskog, to je nasa jedina obaveza. Izgubili, bio sam ljut, nisam 2 dana spavao, odigrali katastrofalno, posteno. Sada idemo da se izdignemo i pobjedimo Zrinjskog, bolji ispit karaktera nismo mogli pozeljeti!
A zasto se konstantno stvara takva atmosfera da kada lose ide uvijek ima `neko`, krtica, placenik, dusman i sva krivica te paznja ode u tom smjeru.
Nije da ih nema, ne kazem ni blizu nesto slicno, znamo svi sta se sve desava i kako nam u glavi rade ali imam osjecaj kako smo, ili neki, blago paranoicni pa na sve slabosti gledamo kroz teorije zavjere i urote.
Jos jednom za mene je problem vrlo lako uocljiv, trener koji je podbacio, i transfer politika koja je neselektivna i amaterska. Kratko jasno.
Ali valja biti mangup pa priznat gresku.

Ivan Osim@. Imas pp, ja tvoj nisam dobio, pa se javi.
Željeznicar za život cijeli!

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:20 pm

iggy2377 je napisao/la:Ovo je cisti kompromis na relaciji Uprava-Igraci - Milos-Uprava gdje se zatvara krug.Isto tako neces nikad saznati ko je kaznjen i sa koliko novca.Uprava je to rijesi na svoj nacin, jako diplomatski i mangupski SVAKA IM CAST tako se radi u pravim klubovima.
I bas je PR zovnuo i dozvolio Klix-u da uzme izjavu kao i da slika trening, i nikom vise.
:palacgore: Kao ni zasto je mozda neko kaznjen, da li je bio bojkot i slicne zajebancije. Sada je jedino vazno ostati maksimalno skoncentrisan na Zrinjski, ta i tekma protiv Celika su nam prevazne utakmice, a onda ide mini pauza, vjerovatno i neke mini pripreme u izolaciji. U slucaju 2 pobjede mi smo na konju, ja vjerujem da ovi igraci to mogu, samo da najozbiljnije shvate svoje obaveze.

Kad se mogu ocekivati kazne za ovo kolo? Da vidimo ove iz Celika i Blagojevica koliko su dobili tekmi?

@Neandertalac, daj ba covjece ne smaraj nas vise sa ponavljanjem jedne te iste recenice, vazda je isto napises, ponavljas se ko macak Tom. Razumije svako sta zelis reci, neki se slazu, neki ne i ajde vozdra, ne budi dosadan.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:20 pm

LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ima li novih imena na treningu osim onog Markovica, neko napisa juce da ce ostati, ne znam sta ce nam vise veznih igraca koji su po prirodi vise defanzivni, radi li se jos na dovodjenju prijeko potrebnog lijevog krila ?
Ima. Radi.
Znas li imena tih sto su na treningu ?

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:21 pm

cikazubo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ima li novih imena na treningu osim onog Markovica, neko napisa juce da ce ostati, ne znam sta ce nam vise veznih igraca koji su po prirodi vise defanzivni, radi li se jos na dovodjenju prijeko potrebnog lijevog krila ?
Ima. Radi.
Znas li imena tih sto su na treningu ?
Malo tjeze :D. Valjda neko od insajdera zna :lol:

Neandertalac

uto avg 16, 2016 1:26 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:Ovo je cisti kompromis na relaciji Uprava-Igraci - Milos-Uprava gdje se zatvara krug.Isto tako neces nikad saznati ko je kaznjen i sa koliko novca.Uprava je to rijesi na svoj nacin, jako diplomatski i mangupski SVAKA IM CAST tako se radi u pravim klubovima.
I bas je PR zovnuo i dozvolio Klix-u da uzme izjavu kao i da slika trening, i nikom vise.
:palacgore: Kao ni zasto je mozda neko kaznjen, da li je bio bojkot i slicne zajebancije. Sada je jedino vazno ostati maksimalno skoncentrisan na Zrinjski, ta i tekma protiv Celika su nam prevazne utakmice, a onda ide mini pauza, vjerovatno i neke mini pripreme u izolaciji. U slucaju 2 pobjede mi smo na konju, ja vjerujem da ovi igraci to mogu, samo da najozbiljnije shvate svoje obaveze.

Kad se mogu ocekivati kazne za ovo kolo? Da vidimo ove iz Celika i Blagojevica koliko su dobili tekmi?

@Neandertalac, daj ba covjece ne smaraj nas vise sa ponavljanjem jedne te iste recenice, vazda je isto napises, ponavljas se ko macak Tom. Razumije svako sta zelis reci, neki se slazu, neki ne i ajde vozdra, ne budi dosadan.
A mogao si i ti malo smanjit dozivljaj, kuci sine, mami tati i svima koji su te tako odgojili pa im se obracaj na taj nacin.
Pogotovo nakon onih psovki i uvreda koje si nekaznjeno plasirao juce.
Internet huligancicu.

Moderacija, ovaj vam irgija, vrijedza, prijeti, potice na uvrede konstantno.
Reagujte, cemu ovaj nivo komunikacije da se razvija?
Juce sam odsutio, vi mu progledali kroz prste i dijete ufursatilo pa nastavlja.

mula
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:27 pm

Neandertalac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ako ce biti "raspad sistema" u slucaju poraza od Zrinjskog onda je bolje da odmah proglasimo "raspad sistema". Nije Zeljo bas tako mali da se lako raspadne, koliko god neki to zeljeli. Uprkos svima, radi se dobro i posteno, a ove krtice ce biti rijesene i odstranjene. Hajmo da podrzimo Zelju protiv Zrinjskog, to je nasa jedina obaveza. Izgubili, bio sam ljut, nisam 2 dana spavao, odigrali katastrofalno, posteno. Sada idemo da se izdignemo i pobjedimo Zrinjskog, bolji ispit karaktera nismo mogli pozeljeti!
A zasto se konstantno stvara takva atmosfera da kada lose ide uvijek ima `neko`, krtica, placenik, dusman i sva krivica te paznja ode u tom smjeru.
Nije da ih nema, ne kazem ni blizu nesto slicno, znamo svi sta se sve desava i kako nam u glavi rade ali imam osjecaj kako smo, ili neki, blago paranoicni pa na sve slabosti gledamo kroz teorije zavjere i urote.
Jos jednom za mene je problem vrlo lako uocljiv, trener koji je podbacio, i transfer politika koja je neselektivna i amaterska. Kratko jasno.
Ali valja biti mangup pa priznat gresku.
Mislim da je još prerano donositi sud o Kostiću, treba svima vremena da se navikne. normalno je da čovjek pravi greške, nenormalno bi bilo da ne pravi, po meni nisu bile velike i nisu Bog zna kako utjecale na rezultat. Ja sam za da se čovjeku da max podrška i da ga uprava pokaže kako je on iznad igrača. To je po meni jedini način da se njegova zamisao ostvari, ali Bogami i svaka druga.
Ono što se sa tobom slažem, jeste transfer politika, koja je malo podbacila, ali opet tvrdim dovedeni su igrači koji mogu pobjediti Vitez i ostale slabe protivnike, sa jednim i dva pojačanja mogu se nositi sa Slobodom i Zrinskim(po meni trenutno dvije najjače ekipe u ligi-uigranost).
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

damirfile
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:28 pm

Sta je sa sanelom .Da li trenira punom snagom ili je u nemili kostica. Prolaze kola a on kao najvece pojacanje nema minute u igri.

BHDragons
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:29 pm

Muka mi je kad vidim ove što prizivaju Mulalića...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:30 pm

Let's get ready to rumble

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:30 pm

Neandertalac... Ne vrijedjam te, smaras i dosadan si. CINJENICA

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:31 pm

damirfile je napisao/la:Sta je sa sanelom .Da li trenira punom snagom ili je u nemili kostica. Prolaze kola a on kao najvece pojacanje nema minute u igri.
Trenira pod punim opterecenjem, ali dugo je bio odsutan, tako da nije jos spreman za prvenstvene utakmice, moracemo ga sacekati jos malo da udje u takmicarsku formu.

Neandertalac

uto avg 16, 2016 1:33 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Neandertalac... Ne vrijedjam te, smaras i dosadan si. CINJENICA
Vrijedzas vec danima. Juce si me nazivao qurcinom, neobrazovanim debilom, hebavao ti nesto svima koji su, itd...

Nemoj se lud praviti a ni mangupa glumiti jer nisi, pogotovo meni.

Nemoj moje presucivanje shvatati kao znak slabosti!
To dosadan si i usutkivanje nemoj ni pokusavat.

Fino pricaj ili me zaobidji.

FaraonTM
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Sta mislite hoce li Mesa pozvati Miroslava za kval. meceve iduceg mjeseca? Ja nesto nisam siguran ali stvarno je momak zasluzio mjestu tu.. Mozda jer sam navijac Zelje ali posle Kirin Kupa i evo nastavka u ovoj sezoni gdje je momak broj 1 u nasem klubu nadam se da ce Mesa odluciti se da pozove njega. Duljevic je tu.
Nešto ne vjerujem, igra Boske odlično al' nema ja mislim nijedne asistencije niti gola ove sezone a znamo da se kod nas isključivo gleda statistički parametri, tako da teško pogotovo ako Meša vidi Hajrovića kao Višćinu zamjenu.
asistencija protiv olimpica i sirokog
Ja dobro si, ono za Bokaćinija na Otoci i Lendrića na Grbavici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:38 pm

Neandertalac je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Neandertalac... Ne vrijedjam te, smaras i dosadan si. CINJENICA
Vrijedzas vec danima. Juce si me nazivao qurcinom, neobrazovanim debilom, hebavao ti nesto svima koji su, itd...

Nemoj se lud praviti a ni mangupa glumiti jer nisi, pogotovo meni.

Nemoj moje presucivanje shvatati kao znak slabosti!
To dosadan si i usutkivanje nemoj ni pokusavat.

Fino pricaj ili me zaobidji.
LAŽOVE. ;) Nadji gdje sam ti napisao to sto si ti sada ovdje napisao?! Pisao sam o nekim desetim stvarima, ljudima, ko kako pise po facebooku, koji tip ljudi, itd. Tebi sam rekao da si jadan (i jesi jer forsiras samo jedno te isto, tj. smaras) i rekao da zasluzujem ban, a storm je odgovorio na to. Nikakav mangup ja nisam, samo mrzim kad je neko uporan poput tebe. ;)

Neandertalac

uto avg 16, 2016 1:43 pm

To sto to je obrisan post ne daje ti za pravo da me nazivas lazovom, lud nisam a ni lazov.
Jadom pogotovo.

Nema veze; add foe i miran forum.

Vrag

uto avg 16, 2016 1:44 pm

damirfile je napisao/la:Sta je sa sanelom .Da li trenira punom snagom ili je u nemili kostica. Prolaze kola a on kao najvece pojacanje nema minute u igri.
Pa neki dan je rekao da se tek oporavio i da je tek poceo sa jacim treninzima. Ubrzo bi mogao dobiti koju minutu

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:48 pm

Kad Jahic uleti na lijevo krilo :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:53 pm

Mozda sam lud, ja bih ovako igrao kad se Jahic vrati protiv ovih jacih ekipa, u gostima narocito, posto Boccacini voli da ide naprijed, da vuce loptu.

Jahic------------Kosoric
-------Boccacini--------
Blagojevic-------Radinovic (Bekric)

Secerovic bi ulijetao po potrebi gdje treba u sredini. Bili bi puno jaci defanzivno, u prekidima bas jaki, a naprijed bi igrao samo sa Lendricem, Lazicem (novim krilom) i Stevanovicem po krilima.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:56 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Mozda sam lud, ja bih ovako igrao kad se Jahic vrati protiv ovih jacih ekipa, u gostima narocito, posto Boccacini voli da ide naprijed, da vuce loptu.

Jahic------------Kosoric
-------Boccacini--------
Blagojevic-------Radinovic (Bekric)

Secerovic bi ulijetao po potrebi gdje treba u sredini. Bili bi puno jaci defanzivno, u prekidima bas jaki, a naprijed bi igrao samo sa Lendricem, Lazicem (novim krilom) i Stevanovicem po krilima.
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:58 pm

prije obratno, jahić to jeste igrao dobar dio karijere, a bokačini je pospor i za stopera i ti njegovi izlet i naprijed i ne ulijevaju neko pretjerano povjerenje, bar meni.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava