Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 12:21 pm

Minjore je napisao/la:Pa ako je tegoba igrati i trenirati za par hiljada KM u najvecem Klubu u drzavi, neka ih bude sramota momaka koji rade 12, 13 sati po danu ili po noci da bi dali 30ak KM, da odu u tuzlu, putuju 4 sata da bi gledali 30 minuta utakmice, da bi pokisli i gledali njihovu kurcobolju na terenu..
Postuj ovaj GRB jer su ga prije tebe nosili Osim, Bazdarevic, Skoro, Nikic i ostali koji su imali 13.puta gore uslove, pripreme po selima, dresove bez prezimena, pare bez sponzora a borili su se iskljucivo zbog GRBA.
Hocemo samo da pokazete volju za pobjedom, ne mora pobjede biti al dajte nam do znanja za sta se borite !!
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:25 pm

Mene više strah čelika nego Zrinjskog :)

Podrška kosti zbog uvođenja "nečeg novog" ali isto tako bgm i on se mora zamisliti, mora pokazati da nije 'mazga' ko sablja, da fura po svom nazor i kad ne ide.
Očito je da ovako ne može izgledati njegova 442

------------Nikolić-----Lendrić-----------
Memija/Dženis-Jovan-Šećer/Tuce-Miro

Jednostavno previše igrača koji "čekaju" nešto. Lijevo krilo koje to nije, nema centaršuta ni jednog po utakmici smislenog, drugi špic ustvari samo smeta prvom.
A da ne govorimo o ideji šta i kako kad ne ide...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hare79
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:27 pm

Mislim da ekipa prvih 20ak minuta nije igrala loše. Protok lopte je bio bolji nego na prethodnim utakmicama. Po meni je veza sa Blagojevićem, koji je rasterećen igrom Šećerovića, puno bolje funkcionisala nego prva četiri kola. Imali smo loptu u posjedu i stvorili nekoliko polušansi i bilo je samo pitanje kada će doći velika šansa i gol. Da smo u tom periodu uspjeli dati gol, danas bi naša priča bila skroz drugačija. Da smo ih načeli, igrači bi igrali rasterećenije i dali bi im do kraja još dva gola. Međutim, što je više odmicalo vrijeme, nervoza se počela uvlačiti u ekipu, a dokaz tome su netačna dodavanja, pogotovo kod Blagojevića koji je kod nas inače najjači na lopti. Što je više vrijeme prolazilo, ekipa je sve dublje tonula i igrala nervoznije. E sad, zašto je to tako, ne znam, potrebna je analiza. Očigledno da je kroz tu nervozu isplivala i neka negativnost ili nezadovoljstvo pojedinaca koji se do kraja nisu zalagali kako treba. Da li iz čiste frustracije što im ne možemo dati gol ili iz nekog drugog razloga, to neka drugi utvrde. Elem, uvjeren sam da stanje u ekipi nije tako katastrofalno kako se sada kroz medije pumpa. Dobili su dobru šamarčinu i skontali da i protov slabijih protivnika moraju dati 100% da bi pobjedili. Kako neko danas reče, sve ekipe u našoj Ligi su u pet deka, svi igraju fudbal i znaju se taktički postaviti, a nijedna ekipa, pa ni Željo, nije dovela igrača na osnovu obeštećenja, koji bi bio prevaga na terenu i jednim potezom riješio utakmicu. Gledam Zvezdu u Srbiji ili Dinamo u Hrvatskoj, oni se ne pate protiv manjih ekipa jer su dovoljno jaki da izdvoje par stotina hiljada eura, Dinamo i par miliona, da dovedu igrača koji čini razliku na terenu, tj. zna napraviti višak i uposliti saigrača. Moramo biti svjesni da po imenima, za naše uslove, imamo solidan igrački kadar, ali koji u odnosu na ostatak lige ne odskače previše. Vodeće ekipe su po kvaliteti možda 15 do 20% ispred drugih, i ako se ne trudiš i ne daješ 100% ne možeš nikoga dobiti jer svi protiv tebe ginu i daju 120%. Trebamo svi biti malo realniji i ne očekivati previše. Ono što moramo i trebamo očekivati od igrače je da ginu i tu nema kompromisa. Ko to nije u stanju, dati mu otkaz i ćao. Protiv Zrinje će to sve biti puno bolje.
Još da dodam nešto: mislim da Nikolić i Lendrić ne mogu igrati skupa. Mislim da bi bilo bolje da igramo s jednim pravim špicom i Bekrićem ili Pozderom kao polušpicom.
Zadnja izmjena: Hare79, dana/u uto avg 16, 2016 12:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:27 pm

sajo10 je napisao/la:Sta mislite hoce li Mesa pozvati Miroslava za kval. meceve iduceg mjeseca? Ja nesto nisam siguran ali stvarno je momak zasluzio mjestu tu.. Mozda jer sam navijac Zelje ali posle Kirin Kupa i evo nastavka u ovoj sezoni gdje je momak broj 1 u nasem klubu nadam se da ce Mesa odluciti se da pozove njega. Duljevic je tu.
Nešto ne vjerujem, igra Boske odlično al' nema ja mislim nijedne asistencije niti gola ove sezone a znamo da se kod nas isključivo gleda statistički parametri, tako da teško pogotovo ako Meša vidi Hajrovića kao Višćinu zamjenu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:31 pm

FaraonTM je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Sta mislite hoce li Mesa pozvati Miroslava za kval. meceve iduceg mjeseca? Ja nesto nisam siguran ali stvarno je momak zasluzio mjestu tu.. Mozda jer sam navijac Zelje ali posle Kirin Kupa i evo nastavka u ovoj sezoni gdje je momak broj 1 u nasem klubu nadam se da ce Mesa odluciti se da pozove njega. Duljevic je tu.
Nešto ne vjerujem, igra Boske odlično al' nema ja mislim nijedne asistencije niti gola ove sezone a znamo da se kod nas isključivo gleda statistički parametri, tako da teško pogotovo ako Meša vidi Hajrovića kao Višćinu zamjenu.
asistencija protiv olimpica i sirokog

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:32 pm

LARS1921 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
asistencija protiv olimpica i sirokog
I da nije budale na Otoci, ima bi na to jos po jedan go i asistenciju..

south side
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:33 pm

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

1987
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:35 pm

Evo sad zavrsen trening,momci rade odlicno,blagojevic izgleda kao popisan..onaj crveni mu nije trebao,ugljesa je dosta bolje izgledao i nadam se da ce igrati u subotu jer se vidi da zna,ima nekoliko novih imena koje ne znam ako neko zna nesto vise nek napise imate slike na klixu

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:35 pm

Zato trebaju navijaci otici na trening s takvim parolama, da im daju do znanja da se ne smiju igrati sa Zeljom. Svi igraci ce proci, a Zeljo ostaje. U medijima ce izaci naslov, sramotna i losa igra Zeljeznicara, nece pisati losa igra ovog ili onog igraca. Zeljeznicar blate svojim pristupom, kako ih stid nije.
Mora im se dati to do znanja, jer oni tog ocito nisu svjesni.

sajo10
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:37 pm

Znaci Lazic i dalje out.. A yebote.. Haj makar je Jahic napokon tu?! Kosticu, hocu(hocemo) Mirzu na krilo! :D :D

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:42 pm

Kostic gospodski rekao sve. Primio krivicu i on, nije iznio nista iz kuce. Sta ste ocekivali vise.
Hajd da probamo dobiti Zrinju, ono protiv Sarajeva je izgleda bio los dan i to bas los.

IvanOsim
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:48 pm

Evo Kostic preuze krivicu za poraz, al bez muda nekako, odmah je trebao preuzeti krivicu, jasno i direktno.

A ovi sto kazu bojkot, jos imenovase igrace, zapitajte se djeco ponekad, stavite Zelju ispred interesa da ste vi kao nesto culi, reko poznanik od poznanika, kao donijeli neku informaciju, ccc...

Inace je veoma zanimljivo kako vecina mase poleti i da svoj sud, svoju teoriju zavjere unaprijed, lete pred rudu...jer vise izgovorene rijeci nemaju nikakvu vrijednost, a vec sutra kao da danas nista nisi rekao.

iggy2377

uto avg 16, 2016 1:00 pm

IvanOsim je napisao/la:

Evo Kostic preuze krivicu za poraz, al bez muda nekako, odmah je trebao preuzeti krivicu, jasno i direktno.

A ovi sto kazu bojkot, jos imenovase igrace, zapitajte se djeco ponekad, stavite Zelju ispred interesa da ste vi kao nesto culi, reko poznanik od poznanika, kao donijeli neku informaciju, ccc...

Inace je veoma zanimljivo kako vecina mase poleti i da svoj sud, svoju teoriju zavjere unaprijed, lete pred rudu...jer vise izgovorene rijeci nemaju nikakvu vrijednost, a vec sutra kao da danas nista nisi rekao.
Drug isto ti je to kao sto si ti uradio upravo sada, odbacujes sve navode da je bio uopste bojkot,naravno da se nikad nece izaci u javnost sa pravim problemima.Sad po tvom ispade da je Milos kriv za sve,niko sa strane nemoze dokazati bilo kakve teorije zavjere,bojkot itd, jer nismo u klubu,neznamo pravu istinu.Isto tako o sinocnjem sastanku neznamo nista,sem da je dobio punu podrsku uprave, a Milos preuzeo krivicu na sebe.Slusao si press od Milosa.Ovo je cisti kompromis na relaciji Uprava-Igraci - Milos-Uprava gdje se zatvara krug.Isto tako neces nikad saznati ko je kaznjen i sa koliko novca.Uprava je to rijesi na svoj nacin, jako diplomatski i mangupski SVAKA IM CAST tako se radi u pravim klubovima.
I bas je PR zovnuo i dozvolio Klix-u da uzme izjavu kao i da slika trening, i nikom vise.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:02 pm

Zar stvarno mislite da ce Kostic reci da je bio bojkot? Covjek opet preuzeo krivicu na sebe, majstorski, gospodski. Ako smjenimo covjeka, nikad mi iz sivila necemo izac.
Željezničar ante portas !

iggy2377

uto avg 16, 2016 1:03 pm

I jos nesto kad je zadnji put Klix bilo sta objavio,slikao trening, itd u zadnja dva mjeseca jako,jako malo bilo sta iz naseg Kluba

iggy2377

uto avg 16, 2016 1:10 pm

AsharaK je napisao/la:Zar stvarno mislite da ce Kostic reci da je bio bojkot? Covjek opet preuzeo krivicu na sebe, majstorski, gospodski. Ako smjenimo covjeka, nikad mi iz sivila necemo izac.
Tacno tako,izlazak u Europu je super ili pehar od Kupa, treba vremena da sve legne, a kad napravis kvalitetne temelje (citaj evropski nacin treniranja) svaki dolazak novog igraca, smanjuju se sansu za bilo kakvu opciju bojkota,nezalaganja itd
A ako sad popustis NIKAD ZA NIKAD NECES IZACI NA ZELENU GRANU. :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:10 pm

IvanOsim je napisao/la:Odavno nisam pisao, al sto je cudno nisam ni citao. Nekako je glupa prica ovdje vec sedmicama. Moji zakljucci:

- uzmemo zdravo za gotovo da je bojkot cim neko napise, kakav crni bojkot ljudi dragi, mucnite malo glavom.

- Bekric je bio kriv za sve lose stvari, jer moramo traziti pojedinacnog krivca, i zbog te price oko Bekrica sam i prestao citati ovo.

- pintol jedino sto pise koliko toliko normalno i storm, sta kaze neko odkud pintol odjednom insajder, a kad je covjek govorio ko ce sa mnom na pripreme na Kupres i slicno tad je bio zaljubljenik u Zelju, a sad insajder, ccc.

- najvise mi para usi kad neko napise ljudi sta vam je evo ponasamo se isto oni anamo, mi nismo takvi, mi smo ovakvi... shvatite, ista smo gov.na.

- neandertalac ako imas vremena danas oko pola 3 da popijemo negdje kafu, otoka cvila hrasno gdje god, da malo cujem to tvoje razmisljanje poblize i da te zamolim da ne ponavljas 859 puta da treba postaviti nekog strucnog, al da ti nemas apsolutno pojma koga i sta i gdje i kako. eto broj ti je u pp pa se javi, ja sam iz nocne pa se necu javljat do 1.

- a vi koji ne idete na utakmice, a serete, te bojkot, te ovo, cak i imena poceli pisati, mnogo ste jadni i Zelji ne donosite nista dobro, jer ne idete na utakmice, a serete i prozivate ko gamad.

- ovo sve je vec vidjeno u Sarajevu, al apsolutno sve isto, te tjeranje igraca, te formacija, te klanovi, bojkot, pa podrska uprave Jesicu i slijedece sedmice je Jesic dobio otkaz. Nista naucili nismo, al je i ovo zadnje stajanje na stranu Kostica, ako je to iko zvanicno izjavio, potpuno nepotrebno, jer on ima samo 7 bodova, prije bi mu zvanicno rekao da malo pogleda moze li Nikolic, je.bo mu on sve, igrati sve utakmice cijele, jer htjeli mi to priznati ili ne, njemu se stolica opasno klima, ustvari vec se jedna nogara slomila.
I da malo poradi na izmjenama, jer na izmjenama je kriminalan.
Smanji doživljaj nisi na koridi, odakle ti pravo da generalizuješ sve i da trpaš sve u isti koš? Šta ti znaš ko ide a ko ne ide na utakmice sa ovog foruma? Sve i da znaš opet nemaš pravo na vrijeđanje..

Nazivaš navijače Želje (pa kakvi god oni bili) raznim pogrdnim imenima i očekuješ da te neko shvati za ozbiljno..

Moderacija, zar se može pisati na ovaj način?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

mula
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:16 pm

...............................Fejzić

S.Stevanović.........Aco......Boccaccini........Bevab

M.Stevanović......Bekrić......Šećerović.......Pozder

.......................Nikolić.....Lendrić

ABd do pobjede!!! :zeljeznicar1:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:17 pm

Ima li novih imena na treningu osim onog Markovica, neko napisa juce da ce ostati, ne znam sta ce nam vise veznih igraca koji su po prirodi vise defanzivni, radi li se jos na dovodjenju prijeko potrebnog lijevog krila ?

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:17 pm

cikazubo je napisao/la:Ima li novih imena na treningu osim onog Markovica, neko napisa juce da ce ostati, ne znam sta ce nam vise veznih igraca koji su po prirodi vise defanzivni, radi li se jos na dovodjenju prijeko potrebnog lijevog krila ?
Ima. Radi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava