ama nema formacije u kojoj ti možeš zabušavati protiv motivisanog protivnika. igrao si prošle godine u tuzli kupu 4-5-1 sa zolotićem i zahirovićem (koji je mislio da je dovoljno mahati rukama i unositi se ljudima u lice) ispred odbrane, razvalili su te mnogo gore. onakav odnos će u svakoj formaciji rezultirati deranjem guzova ako protivnik hoće da igra.bablaz je napisao/la:Zrinjski dolazi u najgorem momentu. Ne znam ni sam sta je najpametnije: Podrzati Kostica ili ne. Krivicu za poraze protiv Slobode i Viteza snose svi i Kostic i igraci, ali komentari nasih igraca tipa: "eto im strucnjak, nek njega placaju" , "doso slovenac ovdje postavljati cunjeve" , "neznalica" i sl. govore ko igra za svetinju. Nema alibijske igre vise, trener je postavio formaciju u kojoj ne smije biti zabusavanja i to je to. Pojedini igraci ne mogu odgovoriti i traze izgovor. Zasto? Jer su limitirani i jer im je maximalan domet u karijeri PLBiH. S druge strane trener pokusava napraviti promjenu sa igracima koji nemaju ni znanjs, ni pameti, a Boga mi ni hrabrosti. Najveca greska Kosticeva je sto vjeruje da ovi igraci mogu, a realnost je drugacija. Jednostavno: nema kvaliteta!
pa bar kokotove i hodžurdine mogućnosti znamo, jel do formacije što oni dobiše bukvalno svaki duel...