Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 8:10 am

bablaz je napisao/la:Zrinjski dolazi u najgorem momentu. Ne znam ni sam sta je najpametnije: Podrzati Kostica ili ne. Krivicu za poraze protiv Slobode i Viteza snose svi i Kostic i igraci, ali komentari nasih igraca tipa: "eto im strucnjak, nek njega placaju" , "doso slovenac ovdje postavljati cunjeve" , "neznalica" i sl. govore ko igra za svetinju. Nema alibijske igre vise, trener je postavio formaciju u kojoj ne smije biti zabusavanja i to je to. Pojedini igraci ne mogu odgovoriti i traze izgovor. Zasto? Jer su limitirani i jer im je maximalan domet u karijeri PLBiH. S druge strane trener pokusava napraviti promjenu sa igracima koji nemaju ni znanjs, ni pameti, a Boga mi ni hrabrosti. Najveca greska Kosticeva je sto vjeruje da ovi igraci mogu, a realnost je drugacija. Jednostavno: nema kvaliteta!
ama nema formacije u kojoj ti možeš zabušavati protiv motivisanog protivnika. igrao si prošle godine u tuzli kupu 4-5-1 sa zolotićem i zahirovićem (koji je mislio da je dovoljno mahati rukama i unositi se ljudima u lice) ispred odbrane, razvalili su te mnogo gore. onakav odnos će u svakoj formaciji rezultirati deranjem guzova ako protivnik hoće da igra.

pa bar kokotove i hodžurdine mogućnosti znamo, jel do formacije što oni dobiše bukvalno svaki duel...
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

uto avg 16, 2016 8:28 am

Kosorić je zreo za klupe...Dobro zreo za zakucati na klupu...

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 8:53 am

SWRA_1921 je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije. Pobijedimo Zrinjskog, Celik, a sutra nam se opet mogu posrati u facu i izgubiti od Metalegea (Metalike) iz Jajca i sve vratiti na nulu. Ovo se sustinski mora rijesiti razgovorom svih "sukobljenih" strana, svih igraca, staba, uprave, napraviti kompromis da svi budu zadovoljni. Samo ako budu ginuli svaku utakmicu mi mozemo na zelenu granu.

Zna li neko, da li cemo prodati nekog igraca? Ja sam ranije rekao, ako nikoga ne prodamo sada a ni na polusezoni, u opasnoj smo situaciji.

"Insajderi" su najavili u drugoj sedmici pocetak gradnje istoka, a evo dolazi i 3 sedmica. Kazu da je pao nekakav kompromis izmedju SD i kluba? Da li je to istina?
tačno je vala i ovo. ne možemo mi sebi priuštiti da otjeramo 5 glavnih igrača šta god su uradili. i ni autonomija trenera ne treba da znači ja ću kroz prozor, hajte i vi za mnom. ako nešto ašćare ne ide, ne ide. s druge strane - kad se trčalo kako treba činilo se da ide i da bar djelomično ima i pasjaluka na strani igrača...

south side
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:12 am

SWRA_1921 je napisao/la:Insajderi" su najavili u drugoj sedmici pocetak gradnje istoka, a evo dolazi i 3 sedmica. Kazu da je pao nekakav kompromis izmedju SD i kluba? Da li je to istina?

Ovo sam i ja čuo da je postignut dogovor i da su i jedni i drugi napravili ustupke za dobrobit kluba
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

nikson
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:14 am

Jel tako tesko shvatiti razliku izmedju formacije i nezalaganja?? Ono je bilo samo nezalaganje a ne fula u formaciji...I svi vi sto ste protiv Kostics ste u ovoj situaciji dobri s nekim od igraca il imate neke vlastite interese...nijew problem u fuli taktike, problem je u nezalaganju, problem je u onom crvenom Blagojevica jer nece da igra, nece da se ofira itd itd...
Da Bog da Kostic narednih 15 godina bio trener!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

bablaz
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:18 am

Ipet kazem za formaciju 442 napadaci moraju igrati odbranu, presing mora biti po cijelom terenu, linije uigrane, drzati formaciju, trcati naprijed nazad konstantno. Po mom misljenj mi nemamo igrace koji mogu ogovoriti zadatku, odnosno nemaju sve potrebno ( izuzev Mire). Pa mi jos dijelimo veznjake koji igraju defamzivno i ofanzivno. Imali smo priliku napraviti iskorak, ali sa ovim izborom igraca tesko. Linije nam stoje daleko? Igraci spotri, nemamo duel igru nikako. Neuigrano djelujemo i bezidejno. Sto bi reko I.O. igrac koji trci moze igrati, igrac kojo ne trci ne moze igrati. Jednostavno su kretnje bez lopte u fazi napada i odbrane lose. Tesko cemo provesti u djelo zamisli Kostica jer imamo limitirane igrace. Pa mi jos kontamo da su vezni sa strane krila??? Slabo sprintamo, nema osjecaja za prostor. Jednostavno nije to to

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:20 am

izmjene su vala bile takve da se svako uhvatio za glavu. ali i pasjaluk je vidljiv iz aviona...

nikson
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:25 am

bablaz je napisao/la:Ipet kazem za formaciju 442 napadaci moraju igrati odbranu, presing mora biti po cijelom terenu, linije uigrane, drzati formaciju, trcati naprijed nazad konstantno. Po mom misljenj mi nemamo igrace koji mogu ogovoriti zadatku, odnosno nemaju sve potrebno ( izuzev Mire). Pa mi jos dijelimo veznjake koji igraju defamzivno i ofanzivno. Imali smo priliku napraviti iskorak, ali sa ovim izborom igraca tesko. Linije nam stoje daleko? Igraci spotri, nemamo duel igru nikako. Neuigrano djelujemo i bezidejno. Sto bi reko I.O. igrac koji trci moze igrati, igrac kojo ne trci ne moze igrati. Jednostavno su kretnje bez lopte u fazi napada i odbrane lose. Tesko cemo provesti u djelo zamisli Kostica jer imamo limitirane igrace. Pa mi jos kontamo da su vezni sa strane krila??? Slabo sprintamo, nema osjecaja za prostor. Jednostavno nije to to

Interesantno :)
Isto smo bili postavljeni protiv Sirokog, Sarajeva ( s igracem manje) Olimpica....pa je Lendric ganjao citavu zadnju liniju, pa Blagojevic igrao ko navijen itd itd...ne pije vam vode ta prica...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:27 am

slika

Za istok

IvanOsim
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:34 am

Odavno nisam pisao, al sto je cudno nisam ni citao. Nekako je glupa prica ovdje vec sedmicama. Moji zakljucci:

- uzmemo zdravo za gotovo da je bojkot cim neko napise, kakav crni bojkot ljudi dragi, mucnite malo glavom.

- Bekric je bio kriv za sve lose stvari, jer moramo traziti pojedinacnog krivca, i zbog te price oko Bekrica sam i prestao citati ovo.

- pintol jedino sto pise koliko toliko normalno i storm, sta kaze neko odkud pintol odjednom insajder, a kad je covjek govorio ko ce sa mnom na pripreme na Kupres i slicno tad je bio zaljubljenik u Zelju, a sad insajder, ccc.

- najvise mi para usi kad neko napise ljudi sta vam je evo ponasamo se isto oni anamo, mi nismo takvi, mi smo ovakvi... shvatite, ista smo gov.na.

- neandertalac ako imas vremena danas oko pola 3 da popijemo negdje kafu, otoka cvila hrasno gdje god, da malo cujem to tvoje razmisljanje poblize i da te zamolim da ne ponavljas 859 puta da treba postaviti nekog strucnog, al da ti nemas apsolutno pojma koga i sta i gdje i kako. eto broj ti je u pp pa se javi, ja sam iz nocne pa se necu javljat do 1.

- a vi koji ne idete na utakmice, a serete, te bojkot, te ovo, cak i imena poceli pisati, mnogo ste jadni i Zelji ne donosite nista dobro, jer ne idete na utakmice, a serete i prozivate ko gamad.

- ovo sve je vec vidjeno u Sarajevu, al apsolutno sve isto, te tjeranje igraca, te formacija, te klanovi, bojkot, pa podrska uprave Jesicu i slijedece sedmice je Jesic dobio otkaz. Nista naucili nismo, al je i ovo zadnje stajanje na stranu Kostica, ako je to iko zvanicno izjavio, potpuno nepotrebno, jer on ima samo 7 bodova, prije bi mu zvanicno rekao da malo pogleda moze li Nikolic, je.bo mu on sve, igrati sve utakmice cijele, jer htjeli mi to priznati ili ne, njemu se stolica opasno klima, ustvari vec se jedna nogara slomila.
I da malo poradi na izmjenama, jer na izmjenama je kriminalan.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:39 am

nema zvanične izjave nikakve.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:40 am

Svi ste vi lažni insajderi

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:57 am

S obzirom na to da sam navijač Sarajeva, Fata je bila veoma sumnjičava kada sam joj predložio snimanje filma. Nakon nekoliko dana “uvjeravanja”, shvatila je naše čiste i iskrene namjere i pristala stati pred kamere. I navijači Sarajeva bili su skeptični kada sam se odlučio za ovaj projekt, ali su shvatili suštinu priče i podržali ovaj film.

Snimanje su obilježila lijepa druženja, ali smo svjedočili i vrlo potresnim i emotivnim scenama koje će gledaoci imati priliku vidjeti 16. augusta u 13:30 sati u Cinema Cityju u sklopu SFF-a. Da, Fata će svoju promociju imati na najjačem regionalnom filmskom festivalu, što je za mene i moje kolege, snimatelje Adisa Hurema i Samira Cacana te montažera Dževada Arnautovića, velika čast. Presretni smo jer je ovu divnu priču prepoznao stručni žiri iz selekcije bh. filma.

Nakon što smo saznali da ćemo s filmom biti na SFF-u, počeli su nam se javljati ljudi širom BiH koji su na razne načine odlučili pomoći Fati i to je još jedan dokaz da smo uspjeli u našim namjerama. Na dan projekcije filma odlučili smo napraviti mali spektakl za našu Fatu. A navijači Željezničara i naši prijatelji obećali su podršku i fanatično navijanje. Sve s jednom željom – da našoj Fati pripremimo dan za pamćenje.

Naletih na ovaj clanak, pa eto ko moze bilo bi lijepo da se dodje.

Grbavica
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:02 am

LARS1921 je napisao/la:Svi ste vi lažni insajderi
Samo je jedan insajder

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:23 am

slika
Ovako na Zrinjski ? :cigara:

Velahalve
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:28 am

Šta god neko mislio, Kostić je nivo profesionalnosti podigao na jedan veći level nego što je to bilo prije, smrdi nešto ovdje itekako i nisu mi jasni pojedinci koji govore da je Kostić kriv za sve, pa kako da čovjek bude kriv kad izvede ekipu na teren a igrače boli k... i za utakmicu i za navijače, koji smo iako se radi o Vitezu došli u velikom broju.
Ko koga ovdje brani,ne treba nikog braniti, sve po zaslugama, Fejzića vratiti na gol, koliko god on bio nesiguran primio je 1 gol u 3 utakmice, kjosevski u dvije 4, Kosorić ovim pristupom i igrom nije za kapitena, Blagojevića sankionisati pa sve i da je Xavi, pa nije Željo Mošćanica da se svako malo pravi cirkus na terenu, halo mi smo Željo-Igrači moraju biti primjer hiljadama djece koja prolaze naše omladinske kategorije, Siniša klupa pun mi ga je k....,Nikolić klupa-Lendrić se bolje snalazi kad je sam u napadu.
Razne kombinacije sa formacijom sam i sam pravio, u ovih 5kola što sam vidio, najbolje bi bilo da se vratimo formaciji 4-5-1, sa Šećerom na zadnjem veznom, i nadam se da Kostić neće konstantno forsirati 4-4-2

addyno1
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:50 am

nikson je napisao/la:Jel tako tesko shvatiti razliku izmedju formacije i nezalaganja?? Ono je bilo samo nezalaganje a ne fula u formaciji...I svi vi sto ste protiv Kostics ste u ovoj situaciji dobri s nekim od igraca il imate neke vlastite interese...nijew problem u fuli taktike, problem je u nezalaganju, problem je u onom crvenom Blagojevica jer nece da igra, nece da se ofira itd itd...
Da Bog da Kostic narednih 15 godina bio trener!
samo ako bude imao rezultate. ako trener puno experimentise sa igracem i pozicijom koju igra, normalno je da stvaras nezadovoljnog igraca pogotovo ako ne odigra dobro na novoj poziciji itd. to sto ne vlada svlacionicom je veliki kosticev minus, a ova formacija 4-4-2 ocito nije prilagodjena igracima koje imamo. mi jos uvijek nemamo lijevu stranu kako treba, ni beka ni krilo.
sto se tice kapitena, podrzavam sto je amar nekad radio. samo igrac koji je ponikao u zelji moze biti kapiten

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:52 am

fuj fuj kakvu mi bagru u ekipi imamo

iggy2377

uto avg 16, 2016 10:58 am

ChWilla je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije. Pobijedimo Zrinjskog, Celik, a sutra nam se opet mogu posrati u facu i izgubiti od Metalegea (Metalike) iz Jajca i sve vratiti na nulu. Ovo se sustinski mora rijesiti razgovorom svih "sukobljenih" strana, svih igraca, staba, uprave, napraviti kompromis da svi budu zadovoljni. Samo ako budu ginuli svaku utakmicu mi mozemo na zelenu granu.

Zna li neko, da li cemo prodati nekog igraca? Ja sam ranije rekao, ako nikoga ne prodamo sada a ni na polusezoni, u opasnoj smo situaciji.

"Insajderi" su najavili u drugoj sedmici pocetak gradnje istoka, a evo dolazi i 3 sedmica. Kazu da je pao nekakav kompromis izmedju SD i kluba? Da li je to istina?
tačno je vala i ovo. ne možemo mi sebi priuštiti da otjeramo 5 glavnih igrača šta god su uradili. i ni autonomija trenera ne treba da znači ja ću kroz prozor, hajte i vi za mnom. ako nešto ašćare ne ide, ne ide. s druge strane - kad se trčalo kako treba činilo se da ide i da bar djelomično ima i pasjaluka na strani igrača...
Mozemo si priustit da otjeramo jer ces tada pokazati ko je gazda u svlacionici i u klubu, nema kompromisa nikakvog,uprava se trudi oko stadiona,finansija itd, SS da nametne nesta novo oko taktike,formacija,treninga itd,prema tome igraci su tu u klubu da rade izvrsavaju svoje zadatke i obaveze ako to nemogu,nece ili im neodgovara znaju gdje su vrata,ako su se imislili da su zvjezde itd ne bi oni igrali u nasoj ligi vec vani.Toliko

Ajzea
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:59 am

ChWilla je napisao/la:izmjene su vala bile takve da se svako uhvatio za glavu. ali i pasjaluk je vidljiv iz aviona...
U dvije recenice objasnjeno ono o cemu svi danima trubimo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava