Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 12:05 am

Sta rade u Zelji ako ne zele biti dio Evrope ? :P

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:09 am

Ja mu dajem sansu do 11.kola. Poslije cu dati svoj iskaz o kosticu. Imacu tad u vidu kvalitet lige, Zeljine igre i broj bodova. Do tada sam nijemi posmatrac..

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:10 am

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:11 am

ma ako nece da igraju i ako ga zele igraci smjeniti mozes ti cekati koliko god hcoes rezultat ce biti isti...Murinja igraci smjene smjenit ce i ovog ...ako se pusti do 11 kola onda je vec kasno ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

uto avg 16, 2016 12:12 am

Al cuj gluposti svi igraci sjebani, pa samo kad se sjetim kako je Memija katastrofalno odigrao bez imalo pameti, Sinisa u aut nabijao lopte ili u sumu kad hoce da centrira...e cuj sjebani, ja da vjerujem da je Husic blentavi sjeban nakon utakmice? Boske jedini trcao i on ima puno pravo da bude sjeban ko i italijan...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:13 am

U ovakvoj situaciji Kostic treba da stekne autoritet, za koga smatra je izdao klub onda treba da ga na klupu ili tribine. Meni Aco ne bi igrao nego bi dao sansu grku.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

reks1
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:13 am

delinjo je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:sinoc do pola 3 je trajao sastanak, uprava, 3 igraca i trener..
Ili reci sve, ili nemoj nista. Otkud ti odjednom postade nekakav insajder?
:palacgore:
U sve diraj !U insajdere ne diraj!

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:14 am

Bgte mzno frajer trener 2 mjeseca, iza sebe imaju 5 zvanicnih, pravih utakmica, od toga jednu cijelu za crvenim i jednu sa prelosim protivnikom, a ovdje imamo STRUCNJAKE koji ce ocjenjivati i donositi presude nekome ko nije imao vremena ni da se upozna kako treba sa igracima, njihovim vrlinama, manama, karakterom, sa ligom, protivnicima, a ne da ih nauci igrati 442 sto vecina u zivotu nije ni igrala uopste. Pa nmgu da vjerujem?! Kakvi ste to vi samo strucnjaci, koje skole su iza vas, ili bacate grah? Zjbajem se, veze vi nemate, samo ispadate smijesni sa lafo nekim analizama i zakljuccima.

Virtu4L

uto avg 16, 2016 12:15 am

delinjo je napisao/la:ma ako nece da igraju i ako ga zele igraci smjeniti mozes ti cekati koliko god hcoes rezultat ce biti isti...Murinja igraci smjene smjenit ce i ovog ...ako se pusti do 11 kola onda je vec kasno ...
Smijeniće kurka kad budu sa juniorima trenirali. Naravno, sve su ovo špekulacije, taj bojkot je nevjerovatno brzo prihvaćen i svi glume da je baš to u pitanju, da igrači sabotiraju Kostića, što može biti totalna glupost.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:16 am

Ne bavim se insinuacijama, tako da cu komentar dati na osnovu zvanicnog saopstenja. Najaviti mogu da cu, ukoliko je zaista bilo bilo kakvog bojkota, sudionicima pozeljeti sve najgore u karijeri i da marke od fudbala ne zarade. Bojkot podrazumijeva bojkot Zelje, a ne Kostica. Ono u sta jesam siguran jeste njihova indolentnost zbog nekog razloga, i tu mogu dati komentar.. Klub ispasta zbog hira i kojekakvog prkosa nekome i zbog necega. Pizda im materina sve i jednom, kako ih nije sramota.. Volio sam sve i jednog, sad mi se gadi haman sve i jedan. Nadobudni klosari !
Zaboli me za Kosticem, ne znam sta da mislim o njemu, ali dosta je vise bilo mahalskog ponasanja i amaterizma u klubu. Goni gamad, placeni su da puse kurceve cijelokupnom stadionu ukoliko je to potrebno.. Kako ih nije sramota raje koja im aplauz dade u poslijednjem kolu i dade do znanja da ni titula ni kup ni Europa nisu vazni te da imaju nasu punu podrsku. Picketine klasicne !
Bojkot znaci bojkot kluba a ne bojkot Kostica !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto avg 16, 2016 12:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4L

uto avg 16, 2016 12:18 am

Ajzea je napisao/la:sad mi se gadi haman sve i jedan
Što Uglješa, šta ti je on uradio.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:19 am

fk1921 je napisao/la:Al cuj gluposti svi igraci sjebani, pa samo kad se sjetim kako je Memija katastrofalno odigrao bez imalo pameti
Samo jedan detalj, prvo poluvrijeme on se ko sivonja zalijeće i bez ikakve potrebe "ulazi u leđa" protivničkom igraču tačno ispred sudije. Ono znaš da će ti svirati faul. Tačno bi lud poludio kad to vidi sa strane...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:20 am

Virtu4L je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:sad mi se gadi haman sve i jedan
Što Uglješa, šta ti je on uradio.
Natasa nista nije uradila, tako da nemam razloga biti kivan na istu. :kafa:

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:21 am

Da, ondje bi aut bio i napravili bi pritisak, on pravi mutav faul. Jako neinteligentno

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:24 am

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ako nece da igraju i ako ga zele igraci smjeniti mozes ti cekati koliko god hcoes rezultat ce biti isti...Murinja igraci smjene smjenit ce i ovog ...ako se pusti do 11 kola onda je vec kasno ...
Smijeniće kurka kad budu sa juniorima trenirali. Naravno, sve su ovo špekulacije, taj bojkot je nevjerovatno brzo prihvaćen i svi glume da je baš to u pitanju, da igrači sabotiraju Kostića, što može biti totalna glupost.
pa ja i govorim ukoliko se nesto radikalno ne promjeni...dosta je i smjenjivanja trenera svako 5 kola ...kazni ove ostale makar sa juniorima igrali i kraj price...na kraju rkajeva u svemu tome ce biti dobro sto ces za buducnost dati primjer ostalima kako se trebaju ponasati...a za koga klub zvanicno izadje da je kao bojkotovao treba ga zgaziti nogama ko god bio ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Minjore
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:24 am

A Husicu se odbija lopta on gleda mrtav ladan kao da mu ispada 5 feninga, pa ono kurcobolja.. Dzenisa volim vidjeti jer frajer se makar baca, spasava, trudi se..

Minjore
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:26 am

a i kurcobolja kod situacije kada protivnik raznosi Husica, znaci, niko ali bas niko ne trazi karton od nasih.. Bilo koja druga ekipa, makar bi se 5 ljudi naslo oko sudije..

fk1921

uto avg 16, 2016 12:29 am

salle86 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Al cuj gluposti svi igraci sjebani, pa samo kad se sjetim kako je Memija katastrofalno odigrao bez imalo pameti
Samo jedan detalj, prvo poluvrijeme on se ko sivonja zalijeće i bez ikakve potrebe "ulazi u leđa" protivničkom igraču tačno ispred sudije. Ono znaš da će ti svirati faul. Tačno bi lud poludio kad to vidi sa strane...
Tu me je i najvise iznervirao, lik nije ni M od Memije kakav je bio prije
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:31 am

Minjore je napisao/la:A Husicu se odbija lopta on gleda mrtav ladan kao da mu ispada 5 feninga, pa ono kurcobolja.. Dzenisa volim vidjeti jer frajer se makar baca, spasava, trudi se..
+ pokušava nešto što niko nema mu.da, ošutati sa 20-25 m
Fakat smo postali toliko bezlični. Nema ništa 'lijepo' u našoj igri, ništa što tjera navijače na aplauz. A nama tako malo fali. Poneki dribling, šut sa 25m, ubačaj i gol glavom, gol iz slobodnjaka...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 12:32 am

fk1921 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Tu me je i najvise iznervirao, lik nije ni M od Memije kakav je bio prije
a niko da shvati da je mozda onaj Memija samo bio bljesak i da je ono nejgov vrhunac i da on nije zapravo to za sta se ovdje predstavlja...necu reci ni da jeste niti da nije ali realno priej ce biti to nego da je neki giga mega talenat kako se predstavlja...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava