U sve diraj !U insajdere ne diraj!delinjo je napisao/la:SWRA_1921 je napisao/la:Ili reci sve, ili nemoj nista. Otkud ti odjednom postade nekakav insajder?pintol_TM87 je napisao/la:sinoc do pola 3 je trajao sastanak, uprava, 3 igraca i trener..
Smijeniće kurka kad budu sa juniorima trenirali. Naravno, sve su ovo špekulacije, taj bojkot je nevjerovatno brzo prihvaćen i svi glume da je baš to u pitanju, da igrači sabotiraju Kostića, što može biti totalna glupost.delinjo je napisao/la:ma ako nece da igraju i ako ga zele igraci smjeniti mozes ti cekati koliko god hcoes rezultat ce biti isti...Murinja igraci smjene smjenit ce i ovog ...ako se pusti do 11 kola onda je vec kasno ...
Što Uglješa, šta ti je on uradio.Ajzea je napisao/la:sad mi se gadi haman sve i jedan
Samo jedan detalj, prvo poluvrijeme on se ko sivonja zalijeće i bez ikakve potrebe "ulazi u leđa" protivničkom igraču tačno ispred sudije. Ono znaš da će ti svirati faul. Tačno bi lud poludio kad to vidi sa strane...fk1921 je napisao/la:Al cuj gluposti svi igraci sjebani, pa samo kad se sjetim kako je Memija katastrofalno odigrao bez imalo pameti
Natasa nista nije uradila, tako da nemam razloga biti kivan na istu.Virtu4L je napisao/la:Što Uglješa, šta ti je on uradio.Ajzea je napisao/la:sad mi se gadi haman sve i jedan
pa ja i govorim ukoliko se nesto radikalno ne promjeni...dosta je i smjenjivanja trenera svako 5 kola ...kazni ove ostale makar sa juniorima igrali i kraj price...na kraju rkajeva u svemu tome ce biti dobro sto ces za buducnost dati primjer ostalima kako se trebaju ponasati...a za koga klub zvanicno izadje da je kao bojkotovao treba ga zgaziti nogama ko god bio ...Virtu4L je napisao/la:Smijeniće kurka kad budu sa juniorima trenirali. Naravno, sve su ovo špekulacije, taj bojkot je nevjerovatno brzo prihvaćen i svi glume da je baš to u pitanju, da igrači sabotiraju Kostića, što može biti totalna glupost.delinjo je napisao/la:ma ako nece da igraju i ako ga zele igraci smjeniti mozes ti cekati koliko god hcoes rezultat ce biti isti...Murinja igraci smjene smjenit ce i ovog ...ako se pusti do 11 kola onda je vec kasno ...
Tu me je i najvise iznervirao, lik nije ni M od Memije kakav je bio prijesalle86 je napisao/la:Samo jedan detalj, prvo poluvrijeme on se ko sivonja zalijeće i bez ikakve potrebe "ulazi u leđa" protivničkom igraču tačno ispred sudije. Ono znaš da će ti svirati faul. Tačno bi lud poludio kad to vidi sa strane...fk1921 je napisao/la:Al cuj gluposti svi igraci sjebani, pa samo kad se sjetim kako je Memija katastrofalno odigrao bez imalo pameti
+ pokušava nešto što niko nema mu.da, ošutati sa 20-25 mMinjore je napisao/la:A Husicu se odbija lopta on gleda mrtav ladan kao da mu ispada 5 feninga, pa ono kurcobolja.. Dzenisa volim vidjeti jer frajer se makar baca, spasava, trudi se..
a niko da shvati da je mozda onaj Memija samo bio bljesak i da je ono nejgov vrhunac i da on nije zapravo to za sta se ovdje predstavlja...necu reci ni da jeste niti da nije ali realno priej ce biti to nego da je neki giga mega talenat kako se predstavlja...fk1921 je napisao/la:Tu me je i najvise iznervirao, lik nije ni M od Memije kakav je bio prijesalle86 je napisao/la:Samo jedan detalj, prvo poluvrijeme on se ko sivonja zalijeće i bez ikakve potrebe "ulazi u leđa" protivničkom igraču tačno ispred sudije. Ono znaš da će ti svirati faul. Tačno bi lud poludio kad to vidi sa strane...fk1921 je napisao/la:Al cuj gluposti svi igraci sjebani, pa samo kad se sjetim kako je Memija katastrofalno odigrao bez imalo pameti