da i darodrigo87 je napisao/la:Ovime hoces reci da je Kostic kriv za sve ?
pintol_TM87 je napisao/la:da i darodrigo87 je napisao/la:Ovime hoces reci da je Kostic kriv za sve ?
sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega nikoLeon_Professional je napisao/la:Kriv je sto ih ubija treninzimaa da budu bolji, sto im kole I cipsove baca iz busa pred tekmu. Kriv si Kosticu sto ppkusavas da uvedes red.
Jbg Kosticu kriv si za sve
Uvijek smo bili klub koji je stvarao dobre igrace ali i trenere tako da nista se mece postici mijenjanjem trenera ko carapa, pa Dino Djurbuzovic da je ostao u kontinuitetu tri godine bilo bi nesto bolje, a ne ona glupiranja sa smjenama.pintol_TM87 je napisao/la:sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega nikoLeon_Professional je napisao/la:Kriv je sto ih ubija treninzimaa da budu bolji, sto im kole I cipsove baca iz busa pred tekmu. Kriv si Kosticu sto ppkusavas da uvedes red.
Testo da ces je vidjeti moj storm, vise bi volio da je sad pauza da se ovo rascisti za sva vremena nego ovako napola,napola posao nikad se neostavlja,jedino ako su veceras donjeli zakljucke i podjelili plave kovertestorm_raider je napisao/la:Inace, Kostic ima odrijesene ruke i podrsku. Kako zna i umije neka ovo rijesi, hocu da protiv Zrinjskog vidim smislenu igru. Kostali su me sinoc 10 godina zivota.
Kako ima nešto što mu fali, hajde mi objasni molim te ?. Hoće čovjek da pravi evropskog Želju, realno gledajući pokušava slomi se, a drugo je to što se pojediti zaje*avaju na treninzima. Čuj kriv Kostić, molim te nemoj gluposti pričati. Kriv je što sve radi po evropskim standardima ?. Šta će onda kad odu u neki veći evropski klub, šta će onda uraditi, bojkotovati ?pintol_TM87 je napisao/la:sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega nikoLeon_Professional je napisao/la:Kriv je sto ih ubija treninzimaa da budu bolji, sto im kole I cipsove baca iz busa pred tekmu. Kriv si Kosticu sto ppkusavas da uvedes red.
Jednostavno fulio totalno u nekim stvarima. Na silu forsirati 4 4 2 tjerajuci igrace da se prilagodjavaju ne ide. Ne mozes za mjesec od napadaca napraviti veznjaka ili od kvalitetmog ofanzivca defanzivca itd. Fulio taktiku i postavku, izbor igraca.pintol_TM87 je napisao/la:sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega nikoLeon_Professional je napisao/la:Kriv je sto ih ubija treninzimaa da budu bolji, sto im kole I cipsove baca iz busa pred tekmu. Kriv si Kosticu sto ppkusavas da uvedes red.
mozda nema igrace koji zele biti dio evrope..ne mogu ti ja objasniti jer ne znam to pojasniti..sz21 je napisao/la:Kako ima nešto što mu fali, hajde mi objasni molim te ?. Hoće čovjek da pravi evropskog Želju, realno gledajući pokušava slomi se, a drugo je to što se pojediti zaje*avaju na treninzima. Čuj kriv Kostić, molim te nemoj gluposti pričati. Kriv je što sve radi po evropskim standardima ?. Šta će onda kad odu u neki veći evropski klub, šta će onda uraditi, bojkotovati ?pintol_TM87 je napisao/la:sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega nikoLeon_Professional je napisao/la:Kriv je sto ih ubija treninzimaa da budu bolji, sto im kole I cipsove baca iz busa pred tekmu. Kriv si Kosticu sto ppkusavas da uvedes red.
pintol_TM87 je napisao/la:mozda nema igrace koji zele biti dio evrope..ne mogu ti ja objasniti jer ne znam to pojasniti..sz21 je napisao/la:Kako ima nešto što mu fali, hajde mi objasni molim te ?. Hoće čovjek da pravi evropskog Želju, realno gledajući pokušava slomi se, a drugo je to što se pojediti zaje*avaju na treninzima. Čuj kriv Kostić, molim te nemoj gluposti pričati. Kriv je što sve radi po evropskim standardima ?. Šta će onda kad odu u neki veći evropski klub, šta će onda uraditi, bojkotovati ?pintol_TM87 je napisao/la: sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega niko
Šta Memija,Lendrić,Blagojević,Kosorić,Beganović, ne žele biti dio evrope ?pintol_TM87 je napisao/la:mozda nema igrace koji zele biti dio evrope..ne mogu ti ja objasniti jer ne znam to pojasniti..sz21 je napisao/la:Kako ima nešto što mu fali, hajde mi objasni molim te ?. Hoće čovjek da pravi evropskog Želju, realno gledajući pokušava slomi se, a drugo je to što se pojediti zaje*avaju na treninzima. Čuj kriv Kostić, molim te nemoj gluposti pričati. Kriv je što sve radi po evropskim standardima ?. Šta će onda kad odu u neki veći evropski klub, šta će onda uraditi, bojkotovati ?pintol_TM87 je napisao/la: sve je drug tako kako si napisao, ali ima nesto fudbalsko sto mu fali..bar za ovo nase okruzenje..ne bojkotuje njega niko