pon avg 15, 2016 9:17 pm
Pošto sam siguran da igrači čitaju ove forume jer vole mahalati više nego tete u frizerskim salonima pročitajte dobro sljedeću rečenicu gospodo fudbaleri. Više puta u toku dana pročitajte neće vam oštetiti vid siguran sam.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Dobro, ali dobro ovo analizirajte, vaše je da pokažete na terenu da vrijedite, da navijačima pokažete da vrijedi doći i gledati vas. Vaše kreveljenje, razmaženost, balavo ponašanje ne želi niko da gleda u hramu fudbala, stadionu Grbavica. Ne samo što to neće niko da gleda, nego takve igrače ne želi niko ni da trenira. Sa takvim ponašanjem padate kur.cu za uši i vrlo brzo ćete završiti u nekom šlj klubu gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Gospodo fudbaleri, igrači ŽELJEZNIČARA, natopite taj dres znojem i krvlju jer taj dres vrijedi mnogo više nego što ćete vi ikada vrijediti. Taj dres koji je nosio Dimitrije, Joško, Ivica, Škija, Nikola, Meša i ostale legende ovoga kluba, mora svaku utakmicu da bude 100 % natopljen strašću, željom, prkosom i ponosom. Taj dres je svetinja, a svetinja ne podnosi kurcobolju, svetinja ne podnosi balavce jer gospodo fudbaleri SVETINJA SE POŠTUJE I ZA SVETINJU SE IZGARA NA TERENU. Hijerarhiju morate znati, hijerarhiju u klubu morate poštovati a po toj hijerarhiji trener je iznad vas. Protiv Zrinjskog i da neriješeno odigrate iskreno ne bi mi smetalo samo pod jednim uslovom. Hoću da vidim da na terenu poštujete Starca od 95 godina ponosne historije iza sebe a ako Bog da biće ih još toliko ispred nas. Ratnici gospodo, nego šta, jer u Željezničaru za vas druga riječ ne treba ni postojati. U pamet!
Miloše, Marko i ostatak stručnog štaba, samo rad i disciplina! Ovaj klub to zaslužuje! Za Želju časno borimo se mi!
Zadnja izmjena:
Hurmasica, dana/u pon avg 15, 2016 9:18 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar