Ma kont'o je napisati nešto o ovoj u zelenom, sa maramom oko vrata, ali neko reče da mu je rodicaGrbavica je napisao/la:@ajzea čita tvoj komentar i smišlja odgovor...

Ma kont'o je napisati nešto o ovoj u zelenom, sa maramom oko vrata, ali neko reče da mu je rodicaGrbavica je napisao/la:@ajzea čita tvoj komentar i smišlja odgovor...
Peta sa lijeve strane bi mogla biti pun pogodak, bar iz ove perspektive. Treću sa desne strane ćemo sačuvati za Virtuala, i ona mu je premija.Virtu4L je napisao/la:Ma kont'o je napisati nešto o ovoj u zelenom, sa maramom oko vrata, ali neko reče da mu je rodicaGrbavica je napisao/la:@ajzea čita tvoj komentar i smišlja odgovor...
Sa tvoje.Virtu4L je napisao/la:Sa čije desne strane, moje ili njihove
Ruke k sebi, u prethodnom postu sam je obiljezio.Grbavica je napisao/la:jjebo čokoladnu vidi ove pete sa lijeve straneĐe onaj smajli sa onim srcima umjesto očiju, ADMINISTRACIJA REAGUJ!
I ja bih svasta nešto. Ali ko sam ja da trunim ljudima koji su odvojili svoje vrijeme, mozda i svoj novac i ucinili iskorak u odnosu na dosadasnje stanje. Samo zato sto kupim clansku, godisnju, par artikala iz fan shopa,.... i da nabijam na nos nekome ja bih ovo, ja bih ono. Svasta bih i ja, ali treba imati i obrazaCARSONIO je napisao/la:Fanzi je napisao/la:Hvala svima. Ovo je moj privatni komentar u vezi hora. Može performans propasti, možete možda biti razočarani, jer nismo ugostili ovog ili onog... Reći ću vam da su neka od imena koja ste tražili obećala koncert ako podignemo neki trofej na kraju sezone.
Želju kao klub osnovali su inžinjeri sarajevske željezničke radionice.
Ivica Osim, kako ga nazvaše Strauss, bio je izvrstan učenik, genijalan matematičar i dobar šahista.
Za Milana Ribara kažu da je trčao u školu svojim mladim igračima pravdati izostanke s nastave, insistirao na peticama, sekirao se što je Pike Mujkić bio loš učenik.
Pojedinačno bih u prošlosti mogao navesti mnogo primjera ljudi koji su mimo terena postigli mnogo, a navijaju za Želju.
Voli Želju, vrhunski borac Alen.
Voli Želju, porodica vrsnih muzičara i farmaceuta Igor.
Voli Želju, sigurno najbolji komentator u BiH Admir.
Voli Želju, veliki humanista i organizator mnogih akcija pomoći Edin, zapravo skupa s njim i Adi.
Jedan od najboljih sportskih novinara u državi Muhamed.
Sigurno najbolji mladi PR Emir.
Čovjek čije komentare o marketingu čitaju stručnjaci drugih firmi Kemal.
Najbolji ljudi u računovodstvu i reviziji u BiH Vedran, Marko, Adnan i Adnan.
Vrsni studenti Admir, Erwin i Adna.
Ovo su samo neki od primjera...
Mnoštvo ljudi iz biznisa i običnog svijeta.
Nismo mi masa koja pravi probleme iako novinari često vole pričati o problematičnoj navijačkoj populaciji. Mi samo volimo svoje, dok se drugi busaju u Real Madrid i United koji nikad neće biti njihovi.
Pa me tako frajer opra na ruke jutros što će hor nastupiti prije početka utakmice sa Širokim Brijegom, jer kao nije to za stadiona (valjda tuguje za Ljubinim danima na Grbavici).
Zapravo je ovo Željo, pa ako vas ne zanima fudbal, bar mi je drago reći vam da će hor Pontanima u nedjelju imati najveću publiku ikada, da će zapravo ovo biti jedan od najposjećenijih kulturnih evenata u državi ikada.
Uvijek originalni, uvijek normalni... Mi smo Željini wink emoticon![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast!
Generalno mi smo ljudi koji ce u svemi naci neku zamjerku, takav smo mi mentalitet sve brzo isfuramo i ismijemo
Šteta što je zauzeta ova pripravnica što uručuje članske, sad bih išo da uplatim članarinu za narednih 5 godina. I kako ba niko ne zna ko je ona trebica što je bila u utorak na treningu?Ajzea je napisao/la:Ruke k sebi, u prethodnom postu sam je obiljezio.Grbavica je napisao/la:jjebo čokoladnu vidi ove pete sa lijeve straneĐe onaj smajli sa onim srcima umjesto očiju, ADMINISTRACIJA REAGUJ!
Ma treba joj ultimatum postaviti,ili posao ili raskidGrbavica je napisao/la:Šteta što je zauzeta ova pripravnica što uručuje članske, sad bih išo da uplatim članarinu za narednih 5 godina. I kako ba niko ne zna ko je ona trebica što je bila u utorak na treningu?Ajzea je napisao/la:Ruke k sebi, u prethodnom postu sam je obiljezio.Grbavica je napisao/la:jjebo čokoladnu vidi ove pete sa lijeve straneĐe onaj smajli sa onim srcima umjesto očiju, ADMINISTRACIJA REAGUJ!
Po meni dobre ideje. Ova prva ne košta ništa, zabaviš djecu pa i roditelje. Evo već zamišljam kako bi moj mali bio sretan samo da stane na teren, a kamoli da jednu upuca. Dao bi petaka i bez slike jer za sliku se i sam mogu snaći.cipiripi je napisao/la:Za one koji su malo blizi Klubu ili su cak u Skupstini ispred navijaca, kao član bih zelio iznijeti dva prijedloga.
Prvi prijedlog se odnosi da ako je kako moguce da se pokusa ponovo organizovati da djeca iz nasih omladinskih pogona ili cak djeca navijaca koji su na stadionu na poluvremenu sutaju 1 : 1 penale ili slicno, kao sto je bilo prije par godina. Cak organizovati da roditelji mogu dan prije utakmice prijaviiti svoju djecu, pa onda da se ta djeca slikaju sa nasim rezervnim igracima i da se te slike simbolicno ili poklanjaju ili da se prodaju po 1 KM, nema koji roditelj to ne bi priustio svom djetetu. Ovo predlazem sa aspekta sto bismo onda privukli dosta porodica da dolaze na utakmice pa bi jedna utakmica predstavljala i porodicni dan
Drugi segment se tice infrastrukture. Da li je moguce da se vidi sa Klub da nadju ponudjaca za mijenjanje podloge na glavnom terenu. Znam da je to skup projekat od nekoliko stotina hiljada eura, ali da pokusamo napraviti neku akciju, mi navijaci zajedno sa Klubom i sponzorima. Ova garnitura ljudi u Klubu je pokazala da je zaista sposobna i da preko sponzora mogu dosta posla odraditi.
Zamjena travnjaka bi nam puno znacila, iako nasa Grbavica ima najbolju drenazu u citavoj BiH od svih stadiona, mislim da se nikad vise ne trebamo dovesti u situaciju da odgodimo utakmicu kao protiv Borca zbog neuslovnog terena.
Cak sam misljenja da bi nama novi travnjak i brza podloga puno vise odgovarala kada igramo utakmice.
Uvijek postoji nacin. Veliki klubovi s vremena na vrijeme staru podlogu dadnu kao donaciju manjim klubovima a ona je i dalje u dobrom stanju pa kad bi malo naculili usi, eto sanse. Mozda od Konyaspora kad njima dosadi sadasnja!?Rodom s mejtaša je napisao/la:Po meni dobre ideje. Ova prva ne košta ništa, zabaviš djecu pa i roditelje. Evo već zamišljam kako bi moj mali bio sretan samo da stane na teren, a kamoli da jednu upuca. Dao bi petaka i bez slike jer za sliku se i sam mogu snaći.cipiripi je napisao/la:Za one koji su malo blizi Klubu ili su cak u Skupstini ispred navijaca, kao član bih zelio iznijeti dva prijedloga.
Prvi prijedlog se odnosi da ako je kako moguce da se pokusa ponovo organizovati da djeca iz nasih omladinskih pogona ili cak djeca navijaca koji su na stadionu na poluvremenu sutaju 1 : 1 penale ili slicno, kao sto je bilo prije par godina. Cak organizovati da roditelji mogu dan prije utakmice prijaviiti svoju djecu, pa onda da se ta djeca slikaju sa nasim rezervnim igracima i da se te slike simbolicno ili poklanjaju ili da se prodaju po 1 KM, nema koji roditelj to ne bi priustio svom djetetu. Ovo predlazem sa aspekta sto bismo onda privukli dosta porodica da dolaze na utakmice pa bi jedna utakmica predstavljala i porodicni dan
Drugi segment se tice infrastrukture. Da li je moguce da se vidi sa Klub da nadju ponudjaca za mijenjanje podloge na glavnom terenu. Znam da je to skup projekat od nekoliko stotina hiljada eura, ali da pokusamo napraviti neku akciju, mi navijaci zajedno sa Klubom i sponzorima. Ova garnitura ljudi u Klubu je pokazala da je zaista sposobna i da preko sponzora mogu dosta posla odraditi.
Zamjena travnjaka bi nam puno znacila, iako nasa Grbavica ima najbolju drenazu u citavoj BiH od svih stadiona, mislim da se nikad vise ne trebamo dovesti u situaciju da odgodimo utakmicu kao protiv Borca zbog neuslovnog terena.
Cak sam misljenja da bi nama novi travnjak i brza podloga puno vise odgovarala kada igramo utakmice.
Ova druga košta i to poprilično. Ne znam imali kakve "prenosive" trave ako se šta bude gradilo da se može prenijeti. Ako ne može i ako će se relativno brzo početi šta praviti onda po meni nema smisla izlagati se trošku koji nije mali za naše prilike.
Salis seValter je napisao/la:Možda ne bi bilo loše da oficijelni spiker na utakmice u ime Manijaka da informaciju o tome kako je navijački forum sada na sport1.ba pošto znam da ima još dosta onih koji to ne znaju, naročito ovih nešto starijih koji ne pišu tako često ali odlaze na forum ****.ba.
Takva vrsta reklame je izuzetno skupaValter je napisao/la:Možda ne bi bilo loše da oficijelni spiker na utakmice u ime Manijaka da informaciju o tome kako je navijački forum sada na sport1.ba pošto znam da ima još dosta onih koji to ne znaju, naročito ovih nešto starijih koji ne pišu tako često ali odlaze na forum ****.ba.