Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tavas1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 6:29 pm

bablaz je napisao/la:Veca
Sinisa Jaha Talijan Bevab
Bekric Ugljesa Secerovic Dzenis
Mico Lendric
Sastav za Zrinjski, kad Blagojevic odradi kaznu stavit ga umjesto Dzenisa
Blagojevica prvo treba dobro kaznit prije nego se vrati!

Minus upravi ide sto nisu na vrijeme reagovali, iako znam da su pojedini imali saznanja o nezadovoljstvu, prije svega kako sam rekao Vedrana koji na promociji godisnjih prica takve stvari da svi cuju. Nadam se da se bar obavio razgovor s njim, mada sumnjam jer je vas jos pisalo da je preko fb nastavio sa istom pricom. Kasno je kad sranje ispliva, sad je puno teze bit pametan, jer se to trebalo sijec u korijenu.

bablaz
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:30 pm

Imamo prosjecne igrace ( osim M. Stevanovica), tako da ce biti tesko do kraja, bez obzira ko bio trener. Svaka utakmica ce biti teska: Mladost DK, Krupa, Radnik, Metaleghe, Zrinjski, pa i Celik. Propisa.ti krv za svaki bod pa dokle stignemo. Svi "derbiji" su prije zimske pauze, tako da ce biti svega.

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:39 pm

Eh hajde da probam skrenuti misli sa one sinocnje bruke,od koje mi se jos zeludac vrti, pa da pricam o Zrinjskom.
Kao prvo , sa sinocnjim pristupom, petica ce puci od Zrinje.
Kao drugo, sa pristupom kao protiv Sirokog, nadam se pobjedi, jer imamo realnu sliku za to.
Suma sumarum, od velikog optimiste predjoh u pesimistu po pitanju ovog meca.
Bez Blagojevica(koji bi meni presjedio polusezonu na tribinama), losa atmosfera etc.
Koga izvesti da igra,to ni sam Kostic vise ne zna.
Ono sto bi ja volio probat je Husic na lijevom krilu.Ovo sto sam do sad vidio, puno vise napravi u napadu nego u odbrani.
Ili eventualno Halvadzic, jer ja vjerujem da momku sigurno ne smeta ovaj nacin treninga,za razliku od nasih zvjezdica.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:41 pm

Sa remijem u Tuzli i pobjedom sinoc, protiv Zrinjskog bi bilo 8.000 minimalno ali sta je tu je nemamo vremena da ocajavamo vec moramo traziti uzroke ove situacije i pronaci rijesenje ili ako zelimo da sve propadne.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:44 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Kako sad dalje? Kako sad raju nafurat da dodji na grbavicu?
Eo ruka da ce biti vise protiv zrinje nego protiv sirokog

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:46 pm

Minjore je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Kako sad dalje? Kako sad raju nafurat da dodji na grbavicu?
Eo ruka da ce biti vise protiv zrinje nego protiv sirokog
Ma sumnjam, jedino kad bi se baš zainatili. Dabogda da bude 4 milje

Neandertalac

pon avg 15, 2016 6:57 pm

Ok Storm@ sacekat cemo 15 kolo pa nastaviti sa ovom pricom.
Po meni su dovodjenje prinova i stalna rotacija nesto sto uveliko i ometa napredak.
Koliko god ne zeljeli priznati te branili to evidentno je sta je rezultat svega toga.

Da je dobit Zrinjskog ili bar ne igubit, to bi nas dotuklo definitivno.
Željeznicar za život cijeli!

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:05 pm

Neandertalac je napisao/la:Ok Storm@ sacekat cemo 15 kolo pa nastaviti sa ovom pricom.
Po meni su dovodjenje prinova i stalna rotacija nesto sto uveliko i ometa napredak.
Koliko god ne zeljeli priznati te branili to evidentno je sta je rezultat svega toga.

Da je dobit Zrinjskog ili bar ne igubit, to bi nas dotuklo definitivno.
Druze, mi se slazemo. Meni mnogo toga ne odgovara, sto se tice igre. A pogotovo sto nam fali to lijevo krilo. Stalna mijenjanja igraca takodjer, ali ja bih sacekao recimo 12to kolo, ne mora 15to bas. :) Uvijek mi je drago sa tobom posteno diskutovati. A apsolutno me briga ko sjedi u upravi, dok god dobro radi. Interesuje me jedino da igraju dobro, pa i ako ne pobjede, da vidim da su dali sve od sebe. Ne znam, meni je sinoc sve mirisalo na poraz.. cesto tako kad nas ponese, spustimo se. Generalno kao nacija. Nadajmo se, zbog Zelje, da necemo imati vise potrebu da o ovome pisemo. Zeljo je jedino bitan.

Vidjecemo sta ce biti u sljedecim danima, nesto ce se morati uraditi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:10 pm

I ljut sam i razočaran i danas, nije mi ništa lakše nakon (ne)prospavane noći. Pa ljudi dragi da li je moguće da se igrači ovako odnose prema dresu, da ne shvataju u kakvom klubu igraju. To su isti oni igrači kojima jedan klub kao što je Željo oživljava karijeru. Hej, dođe u Želju, ima zadnji voz da digne karijeru, proda se i zaradi neki pristojan novac i on šeta po terenu. Ne mogu da vjerujem kako glupi mogu biti fudbaleri i kakav je njihov mentalitet općenito. Ne boli toliko poraz, bilo je i težih i bolnijih, boli njihov pristup igri, a najviše boli pristup i odnos prema Klubu koji im pruža šanse kakve 90% ovih igrača nije imalo niti će imati.
Primjeri su definitivno za rubriku vjerovali ili ne.
Blagojević dođe iz raspalog Veleža koji nema za kifle, igra dobro i ima šansu da ode u ozbiljan klub iz Želje, ali ne, on se ponaša kao totalni diletant i šamara sve okolo. Moj mozak to jednostavno ne može percipirati. E pa meni nakon trećeg ovakvog izleta ne bi zaigrao taman da se u Pirla pretvori.
Dođe Uglješa iz raspalog Borca, mlad igrač, navijači ga odmah zavoljeli. Kako on vraća? Kurcoboljom. Kako vraća? Tako što poslije treninga hladno zapali ispred Sjevera. I mi se još pitamo što ne igra? O čemu razmišlja takav momak od 22 godine? Kako misli živjeti od fudbala?
Kerim Memija. Strašan talenat, potencijal da postane najmoderniji bek u posljednjih 15 godina u Želji. Šta on radi? Uništava sam sebe, dovodi se u bezizlaznu situaciju gdje može tonuti samo dublje, a mogao je zaraditi ozbiljan novac od fudbala i napraviti odličnu karijeru. Kako ova i slične mazge koje izađu iz OP ništa ne nauče na primjerima Hadžiahmetovića i Bajića, koji su pored talenta imali i sportski život i primjeren karakter i radne navike jednog sportiste? Amožda misle da su ova dvojica imala sreće da se prodaju, jesu al u k.urcu. A ako imaju pamćenje zlatne ribice pa se ne sjećaju Rijada i Amira, neka se ugledaju na Miroslava Stevanovića, imaju u ekipi igrača od kojeg mogu naučiti sve što se može naučiti. Ali jok, važnije su koke, šiše, cuga, cigare i izlasci.
Ovaj drugi dio se trenutno najviše odnosi na Memiju i Kjosevskog čiji mi se mahalski karakter još manje sviđa od Kerimovog, ako je to ikako moguće, čak mogu reći i da mi se gadi. Pa odrasti ***** mu majku, odredi neke prioritete u životu. Ako ti fudbal nije prioritet u životu, idi radi nešto drugo jer se ovakvim pristupom i stilom života nećeš najesti hljeba od fudbala. I zapamtite Željina djeco da će vas takve kakve jeste maziti i paziti samo Željo i niko drugi. A vi se zapitajte kako mu vraćate.
Ne bih stvarno o Husićima, Sinišama i ostalim, sve je već ispričano, a svakako se većina njih može naći u ovom postu.
Ove navedene gore sam uzeo za primjer jer je meni muka kad vidim da neko ima talenat, ima dar od Boga i onda vidim kako ga troši. Misle da je talenat vječan i da će kad god da se uozbilje moći igrati ozbiljan fudbal. Hoće k.urac. Ima i tu mnogo primjera protraćenog talenta iz bliske prošlosti.

Dosta, ne mogu više ni razmišljati o njima.

Grbavica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:14 pm

Kako niko ne spominje grešku Bokacinija kod Kokotovog gola?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Qwerty_1987
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:18 pm

Jel istina da je Musa blizu preuzimanja ? Iskreno se nadam da nije, taj autoritet u Širokom nije imao.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:20 pm

Grbavica je napisao/la:Kako niko ne spominje grešku Bokacinija kod Kokotovog gola?

Kome je do greške Bokaćinija poslije jedne ovakve utakmice? Mogao je pogriješiti bilo ko, apsolutno je svejedno jer su svi odigrali za k.urac. Nešto ne viđoh lijevog beka u toj situaciji ni u krugu od 20 metara da proba zatvoriti stranu. Greške ove sezone su posljedica katastrofalnog kretanja i postavljanja u odbrani, tako da je većina primljenih golova jednostavno lančana reakcija grešaka, pa mi je neukusno optuživati samo Sinišu za gol Veselinovića ili samo Bokaćinija za Kokotov gol. Svi su krivi i tačka.
A ako već tjeramo mak na konac, taj gol nije ništa promijenio jer mi ne bismo zabili gol da se igralo još tri dana. Eto takvi smo bili otprilike sinoć.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:20 pm

Blagojevic se ponasa kao serijski ubica..

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:24 pm

storm_raider je napisao/la:Blagojevic se ponasa kao serijski ubica..
Zajebi sve njegove dobre partije ako ne znaš kad će ga prevrnuti i kad će napraviti sranje. Nemaš onda ništa od njega. Ako se ne varam, propustio je minimalno deset utakmica ove i prošle sezone zbog crvenih kartona i suspenzija. Takvu statistiku nije imao ni Gattuso u najbolje dane.

Grbavica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:25 pm

Haklapuc je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Kako niko ne spominje grešku Bokacinija kod Kokotovog gola?

Kome je do greške Bokaćinija poslije jedne ovakve utakmice? Mogao je pogriješiti bilo ko, apsolutno je svejedno jer su svi odigrali za k.urac. Nešto ne viđoh lijevog beka u toj situaciji ni u krugu od 20 metara da proba zatvoriti stranu. Greške ove sezone su posljedica katastrofalnog kretanja i postavljanja u odbrani, tako da je većina primljenih golova jednostavno lančana reakcija grešaka, pa mi je neukusno optuživati samo Sinišu za gol Veselinovića ili samo Bokaćinija za Kokotov gol. Svi su krivi i tačka.
A ako već tjeramo mak na konac, taj gol nije ništa promijenio jer mi ne bismo zabili gol da se igralo još tri dana. Eto takvi smo bili otprilike sinoć.

Ne kazem nista, samo mi cudno da ga hvale a covjek poklonio loptu Kokotu. To nema veze sa ekipom.

Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:27 pm

Lendricu je za istu stvar sudija svirao prekrsaj u napadu, u prvom poluvremenu, isao bi iskosa sa lijeve strane 1 na 1 sa golmanom. Da je kriterij bio isti bio bi sviran faul u napadu. Jos jedna stvar koju niko ne spominje je penal koji nam nije sviran kod rezultata 0:0, ne znam sta se mora desiti da bi se za Zelju svirao penal. Za Zrinjski u zadnje 3 sezone svirano preko 20 penala, nama nije ni blizu 10..

Ovo su dvije stvari koje su direktno uticale na rezultat..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

pon avg 15, 2016 7:27 pm

Strasno.
Ali u neku ruku taj potez je ogledalo trenutne atmosfere i nemoci u sinosnjoj utakmici. Ne opravdavam ni pod razno ali do neke mjere razumijem.

Gori mi je Husic. Kakav bolid hbte, za Jagomira.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:29 pm

Neandertalac je napisao/la:
Strasno.
Ali u neku ruku taj potez je ogledalo trenutne atmosfere i nemoci u sinosnjoj utakmici. Ne opravdavam ni pod razno ali do neke mjere razumijem.

I Husic.. pa onaj start je za crvenog. Gdje ces onako ici na loptu, Boze sacuvaj... Ma razumijem i ja Blagojevicevu frustraciju sinoc, ali ne razumijem ono udaranje nogom u stit zastitara prosle sezone. Neka se zahvali Bogu sto je bio zastitar, a ne policajac.

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:33 pm

Brkoo je napisao/la:

Lendricu je za istu stvar sudija svirao prekrsaj u napadu, u prvom poluvremenu, isao bi iskosa sa lijeve strane 1 na 1 sa golmanom. Da je kriterij bio isti bio bi sviran faul u napadu. Jos jedna stvar koju niko ne spominje je penal koji nam nije sviran kod rezultata 0:0, ne znam sta se mora desiti da bi se za Zelju svirao penal. Za Zrinjski u zadnje 3 sezone svirano preko 20 penala, nama nije ni blizu 10..

Ovo su dvije stvari koje su direktno uticale na rezultat..
Treba biti realan, ono nije vidjelo penala.
Poslije Slobode sam napisao da poraz nije loš ukoliko naučimo nešto iz njega. Evo vidimo i sami šta smo naučili.
Treba detektovati problem, izabrati najbolje rješenje i mirno ga riješiti. Ne treba nam sad nikakvo talasanje i još veće kvarenje atmosfere, a pogotovo nam ne treba dizanje u nebesa i glumljenje Real Madrida u slučaju 2-3 vezane pobjede. Ali i te pobjede sad djeluju kao naučna fantastika.

Neandertalac

pon avg 15, 2016 7:36 pm

storm_raider je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Strasno.

I Husic.. pa onaj start je za crvenog. Gdje ces onako ici na loptu, Boze sacuvaj... Ma razumijem i ja Blagojevicevu frustraciju sinoc, ali ne razumijem ono udaranje nogom u stit zastitara prosle sezone. Neka se zahvali Bogu sto je bio zastitar, a ne policajac.
Sve je to nedostatak `cvrste` ruke.
Nego, do sada, kako ocjenjujes Kosticev ucinak. Ne samo bodovni saldo, sve ukupno. Zadovoljan ili ne, bez onoga treba mu dati podrsku itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava