Neandertalac je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:
Storm@ Nisam znao za Lendrica, ako je tako zasluzuje prolaznu iako su se ti transferi desili prije nego je postao uposlenik. Po kojoj liniji je tada uopste i dobio sansu da ucestvuje u tako vaznim stvarima za klub?
Shvatas sta zelim reci, neozbiljno totalno.
Meni je i vise nego prolazna, ali hajde. Shvatam naravno, pa recimo da je to bio "probni rad" i da se na osnovu toga dokazao. A to je najbitnije. O njemu cemo suditi nakon sezone. Tu je i doveden da nam se Hervas ne ponovi. Moramo biti objektivni koliko god mozemo, a i ti, kao i ja, veoma dobro znas da je istina uvijek negdje izmedju.
Istina je ono sto vidimo, meni je mlijeko vazda bijelo kao i tebi. Ono sto vidimo je kako smo od dovedenih dvadesetak pogodili sa tri igraca. Bas pojacanja.
Lendric, Stevanovic, Blagojevic.
Talijan u najavi, izgleda vrlo dobro.
Ostali ili prosjecni ili bas fula.
Taj ucinak bi sve i jedan forumas sa ovog foruma imao, mozda cak i bolji.
Znaci da istina nije izmedju vec se sa sigurnoscu moze reci da imamo jako losu transfer politiku.
Po meni glavni krivac za losije rezultate upravo ta cinjenica.
Fula je uvijek bilo, ne mozemo to svesti samo na jednu sezonu i to bas ovu. Svi su ih imali. I u svim klubovima. To je normalno valjda u fudbalu.
Pricali smo o Cenanu, dakle nije imao nekih fula. Hajde to smo zakljucili.
Ovo sto si napisao - posteno, ti sto si naveo su pojacanja. Ali, ko je od ovih sto su dovedeni i igraju - fula? Za Kostasa ne znamo, za Lazica isto ne znamo, sudeci po pripremnim pojacanje je, ali ne znamo. Bevab, ne znam, za sada stvarno lose, a ime je, svi su ga prizeljkivali. Bekric, davno ispricana prica. Nikolic ima gol i jednu ili dvije asistencije, nisam siguran, ali je promasio odlicnu situaciju u Tuzli i mozda ta utakmica ne bi zavrsila tako kako je zavrsila, ali to je sve mozda. Jucer su svi bili losi, on se uklopio. Husic, odlicno igrao u Madjarskoj, ali eto ispade da je budaletina. Ko je dakle fula, pa da mozemo reci da bi "sve i jedan forumas sa ovog foruma imao bolji prosjek"? Ovi sto su prosjecni, Sinisa Stevanovic i ko jos? Ne mozemo to reci za Secerovica i Radinovica nikako, jer je veoma mal uzorak. Prvi odigrao jednu utakmicu, drugi utakmicu i pol. Pozder? Ne znam, mal uzorak. Dakle, rano si se javio sa tom pricom, da je mozda 15to kolo, pa da je takva situacija onda bi bilo referentnije, a mozda nakon 15tog kola budemo i prvi. Boccaccini - ja ne znam je li i on pojacanje, ali eto odigrao je 5 utakmica pa je neki uzorak. U odnosu na Bogicevica jeste pojacanje, to znamo. Halvadzic, ne znam je li fula, mlad je, ali eto.
Po ovome sto vidimo nasa djeca ispadose najvece fule, Beganovic i Memija. A ne volim to reci, niti mislim to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/