bravo,vitez su oni igrači od sinoć morali pobijediti kakva god formacija i taktika bila,jednostavno morali smo dobiti i to bez problema a mi čestite šanse nismo stvorili.mula je napisao/la:Mislim da se vrtimo oko nebitnih stvari, oko toga ko je doveo kojeg igrača. Ljudi moji i ovi igrači koji su dovedeni imaju kvalitet da pobjede Vitez na Grbavici, problem je u nečemu drugom.
Ako ćemo pričati o utakmici sa Slobodom onda je na mjestu tema ko je kriv za dovođenje (ne)pojačanja, ali kao razlog poraza od Viteza na Grbavici pričati o krivici onih koji su dovodili igrače, nije na mjestu, vjerujte mi.
Sve si u pravu druze ali fudbaleri su ona najgora sorta sportista najmanje obrazovani da ne kazem sta gore. I procice im ovo garant lakse smjeniti jednog Kostica nego njih 5-6 . Zeljo ce hvala bogu biti i poslije njih.pinki je napisao/la:Niko ne može Kostića kriviti za sinoćnji poraz. Možda za par pogrešno izabranih igrača u prvoj postavi ali i kao takvi smo morali pobijediti mrtvi Vitez koji sa Livajom, Kokotom i Hodžurdom odigra kao Barca kad je vidio da naši 'neće'. Ovo 'neće' ću potkrijepiti time da se vitez povukao prvih deset minuta svjesno jer su očekivali uraganske napade naših. Kada su vidjeli da im naši dodaju lopte, da čiste lopte puštaju u aut, da griješe u stvarima u kojima ne griješe juniori, onda su se otvorili i ostalo je istorija...
Ne može me niko ubjediti da jedan Husić ne zna uštopati loptu pet puta zaredom, da jedan Blagojević 10 puta doda njihovom igraču i stvara kontru 3 na 2 slučajno, da jedan Lendrić nema snage da ore teren, da jedan Memija koji je bio brz kao vjetar trči kao po jajima, da Acu prolazi kako ko hoće već desetu utakmicu zaredom, da Kjosevski nije odbranio šuta u dvije tekme jer je bio 'nemoćan' itd...
Ja ću dolaziti i dalje i dolaziće svi normalni i vjerni navijači Želje, ali ovi igrači što su igrali sinoć i u Tuzli, možda izuzimajući Miru su za mene položili za sva vremena... Vidjećemo šta će biti protiv Zrinjskog ali igraju se sa vatrom i varaju se ako misle idemo smijeniti i ovog ko će ba trčati pa nismo mi Barcelona... Trčaćete gospodo na ovaj ili onaj način to vam garantujem! Dobijate masne pare za nerad, a znamo da možete...
I još da dodam u onom jadu i čemeru sinoć, bacim oko na klupu i Bekrić se uhvatio za glavu kad je onaj debil blagojević dobio crveni, fakat mu je bilo teško, ne branim ga ali čini mi se fakat da bi frajer najradije propao u zemlju nakon onoga...
Bruka, sramite se, znam da čitate, a dobro skontajte kako ćete istrčati protiv Zrinjskog!
Skaut i to glavni satro, ko da ih imamo dva`est. Pozicija najbliza ovome o cemu pricamo.LARS1921 je napisao/la:Sportski direktor nijeNeandertalac je napisao/la:Sta je?LARS1921 je napisao/la:Ćenan nije Sportski Direktor. Hvala i doviđenja
Ucestvovao parcijalno, a Zahirovic je poseban slucaj. Njega bas i ne mozemo smatrati fulom. Mislim da ces se sloziti. Pustiti ga da radi, zato i jeste doveden da popravi to dovodjenje igraca. Njegov rad ili nerad cemo komentarisati kada dodje vrijeme, ali ne vidim razloga da ga se sad spominje uopste u bilo kojem negativnom kontekstu.Neandertalac je napisao/la:
Slazem se Storm@. Ucestvovao u jednom za koji znam, Zahirovic konkretno. Ne znam je li jos negdje.
Negativno ili ne ja licno ne vidim po kojim referencama on moze obnasati bilo koju funkciju?storm_raider je napisao/la:Ucestvovao parcijalno, a Zahirovic je poseban slucaj. Njega bas i ne mozemo smatrati fulom. Mislim da ces se sloziti. Pustiti ga da radi, zato i jeste doveden da popravi to dovodjenje igraca. Njegov rad ili nerad cemo komentarisati kada dodje vrijeme, ali ne vidim razloga da ga se sad spominje uopste u bilo kojem negativnom kontekstu.Neandertalac je napisao/la:
Slazem se Storm@. Ucestvovao u jednom za koji znam, Zahirovic konkretno. Ne znam je li jos negdje.
Ucestvovao je i u dovodjenju Lendrica takodjer parcijalno. Ovo ostalo, koliko znam, ne.
Kao sto si ti boomao mjesecima, konkretno, spamajuci i trolajuci?LARS1921 je napisao/la:Objasnio ti je momak iznad. Tebi treba zabranit da pišeš dok ne navedeš konkretan primjer. Ili možda da dovodimo igrače iz agencije tuborg, ili da im ne dajemo otkaze nikako