Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 3:34 pm

Za kojeg igraca je Cenan zasluzan? On je tek odnedavno tu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nookey
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:37 pm

Ćenan je glavni skaut, on dovesti nikog ne može, može samo pratiti i preporučiti, a za ove trenutne mislim da on nije nikog preporučio jer su došli prije njega...

psihopata
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:37 pm

mula je napisao/la:Mislim da se vrtimo oko nebitnih stvari, oko toga ko je doveo kojeg igrača. Ljudi moji i ovi igrači koji su dovedeni imaju kvalitet da pobjede Vitez na Grbavici, problem je u nečemu drugom.
Ako ćemo pričati o utakmici sa Slobodom onda je na mjestu tema ko je kriv za dovođenje (ne)pojačanja, ali kao razlog poraza od Viteza na Grbavici pričati o krivici onih koji su dovodili igrače, nije na mjestu, vjerujte mi.
bravo,vitez su oni igrači od sinoć morali pobijediti kakva god formacija i taktika bila,jednostavno morali smo dobiti i to bez problema a mi čestite šanse nismo stvorili.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

droba
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:38 pm

glavni skaut kluba

teatrale36
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:41 pm

pinki je napisao/la:Niko ne može Kostića kriviti za sinoćnji poraz. Možda za par pogrešno izabranih igrača u prvoj postavi ali i kao takvi smo morali pobijediti mrtvi Vitez koji sa Livajom, Kokotom i Hodžurdom odigra kao Barca kad je vidio da naši 'neće'. Ovo 'neće' ću potkrijepiti time da se vitez povukao prvih deset minuta svjesno jer su očekivali uraganske napade naših. Kada su vidjeli da im naši dodaju lopte, da čiste lopte puštaju u aut, da griješe u stvarima u kojima ne griješe juniori, onda su se otvorili i ostalo je istorija...

Ne može me niko ubjediti da jedan Husić ne zna uštopati loptu pet puta zaredom, da jedan Blagojević 10 puta doda njihovom igraču i stvara kontru 3 na 2 slučajno, da jedan Lendrić nema snage da ore teren, da jedan Memija koji je bio brz kao vjetar trči kao po jajima, da Acu prolazi kako ko hoće već desetu utakmicu zaredom, da Kjosevski nije odbranio šuta u dvije tekme jer je bio 'nemoćan' itd...

Ja ću dolaziti i dalje i dolaziće svi normalni i vjerni navijači Želje, ali ovi igrači što su igrali sinoć i u Tuzli, možda izuzimajući Miru su za mene položili za sva vremena... Vidjećemo šta će biti protiv Zrinjskog ali igraju se sa vatrom i varaju se ako misle idemo smijeniti i ovog ko će ba trčati pa nismo mi Barcelona... Trčaćete gospodo na ovaj ili onaj način to vam garantujem! Dobijate masne pare za nerad, a znamo da možete...

I još da dodam u onom jadu i čemeru sinoć, bacim oko na klupu i Bekrić se uhvatio za glavu kad je onaj debil blagojević dobio crveni, fakat mu je bilo teško, ne branim ga ali čini mi se fakat da bi frajer najradije propao u zemlju nakon onoga...

Bruka, sramite se, znam da čitate, a dobro skontajte kako ćete istrčati protiv Zrinjskog!
Sve si u pravu druze ali fudbaleri su ona najgora sorta sportista najmanje obrazovani da ne kazem sta gore. I procice im ovo garant lakse smjeniti jednog Kostica nego njih 5-6 . Zeljo ce hvala bogu biti i poslije njih.

Neandertalac

pon avg 15, 2016 3:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ćenan nije Sportski Direktor. Hvala i doviđenja
Sta je?
Sportski direktor nije
Skaut i to glavni satro, ko da ih imamo dva`est. Pozicija najbliza ovome o cemu pricamo.

Slazem se Storm@. Ucestvovao u jednom za koji znam, Zahirovic konkretno. Ne znam je li jos negdje.
Željeznicar za život cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:44 pm

Miske ovo, Miske ono, Miske ovo, Miske ono.
Kad cete shvatiti da Miske nije ni predsjednik, a ni direktor Kluba !? Zna se za sta je covjek zaduzen i da nije jebeni bracni i fudbalski savjetnik.
Imate predsjednika, imate direktora, oni su ti koji bi trebali te sastanke drzati.
Izgubis od Viteza i odma bi mijenjali trenera, protjerali igrace.. Ljudi, rat nije jedna bitka, a ni vojska jedan vojnik..

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:45 pm

Šatro ne šatro, najbliže ili najdalje on nije sportski direktor, te ga ne možeš "otpustiti" kao sportskog direktora

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:48 pm

Slazem se Storm@. Ucestvovao u jednom za koji znam, Zahirovic konkretno. Ne znam je li jos negdje.
Ucestvovao parcijalno, a Zahirovic je poseban slucaj. Njega bas i ne mozemo smatrati fulom. Mislim da ces se sloziti. Pustiti ga da radi, zato i jeste doveden da popravi to dovodjenje igraca. Njegov rad ili nerad cemo komentarisati kada dodje vrijeme, ali ne vidim razloga da ga se sad spominje uopste u bilo kojem negativnom kontekstu.

Ucestvovao je i u dovodjenju Lendrica takodjer parcijalno. Ovo ostalo, koliko znam, ne.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:52 pm

Sef struke mora biti covjek koji ce odobravati svaki transfer a skaut bi trebao biti neko ko mu u svakom momentu moze predloziti nekoliko opcija.. Ja bar tako shvatam.. Samo ako ocekujes da takva saradnja potraje onda moras i imati ljude na tim pozicijama na duze staze.. Lupam, sad Kostic doveo par igraca, dodje novi trener ovi mu ne valjaju hoce druge i tako u krug.. Od toga nema nista.. Kostic nije ni doveo ove igrace osim Talijana i Grka.. Vecina ih je dosla prije Kostica tako da po nekoj logici Kostic ima neko opravdanje za neadekvatan odgovor igraca na njegov sistem.. Ne znam, tesko biti pametan..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Neandertalac

pon avg 15, 2016 3:54 pm

storm_raider je napisao/la:
Ucestvovao parcijalno, a Zahirovic je poseban slucaj. Njega bas i ne mozemo smatrati fulom. Mislim da ces se sloziti. Pustiti ga da radi, zato i jeste doveden da popravi to dovodjenje igraca. Njegov rad ili nerad cemo komentarisati kada dodje vrijeme, ali ne vidim razloga da ga se sad spominje uopste u bilo kojem negativnom kontekstu.

Ucestvovao je i u dovodjenju Lendrica takodjer parcijalno. Ovo ostalo, koliko znam, ne.
Negativno ili ne ja licno ne vidim po kojim referencama on moze obnasati bilo koju funkciju?

Lars@ Ne sjecam se ni da sam rekao kako je sportski vec je bila prica o transferima. Osoba zadizena za transfere, trenutno najblize tome je Cenan, bar na papiru.
Zar ne?

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:56 pm

Objasnio ti je momak iznad. Tebi treba zabranit da pišeš dok ne navedeš konkretan primjer. Ili možda da dovodimo igrače iz agencije tuborg, ili da im ne dajemo otkaze nikako

Minjore
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:00 pm

Vratite nam tekme u subotu.. nedjelja je prokleta :lol:

diego1921
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:01 pm

Pored svih dobrih stvari koji su uradili ovi ljudi,ovdje se svjesno pise samo o losim.Cinjenica je da ima fula u sportskom segmentu,al to je tako vec 20 god,mozda si nekad manje fulao s igracima koje si dovodio,al si imao vece fule prilikom prodaje,u konacnici na isto se svodi,kako god okrenes,klub je ispastao finansijski !
Ja bi samo da spomenem neke stvari koje su ovi ljudi uradili.. Smjena Memica i dovodjenje Odovica,zna se sta je taj Odovic poslije toga uradio i kolko je klub hajrovao od Evrope i sto nisu Tomicu pristali da dadnu 40 milja na ruke,( pristali su i na manji iznos obestecenja,al gospodin nije htio da igra za 4 milje eura u Ceskoj )svjesno su gurali Amira i danas imamo rekord kluba kad su transferi u pitanju ! Sad ce neko spomenuti da su ovi ljudi otjerali Odovica,da otjerali su ga, nakon sto je izgubio svlacionicu(mada se Odi jos placaju doprinosi,da moze izaci u penziju ) i zna se ko je tu najvise hajrovao..Kosticu se bojkot sprema od prvog treninga i to se zna,ne treba se lud praviti..
Sta je rijesenje problema ? Da Misimovic i ovi ljudi odu,jel oni su nas najveci problem,poslije njih sve ce biti bajno i krasno !( ovo je ironija )

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:01 pm

Ozbiljnost kluba se vidi u tome kako se nosi sa porazima. Pogotovo kada je velik pritisak. Brzi i kratki rezovi obicno znace neorganizovanost i neozbiljnost.

@Neandertalac, ja nemam uvida u njegove reference. Da imam, onda bih ga placao ili ne bih. Za nas, navijace, njegove reference trebaju biti njegov rad, a ako je zasluzan dijelom za Zahirovica i Lendrica, onda je taj rad veoma dobar. Subjektivno naravno.

Zvaka72
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:05 pm

Za ove što prizivaju Kruniće, Sablje i ostale trenere ja sinoć ko da sam gledao Deža vu Zenice iz prošle sezone ili Žepče iz neke sezone ili Rudar Kakanj iz prvog mandata Amara. 90% sam uvjeren da nešto ne štima u svlačionici a šta je to saznat ćemo. Nadam se da će ovo izaći na dobro.
Plava porodica me ubi u pojam.

salemprolic
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:12 pm

Ne znam, muka mi je od sinoć, kako sam izašao sa stadiona dozvao se nisam, nisam ni oka sklopio. Samo mi je žao nas, Željinih bolesnika što radi ovoga ispaštamo i mi i naše porodice, prijatelji...jedino pozitivno sinoć je što sam zbog povišenog pritiska i nesanice uživo vidio rekord na 400 metara i Boltovu rekordnu treću medalju na stotki. Na hajr na dobro da izadje, ja pametan nisam, a iskreno se nadam da će neko biti pa nas izvući iz svega ovoga.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Neandertalac

pon avg 15, 2016 4:12 pm

LARS1921 je napisao/la:Objasnio ti je momak iznad. Tebi treba zabranit da pišeš dok ne navedeš konkretan primjer. Ili možda da dovodimo igrače iz agencije tuborg, ili da im ne dajemo otkaze nikako
Kao sto si ti boomao mjesecima, konkretno, spamajuci i trolajuci?

Konkretnih primjera ovoga o cemu pricam imas desetak, pa izaberi.

Storm@ Nisam znao za Lendrica, ako je tako zasluzuje prolaznu iako su se ti transferi desili prije nego je postao uposlenik. Po kojoj liniji je tada uopste i dobio sansu da ucestvuje u tako vaznim stvarima za klub?
Shvatas sta zelim reci, neozbiljno totalno.

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:15 pm

Dođi i ti na chat temu i boomaj sa nama ili ne peglaj.

A i ne vidim da ti nešto pametno govoriš ili što neko već nije napisao

Minjore
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:15 pm

@neandertalac
Jeste tacno je to za Lendru. A i oar mladnih momaka je doveo iz manjih mjesta, tj.bio posrednik.
Nevezano za tebe, ja ne bih rekao da je ovo krah transfer politike. Doveo si dosta, sem lijevog krila. Sad je na igracima i na treneru..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava