pon avg 15, 2016 2:47 pm
@boccaccio posebno bih se slozio da ovdje niko nije budala. Ti izadji na teren i odradi svoj dio posla, ako ne bude stimalo znamo mi svi onda da je trener kriv. Oni nece da igraju jer ih je mozda strah da ce pobjediti, a onda ce raja vidjeti da su trenerove zamisli dobre i da ce ostati na klupi. To njih plasi i to im je problem. Da je trener los ne trebas ga ni bojkotovati, raja ce ga sama tjerati, ili na kraju uprava. Meni su svi pali u ocima da ih vise nista ne moze oprati. Rijetki su oni koji imaju moje postovanje i dalje. Kada izadjes na teren nase Grbavice, koju smo mi sagradili, obnovili i gradimo dalje, onda ne igras za Kostica, Misimovica, Vukotica, Zuju, Koldzu ili sta je znam koga, igras za ove ljude koji su dali sve za taj klub, koji placaju karte, koji se svakoj akciji masovno odazovu, za one momke koji ko zadnje rupe na sviralu putuju 20 sati do Tuzle jer ih rove svako deset kilometara i maltretiraju da pogledaju dvadeset minuta utakmice i da bodre ove nazovi igrace.
Nadam se da ce im neko reci i prenjeti da oni nisu bojkotovali Kostica, Misimovica, ne dobijanje plate, oni su jucer nas bojkotovali i popisali ko zadnje levate. Mi cemo vjerovatno i umrijeti uz ovaj klub, prenjeti ljubav nasoj djeci, biti tu uvijek, a ovi su od danas do sutra i boli njih sto smo morali gledati kako nas Vitez razvaljuje.