Rutinskishzna je napisao/la:Željezničar - Vitez 0:2
Da barem imamo para kao oni ... rjesili bi mi sve probleme.LARS1921 je napisao/la:Boli nas racku, ko united smo, njima u isto vrijeme otišao Ferguson kao i nama Ferguson, tu je to negdje, a i oni od tad titule ne osvojiše.
Ove kupove njihove ne pikam, kad ih ima na svakom koraku
Opet, kao i prošle godine.. Eto nam kapitena.Charlie Sheen je napisao/la:izgleda da je ipak taj bojkot u pitanju a da je kapiten kolovodja
Gdje to ima ba da te sef tjera da radis ?? Ko je on da tebi kaze sta moras radititeteac8684 je napisao/la:Ništa, odoh i ja bojkotovati svog šefa, raditi mu iza leđa svašta, mahalati...Jer mi se ne sviđa, nije mi simpa, tjera me da radim jbt...
Ako je istina odmah ga prodati a ako nece neka ga na tribini sa Nedom.shzna je napisao/la:Opet, kao i prošle godine.. Eto nam kapitena.Charlie Sheen je napisao/la:izgleda da je ipak taj bojkot u pitanju a da je kapiten kolovodja
ostavite vi kapitena na mirushzna je napisao/la:Opet, kao i prošle godine.. Eto nam kapitena.Charlie Sheen je napisao/la:izgleda da je ipak taj bojkot u pitanju a da je kapiten kolovodja
Kramaric za obojicu izmislio fudbal.teteac8684 je napisao/la:I još nešto...Bevab, kakav god da je, bolji je od onakvog Husića...Ono je dno dna, elementarne stvari čovjek ne zna....
Kapiten tražio nargilu u busucikazubo je napisao/la:Ta će njima skijaš čunjeve postavljat