Sent from my iPhone using Tapatalk
GOLEMTryg je napisao/la:Zeljo nije velik pasa, Zeljo je???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je Dzemo Berberovic poslije smjene Kodre onako hladno rekao u izjavi, "sad cemo se potruditi!" (nesto u tom fazonu)Roberto Baggio je napisao/la:Još ovo, pa odoh spavati.![]()
Vidim da su već neki počeli praviti parelele Kodro-Kostić. Ako se ne varam, pitarska je priča da su ga igrači bojkotovali i otjerali, da je to nekima i primjer kako ne možeš našim mahalašima uvesti evropski sistem, i tome slično... Šta je bilo između Kodre i igrača nemam pojma. Koliko mi je poznato, Kodro nikad nakon otkaza nije nigdje dao neki intervju, da objasni kakve je probleme imao. Ali ono što znam, što je činjenica, jeste da je Kodru otjerala tad njihova uprava, uz odobravanje mnogih navijača, i to zato što je ispao iz kupa, a 8 kola prije kraja prvenstva, nakon remija sa Čelikom, pao na 4. mjesto, sa 2 boda manje od Širokog i Zrinjskog, a 1 manje od nas. Zašto je dobio otkaz, sa prvom krizom rezultata? Zato što pitarima nije bilo stalo do famoznog "evropskog sistema", nego do trofeja, po svaku cijenu, sa Kodrom ili bez njega, sa puncem ili bez punca.I dobili su titulu, na silu, i šta imaju sad?
Nama je ove sezone važnije od titule da napokon dobijemo nekog trenera kao dugoročno rješenje, da neće popušiti otkaz sa prvom krizom, da se "ekipa malo razdrma" sa dolaskom novog, pa da poslije par utakmica opet bude ono sramno: "U dosadašnjem periodu, Čapljić nije donio željeni šok u ekipu te se kvalitet igre nije poboljšao." Ako već nećemo učiti na tuđim greškama, a mogli bismo, onda bismo bar morati učiti na svojim.
baxuz87 je napisao/la:Slab je on na Natasu, nije na njega.
Tacno, Ugljesa je postao bolikurac u Borcu onog momenta kada se saznalo da ce kod nas. Zadnje tri je odigrao kako treba, bez obzira na golove. Pitaj navijace Borca, do momenta kada je za nas potpisao, da li je bio bolikurac i da li su se kleli u njega.Kapiten je napisao/la:Ugljesa ima problema s "kurcoboljom"
To su pisali i navijaci Borca dok je kod njih igrao i kada je dolazio kod nas. Sad mi je jasno.
Dobar je nema sumnje, možda čak i naš najbolji veznjak uz Blagojevića u ovom trenutku, ali ga ni ja ne bih stavio da ne radi na treningu kako treba, da mi je brat rođeni. Prvo na treningu, ti pokazuješ nepoštovanje prema treneru radi te kurcobolje, a drugo bez te agresivnosti na treninzima Kostić očigledno sumnja u njegove mogućnosti jer ako na treningu ne pokaže agresivnost i volju i želju da nešto promijene kako će se snaći pred 5 000 ljudi? Imate na onom portalu video sa pressa Kostića koji konstatno postavlja u prvi plan da je falilo agresivnosti, volje i želje i očigledno je da postoji ''nešto''. Šta je u pitanju, moraćemo sačekati da dobijemo odgovor.Ajzea je napisao/la:baxuz87 je napisao/la:Slab je on na Natasu, nije na njega.![]()
![]()
![]()
@z'21
Ma nije legendo u tome stvar, i sam znas da je Zeljeznicar iznad svega. Ako nista ponuditi ne moze, odmah neka otkaz dobije ali pokazao je zasto sam ga toliko prizivao.
Nije samo zapad, aplaudirao je i jug, ili dio recimo (sem kopa koji je navijao svih 90 minutaVirtu4L je napisao/la:Ko je to aplaudirao na zapadu kad je Kokot zabio
SWRA_1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Sa ovim postom se i definitivno oprastam od ovog foruma, na radost mnogih ali ne zelim da dijelim isti zrak a kamoli forum sa pojedinima. Molio bih moderaciju da mi ugasi acc da ne bih kroz postov morao ban dobijat. Iskreno, znam kako ce otprilike ovo biti shvaceno, ali eto necu vise sirit interes, niti se nametati ili pljuvati kako me pojedini dozivljavaju i etiketiraju. Sada ste rahat. Hvala i svako dobro.
Zeljeznicar za zivot cijeli!Neandertalac je napisao/la:Prvo, utakmica protiv Sirokog.
Ukratko, prezadovoljan, otprilike se desava ono sto sam i predvidjao; dizanje forme iz utakmice u utakmicu. Ako nas povrede glavnih u rotaciji zaobidju to ce izgledati jos bolje, evidentno je i kako itekako imamo prostora za napredak. Vec protiv Slobode ocekujem, predvidjam, totalno sjebavanje i nas i njih na nasu agresivnost i poletnost na terenu. Pozitivnu naravno.
Kostic za sada zasluzuje ocjenu dobar, sa tendencijom rasta bez obzira ako nas potrefi jedan, dva losija rezultata.Nek' dobijem ban, nema veze. Ova 3 posta pokazuju kakav si ti jadnik od covjeka. Prvi post i tvoj vjecni odlazak sa foruma. Pa onda dolazis i sve afirmativno pricas kad smo uzeli Sirokog, narocito obratiti paznju na kraj 2 posta, a onda ovaj treci post, kada kao najveci hinjavac dolazis ovdje i prosipas patetiku, kako si ti znao, kako treba Kosticu dati otkaz, a sve povodom prijasnje politike koju si vodio stiteci vlastite i interese svojih jarana koji su na neki nacin (ne znam koji) dobili pedalu od kluba i tako izgubili svoj dio kolaca. Mene je za tebe stid, a vidim da tebe nije. FUJNeandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.
Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Apsolutno se slazem sa tobom osim stevanovica ja one igrace mogu samo nazvati klosarima radi onih jadova da mjenjamo trenera nema sanse.droba je napisao/la:Žalosno je bilo ono sinoc. Sramotno je da se igraci kao igraci u najvećem klubu u Državi ponašaju kao amateri, pa ne igraju u Pofaličkom. Igraju bez emocije žara i želje, jad i čemer. Kakav crni bojkot kome se nesviđa trener, tražiš ispisnicu i gotovo, pa nije ni jedan osim Stevanovića ne zamjenjiv. Jedino riješenje problema ako postoji je udarac po đepu i lagano čišćene okoline oko ekipe. Nije bitno jel to Aco, peti deseti treba malo ustrojiti kvazi-igrače. Oni za naše uslove imaju veoma dobra i redovna primanja, ako misle da im je negdje drugo bolje noga, ali ne oni bi da odlučuju o nekim stvarima za koje nisu plaćeni, ali su navikli odranije. Sve u svemu niko nije iznad "Institucije" i moramo se otarasiti korova ako mislimo bilo šta napraviti, A SKIDAT GLAVU KOSTIĆU BIO Bi NAJGLUPLJI POTEZ KOJI BI SE MOGAO URADITI I TIME BI PODIGLI SAMOPOUZDANJE I MOC POJEDINIH NAVODNIH BUNTOVNIKA.
Treba biti svjestan da ima i upravni odbor i neki ljudi oko kluba svojih grešaka koje će nadam se u budučnosti ispraviti, jer dovoditi igrače a nedovest trenera, je po meni najveća greška koju su mogli uraditi, pouzdano znam da 5 od deset ovih igrača sto je dovedeno ne bi nikad ni primirisali Željezničaru, ali vjerovanje pogrešnim ljudima ih je dovelo do ovoga. Jer sredstva koja su data pojedinim igračima nisu mala a njihova primanja su mogla se iskorititi za dovodjenje 2 do 3 vrhunska igrača za naše uslove. Treba iz ovih grešaka izvući pouku kazniti glavne aktere i izači jači i razvaliti Svinjski.
pozzz
Sve je prolazno a Željo je vječan