Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 11:01 am

Zeljo nije velik pasa, Zeljo je??? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

droba
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:01 am

Žalosno je bilo ono sinoc. Sramotno je da se igraci kao igraci u najvećem klubu u Državi ponašaju kao amateri, pa ne igraju u Pofaličkom. Igraju bez emocije žara i želje, jad i čemer. Kakav crni bojkot kome se nesviđa trener, tražiš ispisnicu i gotovo, pa nije ni jedan osim Stevanovića ne zamjenjiv. Jedino riješenje problema ako postoji je udarac po đepu i lagano čišćene okoline oko ekipe. Nije bitno jel to Aco, peti deseti treba malo ustrojiti kvazi-igrače. Oni za naše uslove imaju veoma dobra i redovna primanja, ako misle da im je negdje drugo bolje noga, ali ne oni bi da odlučuju o nekim stvarima za koje nisu plaćeni, ali su navikli odranije. Sve u svemu niko nije iznad "Institucije" i moramo se otarasiti korova ako mislimo bilo šta napraviti, A SKIDAT GLAVU KOSTIĆU BIO Bi NAJGLUPLJI POTEZ KOJI BI SE MOGAO URADITI I TIME BI PODIGLI SAMOPOUZDANJE I MOC POJEDINIH NAVODNIH BUNTOVNIKA.
Treba biti svjestan da ima i upravni odbor i neki ljudi oko kluba svojih grešaka koje će nadam se u budučnosti ispraviti, jer dovoditi igrače a nedovest trenera, je po meni najveća greška koju su mogli uraditi, pouzdano znam da 5 od deset ovih igrača sto je dovedeno ne bi nikad ni primirisali Željezničaru, ali vjerovanje pogrešnim ljudima ih je dovelo do ovoga. Jer sredstva koja su data pojedinim igračima nisu mala a njihova primanja su mogla se iskorititi za dovodjenje 2 do 3 vrhunska igrača za naše uslove. Treba iz ovih grešaka izvući pouku kazniti glavne aktere i izači jači i razvaliti Svinjski.

pozzz

Sve je prolazno a Željo je vječan

ž'21
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:03 am

Tryg je napisao/la:Zeljo nije velik pasa, Zeljo je??? :D

GOLEM :rofl:

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 11:04 am

Roberto Baggio je napisao/la:Još ovo, pa odoh spavati. :mrgreen:

Vidim da su već neki počeli praviti parelele Kodro-Kostić. Ako se ne varam, pitarska je priča da su ga igrači bojkotovali i otjerali, da je to nekima i primjer kako ne možeš našim mahalašima uvesti evropski sistem, i tome slično... Šta je bilo između Kodre i igrača nemam pojma. Koliko mi je poznato, Kodro nikad nakon otkaza nije nigdje dao neki intervju, da objasni kakve je probleme imao. Ali ono što znam, što je činjenica, jeste da je Kodru otjerala tad njihova uprava, uz odobravanje mnogih navijača, i to zato što je ispao iz kupa, a 8 kola prije kraja prvenstva, nakon remija sa Čelikom, pao na 4. mjesto, sa 2 boda manje od Širokog i Zrinjskog, a 1 manje od nas. Zašto je dobio otkaz, sa prvom krizom rezultata? Zato što pitarima nije bilo stalo do famoznog "evropskog sistema", nego do trofeja, po svaku cijenu, sa Kodrom ili bez njega, sa puncem ili bez punca. :mrgreen: I dobili su titulu, na silu, i šta imaju sad?

Nama je ove sezone važnije od titule da napokon dobijemo nekog trenera kao dugoročno rješenje, da neće popušiti otkaz sa prvom krizom, da se "ekipa malo razdrma" sa dolaskom novog, pa da poslije par utakmica opet bude ono sramno: "U dosadašnjem periodu, Čapljić nije donio željeni šok u ekipu te se kvalitet igre nije poboljšao." Ako već nećemo učiti na tuđim greškama, a mogli bismo, onda bismo bar morati učiti na svojim.
Mislim da je Dzemo Berberovic poslije smjene Kodre onako hladno rekao u izjavi, "sad cemo se potruditi!" (nesto u tom fazonu) :lol:
Navijaci Sarajeva su tad bili za smjenu, jer je ispao iz kupa i bio 4. , ali to se sve desilo zbog igraca. Oni tad tog nisu bili svjesni, u afektu su mu dali otkaz. A sada kad pitas svakog pitara da li bi vratio Kodru, svaki bi rekao "Da".
Mahala se mora iskorijeniti, hocemo Evropskog Zelju.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:04 am

Treba Fejzica vratiti protiv Zrinjskog, igrati sa 3 stopera bez bekova svakako ko da ih nismo ni imali do sada. Grk mora dobiti sansu. Dva zadnja vezna Ugljesa i Secer ispred Bekric, lijevo Lazic ako bude spreman desno Miro i napad Lendric i Pozder.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Kapiten
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:05 am

Ugljesa ima problema s "kurcoboljom"
To su pisali i navijaci Borca dok je kod njih igrao i kada je dolazio kod nas. Sad mi je jasno.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Tryg
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:05 am

Eto jel to toliko tesko? Kad moze Conte moze i Kosta :D

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:06 am

baxuz87 je napisao/la:Slab je on na Natasu, nije na njega. :lol:
:ne: :rofl: :rofl:

@z'21
Ma nije legendo u tome stvar, i sam znas da je Zeljeznicar iznad svega. Ako nista ponuditi ne moze, odmah neka otkaz dobije ali pokazao je zasto sam ga toliko prizivao.
Kapiten je napisao/la:Ugljesa ima problema s "kurcoboljom"
To su pisali i navijaci Borca dok je kod njih igrao i kada je dolazio kod nas. Sad mi je jasno.
Tacno, Ugljesa je postao bolikurac u Borcu onog momenta kada se saznalo da ce kod nas. Zadnje tri je odigrao kako treba, bez obzira na golove. Pitaj navijace Borca, do momenta kada je za nas potpisao, da li je bio bolikurac i da li su se kleli u njega.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon avg 15, 2016 11:08 am, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:07 am

naspavalo se, a kako je jutro pametnije od noci pokusat cu hladne glave dati neki kratki osvrt na sve ovo sto smo u ovih pet kola mogli gledati. u pet utakmica smo skupili 7 bodova uz gol razliku 5:5. ocajno!!! ovo sto smo gledali nije nivo Zeljeznicara koji zelimo, ocekujemo i kojem stremimo.
prije svega ja problem vidim u formaciji. u svih pet dosadasnjih utakmica mi smo formacijski imali igraca manje na sredini. ako mene pitate, jaka sredina terena je majka svakog fudbalskog uspjeha. na ustreb sredine Kostic je pojacao napad dodatnim napadacem ocekujuci da ce to rezultirati boljom efikasnoscu. apsurd. vise napadaca ne znaci vecu efikasnost. te napadace neko mora "hraniti" loptama. u protivnom oni bivaju odsjeceni a u takvoj situaciji se tesko stvaraju kvalitetne prilike i postizu golovi. to potvrdjuje i nasa statistika. stvaramo malo prilika i postizemo jos manje golova. osim toga, mi i nakon ovih pet kola nemamo lijevu stranu. to je nas akutni problem koji imamo godinama i koji nikako da rijesimo. igra sa dva vezna i bez adekvatne lijeve strane, nazalost, nama nista dobro nece donijeti. to Kostic mora promjeniti.

jos jedna problem vidim u nama navijacima. cesto puta bivamo nerealni u ocjenama nasih igraca. ja prvi a i vi sa mnom. mi zelimo da su oni profesionalci, sportisti od glave do pete i tako ih predstavljamo sve dok ide. kada nas stane mi se poput lesinara obrusimo na njih pa idemo u skroz drugu krajnost u kojoj oni nisu sportisti i profesionalci nego alkoholicari, neznalice, uhljupi, nargilasi.... naravno, kao i uvijek, istina je na sredini.

takodjer, mislim da imamo problem i u dijelu navijaca koji na odredjeni nacin zauzimaju pozicije kontra uprave i Kostica. niko me ne moze ubjediti da sinoc na sjeveru nije bilo par rastrkanih ali organizovanih grupica koje su cekale prvu priliku da pocnu sa prozivkama i unosenjem dodatne nervoze koja se uspjela prenjeti i na teren medju igrace. takvi su sa interneta svoje djelovanje prebacili na tribinu a nase igre na neki nacin daju im kredibilitet na tribini pa nije potrebno puno da zalude masu na tribinama sto rezultira navijanjem kontra Zelje. suludo.

ne bih ulazio u teorije zavjere pa mislio kako postoji neki organizirani bojkot igraca prema Kosticu. vjerujem da ima pojedinaca koji se ne slazu sa nacinom na koji on radi ali jednako tako ne vjerujem da postoji nesto sto mozemo nazvati "organiziranim bojkotom". u svakom slucaju, prevelike oscilacije u nasim igrama sugeriraju da nesto ne stima.

sve su svemu, pocetni optimizam koji sam imao je dobro splasnuo. stvari nisu onakve kakvim bi zelio. ni jedan navijac Zelje nema razloga za neku radost i srecu. ipak, mislim da je jos uvijek rano za bilo kakve radikalne poteze u smislu smjene trenera, radikalnih rezova u ekipi, neselektivnog i kolektivnog kaznjavanja i sl....

trebamo spustiti loptu na zemlju. Kostic i igraci zajedno sa Upravom trebaju sjesti za stol i otvoriti karte. ako postoje odredjene nesuglasice i neki problemi, radni sastanak u prostorijama kluba je pravi nacin i mjesto za rjesenje svih probleme.

bilo kako bilo, nama valja dalje. ovako ili onako. Zrinjski nas ceka i moramo zbiti redove na svim frontama ukoliko zelimo napredak. u protivnom, slijedi nam patnja do proljeca.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ž'21
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:09 am

Ajzea je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Slab je on na Natasu, nije na njega. :lol:
:ne: :rofl: :rofl:

@z'21
Ma nije legendo u tome stvar, i sam znas da je Zeljeznicar iznad svega. Ako nista ponuditi ne moze, odmah neka otkaz dobije ali pokazao je zasto sam ga toliko prizivao.
Dobar je nema sumnje, možda čak i naš najbolji veznjak uz Blagojevića u ovom trenutku, ali ga ni ja ne bih stavio da ne radi na treningu kako treba, da mi je brat rođeni. Prvo na treningu, ti pokazuješ nepoštovanje prema treneru radi te kurcobolje, a drugo bez te agresivnosti na treninzima Kostić očigledno sumnja u njegove mogućnosti jer ako na treningu ne pokaže agresivnost i volju i želju da nešto promijene kako će se snaći pred 5 000 ljudi? Imate na onom portalu video sa pressa Kostića koji konstatno postavlja u prvi plan da je falilo agresivnosti, volje i želje i očigledno je da postoji ''nešto''. Šta je u pitanju, moraćemo sačekati da dobijemo odgovor.

salle86
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:14 am

Virtu4L je napisao/la:Ko je to aplaudirao na zapadu kad je Kokot zabio
Nije samo zapad, aplaudirao je i jug, ili dio recimo (sem kopa koji je navijao svih 90 minuta :pljesak:). I zasluženo.
Vjerujem da bi jučerašnji Kokot imao mjesta u prvom timu Želje, bilo u napadu umjesto Nikolića (koji nimalo nije loš igrač već jednostavno vjerujem da nije igrač za svih 90 minuta plus ne zna ni on šta treba da igra već samo zuji naprijed), bilo na lijevom krilu (koga god da staviš tu, bar bi pokušao jednom u 45 minuta ubaciti loptu u 16 nije to neko mudro slovo).
Na žalost nekih igrača smo se olako odrekli, a doveli druge koji se bar za sad nisu pokazali uopšte boljim (Kokot, Đelmić, Kramarić, Tiago, umjesto Nikolića, Pozdera, Bevaba, Husića)
Jbg
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

pon avg 15, 2016 11:14 am

Kad smo vec kod vodenih lula i kod ovog foruma, vidim da se moje slike dijele na drugim forumima pa da poselamim ove sto to rade. :kafa:
Jucer prije utakmice sjedim u Dubaiu u Hrasnom i Radovac s curom, vodena lula ide pješke :ganja:
Pricam s momkom sto radi tu, posto mi je poznanik kaže da su dolazili i Blagoje i Mico i jos 2-3 kod njega u "Zar" gdje je prije radio i priča da oni ne cuclaju crijevo, dok za ostalu klapu priča drugačije. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

pon avg 15, 2016 11:19 am

SWRA_1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sa ovim postom se i definitivno oprastam od ovog foruma, na radost mnogih ali ne zelim da dijelim isti zrak a kamoli forum sa pojedinima. Molio bih moderaciju da mi ugasi acc da ne bih kroz postov morao ban dobijat. Iskreno, znam kako ce otprilike ovo biti shvaceno, ali eto necu vise sirit interes, niti se nametati ili pljuvati kako me pojedini dozivljavaju i etiketiraju. Sada ste rahat. Hvala i svako dobro.

Zeljeznicar za zivot cijeli!
Neandertalac je napisao/la:Prvo, utakmica protiv Sirokog.
Ukratko, prezadovoljan, otprilike se desava ono sto sam i predvidjao; dizanje forme iz utakmice u utakmicu. Ako nas povrede glavnih u rotaciji zaobidju to ce izgledati jos bolje, evidentno je i kako itekako imamo prostora za napredak. Vec protiv Slobode ocekujem, predvidjam, totalno sjebavanje i nas i njih na nasu agresivnost i poletnost na terenu. Pozitivnu naravno.
Kostic za sada zasluzuje ocjenu dobar, sa tendencijom rasta bez obzira ako nas potrefi jedan, dva losija rezultata.
Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Nek' dobijem ban, nema veze. Ova 3 posta pokazuju kakav si ti jadnik od covjeka. Prvi post i tvoj vjecni odlazak sa foruma. Pa onda dolazis i sve afirmativno pricas kad smo uzeli Sirokog, narocito obratiti paznju na kraj 2 posta, a onda ovaj treci post, kada kao najveci hinjavac dolazis ovdje i prosipas patetiku, kako si ti znao, kako treba Kosticu dati otkaz, a sve povodom prijasnje politike koju si vodio stiteci vlastite i interese svojih jarana koji su na neki nacin (ne znam koji) dobili pedalu od kluba i tako izgubili svoj dio kolaca. Mene je za tebe stid, a vidim da tebe nije. FUJ

Decko, da ti pojasnim.

Post jedan napisan u afektu nakon diskusije u kojoj sam branio lik i djelo Amara Osima od takvih kao sto si ti, kada ste ga pljuvali, omalovazavali, diskreditirali. Hinjski i planski, zna se i zasto.
Cak mozes i frenda Larsa pitati sta se desavalo posle glede bana.

Dalje, pogledah pazljivije sta je napisano u postu broj dva.
Ocekujem igru i poletnost u Tuzli. Sjebacemo se pozitivno.
Iskreno, posto nisam lazov niti neozbiljan mislio sam da ce tako biti.
Zahebo se. Sjebali smo se al` pravo.
Gledali anemiju i utakmicu u kojoj pogledali na go nismo, nemocni Kostic amaterske greske pravi i Musemic ga samara pred cijelim auditorijem.
Tu sam vec poceo sa preispitivanjem podrske, jer nije bitan poraz, **** poraz, igra koja ne lici ni sta boli.
I kao slag na tortu desi se Vitez. Nakon ove utakmice i kada se sve sabere moju podrsku vise nema. Neko ce me nazvati hinjom kao ti a neko pametnim, nema veze kako god meni svejedno, to je moje mišljenje.
Zasto da podrzavam ako evidentno nije to ono sto sam ocekivao?

Baggio@ Tu negdje je i nastavak nase prepiske oko igre i podrske, nego zaspah sinoc.
Željeznicar za život cijeli!

CARSONIO
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:22 am

droba je napisao/la:Žalosno je bilo ono sinoc. Sramotno je da se igraci kao igraci u najvećem klubu u Državi ponašaju kao amateri, pa ne igraju u Pofaličkom. Igraju bez emocije žara i želje, jad i čemer. Kakav crni bojkot kome se nesviđa trener, tražiš ispisnicu i gotovo, pa nije ni jedan osim Stevanovića ne zamjenjiv. Jedino riješenje problema ako postoji je udarac po đepu i lagano čišćene okoline oko ekipe. Nije bitno jel to Aco, peti deseti treba malo ustrojiti kvazi-igrače. Oni za naše uslove imaju veoma dobra i redovna primanja, ako misle da im je negdje drugo bolje noga, ali ne oni bi da odlučuju o nekim stvarima za koje nisu plaćeni, ali su navikli odranije. Sve u svemu niko nije iznad "Institucije" i moramo se otarasiti korova ako mislimo bilo šta napraviti, A SKIDAT GLAVU KOSTIĆU BIO Bi NAJGLUPLJI POTEZ KOJI BI SE MOGAO URADITI I TIME BI PODIGLI SAMOPOUZDANJE I MOC POJEDINIH NAVODNIH BUNTOVNIKA.
Treba biti svjestan da ima i upravni odbor i neki ljudi oko kluba svojih grešaka koje će nadam se u budučnosti ispraviti, jer dovoditi igrače a nedovest trenera, je po meni najveća greška koju su mogli uraditi, pouzdano znam da 5 od deset ovih igrača sto je dovedeno ne bi nikad ni primirisali Željezničaru, ali vjerovanje pogrešnim ljudima ih je dovelo do ovoga. Jer sredstva koja su data pojedinim igračima nisu mala a njihova primanja su mogla se iskorititi za dovodjenje 2 do 3 vrhunska igrača za naše uslove. Treba iz ovih grešaka izvući pouku kazniti glavne aktere i izači jači i razvaliti Svinjski.

pozzz

Sve je prolazno a Željo je vječan
Apsolutno se slazem sa tobom osim stevanovica ja one igrace mogu samo nazvati klosarima radi onih jadova da mjenjamo trenera nema sanse.
samo mi je zao sto ona nasa djeca nisu imali ovaku podrsku kako su se borili svaku utakmicu :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: znao sam da cemo zaliti za njima .

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:23 am

Ne boli toliko ni losa igra koliko dojam da igraci nece da igraju iz nekog razloga.. Protiv Sirokog i Olimpika smo licili na ekipu, pa i u derbiju u kojem je vecina dala 110%.. Sinoc i u Tuzli je bilo brukanje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

south side
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:28 am

Ima ovdje i kosticevih gresaka ,nesviđa mi se sto non stop mjenja mjesta igracima koji nikad nisu igrali na tim pozicijama. u svakom slucaju nisam za smjenu kostica al i on snosi dio krivice svaka utakmica drugi tim on kao da jos trazi idealnih 11 .A igracima koji nece da se trude zna se gdje je mjesto.Igrači ce zestoko biti kaznjenji poslije sinočnje blamaze .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

salle86
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:30 am

Nevezano sad za tekmu ali čitam kako kone moraju svoj meč igrati u ponedjeljak zbog koncerta Ž. Joksimovića.
Hvala ti upravo na tome što mi više nismo u toj situaciji, da molimo za termin.
Pa se nadam i da ćete pronaći najbolje rješenje i za ove (ne) rezultate. Jer znam da sve što radite radite iz ljubavi... VTŽ
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:33 am

viewtopic.php?f=64&p=91488" target="_blank

Ko nije

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:34 am

kata kata katastrofalno osjecam seee :D

mula
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:34 am

Čovjek ne može nikako biti pametan i reči šta se stvarno dešava.
Ono što se jasno vidi, jeste činjenica da ovi igrači koji su dovedeni, niti jedan se nije pokazao kao pojačanje. Sada ko je njih dovodio, opet se ne zna.
Bilo kako bilo, na nama je da vidimo šta će sljedeća utakmica donijeti. Da li će Kostić imati snage pa da ovo sve nekako vrati na bolje, ako ne uspije, Bgm i njemu se ne piše dobro. Najbolje od svega sto onaj na prvom bjezi Želji samo 3 boda, pa ne možemo reći da je do sada sve katastrofa. Nadam se da je sada jasno svima NAMA, da za lošu situaciju, ne krivimo pojedince, također i za dobre rezultate. Fudbal je kolektiv i svako je na jednak način kriv i zaslužan za lošu i dobru igru.
Jedno je kada se desi potez pojedinca na utakmici pa on bude krivac što je primljen gol(kao npr. Boccacinija sinoć), ali ljudi, kada ekipa ne stoji dobro na terenu, kada se ne kreće, kada ne izgara, kada izgubi filozofiju u igri tada moramo znati da nam nije kriv ni :Bekrić ni Nikolić, tada nam je kriv svako počevši od Kjosevskog do Lendrića.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava