Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 10:28 am

Uprava i navijaci moraju dati podrsku Milosu.
Rijesiti se mahale i onih koji ne zele da rade kako strucni stab zeli.
Dovesti one koji zele da rade, napreduju, pobjeđuju. Treba vremena, ali se isplati dugorocno.
Tacka
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Dolina
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:29 am

Mi ako opet budemo došli u situaciju da nam igrači smjenjuju trenera bolje da stavimo ključ u bravu. Sa ovom upravom ta vremena su prošla.
Što se tiče taktike Kostića ja čisto vjerujem da svakom igraču pojedinačno nacrta/napiše šta mu je tačno posao i kako treba da se ponaša u datom trenutku. Očit primjer ja ispucavanje lopti Kosorića i Talijana. U pojedinim trenucima njima se niko ne otvara odosno nudi da iznese loptu a ova dvojica nisu tipovi igrača koji će je izvesti do polovine terena jer x puta su istu izgubili a nisu nešto previše brzi kada se treba vračati. Ovo se konstatno ponavlja i ako ste promijetili Kostić svaki put odmahuje glavom. Očito ih večina igra samo da zadovolje formu.
Zato puna podrška treneru.
Blagojevića treba suspendirati i staviti u izlog kao primjer svima ostalima pa čak i da presjedi čitavu sezonu na klupi. I da, treba pomalo obilaziti treninge i igračima pojasniti gdje im je mjesto.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Velahalve
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:33 am

rodrigo87 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja bi svima za ovo sinoc skratio platu za ovaj mjesec, Blagojevicu dobru kaznu spucao.

A da se organizuje sastanak uprava, strucni stab, igraci, pa da se fino poprica sta ne valjda, da kapiten Kosoric kaze sta im ne odgovara ako je Kostic njihov problem.
Ovako nešto pod hitno napraviti...
kakve su pic.kice sve ce na sastanku reci sve je odlicno, a opet ce pricati iza ledja!!!!
Ma buraz, treba kapiten da priča ispred svih igrača, ako nema damu ne zaslužuje kapitensku traku, a bgm ni igre mu nisu za kapitena!

teteac8684
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:35 am

Fejzić - Stanić, Toskas, Osmanković, Bevab - Šećerović, Bekrić, Stevanović, Žerić - Pozder, Mujagić...Juriiiiiiiiiiiiišššš :ganja: :ganja:

Velahalve
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:37 am

teteac8684 je napisao/la:Fejzić - Stanić, Toskas, Osmanković, Bevab - Šećerović, Bekrić, Stevanović, Žerić - Pozder, Mujagić...Juriiiiiiiiiiiiišššš :ganja: :ganja:
Pa bolje bi odigrali nego ovi juče :lol:

Tryg
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:41 am

Haj sve, ali zasto je Radinovic bespotrebno zapostavljen? Covjek poslije derbija nestao, a najbolji bio, jel i to kriv Bekric i Kjosevski? Jel ovaj radi nesto na treningu ili van njega sto mi ne znamo?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ž'21
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:43 am

Tryg je napisao/la:Haj sve, ali zasto je Radinovic bespotrebno zapostavljen? Covjek poslije derbija nestao, a najbolji bio, jel i to kriv Bekric i Kjosevski? Jel ovaj radi nesto na treningu ili van njega sto mi ne znamo?

Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu. “Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/milos-kostic-ponasanje ... cionisano/" target="_blank

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:44 am

Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.

Jug da povede podrski Kosticu neka nase zvjezdice vide da nisu nedodirljive i ako i psotoji ijedna sansa za bojkot neka je nestane samim tim. Muka mi je sinoc bila gledati Kostica i njegovo razocarenje u karaktere pojedinih igraca. Cast Miroslavu Stevanovicu ponovo! Njega podrzati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Format
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:45 am

Meni nije jasno alo vec ne mozes dovest lijevo krilo kvaliteta kao Stevanovic ,zasto nisu doveli Jovica iz Borca? Uzeo ga Zrinski a nasi nek se prave budale.

Tryg
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:48 am

E moj Ugljesa, ona haj sto gaza sarmu bosom nogom nego i tebe. Halalim ti ako si zapostavio trening radi sexa.

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:51 am

storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.

Jug da povede podrski Kosticu neka nase zvjezdice vide da nisu nedodirljive i ako i psotoji ijedna sansa za bojkot neka je nestane samim tim. Muka mi je sinoc bila gledati Kostica i njegovo razocarenje u karaktere pojedinih igraca. Cast Miroslavu Stevanovicu ponovo! Njega podrzati.
Svaki dan sam u nekom nargila baru. Cesto ih vidim, ali necu da govorim. Od sada cu ih uslikati i postaviti ovdje i poslati na klupski mail!!! NECE SE IGRATI VISE SA NAMA YEBALA VAS VODENA LULA!!!

Ajzea
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Haj sve, ali zasto je Radinovic bespotrebno zapostavljen? Covjek poslije derbija nestao, a najbolji bio, jel i to kriv Bekric i Kjosevski? Jel ovaj radi nesto na treningu ili van njega sto mi ne znamo?

Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu. “Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/milos-kostic-ponasanje ... cionisano/" target="_blank
Ma boli me ku.rac sto se ne trudi na treningu.. Ako zna, a zna, neka igra. Međutim, jezik za zubima drzati mora.
Ja bih iz ljubavi prema Zelji poginuo na svakom treningu, a ne na utakmici. Mogu li biti ispred, eto, upravo Radinovica?

Daj da se rasporedimo.. Eto, Minjore, bagrcavi, Cvila, ja i svi ljudi dobre volje cemo se po kafancugama rasporediti. Neka nam Uprava obezbijedi novcana sredstva da mozemo dane provoditi a ujedno i pratiti da li ima nasih igraca. To nam je primarni cilj, kakvo opijanje, Boze sacuvaj. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon avg 15, 2016 10:53 am, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.

To je ono sto navijaci mogu uradit, svaka cast. Isto tako neko iz uprave treba odrzat sastanak sa igracima, trenerom i jednostavno pronaci problem ako ga ima i pokusat rijesit pa odrasli su ljudi u pm.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Tryg
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:53 am

Nije ba tesko uzet i uslikat i odma ovdje zalijepiti. Ostalo cemo mi rijesit.

Jos sad poceo sff mora da ga lome svaku noc.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:53 am

rodrigo87 je napisao/la:

Svaki dan sam u nekom nargila baru. Cesto ih vidim, ali necu da govorim. Od sada cu ih uslikati i postaviti ovdje i poslati na klupski mail!!! NECE SE IGRATI VISE SA NAMA YEBALA VAS VODENA LULA!!!
Takodjer, postavljajte SLIKE I OVDJE. Niko ih nece smjeti obrisati!
Oni su javne licnosti i neka se nose sa tim.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ž'21
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:55 am

Ajzea je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Ma boli me ku.rac sto se ne trudi na treningu.. Ako zna, a zna, neka igra. Međutim, jezik za zubima drzati mora.
Ja bih iz ljubavi prema Zelji poginuo na svakom treningu, a ne na utakmici. Mogu li biti ispred, eto, upravo Radinovica?
Vidi brate, oni se na treningu moraju dokazati da žele nešto da promijene. Pa i mnogi bolji igrači od Uglješe su propali radi kurcobolje na treninzima. Razumijem ja da si ti slab na Uglješu, ali očigledno da je njemu sve ovo nekako mrsko i neće da se trudi na treninzima gdje svako živ treba pokazati da zna i da zaslužuje da se ubaci u utakmici. Možda mu ne odgovara formacija, pa ga boli qrac i za Kostićem i za Željom.

teteac8684
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:56 am

Mislim da je i on sinoć tek, u potpunosti, shvatio s kim ima posla...

baxuz87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:57 am

Slab je on na Natasu, nije na njega. :lol:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Tryg
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:57 am

Najveci klub u kojem je ikad igrao, plus pogledajte izjave nakon derbija njegove, nikako ali nikako ne mogu da vjerujem da on nema volje i nece i ovdje malo sumnjam u Kostica.

ž'21
Kontakt:

pon avg 15, 2016 11:00 am

Tryg je napisao/la:Najveci klub u kojem je ikad igrao, plus pogledajte izjave nakon derbija njegove, nikako ali nikako ne mogu da vjerujem da on nema volje i nece i ovdje malo sumnjam u Kostica.

U tome je i problem očigledno što smo im mi najveći klub u karijeri :mrgreen:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava