Uprava i navijaci moraju dati podrsku Milosu.
Rijesiti se mahale i onih koji ne zele da rade kako strucni stab zeli.
Dovesti one koji zele da rade, napreduju, pobjeđuju. Treba vremena, ali se isplati dugorocno.
Tacka
Ma buraz, treba kapiten da priča ispred svih igrača, ako nema damu ne zaslužuje kapitensku traku, a bgm ni igre mu nisu za kapitena!rodrigo87 je napisao/la:kakve su pic.kice sve ce na sastanku reci sve je odlicno, a opet ce pricati iza ledja!!!!Velahalve je napisao/la:Ovako nešto pod hitno napraviti...Elegant je napisao/la:Ja bi svima za ovo sinoc skratio platu za ovaj mjesec, Blagojevicu dobru kaznu spucao.
A da se organizuje sastanak uprava, strucni stab, igraci, pa da se fino poprica sta ne valjda, da kapiten Kosoric kaze sta im ne odgovara ako je Kostic njihov problem.
Pa bolje bi odigrali nego ovi jučeteteac8684 je napisao/la:Fejzić - Stanić, Toskas, Osmanković, Bevab - Šećerović, Bekrić, Stevanović, Žerić - Pozder, Mujagić...Juriiiiiiiiiiiiišššš![]()
Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu. “Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.Tryg je napisao/la:Haj sve, ali zasto je Radinovic bespotrebno zapostavljen? Covjek poslije derbija nestao, a najbolji bio, jel i to kriv Bekric i Kjosevski? Jel ovaj radi nesto na treningu ili van njega sto mi ne znamo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaki dan sam u nekom nargila baru. Cesto ih vidim, ali necu da govorim. Od sada cu ih uslikati i postaviti ovdje i poslati na klupski mail!!! NECE SE IGRATI VISE SA NAMA YEBALA VAS VODENA LULA!!!storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.
Jug da povede podrski Kosticu neka nase zvjezdice vide da nisu nedodirljive i ako i psotoji ijedna sansa za bojkot neka je nestane samim tim. Muka mi je sinoc bila gledati Kostica i njegovo razocarenje u karaktere pojedinih igraca. Cast Miroslavu Stevanovicu ponovo! Njega podrzati.
Ma boli me ku.rac sto se ne trudi na treningu.. Ako zna, a zna, neka igra. Međutim, jezik za zubima drzati mora.ž'21 je napisao/la:Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu. “Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.Tryg je napisao/la:Haj sve, ali zasto je Radinovic bespotrebno zapostavljen? Covjek poslije derbija nestao, a najbolji bio, jel i to kriv Bekric i Kjosevski? Jel ovaj radi nesto na treningu ili van njega sto mi ne znamo?
Pročitajte više na: http://sport1.ba/milos-kostic-ponasanje ... cionisano/" target="_blank
To je ono sto navijaci mogu uradit, svaka cast. Isto tako neko iz uprave treba odrzat sastanak sa igracima, trenerom i jednostavno pronaci problem ako ga ima i pokusat rijesit pa odrasli su ljudi u pm.storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.
Jug da povede podrski Kosticu neka nase zvjezdice vide da nisu nedodirljive i ako i psotoji ijedna sansa za bojkot neka je nestane samim tim. Muka mi je sinoc bila gledati Kostica i njegovo razocarenje u karaktere pojedinih igraca. Cast Miroslavu Stevanovicu ponovo! Njega podrzati.
Takodjer, postavljajte SLIKE I OVDJE. Niko ih nece smjeti obrisati!rodrigo87 je napisao/la:Svaki dan sam u nekom nargila baru. Cesto ih vidim, ali necu da govorim. Od sada cu ih uslikati i postaviti ovdje i poslati na klupski mail!!! NECE SE IGRATI VISE SA NAMA YEBALA VAS VODENA LULA!!!storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.
Vidi brate, oni se na treningu moraju dokazati da žele nešto da promijene. Pa i mnogi bolji igrači od Uglješe su propali radi kurcobolje na treninzima. Razumijem ja da si ti slab na Uglješu, ali očigledno da je njemu sve ovo nekako mrsko i neće da se trudi na treninzima gdje svako živ treba pokazati da zna i da zaslužuje da se ubaci u utakmici. Možda mu ne odgovara formacija, pa ga boli qrac i za Kostićem i za Željom.Ajzea je napisao/la:Ma boli me ku.rac sto se ne trudi na treningu.. Ako zna, a zna, neka igra. Međutim, jezik za zubima drzati mora.ž'21 je napisao/la:Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu. “Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.Tryg je napisao/la:Haj sve, ali zasto je Radinovic bespotrebno zapostavljen? Covjek poslije derbija nestao, a najbolji bio, jel i to kriv Bekric i Kjosevski? Jel ovaj radi nesto na treningu ili van njega sto mi ne znamo?
Pročitajte više na: http://sport1.ba/milos-kostic-ponasanje ... cionisano/" target="_blank
Ja bih iz ljubavi prema Zelji poginuo na svakom treningu, a ne na utakmici. Mogu li biti ispred, eto, upravo Radinovica?
Mislim da je i on sinoć tek, u potpunosti, shvatio s kim ima posla...storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo svi ovdje na forumu, a ima nas mnogo. Ako zelimo klubu dobro, a zelimo, svaki put kada vidite nekog igraca da vodi nesportski zivot, a pogotovo da cucla nargilu - uslikajte i zatrpajte klupski mail, a i FB stranicu tim slikama. Slobodno to uradite ako zelite dobro Zelji.
U tome je i problem očigledno što smo im mi najveći klub u karijeriTryg je napisao/la:Najveci klub u kojem je ikad igrao, plus pogledajte izjave nakon derbija njegove, nikako ali nikako ne mogu da vjerujem da on nema volje i nece i ovdje malo sumnjam u Kostica.