Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 2:47 am

MrRiccoli je napisao/la:Da se prvo izvinem ako peglam al moram jos kvo napisati. Samo treba biti realan i postaviti ovako stvari. Pogledajmo nas sastav i pogledajmo gdje su ti igraci igrali i ko ih je trenirao i odma cemo biti svjesni da su to uglavnom mahalski klubovi ili klubovi iz inostranstva koji su se borili za opstanak pa iskreno i oni koji su u Zelji bili, a trenirali su kako su trenirali, a to je dolazak na trening, 10 minuta istezanja, 10 minuta trcanja i onda u dvije ekipe igraju do kraja treninga i hajmo kuci, znaci amaterski se radilo i kod nas (period amara ne uzimam u obzir on je imao svoj nacin), a pogotovo u ovim sto su igrali gdje su igrali. Eh sad dolazi trener koji uvodi novitete, prati se svaka sitnica, uvode se novi nacini treninga, nove vjezbe, novi rezimi i novi kriterijumi i logicno nema vise zezancije nego se radi kako se radi i onda na scenu stupaju ti koji su navikli na amaterskre treninge i da imaju zagarantovano mjesto u ekipi i eto odma belaja jer papci ne znaju vjezbe, ne kontaju, mora im se objasniti po deset puta sta i kako nekad i po dvadeset puta, a jos nemaju zagarantovano mjesto u ekipi i odma nije po njihovom. Mislim to da veca prica kako slovenac nema pojma, a sam on nema pojma izlijece ko muha bez glave ili aco koji otkad je igrao sa maskom je kita od igraca realno je glupo. Pravi sistem i pravi potezi koje trener vuce na treninzima se najbolje ogledajj u Miroslavu Stevanovicu koji je profesionalac, koji zna kako se trenira, koji je prosao skolu po svijetu samo takvu i zasto on nije nezadovoljan momak koji je od Sevilje dosao do Zelje pa zamislite kakav je to pad u karijeri ali momak igra zasto on nije nezadovoljan trenerom vec igra i lijevo i desno, gore i dole, a postavlja se pitanje zasto e pa zato braco moja sto je htjeli mi to priznati ili ne jedini PROFESIONALAC u nasoj ekipi kakvog cemo tesko opet gledati na Grbavici. Tu onda imamo i Lendrica koji ozivljava svoju karijeru i gine za svaki metar na terenu. Zato braco moja draga dok god nam budu igrali mahalci iz mahalskih klubova i dok se ne uspostavi sistem da kad si dosao u Zelju tako ti je takvi su treninzi takav ne autoritet, do tada cemo gledati sta gledamo i zato velika podrska MILOSU KOSTICU jer dosta je vise amaterizma u Zelji.

Sent from my C5303 using Tapatalk
#Bravo :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:55 am

MrRiccoli je napisao/la:Da se prvo izvinem ako peglam al moram jos kvo napisati. Samo treba biti realan i postaviti ovako stvari. Pogledajmo nas sastav i pogledajmo gdje su ti igraci igrali i ko ih je trenirao i odma cemo biti svjesni da su to uglavnom mahalski klubovi ili klubovi iz inostranstva koji su se borili za opstanak pa iskreno i oni koji su u Zelji bili, a trenirali su kako su trenirali, a to je dolazak na trening, 10 minuta istezanja, 10 minuta trcanja i onda u dvije ekipe igraju do kraja treninga i hajmo kuci, znaci amaterski se radilo i kod nas (period amara ne uzimam u obzir on je imao svoj nacin), a pogotovo u ovim sto su igrali gdje su igrali. Eh sad dolazi trener koji uvodi novitete, prati se svaka sitnica, uvode se novi nacini treninga, nove vjezbe, novi rezimi i novi kriterijumi i logicno nema vise zezancije nego se radi kako se radi i onda na scenu stupaju ti koji su navikli na amaterskre treninge i da imaju zagarantovano mjesto u ekipi i eto odma belaja jer papci ne znaju vjezbe, ne kontaju, mora im se objasniti po deset puta sta i kako nekad i po dvadeset puta, a jos nemaju zagarantovano mjesto u ekipi i odma nije po njihovom. Mislim to da veca prica kako slovenac nema pojma, a sam on nema pojma izlijece ko muha bez glave ili aco koji otkad je igrao sa maskom je kita od igraca realno je glupo. Pravi sistem i pravi potezi koje trener vuce na treninzima se najbolje ogledajj u Miroslavu Stevanovicu koji je profesionalac, koji zna kako se trenira, koji je prosao skolu po svijetu samo takvu i zasto on nije nezadovoljan momak koji je od Sevilje dosao do Zelje pa zamislite kakav je to pad u karijeri ali momak igra zasto on nije nezadovoljan trenerom vec igra i lijevo i desno, gore i dole, a postavlja se pitanje zasto e pa zato braco moja sto je htjeli mi to priznati ili ne jedini PROFESIONALAC u nasoj ekipi kakvog cemo tesko opet gledati na Grbavici. Tu onda imamo i Lendrica koji ozivljava svoju karijeru i gine za svaki metar na terenu. Zato braco moja draga dok god nam budu igrali mahalci iz mahalskih klubova i dok se ne uspostavi sistem da kad si dosao u Zelju tako ti je takvi su treninzi takav ne autoritet, do tada cemo gledati sta gledamo i zato velika podrska MILOSU KOSTICU jer dosta je vise amaterizma u Zelji.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Naš mentalni sklop je takav.Zato i jesmo gdje jesmo i kao drzava i kao narod a takvo nam je i okruzenje.Uradit ce njima slovenci statistiku i dati im je da vide šta su,gdje su,koliko su posla uradili i koliko vrijede.Nama navijacima je jedina statistika tabela i ono što pokazu na terenu.Do sad im je što se naše statistike tice jedna velika 0 i ne vrijede ništa.Nadam se da ce nas demantovati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:57 am

E pa sad Kostiću ujutro na trening i najebi im se majke.
Ako su ovo sve istine, ima raznih metoda da uvrijeđene mlade postanu mirni,tihi, a prije svega odane radu na kojem ti insistiraš.
Željo je u svim strukturama,vjerovali ili ne,krenuo ka naprijed, krenuo ka nekim Evropskim manirima u svim segmentima, a onda su tu naše "zvjezdice" koje smo sami proizveli,prvi ja pa tek onda ostali, umislili da su izmislili ovu igru i mogu igrati kako hoće.Da oni diktiraju šefu, pazite dobro, šefu stručnog štaba, za njih je on sve u klubu, njihov šef, taj isti koji ima apsolutnu vlast da im smanji plate,ako zasluže dadne premije, ili da im uruči otkaz. Pa ja svog šefa kad mi nešto govori,savjetuje,kudi, upijam u mali mozak, on mi daje posao , on me plaća, a ja sam tu da radim ono što mi on kaže,tj. da radim svoj posao. Dobijaju plate, plaćene doprinose, sve uredno, opet pazite, plate kakve malo ko ima da isplati u cijeloj ligi, plaće koje ni naši političari nemaju, a oni možeš misliti izigravaju uvrijeđenu mladu.
Kostiću upostavi autoritet nevjerovatan, ništa im ne govori, neka im djela sama sve kažu. Ako se imaju za nečim žaliti, neka se jave onom cirkus komitetu.
Dalje, par vas je to spomenulo, ali i ja ću.
Da nema istine u ovome, vidjeli bi danas nešto.
Danas se ništa nije moglo vidjeti,ja garantujem da si 11.amatera poslao na teren da bi uspjeli kreirati dvije šanse, to je 1/1.
Porediti utakmice sa Olimpikom i sa Širokim, sa ovom danas, totalno dva različita svijeta.Desi se loš dan, to je normalno,ali za taj loš dan bude isključivo krivac 4/5/6 igrača kojima ništa ne polazi za rukom.Danas smo imali takvih 10 igrača(računajući i golmana).To je nepojmljivo i to je dokaz da nešto ne štima , da igrači nisu svjesni za koga igraju, da misle se ovako svetiti treneru.Nije ovo osveta treneru,čak štaviše dobili su kontraefekat, ovo je veliko pišanje po faci nama koji živimo za ovaj klub.Nama koji smo danas bili u tolikom broju, kolikim se i mogu mjeriti pravi navijači Želje, derbije ne pikam. Nama koji smo tu od 7. do 77. godine, svim đacima,studentima, ljudima srednjih godina i penzionerima.
Istim tim ljudima koji ostavljaju zadnju marku da bi pratili Želju,đacima koji ostavljaju od užine, studentima koji smanje svoje kafice u 7.dana prije utakmice da bi skupili za gostovanje, penzionerima koji nemaju šta drugo pratiti,nego ono što su navikli od prije pedesetak godina,takođe iz njihove mizerne penzije.
Ne govorim ovo tek tako,ovo govorim jer znam kako se oni sada osjećaju zbog ove priredbe igrača.
Popišali su se i na one navijače koji su u Tuzlu išli,po onoj kiši, koji su uz bolan poraz gratis dobili upalu pluća, popišali su se i na one koji su ostali na Karauli smrzavajući se i prateći Želju preko streama.
Ovo vam se više tolerisat neće, protiv Zrinjskog ima da krv propišate.

VOLIM TE ŽELJO!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:11 am

Plava Porodica je napisao/la:E pa sad Kostiću ujutro na trening i najebi im se majke.
Ako su ovo sve istine, ima raznih metoda da uvrijeđene mlade postanu mirni,tihi, a prije svega odane radu na kojem ti insistiraš.
Željo je u svim strukturama,vjerovali ili ne,krenuo ka naprijed, krenuo ka nekim Evropskim manirima u svim segmentima, a onda su tu naše "zvjezdice" koje smo sami proizveli,prvi ja pa tek onda ostali, umislili da su izmislili ovu igru i mogu igrati kako hoće.Da oni diktiraju šefu, pazite dobro, šefu stručnog štaba, za njih je on sve u klubu, njihov šef, taj isti koji ima apsolutnu vlast da im smanji plate,ako zasluže dadne premije, ili da im uruči otkaz. Pa ja svog šefa kad mi nešto govori,savjetuje,kudi, upijam u mali mozak, on mi daje posao , on me plaća, a ja sam tu da radim ono što mi on kaže,tj. da radim svoj posao. Dobijaju plate, plaćene doprinose, sve uredno, opet pazite, plate kakve malo ko ima da isplati u cijeloj ligi, plaće koje ni naši političari nemaju, a oni možeš misliti izigravaju uvrijeđenu mladu.
Kostiću upostavi autoritet nevjerovatan, ništa im ne govori, neka im djela sama sve kažu. Ako se imaju za nečim žaliti, neka se jave onom cirkus komitetu.
Dalje, par vas je to spomenulo, ali i ja ću.
Da nema istine u ovome, vidjeli bi danas nešto.
Danas se ništa nije moglo vidjeti,ja garantujem da si 11.amatera poslao na teren da bi uspjeli kreirati dvije šanse, to je 1/1.
Porediti utakmice sa Olimpikom i sa Širokim, sa ovom danas, totalno dva različita svijeta.Desi se loš dan, to je normalno,ali za taj loš dan bude isključivo krivac 4/5/6 igrača kojima ništa ne polazi za rukom.Danas smo imali takvih 10 igrača(računajući i golmana).To je nepojmljivo i to je dokaz da nešto ne štima , da igrači nisu svjesni za koga igraju, da misle se ovako svetiti treneru.Nije ovo osveta treneru,čak štaviše dobili su kontraefekat, ovo je veliko pišanje po faci nama koji živimo za ovaj klub.Nama koji smo danas bili u tolikom broju, kolikim se i mogu mjeriti pravi navijači Želje, derbije ne pikam. Nama koji smo tu od 7. do 77. godine, svim đacima,studentima, ljudima srednjih godina i penzionerima.
Istim tim ljudima koji ostavljaju zadnju marku da bi pratili Želju,đacima koji ostavljaju od užine, studentima koji smanje svoje kafice u 7.dana prije utakmice da bi skupili za gostovanje, penzionerima koji nemaju šta drugo pratiti,nego ono što su navikli od prije pedesetak godina,takođe iz njihove mizerne penzije.
Ne govorim ovo tek tako,ovo govorim jer znam kako se oni sada osjećaju zbog ove priredbe igrača.
Popišali su se i na one navijače koji su u Tuzlu išli,po onoj kiši, koji su uz bolan poraz gratis dobili upalu pluća, popišali su se i na one koji su ostali na Karauli smrzavajući se i prateći Želju preko streama.
Ovo vam se više tolerisat neće, protiv Zrinjskog ima da krv propišate.

VOLIM TE ŽELJO!
:palacgore:
Nazalost, situacije je ovakva. Tjesio sam se da nam je Sloboda dosla kao hladan tus, ali sam se gadno prevario. Da li poslije Zrinjskog dolazi pauza?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fcz
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:17 am

Ako fakat ima istine u ovim pricama, ja podrzavam upravu da sutra odmah rastjera sve te koji seru i bojkotuju. Ljudi poput Mire Stevanovica su na Balkanu nazalost izuzetak, tako da se kod nas nista ne moze napraviti bez "celicne pesnice". Klinac bi i Dinamo ista uradio da nema dzukelu Mamica koji ce ti dati sve u zivotu ako ces da radis posao - ako glumis budalu bolje ti je odmah se skini do pasa i pocni se sam udarati. Dakle Miskoni, ako ima igraca koji se dzukacki odnose prema Zelji i rovare iznutra, molim te da ih ekspresno nabijes nogom tako jako da ateriraju pravo u pizdu materinu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Roberto Baggio
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 3:24 am

Još ovo, pa odoh spavati. :mrgreen:

Vidim da su već neki počeli praviti parelele Kodro-Kostić. Ako se ne varam, pitarska je priča da su ga igrači bojkotovali i otjerali, da je to nekima i primjer kako ne možeš našim mahalašima uvesti evropski sistem, i tome slično... Šta je bilo između Kodre i igrača nemam pojma. Koliko mi je poznato, Kodro nikad nakon otkaza nije nigdje dao neki intervju, da objasni kakve je probleme imao. Ali ono što znam, što je činjenica, jeste da je Kodru otjerala tad njihova uprava, uz odobravanje mnogih navijača, i to zato što je ispao iz kupa, a 8 kola prije kraja prvenstva, nakon remija sa Čelikom, pao na 4. mjesto, sa 2 boda manje od Širokog i Zrinjskog, a 1 manje od nas. Zašto je dobio otkaz, sa prvom krizom rezultata? Zato što pitarima nije bilo stalo do famoznog "evropskog sistema", nego do trofeja, po svaku cijenu, sa Kodrom ili bez njega, sa puncem ili bez punca. :mrgreen: I dobili su titulu, na silu, i šta imaju sad?

Nama je ove sezone važnije od titule da napokon dobijemo nekog trenera kao dugoročno rješenje, da neće popušiti otkaz sa prvom krizom, da se "ekipa malo razdrma" sa dolaskom novog, pa da poslije par utakmica opet bude ono sramno: "U dosadašnjem periodu, Čapljić nije donio željeni šok u ekipu te se kvalitet igre nije poboljšao." Ako već nećemo učiti na tuđim greškama, a mogli bismo, onda bismo bar morati učiti na svojim.
FK Željezničar 1921

Plavi orkestar
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:29 am

UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS TEBE PRATIM JA ZA TEBE NAVIJAM ZBOG TEBE DANE NOCI NE SPAVAM...
MA NEK IH JE STID STA NAM RADE
MOZE BITI I OBRNUTO...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:32 am

@Omare poslije Čelika je pauza.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ono.na
Kontakt:

pon avg 15, 2016 3:43 am

4-5-lendric
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

chile
Kontakt:

pon avg 15, 2016 4:09 am

Malo da se osvrnem na ovo st pisete...
Neki prizivaju Amara da ih smiri ni on to nebi mogao da ita ledja nema plavu armiju i jedini je trener u ovoj prciji od drzave s tim. Treba stati iza Kostica pa ce i igraci pred njim da "drhte" kao i pred Amarom. To jug treba odraditi zvjezdicama pokazati da nisu iznad kluba a skandirati i dati podrsku sefu.
Pored toga potencira se o cuganju i dudlanju crijeva nekad davno su igraci nisu smjeli zaviriti u kafanu i znali su biri izbacivani iz iste... Vrijeme se primjenilo nema vise izbacivanja ali ima svako telefon uslikas i lagano na mail kluba kad ih zaspes slikama a oni kaznama dudlase nece im pasti na pamet crijevo.
Sto se tice tekme po dzepu sve osim Mice... Blagojevica klub mora kazniti zestoko drugi put pravi sranje i ako ponovi nogirati ga taman da juniora ubace umjesto njega.
90% ovih momaka nisu svjesni ko i sta je Zeljo... ovdje sevza klub gine i dres u toku tekme par puta treba natopiri znojem ako se ne pridrzavas toga hvala lijepo idi igraj za Pofalicki... i "nasa djeca" se mnogo potenciraju pa se zacas umisle.
A na sebi ne rade trening im mrzak i nerada obaveza, niko samostalno ne radi, kada ste vidjeli Memiju da ostane poslije treninga i recimo vjezba sut ili nesto drugo a ocekuje se od njega transfer i uspjeh.
Zaboravite ro dok je god njemu premier kladionica vaznija od treninga.
Sada treba stari iza uprave i struke i staviti im do znanja da navojaci nisu slijepi i vide njihov rad i trud da se izadje iz naseg mahalskog mentaliteta.
Zeljo je iznad svih i niko se s njim ne smije igrati.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

GoodisonPark
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:26 am

Kad ostaneš na sjeveru do kraja smiren, bez i jedne psovke za 90+ i kada svim srcem otpjevaš "klasu radničku i kad dođu teški dani" onda znaš da si položio ispit kao bolesnik Željezničara, igrači dolaze i prolaze, nebitni su (većina).

Idemo dalje, tu smo na - 3, neka Kostić popravi greške i uzeti sledeću radi mira u kući...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

kontranogama
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:34 am

Ja ne znam sta se stvarno desava, ali jedna stvar treba da bude jasna, sef se mora slusati sve dok je na poziciji. Igraci imaju da rade sta im je receno i to sa 100% zalaganja. Da li ti se to svidja ili ne, tvoj problem ili slusaj i radi ili noga. Pa Ferguson je Beckama kopackom u glavu gadjo kad se poceo kurciti. Sef struke mora biti nedodirljiv za igrace. On odgovara samo upravi. Mora se neki duzi period dati da bi struka mogla da konsoliduje ekipu, tu ne mislim prvih 11 nego svih 24 ili koliko ih vec treba da bude. Kostic je dosao a igraci su vecinom vec bili tu, nije mu lako sve to poredati. Ponavljam treba ostaviti SS jos da rade. E sad ako bas prave gluposti tu je uprava.
Uopste ne komentarisem da li je Kostic dobar ili los na svom poslu, cisto govorim kakva praksa donosi dugorocne rezultate.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:25 am

06:24, ne budim se na posao, nego nisam ni spavao...

teteac8684
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:07 am

Grbavica je napisao/la:Sa našim ljudima ne možeš na fin način ako hoćeš da postigneš nešto, samo sila, teror i po džepu. Nije to samo sa fudbalerima, nego općenito u svim slojevima društva. Takav smo narod jebi ga.
Sjećam se kad je Škaljić otišo Amaru u pola priprema i reko "nisam ja ničiji rob". I šta je on postigo u fudbalu, a šta Amar? Trofeji su tu.

Uostalom, ti bolan primaš platu da izvršavaš naređenja koja ti šef (u ovom slučaju trener) da. Uopšte nema diskusije da li se to tebi sviđa, da li ti odgovara, jesi li raspoložen. Moraš izvršavati naređenja nadređenog i to je kraj priče. A masno si plaćen za to, znači izgovora nema.
Treba ih poslati 15-20 dana u Bingo ili Konzum da rade za 5-6 glava po 10 sati dnevno i da vide koliko bi ih neko pito sviđa li im se način rada.
+1

ChWilla
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:36 am

da vi znate kako sam ja mrzio svog šefa. mogao bih knjigu o tome napisati. ali sam igrao (radio) k'o konj.

odnos apsolutno neuporediv prve tri tekme i sad, čak i protiv slobode su trčali dosta više.
gradi željo boli te *****

mamaSmurf
Kontakt:

pon avg 15, 2016 7:48 am

ChWilla je napisao/la:da vi znate kako sam ja mrzio svog šefa. mogao bih knjigu o tome napisati. ali sam igrao (radio) k'o konj.

odnos apsolutno neuporediv prve tri tekme i sad, čak i protiv slobode su trčali dosta više.
Što prije shvate da nisu tu zbog šefa, već zbog navijača koji ulažu žestoke emocije i teško zarađen novac, to bolje za njih.
Ovdje se mora napraviti hitan rez, da shvate da su tu da igraju i daju sve od sebe, a ne da smjenjuju i postavljaju SŠ.
Vjerujem da će uprava povući prave poteze.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

mula
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:07 am

Jedina sreća u nesreći je što nakon dva uzastopna poraza zaostajemo samo 3 boda.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Ajzea
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:11 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=_Rs_kPzh2pg[/video]

Jug je Zeljo, a vi ste pi.cke. Kako vas nije sramota ovoga, pizda vam materina !?

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:30 am

mamaSmurf je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:da vi znate kako sam ja mrzio svog šefa. mogao bih knjigu o tome napisati. ali sam igrao (radio) k'o konj.

Što prije shvate da nisu tu zbog šefa, već zbog navijača koji ulažu žestoke emocije i teško zarađen novac, to bolje za njih.
Ovdje se mora napraviti hitan rez, da shvate da su tu da igraju i daju sve od sebe, a ne da smjenjuju i postavljaju SŠ.
Vjerujem da će uprava povući prave poteze.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Ma sto prije shvate da su tu da zarade novac, jer je vijek fudbalera generalno kratak, tim bolje. Neka se tako odnose prema klubu, profesionalno, i ja sam zadovoljan.

@barbarez, odgovoricu ti kasnije na onaj post.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:39 am

SA GRBAVICE PLAVI UVIJEK U SRCU MOM!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava