pon avg 15, 2016 2:57 am
E pa sad Kostiću ujutro na trening i najebi im se majke.
Ako su ovo sve istine, ima raznih metoda da uvrijeđene mlade postanu mirni,tihi, a prije svega odane radu na kojem ti insistiraš.
Željo je u svim strukturama,vjerovali ili ne,krenuo ka naprijed, krenuo ka nekim Evropskim manirima u svim segmentima, a onda su tu naše "zvjezdice" koje smo sami proizveli,prvi ja pa tek onda ostali, umislili da su izmislili ovu igru i mogu igrati kako hoće.Da oni diktiraju šefu, pazite dobro, šefu stručnog štaba, za njih je on sve u klubu, njihov šef, taj isti koji ima apsolutnu vlast da im smanji plate,ako zasluže dadne premije, ili da im uruči otkaz. Pa ja svog šefa kad mi nešto govori,savjetuje,kudi, upijam u mali mozak, on mi daje posao , on me plaća, a ja sam tu da radim ono što mi on kaže,tj. da radim svoj posao. Dobijaju plate, plaćene doprinose, sve uredno, opet pazite, plate kakve malo ko ima da isplati u cijeloj ligi, plaće koje ni naši političari nemaju, a oni možeš misliti izigravaju uvrijeđenu mladu.
Kostiću upostavi autoritet nevjerovatan, ništa im ne govori, neka im djela sama sve kažu. Ako se imaju za nečim žaliti, neka se jave onom cirkus komitetu.
Dalje, par vas je to spomenulo, ali i ja ću.
Da nema istine u ovome, vidjeli bi danas nešto.
Danas se ništa nije moglo vidjeti,ja garantujem da si 11.amatera poslao na teren da bi uspjeli kreirati dvije šanse, to je 1/1.
Porediti utakmice sa Olimpikom i sa Širokim, sa ovom danas, totalno dva različita svijeta.Desi se loš dan, to je normalno,ali za taj loš dan bude isključivo krivac 4/5/6 igrača kojima ništa ne polazi za rukom.Danas smo imali takvih 10 igrača(računajući i golmana).To je nepojmljivo i to je dokaz da nešto ne štima , da igrači nisu svjesni za koga igraju, da misle se ovako svetiti treneru.Nije ovo osveta treneru,čak štaviše dobili su kontraefekat, ovo je veliko pišanje po faci nama koji živimo za ovaj klub.Nama koji smo danas bili u tolikom broju, kolikim se i mogu mjeriti pravi navijači Želje, derbije ne pikam. Nama koji smo tu od 7. do 77. godine, svim đacima,studentima, ljudima srednjih godina i penzionerima.
Istim tim ljudima koji ostavljaju zadnju marku da bi pratili Želju,đacima koji ostavljaju od užine, studentima koji smanje svoje kafice u 7.dana prije utakmice da bi skupili za gostovanje, penzionerima koji nemaju šta drugo pratiti,nego ono što su navikli od prije pedesetak godina,takođe iz njihove mizerne penzije.
Ne govorim ovo tek tako,ovo govorim jer znam kako se oni sada osjećaju zbog ove priredbe igrača.
Popišali su se i na one navijače koji su u Tuzlu išli,po onoj kiši, koji su uz bolan poraz gratis dobili upalu pluća, popišali su se i na one koji su ostali na Karauli smrzavajući se i prateći Želju preko streama.
Ovo vam se više tolerisat neće, protiv Zrinjskog ima da krv propišate.
VOLIM TE ŽELJO!
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!