salle86 je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini kome Blagojević nije bilo loš, samo je us.ro sa crvenim.
Meni je Blagojević, uprkos mnogim greškama, uz M. Stevanovića bio najbolji naš igrač, pogotovo mislim na prvo poluvrijeme. Njih dvojica su, zajedno sa Husićem, odradili solidnog posla po lijevoj strani.
Ali bojim se da je @sergejevic večeras bio u pravu kada je napisao da Blagojević nije igrač koji može nositi ekipu. Pogotovo nije taj da, kada krene naopako, on diže ostale. Sjećam se protiv Krupe, u kupu prošle godine, sjedio sam na zapadu, bilo malo raje pa tiho, možeš čuti igrače šta pričaju između sebe. Blagojević se najviše ljutio okolo na sviju, i to, sjećam se, psovao najviše jadnom Livaji. Ters nekakav čovjek, izgleda. A kad baš pukne, onda dobiješ ovako crveni večeras, pa će protiv Zrinjskog gledati utakmicu sa zapada s rajom. Onda to više nije ters, nego nagao i neodgovoran čovjek.
Po meni večeras Šećerović podbacio. Da prostite, podsjetio me svojom večerašnjom partijom na Enisa Sadikovića.

Nisam nikad puno srao protiv Enisa, ali on je ovako nekako igrao, prema nazad solidno odradi posao, tu je da zakrpi rupu koja se pojavi, a pasove šalje prvom do sebe, ko nije u preteškoj poziciji, a prema naprijed nema pravog pasa. Bila je baš jedna situacija večeras, Šećerović na njihovoj polovini, na 40-ak metara, a neko od napadača mu se na trenutak odlično otvara u sredini, ali Šećerović ne gleda, nego šalje loptu negdje na desnu stranu.
Mada, kontam, možda je i Šećerović večeras bio tanak jer mu je par u sredini bio nadrkani Blagoje... Da Šećerović može puno bolje, pokazao je u onoj prijateljskoj protiv Metalegea. U svakom slučaju, mislim da ga je Kostić večeras trebao vaditi puno ranije. Poslije nekad ga je zamijenio Pozder, ali tad se već sve raspalo.