Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:30 am

Neymar 11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:nisam bio na utakmici iz opravdanih razloga pa istu necu komentarisati...ako je Bojkot nek Kostic kaze imenom i prezimenom ko su i koliko ih ima...svima podjeliti papire osim Mici (profesionalcu ne smeta trener,cunjevi i slicno)...Blagojevicu bio u timu bojkota ili ne dati vec ujutru papire i nabiti nogom iz istok "razloga" zbog kojeg je Bogicevic otisao...Vedranu takodjer dati papire zbog svojih komentara an fb svojoj raji i komentara opcenito na klub koji laje sve i svasta i izmedju ostalog na trenera Kostica....papire dati ujutru vec Ugljesi Radinovicu(ako je kurcobolja kao sto Kostic kaze ti u ZELJI ne zasluzujes igrati ...i legenede su se tjerale a ne ti balavac koji si jednu tuakmicu odigrao za nas klub)...papire ujutru dati takodjer Nikolicu (bio ne bio dio klana kvalitet nije za Zeljeznciar i samo zauzima nekome mejsto i prima platu koju ne zasluzuje)...isto vrijedi za dvojac Husic i Bevab...kapitensku traku uzeti Aci i dati je Mici momentalno a Aci takodjer dati papire jer je on covjek koji najvise mahala...provjereno znam to !!! PODRSKA UPRAVI I KOSTICU...ako treba sve igrace otjerati igrati sa juniorima ispasti iz lige necu im zamjeriti ali izbacite ovu mahalu iz Zelje molim vas ...sve do jednog ako treba...MILOS KOSTIC !!!
Delinho brate alal ti vjeraa na postu , toje ono stosi men reko za acu slazio bi se sa tobom sa vecinom ovde stosu rekla .. Brate ako moze raja da kasni u tuzlu na tekmu da po nakoj kisi i nevremenu , da kasne pritom jos navijaju za svoj klub trebaju i oni neka se pojedini igraci u pitaju neka se skontaju neka svate vise koje zeljo sta je zeljoo. Pod hitno sankcije uvest po dzepu opalit sto je amar radio , sem bosketa kome kapa do poda :)
ma tjerati samo ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:31 am

Hajde Lazare, poćeraj

Qwerty_1987
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:34 am

A kakve su to Vedranove aktivnosti i izleti po drustvenim mrezama, moze li me neko malo bolje uputiti ? Malo su neki izgleda previše dali sebi za pravo ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SWRA_1921
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:35 am

Neandertalac je napisao/la:Sa ovim postom se i definitivno oprastam od ovog foruma, na radost mnogih ali ne zelim da dijelim isti zrak a kamoli forum sa pojedinima. Molio bih moderaciju da mi ugasi acc da ne bih kroz postov morao ban dobijat. Iskreno, znam kako ce otprilike ovo biti shvaceno, ali eto necu vise sirit interes, niti se nametati ili pljuvati kako me pojedini dozivljavaju i etiketiraju. Sada ste rahat. Hvala i svako dobro.

Zeljeznicar za zivot cijeli!
Neandertalac je napisao/la:Prvo, utakmica protiv Sirokog.
Ukratko, prezadovoljan, otprilike se desava ono sto sam i predvidjao; dizanje forme iz utakmice u utakmicu. Ako nas povrede glavnih u rotaciji zaobidju to ce izgledati jos bolje, evidentno je i kako itekako imamo prostora za napredak. Vec protiv Slobode ocekujem, predvidjam, totalno sjebavanje i nas i njih na nasu agresivnost i poletnost na terenu. Pozitivnu naravno.
Kostic za sada zasluzuje ocjenu dobar, sa tendencijom rasta bez obzira ako nas potrefi jedan, dva losija rezultata.
Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Nek' dobijem ban, nema veze. Ova 3 posta pokazuju kakav si ti jadnik od covjeka. Prvi post i tvoj vjecni odlazak sa foruma. Pa onda dolazis i sve afirmativno pricas kad smo uzeli Sirokog, narocito obratiti paznju na kraj 2 posta, a onda ovaj treci post, kada kao najveci hinjavac dolazis ovdje i prosipas patetiku, kako si ti znao, kako treba Kosticu dati otkaz, a sve povodom prijasnje politike koju si vodio stiteci vlastite i interese svojih jarana koji su na neki nacin (ne znam koji) dobili pedalu od kluba i tako izgubili svoj dio kolaca. Mene je za tebe stid, a vidim da tebe nije. FUJ

delinjo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:37 am

Qwerty_1987 je napisao/la:A kakve su to Vedranove aktivnosti i izleti po drustvenim mrezama, moze li me neko malo bolje uputiti ? Malo su neki izgleda previše dali sebi za pravo ...

ismijavanje Kostica i cunjeva ....na pitanje mog druga nedavno kako ti se cini Kostic ...njegov odgovor je bio "on samo moze soliti pamet u Sloveniji ,pojma on nema"-
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Virtu4L

pon avg 15, 2016 1:37 am

Ko je to aplaudirao na zapadu kad je Kokot zabio
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:39 am

delinjo je napisao/la:
Qwerty_1987 je napisao/la:A kakve su to Vedranove aktivnosti i izleti po drustvenim mrezama, moze li me neko malo bolje uputiti ? Malo su neki izgleda previše dali sebi za pravo ...

ismijavanje Kostica i cunjeva ....na pitanje mog druga nedavno kako ti se cini Kostic ...njegov odgovor je bio "on samo moze soliti pamet u Sloveniji ,pojma on nema"-
Jadno da ne može biti jadnije. Čovjek sa strane da gleda ove naše "zvijezde" rekao bi u najmanju ruku ovi imaju 20 osvojenih titula u nizu i redovno igraju grupnu fazu LP ccc slika slika

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:40 am

delinjo je napisao/la:

Mali nargilas koji ne zna izletiti to prica jel

Sent from my C5303 using Tapatalk

Whisperer

pon avg 15, 2016 1:40 am

delinjo je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:nisam bio na utakmici iz opravdanih razloga pa istu necu komentarisati...ako je Bojkot nek Kostic kaze imenom i prezimenom ko su i koliko ih ima...svima podjeliti papire osim Mici (profesionalcu ne smeta trener,cunjevi i slicno)...Blagojevicu bio u timu bojkota ili ne dati vec ujutru papire i nabiti nogom iz istok "razloga" zbog kojeg je Bogicevic otisao...Vedranu takodjer dati papire zbog svojih komentara an fb svojoj raji i komentara opcenito na klub koji laje sve i svasta i izmedju ostalog na trenera Kostica....papire dati ujutru vec Ugljesi Radinovicu(ako je kurcobolja kao sto Kostic kaze ti u ZELJI ne zasluzujes igrati ...i legenede su se tjerale a ne ti balavac koji si jednu tuakmicu odigrao za nas klub)...papire ujutru dati takodjer Nikolicu (bio ne bio dio klana kvalitet nije za Zeljeznciar i samo zauzima nekome mejsto i prima platu koju ne zasluzuje)...isto vrijedi za dvojac Husic i Bevab...kapitensku traku uzeti Aci i dati je Mici momentalno a Aci takodjer dati papire jer je on covjek koji najvise mahala...provjereno znam to !!! PODRSKA UPRAVI I KOSTICU...ako treba sve igrace otjerati igrati sa juniorima ispasti iz lige necu im zamjeriti ali izbacite ovu mahalu iz Zelje molim vas ...sve do jednog ako treba...MILOS KOSTIC !!!
Delinho brate alal ti vjeraa na postu , toje ono stosi men reko za acu slazio bi se sa tobom sa vecinom ovde stosu rekla .. Brate ako moze raja da kasni u tuzlu na tekmu da po nakoj kisi i nevremenu , da kasne pritom jos navijaju za svoj klub trebaju i oni neka se pojedini igraci u pitaju neka se skontaju neka svate vise koje zeljo sta je zeljoo. Pod hitno sankcije uvest po dzepu opalit sto je amar radio , sem bosketa kome kapa do poda :)
ma tjerati samo ...
Brate slazem se i sa tim, primjer treba im bit boske, ja kad kazem da aco od povrede nije vise isti, napadnu te svi, da stoji ponuda da ga treba pustit , odma ti si ovo ti si ono, isto tako ija sam vidio par statusa vece protiv koste sta pise taktike itd, isto aco kosoric svasta i on mahala treba ga oladit.Skontam da je najbolje da ne ulazim na forum nit da pisem nit ista jebes ga :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:41 am

ma nije Veca jedini da se mi razumijemo ...da je samo on problem lako bi mi to ...pa ko je god dobar sa Nedom moze znati kakvi su stavovi i price naseg kapitena npr ...Eldara ili Stancia...itd itd ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:42 am

Ko ste vi da govorite tako o našoj djeci???

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:43 am

Evo neko je rekao za Kjosevskog da laje na Kostica i mahala, a i ja sam vam to bio rekao za jednog naseg drugog golmana, isto to je radio prije par sedmica, sjetit ce se neki. Sigurno nisu jedini, dno dna. Pisam se sebi u usta kada sam kritikovao Osima zato sto se izivljavao na igracima i skresao im svako malo od plate! I treba tako, glupi mentalitet, imas sve sto ti treba.

Ako fakat postoji bojkot, nadam se da ce porazgovarati uprava i trener i da ce uprava stati iza trenera. Kao sto @Leon rece, dosta je bilo mahale!

Kostic ima nekih strasno nelogicnih poteza i dosta gresaka, ali ne zamjeram mu toliko jer igraci su ko crknute macke, boli ih kita. Ne mogu se pomjerit, ne znaju sutnut, centrirati. Sto li je to tako, ja ne znam, ali ne mirise mi dobro.

Onaj Stevanovic, to je momak kojem treba bistu izlit ispred stadiona. Tako skroman i dobar, vrijedan. Koliko ga je raja samo pljuvala kada je doveden, to je uzas bio. Igracina, ako se ne rijese stvari u klubu, momka pustit nakon isteka ugovora ili cak i prije. **** majku, njega nema gdje nema, udje frajer nazad skroz, haman do stopera, da spasava stvari, salju loptu na njegovu stranu, tamo naravno nema Sinise da isprati, nego trci Miro 30 metara ne bi li uspio stici. Fuj!
Prebacis ga lijevo, na slabiju stranu, i opet se forsira njegova. Pa mogao si ga komotno desno ostaviti.

Opet ponavljam, formacija nije problem, problem su neke druge stvari. Ne moze se igrati ova formacija ako ces se igraci setkati. Nisam zadovoljan nikako ni sa Milosom, ali ne slusaju ga jednostavno. Smrdi mi na neke stvari iz proslosti, nazalost. Bojkot Ode, Pliseka, pa bojkot Kodre u Sarajevu.

MIROSLAV STEVANOVIC!!!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Whisperer

pon avg 15, 2016 1:45 am

delinjo je napisao/la:ma nije Veca jedini da se mi razumijemo ...da je samo on problem lako bi mi to ...pa ko je god dobar sa Nedom moze znati kakvi su stavovi i price naseg kapitena npr ...Eldara ili Stancia...itd itd ...
ma brate dzaba ti je ovde to iznosit ovde nekom govorit , znam ija za vecinu iz toga al et ne iznosim nit cu, ko ovde ima blizak klubu neka to prenese neka se rjesi to nemogu se nekolicina igrat sa zeljom :|
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1987
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:46 am

Ma moze on biti 1000 puta nase dijete ali ma svetinju ne smije pljuvati.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:47 am

Bezveze je skroz sto se sad iznose te stvari

Roberto Baggio
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:48 am

salle86 je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini kome Blagojević nije bilo loš, samo je us.ro sa crvenim.
Meni je Blagojević, uprkos mnogim greškama, uz M. Stevanovića bio najbolji naš igrač, pogotovo mislim na prvo poluvrijeme. Njih dvojica su, zajedno sa Husićem, odradili solidnog posla po lijevoj strani.

Ali bojim se da je @sergejevic večeras bio u pravu kada je napisao da Blagojević nije igrač koji može nositi ekipu. Pogotovo nije taj da, kada krene naopako, on diže ostale. Sjećam se protiv Krupe, u kupu prošle godine, sjedio sam na zapadu, bilo malo raje pa tiho, možeš čuti igrače šta pričaju između sebe. Blagojević se najviše ljutio okolo na sviju, i to, sjećam se, psovao najviše jadnom Livaji. Ters nekakav čovjek, izgleda. A kad baš pukne, onda dobiješ ovako crveni večeras, pa će protiv Zrinjskog gledati utakmicu sa zapada s rajom. Onda to više nije ters, nego nagao i neodgovoran čovjek.

Po meni večeras Šećerović podbacio. Da prostite, podsjetio me svojom večerašnjom partijom na Enisa Sadikovića. :mrgreen: Nisam nikad puno srao protiv Enisa, ali on je ovako nekako igrao, prema nazad solidno odradi posao, tu je da zakrpi rupu koja se pojavi, a pasove šalje prvom do sebe, ko nije u preteškoj poziciji, a prema naprijed nema pravog pasa. Bila je baš jedna situacija večeras, Šećerović na njihovoj polovini, na 40-ak metara, a neko od napadača mu se na trenutak odlično otvara u sredini, ali Šećerović ne gleda, nego šalje loptu negdje na desnu stranu.

Mada, kontam, možda je i Šećerović večeras bio tanak jer mu je par u sredini bio nadrkani Blagoje... Da Šećerović može puno bolje, pokazao je u onoj prijateljskoj protiv Metalegea. U svakom slučaju, mislim da ga je Kostić večeras trebao vaditi puno ranije. Poslije nekad ga je zamijenio Pozder, ali tad se već sve raspalo.
FK Željezničar 1921

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:48 am

Braćo, šta napisati i ostati pametan nakon ove večerašnje blamaže. Puna podrška Kostiću i ako su istinite ove priče o navodnom bojkotu treba se igračima familije sjetiti pa niste u Vrbanjušu došli nego u najveći klub u državi. Ništa nam drugo ne preostaje nego da zbijemo redove i pokušamo svim silama uzeti Zrinjski i očekujem da na toj utakmici krv propišaju. i naravno kapa dole moćnom JUGU, naježio sam se na kraju.

SWRA_1921
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:49 am

Sve ih fino postrojiti u ovom press salonu, Misimovic, strucni stab, skaut, kompletna uprava, svakom od njih bi nalozio da izadje pred sve saigrace, upravu i ove nabrojane i da kaze sta mu se ne svidja. Onda bi dao Misketu rijec da ih nagrdi da valja, odrzi govor, da kaze da klub ima nacin da izadje na kraj sa pojedincima koji ne postuju autoritet trenera, koji ne postuju klub, koji ne daju sve od sebe, itd. Onda bi ih sve jednog po jednog postrojavao pred strucnim stabom i upravom, 1 igrac sa njih 10, i tako svih 24 igraca redoslijedom. Nek se rijese tih glupavih sitnica i nek krenu igrati kako znaju.

Virtu4L

pon avg 15, 2016 1:50 am

Charlie Sheen je napisao/la:Bezveze je skroz sto se sad iznose te stvari
Neka se sve iznese, nadam se da će doći do onih do kojih treba da dođe, ovako su kvazi fudbaleri otjerali Odovića, Memija od tada ne odigra dobru utakmicu, a Odi se kurčio.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

exbabilon
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:50 am

Uprava je zvala Edisa i pitala kako moze pomoci, on je trazio premije. Valjda ce Slovenac odmaci malo dalje od premija i iznijeti na sto prave probleme koje ima sa ekipom, pa sta god to bilo i ko god da je u pitanju. Ne mislim da se radi o sistemskom bojkotu svih igraca. Ako je bojkot mi vec od iduceg kola mozemo imati novog, preporodjenog Zelju koji ce bez izgubljene utakmice uzeti titulu. Ipak, fali i kvalitete, kako u igrackom, tako i u strucnom dijelu. Koji dio ce prvi podleci remontu, meni je svejedno, ali sumnjam da ovako mozemo dalje od neke grcevite borbe za Evropu, a najavili smo titulu koliko se sjecam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava